אווו... מולד הירח!! ../images/Emo99.gif
אני קראתי את שלושת הספרים ממש ברצף.. חח ככה שדי קשה לי להפריד מה קרה בין הספר השני לספר השלישי, אצלי בראש זה הכל ברוך אחד גדול. האמת היא שעד לא מזמן הייתי במהלך הספר הרביעי Breaking Dawn באנגלית, אבל הוא פשוט עבה בטירוף, והספר החדש של דן בראון ניצח אותו באכזריות
כשאסיים את "הסמל האבוד" אחזור לדמדומים 4... ---------------------------------------- אגב!! חח רציתי לספר לכן.. אני ממש ממש בקטע של ללמוד שפות, אז קניתי מאותה סדרה ארבעה מילונים (מילוני כיס ממש ממש ממש נוחים כאלה!!) של גרמנית, רוסית, ספרדית, ואנגלית (אנגלית סתם בשביל הקטע). חוצמזה קניתי ספר ענקי שנקרא "מילון הסלנג המקיף".. זה ספר פשוט ג-א-ו-נ-י!!!!!!!!!!!!!! חחחח יש שם כל סלנג/ביטוי/אימרה שאי פעם הומצאה השפה העברית כולל הסלנגים הכי חדשים.. חח פשוט גדול!!!
וביום שלישי אני הולך לחזרה של עוזי פוקס והלהקה שעובדת איתו.. לא יודע אם אתן מכירות אותו, אבל אבא שלי הוא מפיק מוזיקלי והוא עובד על הסיבוב הופעות שהולך להרים עוזי פוקס (זה ששר במקור את "ילדונת" ו"אין לך מה לדאוג".. וגם את שיר הפתיחה של פוקימון בעונה 1 בין היתר
) קיצר זה ממש נחמד, אני עובד עכשיו איתם בתור עוזר להפקה. אגב למישהי כאן יש בלוג? הולך להיות מפגש בלוגרים ב16 לחודש.. רואים קדם בכורה לסרט מגניב עם ג'ניפר אניסטון וג'רארד באטלר- אקסית במצור.. חח נראה ממש טוב, כל מי שיש לה בלוג תתאמו איתי שנפגש שם.
אני קראתי את שלושת הספרים ממש ברצף.. חח ככה שדי קשה לי להפריד מה קרה בין הספר השני לספר השלישי, אצלי בראש זה הכל ברוך אחד גדול. האמת היא שעד לא מזמן הייתי במהלך הספר הרביעי Breaking Dawn באנגלית, אבל הוא פשוט עבה בטירוף, והספר החדש של דן בראון ניצח אותו באכזריות