זה לא שולח לי את ההודעה :<
אני אוהב את ארץ ישראל. אני אוהב את מדינת ישראל. לבוא ולהגיד, בחול יותר טוב, זה בולשיט, כי זה אנשים שמחפשים פתרונות קלים, אני לא אומר להשאר פה בכל בכל מחיר, כי לפעמים יש מקרים שאין ברירה. אבל כל עוד יש ברירה, הבית שלנו זה פה, ואני ראיתי את זה כלכך ברור במסע לפולין, וכל אחד שנסע יבין אותי עכשיו. אין לנו מקום אחר, להגיד שבמקום אחר יהיה יותר טוב, זה לגרום לעצמך להאמין באמונות שווא, ולהעדיף להתרחק מבעיות מאשר להתמודד איתם, וזה אנשים שתמיד מתלוננים ותמיד רע להם, כי הם לא יודעים לבוא ולפתור את הבעיות שלהם ולעמוד מולם. במקרה הזה ספציפית אני הייתי נורא מופתע, כי אחד הגדולות של העם פה, זה עזרה הדדית וחברות לא נורמלית. בכלכך הרבה מקרים אני ראיתי איך אנשים פה מתגייסים אחד בשביל השני. מה שענבר אמרה זה לא נכון, לא תמיד צריך לצעוק, את אומרת את זה, כי כשמישו צועק והתקשורת משתפת עם זה פעולה, אז את שומעת על זה. אבל קחי בחשבון שיש אנשים שעוזרים בלי שאת יודעת, ואני מוכן לחתום על זה. אני יודע שתמיד שאני רואה[סתם דוג'] מישו בכביש שהלך לו המצבר אני לוחץ על אבא שלי שנעצור ונעזור. לא תמיד זה עוזר, אבל יש מקרים. אני מאמין שתעזור ויעזרו לך, זה דרך העולם. הנהג אופנוע המסכן הזה, שלא חשוב כרגע אם הוא אשם שבמה שקרה לו או לא, הוא מסכן. מסכן כי במקרה קרה שלא עזרו לו, שזה מוזר מאוד, שקשה לי להאמין בזה, אני רואה ולא מאמין. באמת ציפיתי שמישו יעזור לו, ובסופו של דבר עזרו לו, נכון, מאוחר מדי, אבל אל תשכחו שבסוף עזרו לו. וברוך השם ושיבורכו אותם אנשים. האנשים שלא עזרו, אני לא אאחל להם רע, זה לא במקום, אבל אני מאמין שמלמעלה כבר דואגים להם. בכל מקרה, אל תשכחו, שלמרות שישראלים טובים בלהתלונן, יש לנו ארץ נהדרת, ארץ גדולה, ואנשים טובים. אנשים נהנים להגיד שישראלים זה עם חרא, למרות שאני יכול להביא לך מלא דוג' של עמים גרועים יותר, של מדינות מעאפנות יותר, ואני לא הייתי רוצה לחיות בשום מקום אחר. סורי על החפירה, זה נושא קרוב ללבי