עדכונים אישיים - יאללה, לשפוך!

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif יאללה אני D:

טוב אמממממ אז אתול ושלשום הייתי בטיול שהוא יותר בכיוון של סיור לימודי ממגמת מחשבת ישראל [ AKA פילוסופיה יהודית ] כל הטיולים שיש לנו מהמגמה הם חצי יח' בגרות שאת החצי השני שלה אנחנו בוחרים [ מה ללמוד וכאלה ] ושנה הבאה נסיים .. אז היה טיול כיפי ומצחיק ברמות יצאנו עם מגמת מחשבת ישראל מביה"ס עירוני ה' [שהיו נחמדים] ואממממ היה מצחיק XD 3 דברים שאותי ממש הצחיקו : 1. ישבנו ליד מדורה שעירוני ה' עשו [אני ידיד שלי ועוד 2 חברות ] וחברה שלי לקחה את המצלמה כדי לצלם אותנו והיאהייתה סגורה וחברה שלי שעה מנסה לצלם ואחרי כמה דקות אני כזה : " שני המצלמה סגורה -_-" " XDD 2. ביום השני אכלנו ארוחת צהרים והייתה רוח מטורפת והביאו לנו שניצלים וכאלה XD וידיד שלי אכל שניצל והוא כזה כולו בסבב פתאום הרוח העיפה לו את השניצל והשניצל עף בצרה הכי מצחיקה שיכולה להיות XD לא יכלתי לנשום אחרי זה XD אין דברים כאלה XD והוא כזה " זה לא קרה ! " ואני מתתי XD 3. בלילה המוה שלנו ישבה איתנו במדורה ואז היא הלכה להתקלח אחרי איזה 5 דקות היא חזרה ושאלנו אותה מה קרה והיא כזה " אין לי מפתח :> " XDDDDD והיא אמרה את זה בצורה הכי מצחיקה שיכולה להיות XD והיו עוד כל מיני רגעים מצחיקים אבל אני אספר אחר כך [ כי אני לומדת עכשיו למבחן -במחשבת ישרא אם כבר מדברים על זה XD ] אההה ו! זוכרים שסיפרתי על זה שסולן הלהקה של דיסקו קארטיס והמתופף שלהם איג'י כתבו לי בטויטר ?D: קיצר הם ממשיכים לדבר איתי בטויטר XD וסתם סרטון הורג מצחוק שהם עשו לאלן [ AKA אלן דג'אנרס ] הם היו אצלה בתוכנית בתור קהל ורקדו והיא דיברה עליהם עם איזה מישהו שהתארח אצלה ואמרה שהיא תחתים אותם בתור להקהת בנים ושהם רוקדים יפה[XD ] אז הם החליטו להכין לה סרטון ולהפציץ אותה בטויטר בתקווה שהיא תראה http://www.youtube.com/watch?v=2K5y1HndDp8&feature=sub

e t a

New member
חחחח.. אחח, כמה שאני מתגעגע לטיולים כאלה..

אני כבר סיימתי י"ב.. לא חשבתי שאני אתגעגע לכל השטויות האלה.. חח בכל אופן תכתבי כשיהיה לך יותר זמן.. טיול בפילוסופיה יהודית נשמע די הזוי

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifהלוווווווווווו אנשים יפים :)

התגעגעתי לפורום כל-כך, אני לא מאמינה שאני יושבת עכשיו מול מחשב עם אינטרנט XDDD אוקי, אז נתחיל בזה שמאז יום שבת לא נכנסתי לפורום. כמו שרובכם יודעים, הייתי עסוקה מאוד בזמן האחרון במד"א, טיולים, ובלארוז לקראת המעבר לבית החדש
אז זהו זה - ביום ראשון האחרון עברנו, לקח לנו יום שלם להתארגן פה, היו קצת תקלות ועכשיו הכל בסדר. יום שני לא הצליחו לחבר לנו את הבזק, אז לא היה אינטרנט ולא יכולתי להיכנס להודיע שאני לא אהיה עד יום חמישי [היום] כי אני יוצאת לטיול שנתי.. חזרתי לפני שעתיים, והיה פשוט כיף מטורף, מצחיק לאללה וכואב עד דמעות. אני תפוסה בכל שריר קיים בגוף ואני לא ממש חושבת שאני מתכוונת לקום מהכיסא הזה עד מחר בבוקר חח... בקיצור, חזרתי אחרי כמה ימים של היעדרות, ועכשיו אני פה עד שיימאס לכם ממני. או להפך.
אוהבת אתכם אנשים

e t a

New member
אפה אפה!!

את חיה בסרט שאת לא מספרת לנו על הטיול השנתי בפרטי פרטים?! ואגב איך הבית החדש? מגניב, אהבת? פעם אחרונה שאני עברתי דירה הייתה לפני איזה שש שנים.. התגעגעתי לזה!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תוווווווומי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

התגעגעתי אלייך נורא
אני שמחה שנהנת בטיול השנתי ומזל טוב על המעבר לבית החדש :) ואני דורשת פרטים על הטיול השנתי - המון חוויות ואם אפשר גם תמונות

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif הרגשתי געגוע. *-*

אני חושבת, כאילו אני לא בטוחה.XDDD באתי לראות מה קורה. אז מה קורה?^^

e t a

New member
כל אחד פה שופך את הלב עם "מה שקורה"..ספרי גם!

עבר זמן מאז שדיברנו... להוסיף את המסן החדש שלי - [email protected] רק תזדהו כשאתן מוסיפות אותי =]

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif*מזדה שהוספתי אותך.*

אז אל תחשוש לאשר.XD אממ מה קורה איתי? D: אני לומדת צילום, מה מזכיר לי ללכת לישון כי מחר אני קמה ב6 ליום שטח.XD שבצם צריך להיות בתל אביב בגני התערוכה ב7:45 ~.~ ליום צילום. ממש, הוריי~ חחח. אממ אחרי זה אני מניחה שאני אעשה פסיכומטרי. מצב רפואי לאט לאט משתפר.XD ואני מתה כבר לעבור את התואריההההההה.XD זהו:)

e t a

New member
אוו צילום? ממש מגניב..

חח הרבה יותר מגניב מללמוד סייעות שיניים
למרות שזה בקטנה אצלי. אני לומד לפסיכומטרי של מועד יולי - מה איתך? הקורס שלי ביואל גבע מתחיל ב11 לאפריל.. מקווה שאספיק ללמוד את כל המילים עד אז. איך ההתקדמות שלך?

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif האמפ...

עדין לא התחלתי ללמוד.~ כאילו התקבלתי לבצלאל בגלל שהייתי במגמת אומנות ובלה בלה סיפרו ובלה בלה.XD אלב אני צריכה לעבור שם עוד משהו יעני להרשם, אבל זה רחוק לי. אז כנראה אלך לשנקר ובשביל זה אני צריכה באמת פסיכומטרי. שאחרי הצילום אני אתחיל ללמוד באמת, ואקבל עזרה וישלמו לי חצי מהלימודים.XD יעני ביטוח לאומי או משהו חחח, וואי המצב שלי עד כדי כך קשה ברפואי.XD אמרו לי את זה רק היום שיכולים לשלם עליי והכול, זה ממש יעזור וזה טוב. *.* תכלס זה עודד ונותן תקווה. :) למרות שאני גם ככה שואפת להרבה דברים ומעודדת את עצמי.XD

e t a

New member
וואו זה ממש מגניב!

אבל לא הבנתי.. מה הבעיה עם המצב הרפואי? אל תב(הילי) אתי!

e t a

New member
וואוו.. וזה משפיע על איך שאת מרגישה ביום יום?

או שזה פיזית לא מורגש לך ולא מגביל אותך?

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif חח אתה יודע מזה..

סכרת? ברור שזה משפיע פיזית והכול. כאילו למה יש לי משקפיים?~.~ וכאילו, זה מפתח למאלה מחלות אבל התרגלתי כבר, חח. . אני חייה עם זה שנים.. מגביל אממ, אני חושבת שאני מספיק חזקה להתגבר.~ בכללי יש פה ושם, אבל באמת. D: נאא הכול יהיה טוף חח.

e t a

New member
וואוו.. לא ידעתי :-O

נשמע אבל שיש לך חיים שלמים שלא מושפעים לזה

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif חחח.

מושפעים בדרך מסויימת ולרוב בהרגשה לא טובה אבל מתגברים. אני בדיוק ההפך, אני אופטימית לאומת המצב שלי. שלמרבה הפלאה? היום הייתי בבדיקות והוא משתפר לאט לאט~שוב~XD

e t a

New member
אווו.. מגניב!

יש לי קרובי משפחה רחוקים ששינו את השם של הילדה בגיל יחסית מתקדם.. גיל 6-7, וקראו לה "שלי" במקום "סטלה".. בגלל שהייתה לה סכרת והרב אמר להם :-S

למעלה