סוף שנה

noosh

New member
שלומי, הפתעת אותי!

לא ציפיתי לאף אחד מהסרטים ברשימה (חוץ מואלס עם באשיר), בטח לא לאביר האפל (נולאן!! והנולאן השני כתב אאל"ט). האנימציה בואלס עם באשיר מדהימה (והפסקול, וכל מה שקשור לעיצוב ולעשיה שלו, בעצם), אבל התסריט, שכלכך סוחף אותך בהתחלה פנימה, פשוט מאבד את זה לקראת אמצע הסרט, ואתה נתקע עם סרט תיעודי אפילו לא מדויק וחושב לעצמך, איפה כל מה שהיה כאן עד עכשיו, איפה? ובי קיינד, ריוויינד, היה מעולה. ולקרוא ולשרוף, בהחלט הדמות של בראד פיט
פרנסס מקדורמנד קצת הלחיצה אותי שם, אבל גם היא מעולה. כרגיל. אוך, שלומי, איך מעולם לא דיברנו על קולנוע?

Aurora Sky

New member
|מתחמקת מללמוד למתמטיקה|

שלושה ספרים שעשו את השנה: 1.תמונתו של דוריאן גריי/ אוסקר ווילד- דוריאן מוכר את נשמתו תמורת נעורים נצחיים. הדוניזם, ביקורת חברתית ושנינות להמונים! 2.מעבר למראה ומה אליס מצאה שם/ לואיס קרול- ספר ילדים, כן, אבל אחד ממש מוצלח. חוץ מזה, הוא הרבה יותר טוב מארץ הפלאות 3.תת הכרה נפתחת כמו מניפה/ יונה וולך- שירה. שלושה סרטים שעשו את השנה: 1.דאנסר אין דה דארק (אני לא אפרט) 2.אני לא רואה סרטים שלושה דיסקים שעשו את השנה 1.ווספרטיין/ נחשו (הכרתי אותה רק לפני כמה חודשים, מותר לי) 2. the milk eyed mender / joanna newsom- יש לה קול... ייחודי, אז אם אתם עומדים לנסות תתכוננו נפשית 3. boys for pele / tori amos - הבנתי שאתם כבר מכירים? 4. songs / regina spektor - גאונה 5. ok computer / rediohead - רדיוהד בלה בלה הלכתי לחקור פונקציות!

Aurora Sky

New member
עברו רק שנתיים, תן לה לנוח!

ועדיין לא יצא לי לשמוע את ys אז אני לא דוחקת בה

plants and rags

New member
עכשיו לא סוף השנה

לפי הספירה שלי אנחנו בכסלו. שקלתי בכובד ראש לסיים בזאת את ההודעה, אבל נו. אני לא חושב שקראתי ספר שיצא השנה. כמה אנכרוניסטי מצידי. אבל הבנתי מהמנהל שזהו סיכום 2008 אישי, אז לכו להזדיין. הזמנה לגרדום, נבוקוב. זה כדי להימנע מהבנאליה שבלהמליץ על לוליטה, מה גם שזה פשוט מטמטם. סיפור פשוט, עגנון. יש כאן אפילו איזו שהיא רלוונטיות ל-2008, תיאטרון חיפה הולך להציג את זה עוד חודשיים בערך. אבל איזה קאסט פיכסה מתגבש שם, בחיי. בכל מקרה, התקציר: הירשל הורביץ מאבד את שפיותו כי אימא שלו זונה מזדיינת. אבות ובנים, טורגנייב. קצת ניהיליזם, מה רע. ובשביל שרית - אני יודע שהיא אוהבת את השם שלה: טקסטיל, אורלי קסטל בלום. ספר מטמטם, על השכונה שנמצאת סמוך לשכונה שלי רק שהיא יותר טובה משלי. סרטים? ויקי כריסטינה ברצלונה, אפילו שלא ראיתי אותו עדיין [פרצוף מלא בושה] אני מוכן להמליץ עליו, כל דבר שוודי עושה יוצא מוצלח, ואני כל כך מחכה לשיתוף הפעולה עם לארי דייויד, איזה כיף ללארי שהוא משתף איתו פעולה. גברת פטיגרו חיה ליום אחד, אין לי מושג מי ביים. הסרט בעיקר שווה כי פרנסיס [אני צריך להגיד לכם את שם המשפחה, נכון? לא תבינו לבד, זה קצת עצוב] מופיעה שם, כל דקה שלה על המסך היא דקה שיש לצפות בה. סרט חמוד. אה, והסרט הבא לא יצא השנה אבל ב-2007 אז זה בסדר. הוא נקרא יומיים בפריז, וג'ולי דלפי, שאיתה הייתי שוכב ברצון, כתבה אותו, ביימה אותו, הפיקה אותו, ערכה אותו, כתבה לו את הפסקול וכיכבה בו. והיא גם עשתה את זה בצורה מוצלחת. סרט קטן ומטמטם. דיסקים: התפתיתי לעשות דווקא למנהל המשוקץ, אבל בכל זאת: בעברית, רות דולורס וייס. כמה מטמטם דיסק אחד יכול להיות, אני לא מבין. רותי הזאת בחורה מאוד מעניינת, מגודלת וסתורת שיער, והולכת מצחיק. יש לה גם גב נחמד - ראיתי בהופעה. בכל מקרה, היא פשוט מוכשרת. דיסק מטמטם נורא, יפה נורא, לא היה סביבו הייפ מספיק. שלישי, פורטיסהד. איך לעזאזל הם לא הגיעו לאף מקום ברשימה של רולינג סטון? אני לא מבין את זה כל כך. הם חזרו ובגדול, עם הדיסק הכי טוב שלהם טו דייט. רק שלא יתעכבו עוד עשר שנים עד להבא, בבקשה. ויש עוד כל מיני: fleet foxes מטמטמים למדי. יש גם את אלאס איי קאנוט סווים של לורה מרלינג הצעירה והמטמטמת, וניק קייב עם דיז, לאזארוס, דיג!!!!!!!!!111111, וגם למריאן יצא אלבום חדש עכשיו. ואם דיברנו כבר על ג'ולי דלפי, יש לה גם דיסק משלה מלפני כמה שנים והוא מטמטם ברמות יוצאות דופן. ויש את mark lanegan שבזכות שיתוף הפעולה שלו עם פולי הכרתי את bubblegum המטמטם מ-2004. ומה עם קצת קולטורה? למה אין רשימת שלוש הצגות השנה? יש את אנדה של מיטלפונקט בבית לסין, ואת הנפש הטובה מסצ'ואן של ברכט שבדיוק העלו בקאמרי, ובגשר יש את יאקיש ופופצ'ה המטמטם, אה ויש גם את משחקים בחצר האחורית בקאמרי, וגם הרטיטי את לבי לא רע. ותיאטרון היידישפיל מציג את ילדי הצל בעברית. עוד לא ראיתי, נשמע מעניין. כן, כאילו שקראתם.

Seasonal Beast

New member
יש לך בעיות אישיות,

קשות וחמורות עד מאוד!!!11! אני אוהב את החיבה שלך לנשים זקנות. שוגרמאמי? אגב, מריאן הזו, היא משחקת? כי נראה לי שהיה סרט שלה ביס3 שבוע שעבר. או שזו הייתה זקנה אחרת שאתה אוהב. אני כבר לא עוקב בין כולן. אורלי קסטל בלום? זוועת עולם. אני מניח שהשנה נמנענו מפג'. לא נורא, שנה הבאה היא תפצה על זה. הו, רותי

Seasonal Beast

New member
+ויקי כריסטינה באמת מעולה../images/Emo58.gif

מעולה מעולה, למרות הדיבוב שגרם לכולם לשנוא אותו ממש. איך שכחתי לכתוב אותו לפניך?! כולם מתים בסוף!

plants and rags

New member
אני לא חושב שזאת היא

למרות שאני לא עוקב אחריה באדיקות, יכול להיות שהיא ברחה לעשות סרט ולא שמתי לב. אני מאוד אוהב זקנות. ומה אתה פותח פה על אורלי, כאילו שקראת אי פעם בחייך ספר.

Esmena

New member
מריאן פייתפול?

כן,הסרט הזה. חוץ מזה היא גם עשתה ב2006 את הקיסרית מריה תרזה בסרטה של סופיה קופולה על אחת מאהבות חיי-מארי אנטואנט.

סריט

New member
אתה כזה חפרן

אורלי קסטל פדרבוש יכולה לאותת לי בצומת, הבן שלה כבר יודע שאתה שוכב איתה?

סריט

New member
דה יות' סטרטינג טו צ'יינג'

ספרים: מבחינתי יש רק ספר אחד שקוראים לו מרד הנפילים של איין ראנד ואני קוראת אותו כבר שנתיים והוא לא נגמר. האמת שאני חושבת שאני אסיים אותו בחודש או החודשיים הקרובים, אני כבר לקראת סיום הכרך השני, ובכל כרך יש איזה 1200 עמודים וגם ככה צריך 5 דקות בשביל כל שורה בספר הזה כי לא רוצים לפספס שום דבר ולהבין את כל המשתמע מהדברים. אני לא יודעת מה חשבתי כשקניתי את הספר הזה, באלוהים, אבל זה היה מזמן והייתי צעירה ומטומטמת. חוץ מזה קראתי עוד ספרים בין לבין אבל מי זוכר. אני זוכרת רק את רומן אמריקאי של יהונתן גפן שהיה הדבר הכי גרוע שקראתי בחיים שלי. אפילו יותר מילדי יום ראשון של הבן שלו. סרטים: פפפפפפפפפפפפפפפפפפפ, מאיפה לי. טוב אני אנסה להזכר. 4 חודשים 3 שבועות ויומיים. כי מתי בדיוק יצא לכם לראות סרט רומני? האמת אני חושבת שראיתי אותו לפני יותר משנה אבל לא משנה, בכל מקרה, הסרט הזה גרם לי לרצות לשתות נוזל רצפות. מזל שישראל זו מדינה נאורה. טוב די, אני לא זוכרת. לקרוא ולשרוף גרוע כמעט כמו המנהל של הפורום הזה. סקס אנד דה סיטי זה עוזר לכם.? אני אעשה סדרות במקום סרטים. סדרות: האוס. מי שלא רואה צהוב. דקסטר. מלאאאאאא דם וגבר בלי רגשות. ע"ע האוס. סאמר הייטס היי. אמגגגגגגגגגגגגג, למי יש יס???? כי מראים את זה שם!!! הורדתי וזה הדבר הכי טוב בעולם ומיסטר ג'י הוא המלךךךךךךךךךךךך מה עוד? דיסקים: A Silver Mount Zion - Horses in the sky הדיסק הזה הוא מ2005 ויש להם עוד אלבום שיצא השנה אבל זה האלבום הראשון ששמעתי שלהם והתאהבתי אז זה בהחלט אחד הדיסקים שעשה לי את השנה. Camille - Le Fill אלבום מ2005. גם לה יצא אלבום חדש השנה ויש לה עוד אבל את זה אני אוהבת במיוחד, למרות שאני אוהבת כמעט הכל אצלה. היא צרפתייה והיא מנגנת על עצמה ועושה מוזיקה בלי כלי נגינה, והיא עושה את זה יותר טוב מביורק העצלנית שמביאה אנשים אחרים שיעשו את זה בשבילה. The Twilight Sad - Fourteen Autumns & Fifteen Winters דיסק חותך בטירוף. שלומי שמעת אותו? Kate Bush - Ariel אין לי מושג איך פספסתי את האלבום הזה. העיקר כל היום חפרתי על דה דרימינג ובכלל לא שמתי לב שהאלבום הזה חסר לי. כמה שמעתי אותו כשגיליתי, אמא. כל שיר שם פשוט מושלם והכל ביחד עוד יותר מושלם וקייטבוש מושלמת ביי. שירים: Beirut – Postcards from Italy חפירת השנה. http://www.youtube.com/watch?v=RjzVbXeD_8E Björk - Náttúra כי זה בכל זאת פורום ביורק פה, אם שכחתם. http://www.youtube.com/watch?v=9DF1L3CIa4o Borko - Continental Love זאת היתה יותר קדיחה מאשר חפירה. http://www.youtube.com/watch?v=g-mKIi008HU MGMT - The Youth טוגדר טוגדר טוגדר טוגדר טוגדר טוגדר טוגדר http://www.youtube.com/watch?v=EURZuzHyWb0 אין לי כוח די.

plants and rags

New member
איין ראנד היא פילוסופית מושמצת

עם שם מגניב. אני מתלבט כבר כמה זמן אם לקרוא את כמעיין המתגבר או את הספר שלך, אבל האובייקטיביזם המפגר הזה שלה גורם לי להיסוסים.

Pygmy puff

New member
כבר?

פפפף, אני זוכרת כאילו רק אתמול קראתי סיכומי 2007 ושמעתי את היסינג פאונה (הגאוני!1) ואת בוקסר (גם!). שלא לדבר על זה שמה פתאום כבר דצמבר. ומה נסגר עם מזג האוויר. אבל בכל אופן. ספרים יותר מדי ספרים גרועים. אפרורפו הדיון (?) על 'טקסטיל': זה חתיכת ספר גרוע ופלצני ואין לי משוג מה מוצאים בו. שנאתי אותו כמעט כמו ששנאתי את התפסן בשדה השיפון, או להפך. אישה בורחת מבשורה/ דויד גרוסמן. רב מכר בצדק לשם שינוי. נהדר. ומשהו כמו ארבעה חמישה ספרים של מורקמי, חלק אהבתי יותר וחלק פחות. סרטים בגלל שאני מאותגרת סרטים, המצלה בנאלית. האביר האפל, דה. אה, ו (אלון, אתה מוזמן להתעלם מההמלצה) - Heima של סיגור רוס, כי איסלנדים מדברים אנגלית זה מצחיק. אלבומים, בסדר אקראי. Portishead - Third (שתי רשימות סו פאר ורק בפורום הזה, שלומי, ווטצ' אאוט) כי זה פשוט אלבום מעולה. אני לא בטוחה אם אני אוהבת אותו יותר מאת השני הסלף-טייטלד שלהם, ת'ו. בכל מקרה, אי אפשר להתווכח עם שירים כמו The Rip או Threads שפשוט בנוי מהחומרים של שיר שסוגר אלבום. Fleet Foxes - Fleet Foxes כי הם לא ממציאים שום דבר חדש אבל עושים את זה הכי טוב שהם יודעים. והם יודעים. חוץ מזה, זה רשמית האלבום הנחרש של השנה אצלי ואני מזמזמת אותו בלי לשלוט בעצמי. טריוויה: הסולן שלהם, זה שנראה כמו שילוב של ישו וקורט קוביין, כותב בפורום מוזיקה ב-ateaseweb.com, [קבוצת תמיכה לרדיוהדיסטים] ואפילו פרסם לינק ישיר להורדה של האלבום. The Decemberists - Always the Bridesmaid אחת הלהקות האהובות עליי בתבל. לא היה לי מושג שהם מתכננים להוציא משהו השנה, ועוד משהו לא מוגדר. הם קוראים לזה סדרת סינגלים אבל אני פשוט הקשבתי לכולם ברצף, וזה EP נהדר. קראתי פעם ביקורת של מישהו אמר שלדסמבריסט יש שני מצבי צבירה: שירים שמחים או שירים שוגרמים לך לרצות להתאבד. מעט אנכרוניסטי, אבל יש בזה משהו. ב-Always the Bridesmaid יש גם מפה וגם מפה. אני מאוהבת ב-Record Year ששובר לי את הלב בכל פעם מאז ששמעתי אותו לראשונה. לעזאזל, הם כאלה מוכשרים. אה, ותודה לשלומי ששלח לי לינק להורדה!
Elbow - The Seldom Seen Kid עד ששמעתי את האלבום הזה אלבו תוייגו אצלי כעוד להקת אמצע בריטית נוסח קולדפליי ושות', וחוץ מזה תמיד התבלבלתי בינם לבין Doves כי הסולנים שלהם נראו לי אותו הדבר. בכל אופן, זה אלבום שנשמע קצת סתמי בהתחלה ומתגלה כיפהפה כשווה במיוחד. הם גם זכו בגראמי או משהו בנוסח הגראמי ל-2008. לא שזה אומר משהו, אבל זה נשמע כאילו אני יודעת על מה אני מדברת. כאן התייעייפתי, אז בקצרה: Laura Marling - Alas, I Cannot swim לא להאמין שהבחורה הזו בת 18. Spiritualized - Songs in A&E אין לי מה להגיד. תשמעו אותו. TV on the Radio - Dear Science כנ"ל. *הונורבל מנשן: האלבום ההוא עם הנודיסטים של סיגור רוס. שהוא במילה אחת, מעפן ובשתי מילים, ממש מעפן. אני עדיין אוהבת אותו כי סיגור רוס פשוט לא מסוגלים להוציא משהו לא טוב, אבל אני ממשיכה לטעון שהם מסוגלים להרבה, הרבה יותר מזה [להלן תסביך וולטה]. אני לא סולחת להם על השיר באנגלית, ת'ו. ובכל זאת הסתייגות: Gobbledigook שיר אדיר. נחכה לאלבום הבא.

plants and rags

New member
טענות מעניינות

טיפשיות וחסרות שחר, אבל מעניינות ללא ספק. ואני מצטט: טקסטיל "זה חתיכת ספר גרוע ופלצני ואין לי מושג [תיקנתי את טעות ההקלדה שלך כאן, אפילו להקליד היא לא יודעת!!!!111] מה מוצאים בו. שנאתי אותו כמעט כמו ששנאתי את התפסן בשדה השיפון, או להפך". כמה דברים: א. שרית לא צחקה, ז"א היא כן צחקה בקשר לזה שאני שוכב עם אורלי קסטל בלום, אבל היא אכן אימא של חבר שלי וכבר הלכתי להלשין עלייך אליה, אז אל תדאגי בקשר לזה. זה היה כדי לגרום לך להרגיש לא נעים עם עצמך כבר מההתחלה על דברייך. אבל בלי קשר לקרבה המסוימת בינינו, אני מסוגל לסנגר עליה מבחינה אובייקטיבית לגמרי, אנא בטובך רדי לסעיף ב'. ב. טקסטיל הוא לא חתיכת ספר גרוע ופלצני. למעשה, אנו מוצאים כאן את אק"ב בשיא כתיבתה הפרוזאית. זהו הספר עם העלילה הכי עלילתית שלה עד היום, מעניין מה היית אומרת על ספרים מוקדמים שלה. אינני יודע אם הוא מתעלה על דולי סיטי, אבל בכל מקרה. זה גם לא רק הדברים שלי, הביקורות מהללות. ובצדק, למען השם, בצדק. איזה ספר מטמטם. אילו דמויות ואיזו התעללות היא מעבירה אותן. ג. ביקום הפוסט מודרניסטי שלנו, בו אי אפשר כבר לכתוב יצירות ריאליסטיות מטמטמות סטייל טולסטוייבסקי, מודל החיקוי האולטימטיבי הוא נבוקוב כמובן. בישראל המלכה האם היא אק"ב, ולא יעזור בית דין. ד. שנאת את התפסן בשדה השיפון? איזו מין מתבגרת את? בחלוף הזמן מאז שקראתי את קורותיו של הולדן הנקניק עליי להודות שהוא לא רדף אותי או נשאר איתי צמוד, אבל אני לא חושב שאפשר להגיד על הספר הזה ששונאים אותו. כל בן נוער אמור לקרוא אותו ולהזדהות, לפחות את זה תני לסלינג'ר. משהו פגום בך. ה. גרוסמן? באמת? קראתי שהביקורות על אישה בורחת מבשורה מאוד לא טובות. ובכלל, גרוסמן הוא לא כוס התה שלי. לסיכום: טעית. קחי את הכול בחזרה.

Seasonal Beast

New member
פנינה, בחיי, פנינה!

מה הייתי עושה בלעדייך בשעות לילה מאוחרות? במילה אחת-

למעלה