על נושא קצת אחר,

TheImpactBoy

New member
../images/Emo32.gifעל נושא קצת אחר,

מה דעתכם על זה? וזה כמובן לא פעם ראשונה שנושא כזה עולה... הבעיה היא שאנשים באמת נשארים אדישים, ותומכים בגישה של "חרא מדינה, נברח לחו"ל נחיה באושר". מה עמדתכם בנושא?

Itay Simons

New member
אמממ

לא יודע, האמת. אז מצד אחד יש את האדישים האלו, נכון. מצד שני, אל תשכח שהיו מקרים בהם עם שלם התלכד כדי לעזור (ע"ע הודיה קורן (לא זוכר, נראה לי שזה היה שמה), שנחטפה (בסופו של דבר זה היה אבא שלה..) לפני 4-5 שנים, ומאות, אם לא אלפי אנשים נחלצו לסייע בחיפושים... אז אני אמנע מלעשות הכללות...ואגיד שפשוט אלה שעברו שם הם כנראה אנשים מהסוג הדוחה...בכל מקום יש כאלה, לא רק פה. ואני חושב שה"חרא מדינה, נברח לחו"ל" זה נושא אחר שלא קשור דווקא לכאן. ואני מהתומכים לכך, למען האמת, שאין המון מה לחפש פה..אבל אולי זה רק אני.

TheImpactBoy

New member
סבבה, אני מבין,

אבל תחשוב שכולנו נברח למדינה אחרת, מה ישאר מישראל? זכרו מה היה לפני ל60 שנה.

Itay Simons

New member
שורה תחתונה- לא מרגיש שאיבדתי פה יותר מדי

אל תבין לא נכון- את ארץ ישראל אני מכבד, מעריץ ואוהב. את מדינת ישראל- אני מתעב. אני לא רואה את עצמי מתקדם פה...זה הכל.

../images/Emo4.gif

תמיד התגאיתי שאצלנו בישראל אנשים עוזרים אחד לשני. רוב הישראלים בד"כ לא אדישים למקרים כאלה,ודי הופתעתי כשקראתי את הכתבה.היה לי מאוד מוזר לקרוא שהתעלמו מן האיש ששכב על הכביש. נתקלתי בהרבה מצבים שאנשים הזדקקו לעזרה,ובכל המצבים שנתקלתי בהם עזרו לאותם אנשים.למשל לפני מס' ימים אני וחברה שלי עברנו ברחוב וראינו אישה מבוגרת שדיממה מהאף,לאחר שמישהו הכה אותה.היו סביבה כמה אנשים שעזרו לה,ובכל זאת אני וחברה שלי ניגשנו כדי לראות אם היא צריכה עוד עזרה. אני חושבת שזה אחד מן המקרים הבודדים בו לא הושיטו עזרה למי שנזקק לה בישראל. ואני דווקא לא חושבת שלברוח לחו"ל זה לא הפתרון.לא הכל במדינה שלנו חרא.כן,הישראלים חצופים ומגעילים,אבל אני חושבת שבמלחמה האחרונה עם ישראל הוכיח את המשפט "כל ישראל ערבים זה לזה". זה שיש אנשים חושבים ש"בחו"ל יותר טוב"-זו לדעתי אשליה מטופשת.

ש נ י1

New member
../images/Emo45.gif המקרה הזה לא משקף

אבל צריך להסתכל על זה כאיתות אזהרה.

זוועה, חרא של אנשים.

אבל אני לא חושב שאפשר לשמש באנשים האלו כמדגם מייצג. בכל מדינה יש חארות.. אני לא חושב שזה בגלל הגישה הזו, הם פשוט זבל של אנשים בלי קשר, זו אדישות נוראית וחוסר אכפתיות מגעילה.. אבל אני לא חושב שאפשר להגיד 'אנשים', אני חושב שזה האנשים האלו. כמו שאיתי הזכיר את המקרה של הודיה אפשר להזכיר עוד מלא נושאים שבהם העם התאחד כדי למצוא אנשים שעשו דברים נוראיים כאלו.

The Cat Woman

New member
למה אי אפשר?

אלו אנשים רגילים שהיו בדרך לאנשהו ממקום כלשהו, בדיוק כמו שאר המדינה... אז אתרע מזלו של האופנוען הזה שהוא פשוט "נפל" על אנשים חארות שבדיוק חצו את הרמזור? הנקודה היא שמתוך איזה 50 כלי רכב שיכלו לסייע- שראו את האופנוען הזה שרוע באמצע הכביש- רק רוכב אופנוע אחד טרח לעצור בצד ולהסתכל מה קרה שם... ושלא תגיד שזו הייתה תאונה צדדית- באמצע הכביש שרוע אופנוען והאופנוע שלו חוסם את הנתיב... ומה החארות עושים??? עוקפים מסביב וסביר להניח שמסננים מבין השיניים "סעמק מה עכשיו התאונה הזאת? אני מאחר!" העניין הוא שכל עוד אין כוח גדול שמאגד את העם לצאת במטרה משותפת- הם פשוט לא יעשו את זה לבד! כל המקרים בהם היה שיתוף פעולה והירתמות למען מטרה משותפת- זה היה כי קם מישהו שאיכפת לו והרים קול גדול. כאן זו דוגמא ברורה לכמה שלאף אחד לא איכפת. יודע מה? אני אפילו אבוא לקראתם ואגיד שזו לא אשמתם- אנשים היום כ"כ מרוכזים בעצמם שהם אפילו לא שמים לב למה שקורה סביבם... וסביר להניח שהם לא ראו אותו אפילו.

The Cat Woman

New member
עמדתי- שזה לא קשור לפתוח על זה דיון

פעם הייתי ממש בעד המדינה שאנחנו חיים בה, עכשיו הכל נראה לי יותר מדי מעיק ובירוקרטי פה. ככל ששונאים אותנו יותר ככה אנחנו מפתחים שינאה ביננו לבין עצמנו... המצב פה חרא, אבל ככה גם בשאר העולם. תמיד הדשא של השכן ירוק יותר ושורה תחתונה- אני לא רואה את עצמי חיה במדינה אחרת... עם כל החרא שיש כאן- עם זה גדלתי ועם זה אני נשארת. מה שראיתי בקישור שלך (שאגב- תמיד הקישורים שלך מתפקששים, למה?) זה גועל נפש, אבל אני לא מתפלאת... בתור נהגת מזה 3 שנים+ כמה חודשים- אני רואה דברים כאלה בכל יום בכבישים, אם כי בקנה מידה קטן יותר... דרך אגב- אני חושבת שזה ממש לא קשור לפתוח על זה דיון פה, אבל שיהיה... כנראה זה סתם מצב הרוח העגום שלי שהתעקם עוד יותר לפני 10 דקות בערך.

TheImpactBoy

New member
הסיבה שפתחתי את הדיון פה,

זה רק כי (תקראו לי חנפן וקיצ') אני באמת חושב שאתם קבוצת חבר'ה איכותים ואינטלקטואלים... ודעתכם עניינה אותי. זה הכל. לא הכל חייב להיות על נייטוויש.... יש מעבר

Eagleheart

New member
אהמ

נכון יש הרבה דברים רעים במדינה ,אבל הם ניתנים לשיפור . אבל מה אומר לך שבחול הכול טוב ? ארצות הברית למשל בעיות הגירה ,מעוטים ,פשיעה אותו הדבר באירופה . אתה יודע איך אומרים " הדשא של השכן ירוק יותר " בדיוק המקרה חשוב לעשות הדבל בין הארץ למדינה ולממשלה בארץ יש שלג,מדבר,ים נופים מדהימים מערות המדינה ככללות היא טובה ,יש בה הרבה חוקים טובים וחשובים ,חוקי עלייה ורווחה והמששלה טוב אני לא חושב שיש טעם לדבר על זה ,אבל אתהממשלה אפשר להחליף . וכול אלה שאומרים חרא פה נעזוב אלה אנשים לדעתי שתמיד יבחרו בדרך הקלה ותמיד איפה שלא תצוץ בעיה הם יש יברחו למקום אחר ,אלה גם אותו סוג אנשים שאף פעם לא יהיו מרוצים מהחיים ,תמיד ימצאו על מה להתלונן. לסימו של נושא כמה שלא רע יהיה פה אני מתכוון להשאר , כי זה בית . אני מניח שיש פה אנשים שהם סיימו צבא אז אני בטוח שהם יודעים את ההרגשה של לחזור לבית של ההורים , אותו הדבר זה ישראל בעיניי . תודה על הקראיה ^ ^

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif צודק, אתה ממש צודק.

פשוט כשרואים את זה קשה להתמודד שזו המדינה שלנו והאזרחים שלנו. אני יודעת שזה לא כולם ובתכלס אני בחיים לא חשבתי על לגור במקום אחר אבל זה פשוט מחזה קשה לצפיה.

blacknwhite

New member
מסכימה עם קארין ועם.. אה... eagleheart

פשוט אין לי כוח לחפור בעצמי, אבל הם אמרו דברים מאוד נכונים בעיניי.

למעלה