!@#$%^&*)(_+|
שלום או היי?: אהלן
שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: כן
מה ענית?: את האמת ! מי זה היה?: פיי אני אפילו לא זוכרת
זקנה שכמותי .. אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?:- למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: כי הילדים של היום חכמים מידי ..והחסידה זה דבילי מידי אז הכי טוב אמת! מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: אממ..האמת שאני לא זוכרת .. אבל היו לאנשים כמה יציאות מפגרות. אתה צוחק מצחוק?:
הרכבת פעם פאזל?:
יש לך ICQ? בתכלס יש לי אי סי הוא פשוט דפוק לגמרי אז אני לא נכנסת אף פעם הכי טוב מסן ! ייבשת פעם אנשים?: כןן
איך?: מה איך? עם מגבתתת
|
.. סתם סתם אני לא זוכרת .. אתה שותה תה?: כן עם סוכר?:כן בלי סוכר?:לא כמה סוכר?:3 מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: פיייייייי... לפני הרבה מאוד זמן! אתה יודע לצייר כלב?: לא :/ וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: גם לא .. ציור זה לא ממש הצד החזק שלי אז מה המצב עכשיו?: הכול חייכת עכשיו?: עכשיו עכשיו ברגע זה ? לא! ועכשיו?: גם לא יש לך יס או הוט?:HOT יש לך בריכה בבית?: לא אתה גר בבינין קומות או קרקע?: קרקע יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לא , כאילו גם עם יש מדי פעם זה בקטנות נשארת כיתה?: לא
להפך היו אמורים להקפיץ אותי שנה חחחחח עברת באדום?:
, כן נהגת?: לא ברגלל! בן כמה אתה?:14.7 אתה בן או בת?:
נפגשת עם סלבריטי?: כןן עם הרבה יש לך עכבר בצבע כחול?:לא באיזה צבע השיער שלך?: חום בהיר מה מידת המכנסיים שלך?: 34,36 .. תלוי מה הסגנון של המכנס .. שיקרת בשאלה למעלה?:לא למה?:כי גם עם היתי הרבה הרבה יותר היתי אומרת ת'אמת .. לא ממשאכפת לי מה חושבים , מי שלא נאה לו שלא יסתכל .. האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: כן אבל בקטנה למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: בנים ,אתן יודעות
חחחחח הייתה פעם בגן חיות?: כן ממזמןןןןןןןןן מה החפץ האחרון שגנבו לך?: קלמר בכיתה ו' חחחחחח מה אתה עושה היום בעזרת השם?:הולכת לישון עוד מעט מה עשית אתמול?: אתמול אמממ.. היתי אצל חברה, ובקניון מה תעשה מחר?: מחר .. לא יודעת הכול פתוח ! האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: כן זה סבבה טיפסת פעם על גדר?: כן חחחחחחחחח אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: לא שמעת פעם את מתי כספי?: כן אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: בטח האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: לא בדיוק בניסוח הזה אבל משהו כזה האם הרגשת פעם בודד נפשית?: כן האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: כן האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: מה?:-* קרה לך שנשברה לך ביצה?: ביצה?אוכל יענו? כן אני שברתי! זרקת זבל מחלון במכונית?:
מודה באשמה אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: כן אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: לא על הזין שלי [וסליחה על ההתבטאות [ אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: יום אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: שניהם האם טיפסת פעם על עץ?: כן
בנית פעם "מחנה"? ואיי מלאא שהיתי בת איזה 5 תמיד היתי בונה עם אח שלי חחחחח היית/אתה בצופים?: לא היית/אתה בנוער העובד והלומד?:לא עבדת פעם?: כן ! מילצרת פעם?: לא שתית פאנטה בטעם ענבים?: לא אכלת שוקולד עם צימוקים?: כן שתית חלב עם עוגיות?: לא
אתה רעב?:לא ועכשיו?:לא לא בא לך שווארמה?: שווארמה ?עכשיו? לא תודה! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: סבבה אבל חתיכה קטנה! ! אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כן חחח מרשמלו שרוף אתה אוכל בעמידה?: לא תמיד ציחצחת היום שיניים?: כן עקץ אותך היום ייתוש?:לא טפו טפו טפו בלי עין הרע
איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: לא שומעת .. 2 וחצי בלילה ,ההורים שלי יהרגו אותי חחח מה השיר הראשון ששמעת היום?: "מוכרת לי מפעם" של דין דין אביב , על הבוקר אחותי שמה אותו פול ווליום זימזמת היום?:לא מזמזמת מה חלמת היום?: לא חלמתי , האמת שכבר איזה שבוע אני לא חולמת
מוזר.. האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: חחחחח לפעמים האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: חםםםםםם לי
מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום?: לא יודעת נראה .. איזה יום היום?: שבת מה השעה עכשיו?: 2:33 NIGHT השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: אף אחד השם השני?: כ"נל והשלישי?:כ"נל למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: כי.. ככה? באיזה גיל למדת שעון?: לא זוכרת איך?: אבא לימד אותי באיזה גיל למדת לספור, ממי ועד איזה מספר?: ואיי גיל שנתיים ככה בטח.. את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: את אחותי התעייפת?: לא את החתונה שלך אתה דמיינת כבר?: לא
התחפשת פעם לשעשועית?: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התחפשת פעם לשוטר?: לא ברחת פעם מכלב?: ואיייי מלא פעמייים!!!!!!!! כל החיים שלי אני בורחת מכלבים
פחדת פעם מציפור?: כן בספרד .. היו מלא יונים שהיו נוחתים לך על הראש זה היה כואב חחח פחדת פעם מסוס?: לא התפרצת פעם בשיעור?: כן העליבו אותך פעם?: כן מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: שכבר 1 וחצי וצריך לקום השאלון נגמר?: זה שאלה ?.. אני לא קובעת מתי הוא נגמר