עדכונים אישיים - יאללה, לשפוך!

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

e t a

New member
אווו... מולד הירח!! ../images/Emo99.gif

אני קראתי את שלושת הספרים ממש ברצף.. חח ככה שדי קשה לי להפריד מה קרה בין הספר השני לספר השלישי, אצלי בראש זה הכל ברוך אחד גדול. האמת היא שעד לא מזמן הייתי במהלך הספר הרביעי Breaking Dawn באנגלית, אבל הוא פשוט עבה בטירוף, והספר החדש של דן בראון ניצח אותו באכזריות
כשאסיים את "הסמל האבוד" אחזור לדמדומים 4... ---------------------------------------- אגב!! חח רציתי לספר לכן.. אני ממש ממש בקטע של ללמוד שפות, אז קניתי מאותה סדרה ארבעה מילונים (מילוני כיס ממש ממש ממש נוחים כאלה!!) של גרמנית, רוסית, ספרדית, ואנגלית (אנגלית סתם בשביל הקטע). חוצמזה קניתי ספר ענקי שנקרא "מילון הסלנג המקיף".. זה ספר פשוט ג-א-ו-נ-י!!!!!!!!!!!!!! חחחח יש שם כל סלנג/ביטוי/אימרה שאי פעם הומצאה השפה העברית כולל הסלנגים הכי חדשים.. חח פשוט גדול!!!
וביום שלישי אני הולך לחזרה של עוזי פוקס והלהקה שעובדת איתו.. לא יודע אם אתן מכירות אותו, אבל אבא שלי הוא מפיק מוזיקלי והוא עובד על הסיבוב הופעות שהולך להרים עוזי פוקס (זה ששר במקור את "ילדונת" ו"אין לך מה לדאוג".. וגם את שיר הפתיחה של פוקימון בעונה 1 בין היתר
) קיצר זה ממש נחמד, אני עובד עכשיו איתם בתור עוזר להפקה. אגב למישהי כאן יש בלוג? הולך להיות מפגש בלוגרים ב16 לחודש.. רואים קדם בכורה לסרט מגניב עם ג'ניפר אניסטון וג'רארד באטלר- אקסית במצור.. חח נראה ממש טוב, כל מי שיש לה בלוג תתאמו איתי שנפגש שם.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif די נו *.*

עם אתם כ"כ אוהבים את דמדומים למה אתם לא מצטרפים לפורום הראשי שאני מנהלת בו?!XD http://www.twilight.co.il/forum/index.php?act=idx ויש לי בלווג. D: ואני לא מתכננת ללכת למפגש.XD פאק, אני מכורה לXD... מצב קשה, קשה.^^"

e t a

New member
למה???

בואי למפגש.. יהיה ממש ממש כיף!! האמת שבבלוג שלי לא כתבתי כמעט שנה, אבל זה בגלל מחסום.. חח.. כשהוא היה פעיל כתבתי בו ממש הרבה במשך בערך ארבע שנים.. אז אני עדיין מחובר רגשית לבלוגייה =]

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחח גמאני.XD

אין אני כבר לא בתוך העולם של הבלוגרים ממש, אפילו שהכרתי שם פוול ואני שומרת איתם על קשר, סוג של. וכע, גמאני בקושי כותבת בזמן האחרון וכבר עברתי אפילו לכתובת חדשהXD

e t a

New member
אבל זה קדם בכורה!זה נשמע ממש מגניב ואקסלוסיבי

!!!!!! בבקשההה בואי איתי

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif קדם שו אדה וואט?XD

הסבר נמק וכו'!! אני לא יודעת על זה כלום, כמו שאמרתי. אני בקטנה שם.XD

e t a

New member
אם יש לך בלוג גם את קיבלת על זה מסר..

המפגש יהיה בעיקר צפייה חינם בסרט "אקסית במצור" - קדם בכורה!! זה נראה לי ממש ממש נחמד אם נלך.. אני בטוח הולך ללכת לזה, נשמע אחלה סרט! זה עם ג'ניפר אניסטון וג'רארד באטלר (חולה על שניהם!) מה את אומרת?

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif חח אממ.

לאן מקבלים את המסר? ולא יודעת, זה גם מאוד טלוי מתי זה והכול.

e t a

New member
אז ככה...

זה בתאריך 16/3 (עוד בערך שבועיים), בשעה תשע בערב בבית הקולנוע רב חן בקניון גבעתיים.. ואני עם אותו, אם את צריכה טרמפ.. ואני חושב שאביא איתי את חברה שלי, אז את מוזמנת גם להביא מישהו =]

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif חח.XD

אין לי מושג איפה זה. אממ נראה. OO אני עדין לא יודעת מה יש לי ב16.~ בעקרון יש5% שאבוא.XD ו95% שלא. חח

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifאני שונאת שקוראים לזה ככה ../images/Emo4.gif

"דמדומים 2/3/4", אלה ספרים עם שמות שונים לחלוטין ועלילות שונות >< בהצלחה עם ה..עזרה בהפקה(?) חחח.. אני מקווה שתהנה, זה לא משהו שיוצא לעשות סתם לכיף הרבה פעמים XD

e t a

New member
חח מצטער!! אקפיד לכתוב את השמות בפעם הבאה ../images/Emo3.gif

וכן.. זה באמת לא דבר שיוצא לעשות הרבה =] ביום שלישי אני הולך לחזרה, ישר אספר לכן איך היה!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחח...

זאת פעם ראשונה בחיים שלי שאני באמת מתעניינת בספרים - אני וספרים ממש לא הולכים ביחס, וזה נס שאני באמת קוראת משהו
--- וואו, ממש מגניב - שיהיה בהצלחה עם השפות
ותהנה בחזרה של עוזי פוקס

e t a

New member
היילי!!! התגעגענו!!!

איפה את?? ולמה את מרשה לעצמך לכתוב הודעה ללא תוכן?! חח

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif חחח!! גמאניי!!

אני פה!! מול המחשב ואתה?!XD חחחחח לא יודעת, כי כתוב למטה עם תוכן? P:

למעלה