עדכונים אישיים - יאללה, לשפוך!

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

e t a

New member
../images/Emo32.gif עדכונים אישיים - יאללה, לשפוך! ../images/Emo32.gif

e t a

New member
מאוכזב מאוכזב מאוכזב.. ../images/Emo201.gif

אתן אתן.. אתן לא נכנסות כבר. ואתן.. לא מעריצות את טוקיו. ו.. לא משתפות פעולה עם משחקים שלי. עצוב. ------------------------------------------------------------------- ו.. מעבר לפורום.. אני מתחיל עבודה חדשה במרפאת השיניים של אבא שלי.. מתחיל ללמוד את העבודה של סייע שיניים וכל שער העבודה הפקידותית שם.. זה זמני כמובן, אבל בינתיים נמאס לי לעבוד במקדונלדס, אפילו בתפקיד היחסית גבוה שיש לי שם.. חוצמזה אני קורא עכשיו את הספר החדש של דן בראון.. כל כך שמחתי כשבטעות נדדתי לתוך חנות הספרים וגיליתי שיצא לו ספר חדש!! כבר מזמן קראתי את כל ארבעת הספרים שלו, והספר הרביעי מרתק לא פחות
מה קורה אתכן?

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif זה ממש לא נכון ><

אנחנו לא נכנסות כי הפורום דיי מת, אבל אם תשים לב אנחנו נכנסות תמיד כדי לנסות להחיות אותו. אבל אנחנו באמת נכנסות
ולא להעריץ את טוקיו ? איך אפשר בדיוק ?
בכל מקרה, בהצלחה ותהנה
אני התחלתי לקרוא את דמדומים - מולד הירח XD [ואני מבקשת לא לשאול איך זה קורה רק עכשיו, כי אני וספרים לא מסתדרים, זה נס שאני קוראת משהו
] אבל בכל מקרה, זה פשוט מדהים והתמכרתי סופית

Tommy89

New member
תפוזבל קטע אותי

אני מבקשת - דמדומים ומולד הירח זה לא אותו דבר ~מתנשא~ ובטאאח שלא מעריצים את טוקיו D: חח סתם. אני מקווה האמת שיש עוד אנשים שנכנסים חוץ משתינו ודני. וואטאבר.. //הודעת קאמבק שלי למטה ^^

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני ממש מסכימה איתך ../images/Emo12.gif

דמדומים ומולד הירח ממש לא אותו הדבר - אבל זה פשוט ממכר

e t a

New member
חחח בדיוק אמרתי במסנג'ר לתהילה..

והזכרתי אותך.. ככה שממש לא נשכחת =] תוסיפי אותי עכשיו למסנג'ר [email protected], נדבר

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אני אשלח D:

אבל מחר XD כי ברגעים אלו אני מתקוננת ללכת לישון XD [כי אני , בניגוד לרבים , לומדת מחר :S :S ועוד יש לי מבחן :( [ואז ביום ראשון עוד מבחן ואז ביום שישי מבחן ענק בתנ"ך -370 עמודים :S ]

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחס וחסה O:

חח רק שכחתי להזכירך בהודעתי בשעת עייפות ויכולת שכלית ממש נמוכה
אף אחד לא שוכח אותך

e t a

New member
חח זה באמת משעשע..

יש שעות שהאייקיו שלנו פשוט צונח בחצי מהכמות שלו..

למעלה