על נושא קצת אחר,

Liquid Dreams

New member
אלונה, סליחה באמת שככה אני מרגישה><

נראה לך שהייתי עוברת ליד זה בלי להרגיש חרא עם עצמי שלא עזרתי? באמת נראה לך? אני מבינה שאתם לא מסכימים איתי בכלל ולא מבינים את הצדק בדברים שאמרתי, אבל להתנפל עליי ככה זה מגעיל.

Super Alonit

New member
התנפלתי? ממש לא.

אמרתי שלא ציפיתי לתגובה כזאת ממישהו מפה ואני, שאני חתיכת פחדנית שנגעלת מכל דבר בערך, הייתי מנסה לעזור. כי ככה זה פשוט, גם אם לא תישני חמישה ימים בגלל זה לפחות תרגישי טוב עם עצמך, אולי המשפחה של אותו אדם והוא עצמו יוכלו לישון בשקט. תחשבי אם היית במקומו, עדיין בהכרה, גוססת על הכביש, ואנשים נגעלים לעזור לך. עכשיו תחפשי צדק במה שאמרת.

Liquid Dreams

New member
מה זה קשור שזה מישהו מפה?

ואני לא הייתי מצפה ממישהו מפה להתנפל עליי ככה, יופי? וזה שאת היית מנסה לעזור אומר עלייך משהו, כנראה, אבל אני לא מסוגלת פשוט, ובמקום להתחיל לנסות לשכנע אותי שזו התנהגות מגעילה או משהו כזה, אז עדיף שלא תגידו כלום.

Super Alonit

New member
קשור שזה מישהו מפה,

בגלל שחשבתי שזה פורום של אנשים בוגרים ואכפתיים. לא ציפיתי מאף אחד לומר שאם הוא היה נקלע לסיטואציה הוא היה נגעל וממשיך הלאה. מילא היית אומרת שהיית מתקשרת לאמבולנס, אבל לא. דאמיט, יש גבול לאטימות! את לא יכולה לצפות שאדם אחר יעצור לעזור כשאת לא מסוגלת. למה הוא יכול ואת לא?

Liquid Dreams

New member
למה הוא יכול ואני לא?

שאלה טובה באמת. אני לא יודעת, אלונה, באמת שלא, כנראה שאני דפוקה שנולדתי עם פוביה מוזרה שכזו. ואם נראה לך שבגלל זה אני לא בוגרת ולא אכפתית, את ממש, אבל ממש לא מכירה אותי.

Super Alonit

New member
בחיי, נמאס לי להתווכח.

אבל רק רציתי לומר שאני ממש מאוכזבת ממך כבנאדם, חשבתי שאם אני אומר לך את דעתי אולי תביני אותה ותחזרי בך ממה שאמרת בהתחלה. אבל מסתבר שלא. ונמאס לי להתווכח סתם, זה לא מוביל לשום מקום ואת ממש לא הבנת את הפואנטה במה שאמרתי.

Liquid Dreams

New member
כמה טוב לדעת, באמת שכן.

אביעד פרסם את ההודעה הזאת ושאל "מה דעתכם?". אני מכבדת את דעתך, ובגלל זה הייתי מצפה ממך לכבד גם את שלי, ובגלל שאת לא בדיוק עושה את זה, את מאכזבת אותי כבנאדם. מבחינתי זה חשוב לא פחות לכבד דעות של אחרים ולקבל אותן ברמה מספיקה בשביל לא להתנפל עליהם בצורה שתגרום להם להרגיש שלא כיף להם להיות במקום מסוים. אני הבנתי טוב מאוד מה את מנסה להגיד, ושלא תחשבי שלא חשבתי על מה שאמרת, אבל מה לעשות, אלונה, אני לא מסוגלת וזהו, וכל מה שאמרת גורם לי לצאת כבנאדם רע, מה שאני ממש ממש לא, ואם באמת נראה לך ככה, אולי היה עדיף שהיית מדברת איתי יותר משיחה של שתי דקות.

Liquid Dreams

New member
ענבר, קראת את כל המשפט?

ולקבל אותן ברמה מספיקה בשביל לא להתנפל עליהם בצורה שתגרום להם להרגיש שלא כיף להם להיות במקום מסוים.

Super Alonit

New member
גם לי לא כיף פה כרגע,

עם הויכוח המטומטם הזה
ו... אה... חוצמזה אני לא יכולה להגיב על כלום, כי לא הבנתי את המשפט. הוא מנוסח לא טוב כ"כ. :X

The Cat Woman

New member
וואו, מישהו הצליח לעצור אותך מלהגיב...../images/Emo12.gif

סורי בובה הייתי חייבת!

זה לא עיניין של מגעיל או לא!

הבן אדם הולך למות כל רגע! ברגע/במצב מסויים כזה אם את בנדאם נורמלי!! אז לא חושבים על דברים כאלה. זה מיידי בא לראש זה חייב להיות מובן מאליו לעצור ולעזור!

Liquid Dreams

New member
אז אני לא נורמלית, יופי?

לא שלא ידעתי את זה קודם, טורחים להגיד לי את זה בכל יום.

אוהוי זה לא ככה!!!

התכוונתי שכל אחד לא חושב על זה אם המצב מגעיל או לא. כל אדם! בלא נורמלי התכוונתי לאלה שעברו מבלי לעשות כלום!

למעלה