סתם כי בא לי לשרשר

randu

New member
בוקר אורר!../images/Emo42.gif

שלום או היי?:היי,יותר חביב.
שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?:כן. מה ענית?:מהחסידה,בטח כולם ענו על השאלה הזו ככה.
מי זה היה?:לא יודע.
כאן מחקתי שתי שאלות,כי עניתי "כן" לשאלות הקודמות,ולא "לא".
מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?:הורדתי משקפיים, כדי לנקות אותם,קיצר חבר בא אליי,ועושה לי מול העיניים "כמה זה?"
אתה צוחק מצחוק?:תלוי איזה צחוק!
הרכבת פעם פאזל?:
יש לך ICQ?כן,236987662. ייבשת פעם אנשים?:
זה כייף. איך?:התחלתם לסבך אותי.
אתה שותה תה?:כן.
עם סוכר?:בארור,איכסה בלי סוכר. בלי סוכר?:בארור שעם. כמה סוכר?:לא יודע,האמת שאני שותה רק תה שאבא שלי עושה,כל השאר אני לא אוהב. מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?:בבצפר,אומנות.
אתה יודע לצייר כלב?:
וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?:
,לא,אני לא יודע. אז מה המצב עכשיו?:סבבה.
חייכת עכשיו?:חצי חיוך. ועכשיו?:חח כן,באמת. יש לך יס או הוט?:הוט!!|מאוהב{ יש לך בריכה בבית?:אמן שהייתה לי! אתה גר בבינין קומות או קרקע?:קומות,אני לא טחון. יש לך עדיין שגיאות כתיב?:יס לי לע קול-קח ארבא, מווינים אוטי כמאת קול הזמן. נשארת כיתה?:
עברת באדום?:
נהגת?:
בן כמה אתה?:14 עוד כמה חודשים בעזרת השם. אתה בן או בת?:בן.
נפגשת עם סלבריטי?:
לא. יש לך עכבר בצבע כחול?:לא.
באיזה צבע השיער שלך?:חום מוזר כזה. מה מידת המכנסיים שלך?:אין לי מושג!
שיקרת בשאלה למעלה?:חחחחחחחחח לא!! למה?:כי אני רודף אמת. האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?:כן. למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?:כי "15" נש הרבה יותר בוגר,ועמוק.
היית פעם בגן חיות?:כמובן
מה החפץ האחרון שגנבו לך?:לא יודע. מה אתה עושה היום בעזרת השם?:מה אני אעשה,ב"ה..? לא יודע,נראה. מה עשית אתמול?:הייתי בכיכר,דקרו איזה מישהו,כל שבוע זה קורה!!
מה תעשה מחר?:ב"ה...לא יודע. האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?:מאודד! אני מאוד אוהב את שתייהן,אני נרדם בזריחה תמיד.
טיפסת פעם על גדר?:
,כי רדפוו אחריי משטרות!
אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?:לא.
שמעת פעם את מתי כספי?:כן.
אתה יודע איך ניראה סמי הורי?:כן.
האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?:כמובן, אני מהאופטימים.
האם הרגשת פעם בודד נפשית?:לצערי כן,הרבה פעמים. האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?:כןןןןןןןן!!
,אבל בסוף קניתי.
האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?:
,לא. קרה לך שנשברה לך ביצה?:אאוץ',ברוך השם,יש לי שתיים!! זרקת זבל מחלון במכונית?:לא. אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?:כשאני עם חברים כן.
אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?:חח זה הולך אצלנו ככה,מי שמקדימה-חנון.
אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?:נסיעות ארוכות-אני תמיד אוהב. קצרות בלילה. אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?:יוטבתה.
האם טיפסת פעם על עץ?:לא. בנית פעם "מחנה"?לא. היית/אתה בצופים?:היית ב"מכבי צעיר". היית/אתה בנוער העובד והלומד?:לא. עבדת פעם?:לא. מילצרת פעם?:לא. שתית פאנטה בטעם ענבים?:כן. אכלת שוקולד עם צימוקים?:לאאאא. שתית חלב עם עוגיות?:כן. אתה רעב?:ככה-ככה. ועכשיו?:חה,לא מצחיקים.
לא בא לך שווארמה?:לא עכשיו. אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?:
,תן ביס? אכלת מרשמלו עם שיפודים?:כן. אתה אוכל בעמידה?:לאא!! אני שונא את זה. (ואגב,זה נשמע כמו משהו אחר.
) ציחצחת היום שיניים?:כמובן. עקץ אותך היום ייתוש?:לא ברוך השם,בלי עינהרע,בן פורת יוסף,בן פורת עלעין.
איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?:לא שומע. מה השיר הראשון ששמעת היום?:לא שמעתי.
זימזמת היום?:זמזמתי הרבה!
מה חלמת היום?:לא זוכר. האם אתה חולם הרבה בהקיץ?:לא. האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?:לא. מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום?:עוד מעט,ב"ה. איזה יום היום?:שבת.
מה השעה עכשיו?:5:22 לפנות בוקר. השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?:ארז. השם השני?:ג'ולי.
והשלישי?:ירדני.
למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?:כי אמרתי לעצמי שהיא בדר"כ מחוברת בשעות כאלה,והיא לא מחוברת עכשיו. באיזה גיל למדת שעון?:לא זוכר. איך?:כנ"ל. באיזה גיל למדת לספור, ממי ועד איזה מספר?:כנ"ל. את מי היית הכי רוצה לחבק עכשיו?:עפר שכטר,חיבוק חם וגברי כזה. התעייפת?:לא. את החתונה שלך אתה דמיינת כבר?:לא,יש עוד זמן ב"ה. התחפשת פעם לשעשועית?:לא.
התחפשת פעם לשוטר?:לא.
ברחת פעם מכלב?:כן.
פחדת פעם מציפור?:לא.
פחדת פעם מסוס?:לא.
התפרצת פעם בשיעור?:בארור. העליבו אותך פעם?:כמובן. מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?:"מעניין מה השעה?" השאלון נגמר?:לא.הוא רק מתחיל.
הודגש באמצעות מדגי.

randu

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif

יעיי..כתבתי בלוג לפני כמה זמן,ומחקתי,כי זה היה מעפן, עכשיו התחלתי שוב, וזה הדף הראשון בבלוג!! אז באמא שלכם,תיכנסו ותגיבו!! ויייייעיייייייייייי אני בדך הראשי של תפוז..
הילית, דחוף יש רק על הדלת.

JULI4561

New member
לא ../images/Emo6.gif זה הבלוגים שאתה נכנס

אליהם הכי הרבה .. כמו שבקומונות ובפורום יש את מה שאתה נכנס אליו הכי הרבה .. אתה צריך לצאת מהמשתמש שלך ואז לראות מה הבלוגים שיש בדף הראשי .. עם הבלוג שלך נמצא שם זה סימן שכן תפוז שמו אותו

SummerNightCity

New member
וול :)

שלום או היי?: שניהם שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא שזכור לי מה ענית?: מי זה היה?: אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: אני אגיד לו ללכת לשאול את אמא שלו למה מי הוא שהוא ישאל אותי למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: וואי היו ממש מלא אתה צוחק מצחוק?: כן הרכבת פעם פאזל?: כן אני כבר רואה איך אני מבלה את החורף יש לך ICQ? כן ייבשת פעם אנשים?: יש מצב ): איך?: אתה שותה תה?: שאני לא מרגישה טוב עם סוכר?: כן בלי סוכר?: כמה סוכר?: 1 מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: באמת שלא יודעת אתה יודע לצייר כלב?: כן אבל אם זה יוצא עקום לא אשמתי וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: מה שעניתי קודם אז מה המצב עכשיו?: בסדר? חייכת עכשיו?: ברגע זה? לא ועכשיו?: לא יש לך יס או הוט?: הוט יש לך בריכה בבית?: לא יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לא למה נראה לכם נשארת כיתה?: לא עברת באדום?: יותר מדי
אתה בן או בת?: בת באיזה צבע השיער שלך?: חום מה אתה עושה היום בעזרת השם?: אהההההה כיף
מה עשית אתמול?: ישנתי לראשונה בחיי מה תעשה מחר?: לא ידוע האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: חח מה נהייתם לי רומנטים טיפסת פעם על גדר?: כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: לא שמעת פעם את מתי כספי?: לא זוכרת אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: כן נראלי הוא שווה האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: לא זוכרת האם הרגשת פעם בודד נפשית?: בטח לכולם יש ימים רעים האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: לא חחח שונאת
האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: לא אני לא טועמת מיץ תפוחים קרה לך שנשברה לך ביצה?: כן זרקת זבל מחלון במכונית?: כן אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: לעיתים רחוקות לרוב מקדימה (חח תפסתי לקשישים את המקום
) אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אני יושבת איפה שבא לי ולא אכפת לי אם זה אחורה או קדימה אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: מזה משנה אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: יטבתה למרות שאני לא מעדיפה שוקו האם טיפסת פעם על עץ?: כן הייתי פרא אדם בילדותי בנית פעם "מחנה"? לא אבל שהייתי קטנה הייתי בונה עם האחים שלי אוהלים משמיכות בסלון היית/אתה בצופים?: לא תודה היית/אתה בנוער העובד והלומד?: לא תודה עבדת פעם?: כן מילצרת פעם?: לא שתית פאנטה בטעם ענבים?: לא אכלת שוקולד עם צימוקים?: לא שתית חלב עם עוגיות?: אולי קפה עם עוגיות אתה רעב?: לא ועכשיו?: לא לא בא לך שווארמה?: איכס לא אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: תודה על האבטיח וביי אכלת מרשמלו עם שיפודים?: לא אתה אוכל בעמידה?: משתדלת שלא ציחצחת היום שיניים?: כן עקץ אותך היום ייתוש?: לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: אני לא מה השיר הראשון ששמעת היום?: עוד לא שמעתי זימזמת היום?: לא מה חלמת היום?: לא זוכרת האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: לא האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: כן רק לא עם של אילת מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום?: אני לא מתכוונת ((:) איזה יום היום?: שבת מה השעה עכשיו?: תכף 2 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: א' השם השני?: נ' והשלישי?: אמא
למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: לא יודעת באיזה גיל למדת שעון?: שהייתי ממש קטנה איך?: מאיפהלי באיזה גיל למדת לספור, ממי ועד איזה מספר?: מניחה שבגן ואין לי מושג את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: א' ))): התעייפת?: לא
את החתונה שלך אתה דמיינת כבר?: לא התחפשת פעם לשעשועית?: לא התחפשת פעם לשוטר?: לא ברחת פעם מכלב?: לא שזה אפשרי פחדת פעם מציפור?: לא פחדת פעם מסוס?: יש מצב אבל עבר לי התפרצת פעם בשיעור?: חחחחחחחחח אל תספרו העליבו אותך פעם?: בטח אבל אל תדאגו אם מישהו אי פעם יעז...
מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: מה השעה השאלון נגמר?:

Fergie7

New member
אני הוא ../images/Emo152.gif

שלום או היי?: שאלווווווווום. שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא. מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: השאלה הנ"ל. אתה צוחק מצחוק?: כן. XD הרכבת פעם פאזל?: כן. יש לך ICQ? לא. ייבשת פעם אנשים?: לא שזכור לי XD איך?: אתה שותה תה?: לא. מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: בטח בגן. אתה יודע לצייר כלב?: לא
וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: לא.
אני יודעת לצייר יותר שלד של חתול. אז מה המצב עכשיו?: פנטסטי, תודה. חייכת עכשיו?: לא. ועכשיו?: חלאס, י'חופר. יש לך יס או הוט?: הוט.
יש לך בריכה בבית?: הלוואי. אתה גר בבינין קומות או קרקע?: מממ לא זה ולא. XD משהו מדורג כזה.
יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לא. נשארת כיתה?: לא. עברת באדום?:
נהגת?: לא. בן כמה אתה?: נחשו. אתה בן או בת?:
נפגשת עם סלבריטי?: לא סלבריטי, סתם כמה עלובים מהארץ. יש לך עכבר בצבע כחול?: לא. באיזה צבע השיער שלך?: שטני. מה מידת המכנסיים שלך?: 18/34 ככה...שמנע שכמותי. XD שיקרת בשאלה למעלה?: למה לי? XD למה?: האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: כן. XD למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: לא עניינך. הייתה פעם בגן חיות?: כן, בחו"ל. XD מה החפץ האחרון שגנבו לך?: מחק. מה אתה עושה היום בעזרת השם?: בטח בסנטר או משהו. מה עשית אתמול?: ראיתי ת'טקס המושלם של MTV...פאניק
פול אוט
AAR
MCR
מה תעשה מחר?: בצפר לצערי. האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: שקיעה. טיפסת פעם על גדר?: כן XD בבצפר. אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: לא. שמעת פעם את מתי כספי?: לא. אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: כן. האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: לא. האם הרגשת פעם בודד נפשית?: לא. האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: כן. XD האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: לא. זרקת זבל מחלון במכונית?: מסטיק. אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: כן. אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אני לא אוהבת לשבת שמה, וזה לא קשור בכלל XD אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: לילה. אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: יובטבתה ברור. האם טיפסת פעם על עץ?: כשהייתי קטנה. בנית פעם "מחנה"? לא. היית/אתה בצופים?: לא. היית/אתה בנוער העובד והלומד?: לא. עבדת פעם?: לא. מילצרת פעם?: לא. שתית פאנטה בטעם ענבים?: לא. אכלת שוקולד עם צימוקים?: לא. שתית חלב עם עוגיות?: לא. אתה רעב?: לא.
ועכשיו?: הרגע אכלתי! לא בא לך שווארמה?: יא גאד איזה שאלון חופר! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: שאני מעדיפה מלון. אכלת מרשמלו עם שיפודים?: לא. אתה אוכל בעמידה?: לא. ציחצחת היום שיניים?: דעעע. עקץ אותך היום ייתוש?: כן.
איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: אייר הוסטס של באסטד
מה השיר הראשון ששמעת היום?: של בוילט 4 מיי ולנטיין. זימזמת היום?: לא. XD מה חלמת היום?: לא חולמת. האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: לא. האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: מזגן.
מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום?: מוקדם =\ איזה יום היום?: שבת. מה השעה עכשיו?: 3.48 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: עזבו'תי. השם השני?: והשלישי?: למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: באיזה גיל למדת שעון?: נראלי 6. איך?: אבא. XD באיזה גיל למדת לספור, ממי ועד איזה מספר?: מאיפה אני זוכרת? את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: מישהו. התעייפת?: כן. XD את החתונה שלך אתה דמיינת כבר?: לא. התחפשת פעם לשעשועית?: טחח ברור, כל שנה. התחפשת פעם לשוטר?: לא. ברחת פעם מכלב?: כן XD פחדת פעם מציפור?: לא. פחדת פעם מסוס?: לאלאלא. הם חמודים מידי. התפרצת פעם בשיעור?: נראלי XD העליבו אותך פעם?: אולי בקטנה. אבל זין. מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: כמה שאני רעבה. השאלון נגמר?: תודה לאל.

JULI4561

New member
פיייי../images/Emo178.gif

קראתי ברפרוף אז SORRY זה הרבה מידי
אבל שמחה שנהנית

lior1521

New member
../images/Emo6.gifאת לא תאמיני

גם אני קראתי ברפרוף, מצטער
אני פגשתי את יהודה, נינט ואח שלה כשהם חזרו מהטיסה שלהם! ז"א, לא פגשתי. ראיתי, את יודעת.
דודה שלי הגיעה מחו"ל, ואז ראינו את אח שלה מחכה לה, ואחותי שמעה משהו על יהודה ונינט. ידעתי שהם יסעו למילאנו
אישית הכי התלהבתי שם מהפפראצי שהגיע לצלם אותם, ועוד כמה אנשים "מפורסמים" (מנחה לשעבר בערוץ הילדים נחשבת?
) שהגיעו במקרה.

בJדJה

New member
מתי זה היה? החודש?

הם לא נסעו למילאנו הם נסעו לג'אמיקה וניו יורק לאיטליה הם נסעו חודש לפני.. אבלל חח מגניב ומי המנחה??

lior1521

New member
חח טוב, לא ממש עקבתי אחרי המסעות

של יהודה ונינט
אין לי מושג איך קראו לה, כבר שכחתי. היא שיחקה בלגעת באושר, והייתה בהריון כשהייתה מנחה בערוץ הילדים.
שרון משהו, אם אני לא טועה

קראתי הכל!../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

קצת תגובות... " קניתי לי בושם וסוכריות "אמ אנד אמ" לאח שלי " M&M אאאאעעעעעעעעעעהההההההההההההההההההה
זה כל כך טעיייייםםםםםםםםםםם
למרות שאני חולה גם על הסוכריות וגם על הזמר
"טסים אל על הכי כיף בסוף טסנו בחברה איטלקית מטוס קטן כזה טוב כי לא היינו הרבה אנשים." תביני...אחריי שקראתי את המשפט הזה..כל מה שחשבתי "האוכל הוא אותו הדבר בכל החברות..מגעיל." ואז קראתי את זה
"אממ ובגלל שזה היה לילה אז חילקו לנו רק סנדוויץ עם גבינה "
"אז לקחתי רק איזה ג´קט דק דק כזה למטוס למקרה שהמזגן יהיה קריר" מה חשבת לעצמך?! שג'קט דק דק יעזור לך מפני הקור של המטוסים?!
"לעיירת אורטיזי מקום שהם אומרים כל הזמן לישראלים: "יהודי קמצן", "אתה קמצן" " אח שלהם קמצן.
"מרוב שהרבה נגעו לה שם הוא ניהיה כבר שחוק" אולי הוא היה שחוק גם במציאות....
"ואיזה אחד מהם התאהב בייי בה' כל שניה נתן לי נשיקה איו" כלבה.
"הכי זול באיטליה היה שם בגד ים ב3 יורו!!" לא אמרת שהיה לך קר שם?! מה פתאום בגד ים?!!??!
"אבל בגדי ים מחרידים " חה חה חה. אני צוחקת עלייך.
"ביקרנו שם קניתי בקבוק בצורת מגף כאילו הארץ איטליה ובתוך זה יש שם אלכוהול משהו חמוד כזה" תתביישי לך. בגיל כזה להתחיל לשתות? "כיכר "סן מרקו" " איפה אמא שלו?
"הלכנו לשוט בגונדולות שזה סירה קטנה כזאת ארוכה לכמה אנשים או לזוג יענו שיט רומנטי" כן אנחנו יודעים מה זה!! אנחנו לא סתומים...
רק בלונדיינים.
"והפלאפל מניטורי רצחח כזה קטןן והוא עולה 30 שקל בונא זה יקר 10 שקל עולה מנת פלאפל חחחחחחח מה גם שזה כזה קטן " כי בפלאפל פה בארץ יש פיפי... מה חשבת שמטגנים בשמן?! "היינו בכיכר מיכאלאנג'לו.." זה החמוד מצבי הנינג'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"היה שם פיצה עם תמנונים קטנים עלייה" זה היה החברים של בוב ספוג
"יצאו לי תמונות טובות *דודי*" מי זה דודי?
"הייתי עם מכנסיים קצרים" לא היה לך קר לפניי שנייה?!?!?! "לואיס ויטון גוצ'י" זה לואי ויטון לא? ג'וציייי
"יש שם כנסייה מזה יפההה! אבל מפנים היא ממש מכוערת ולא מטופחת" היא יפה או מכוערת?! תחליטי. "כיכר לאונרדו דה וינצ'י יש שם פסל שלו ויונים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמנון יכול להגיד לו: "לאונרדו...תהיה יונה"
(בדיחה לצופי האלופה בלבד.) ""דנה,נינט קטנה לידך"" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נינט קטנה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "והילד שעזר לי עם הדף קשר שתה בירה לבד אז לקחתי לו אותה ושתינו ביחד " איזה מגעילה.
"נסענו לפארק השעשועים "גארדאלנד"" איזה שם מפגר לפארק שעשועים
אגב זה לא הפרק שהלוגו שלו זה דרקון? משהו כזה?
"ואז לקראת סוף התור עקצה אותי דבורה!!!!" מה את צועקת?! זה הכי שווה. היא מתה בסוף. יש נקמה. "עכשיו שקיבלנו תה או קפה אז לקחתי תה ומזההה רציתי תה! עכשיו שמתי סוכר ולא היה מספיק אז באתי לשים עוד סוכר ומה קרה לי?? זה היה פלפל!! איזה מבאסססס זה היהההה!!!" סתומה
"ואחד אמר לי "סקוז" אחחחחח יענו סליחה כי הוא נתקל בי" איזה דביל הוא
זהו. סיימתי לחפור לך.

בJדJה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוייייי הרגת אותייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרועה את בה'!!! ואי אין לי זמן להגיב על כל מה שכתבת אני אגיב אחר כך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ו"דודי" זה אייקון אורחים לא יכולים לראות תסמיילים זה פרצוף כזה :/ בערך חחחחח ואי בה' הרגת אותי מצחוק!

mikmikonet

New member
תהיה יונה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"ליונים יש הרגלי חיזור מרתקים, דובי."
תהיה יונההההה

randu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היום אני ודנה דיברנו באייסי, והיא אמרה לי מה הכי חשוב לה בחור, ואני פירשתי לא נכון... זה קורעעעע!
שכנעו אותה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..
אבל היא לא מסכימה שאני אגיד מה המשפט.

למעלה