סתם כי בא לי לשרשר

L U Z I A

New member
ברור כי זה דומה../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

סתם האמת היא שלא כ"כ

בJדJה

New member
חחחחח

זהו חשבתי שעשית את זה בגלל הפרסומת אבל אמרתי מה 013 זה 012 חחחחחחחחחחחחח

פורום הפיג'מות מאחל...../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

פורום הפיג'מות [1082] בתפוז אנשים מאחל לכם בהצלחה בלימודים ושנה טובה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif LOL עכשיו בדיוק נזכרתי

שראיתי את הנמוך מבינהם באיזה הצגה בסטודיו שלנו

בJדJה

New member
סיפורים מהיום הראשוןןןןןן! חיחיחי

נמ בוקר.. פגשתי חברותיי את חברי לכיתה את ידידיי החמודים הלכנו לכיתה, עד י"ב עם המחנכת המכשפה בעעע נמ הקריאה לנו קטע ארוךך של שעה כולם ישנו אף אחד לא הקשיב ואז בסוף שהיא סיימה כפיים כאילו שהקשבנו לכל מילה ואז היא עוד שאלה שאלות וחוץ מילד אחד אף אחד לא ענה חחחחחחח בקיצר מערכת... ואני דווקא אני הייתי חייבת להגביר תקשורת לכללל הכיתה שיעורים חופשיים בזמן שאני לומדת תקשורת! סמעק יש לי רק 3 שעות חלון! ומאה שעות לימוד אוף ואני הרוב לומדת עד 3 ורביעי חמישי שישי לא לומדת שעה ראשונה חיחיחי אה ויש לנו לימודי תאוריה!
זה כזה מגניב יענו מלמדים אותנו תאוריה חחחחח מגניב רייצח רק שאני אפילו לא בת 16
אל תשכחו עוד 22 יום 25.9
שיעור תנך באה המורה הכייייי נאצית בעולםםםםםםםםםם!! אמאאא איזה מכשפהההההההההההההההה!! כולה שאלה את ידיד שלי מה השעה ישר "קומי קומיייי" די זה הכי פאדיחה בעולם יענו זה כמו כיתה א' חחח פוסטמה ואחרי חצי כיתה עמדה
ואין היא רוצה כל כך שקט והבנים לא נותנים לה חחח ואי מצחיקקק וידיד שלי אז הוא ישב לידי אז הוא אמר לאחת להתקשר אליו כדי שיהיה צילצול פתאום שומעים "נשמההה,כפרררעליייךך"
הצילצול הכי מצחיק בעולםםם חחחחח ואז המורה לקחו לו תפלא ואז היה לו עוד צילצול נו המגעיל הזה של ריאנה ואז אני מתחילה לשיררר חחחחחחחחחחחחחחחחח בקיצר מורה מכשפה רצחחח!! והמורה להיסטוריה אני כבר מכירה אותה מזמן[= היא המכחנת של חברות שלי כפרעלייה אני חולה עלייה אבל היא משעממת רצח חחחחחח שעה דיברה איתנו על המלחמה בלבנון נרדמתיייי ויש ילד חדש ואני עושה לחברה שלי "ממ נראה טוב חיחיחי" אבל לא ממש כאילו חוץ מעיניים כחולות הוא לא משהו אבל ראיתי בשכבה עוד מישהו חמוד חיחיחיחי ואיכס היינו אמורים לעבור לשכבה י"א המקורית והשאירו אותנו כמו שנה שעברה בשכבה י' כאילו אני מרגישה י ולא י"א איכס. ועוד לא הרוידו כלום מהקישוטים שנה שעברה עדיין יש תתאריך יום הולדת שלי מהלוח יום הולדת חחחחחח וידיד שלי לקח לי תפלאא והיו שם תמונות מזה פאדחניות שליי וסירטוני וידיאו איזה פאדיחהה והוא ראה את זה עם חברים שלו נראה לי איזה פאדיחהההה ואי אני באה לקחת תפלאפוןוהם זורקים אותו אחד לשני איזה מצחיק חח ואז חברה שלי באה לקחה אותוP: נמממ היה יוםם נחמדדדדדד ביותרררררררררר[= ויש לי הרוב תקשורת במערכת ובקושי מקצועות אחרים חחחחח

JULI4561

New member
היום הראשון - עבר די מהרררר

אתמול בלילה היה לי מזה קשה להירדם אני רגילה ללכת לישון נורא נורא מאוחר ועכשיו בגלל הבצפר זה קצת קשה
אז ככה .. המחנכת שלי היא אותה אחת . והעבירו אותנו לכיתה יותר שווה ! ואממ .. אני יושבת ליד ידיד שלי שהוא מזה מצחייייק! אז חצי מהשיעורים רק נקרעתימצחוק וזה .. והז'יניקים ממש פיצים .. נראה לי הם לא יצאו לחצר בכלל לא ראיתי אפילו אחד רק שנכנסתי לבניין שלהם חחח והיה לנו גם טקס .. שחפרו לנו על המלחמה וזה .. וגם על המגמות שיהיו לנו שנה הבאה וכל אחד דיבר שעעעה וזה.. חפרוו! ובתכלס בקושי למדנו , יחסית לתחילת שנה שעברה .. אבל מחר אני מאמינה שיתחילו להעביד אותנו קשה! כבר יום רביעי יש בוחן
ומלא בנות תפסו תחתת ונהיו פרחות חחחחח אבל בקטנה .. לא שמה עליהם ממש ! וזהו - בכללי היה סבבה לגמריייי

נקודונת

New member
היום הראשון ועוד ירקות.

היום הראשון בחזרה לבצפר, התחיל בהסתובבות בחצר, בריחה מכל מיני מורים שלימדו אותי שנה שעברה ושלא בא לי לראות ובתגובות מעורבות על השיער שלי. קטעים נבחרים: "זה א-י-ו-ם!" (ילדה שהייתה איתי בכיתה שנה שעברה) "וואוווו! זה כל כך... וואוווווווו!" (מישהי מהשכבה) "אז מה, עכשיו את פינת ליטוף ניידת?" (מישהו חמוד
) ועוד ועוד. אחר כך הלכנו למצוא את הכיתה שלנו, י'6, כיתת תיאטרון ופרחות, על הגג. יש ארבע כיתות על הגג המגניב: י'1, י'4, י'6 ו-י'7 (פלסטית+עיוני, מחול+מדעים, תיאטרון+עיוני ורק עיוני, בהתאמה). י'3, י'2 ו-י'5 (מוזיקה+עיוני, קולנוע ועיוני) למטה. מוהאהאהא
הכרנו את ארבעת הילדים החדשים. ארבעה ילדים - שלוש בנות ובן. ממש ממש נחמדים. אחר כך גם הכרנו את המחנכת הקצת כלבה שלנו, שהסבירה לנו שהחיים לא הוגנים ושכדי להכיר אנשים צריך לעמוד במעגל. אחר כך היו עוד הרבה דיבורים, קיבלנו את המערכת ההזויה המלאה במגמה, מגמה, מגמה
ואני יושבת ליד חברה ממש טובה שלי. ייאי!
וזהו, אז הלכנו הביתה. ורקדנו הורה.

למעלה