על נושא קצת אחר,

זה מזעזע :S

וגם אני לא חלק מזה. חינכו אותי לכבד את המבוגרים ממני, כל יום אני רואה איך מתחצפים למורים ומקללים אותם, אני אף פעם לא עושה דברים כאלו, רק מאחורי הגב או משהו. באירופה עדיין ממשיכים עם הקטע של לקום כשהמורה נכנסת, אין לי מושג איך בישראל נעשו כאלו חוצפניים.

The Cat Woman

New member
אני אמרתי משהו לגביך?

די להיות מיוסר, אתה יודע טוב מאוד שיש לי טון הערכה כלפיך ואם אתה לא יודע- אז הנה אני אומרת שוב: ג'ים, יש לי טון הערכה כלפיך! אתה צריך שאני אגיד לך בכל פעם מחדש שאני חושבת שאתה אחד האנשים המדהימים? |ח"ח| ו.... אוף, דאם! זה כואב לי שאתה בכלל מעיז לחשוב אחרת!

אני אגיד לך למה.. כי את נותנת דוגמאות

על החברה שלנו ואז אומרת שאיך אנחנו מעזים לחשוב שאת חלק.. אף אחד לא חשב שאת חלק, אבל איך שאמרת את זה גרם לחשוב שאת אומרת שאנחנו חלק.

בזה אין לי ספק.. קראת את ההודעה שלי עד הסוף?

בני ה18 שעוד שנתיים יהיו בני 20 *כשהם יהיו בני 20* (=עוד שנתיים כשהם יהיו במצב שלך)

מה זה משנה מה מאכילים ומה לא

השאלה זה מה אוכלים ומי אוכל.. זה לא יותר פאתטי לראות בנות 30 שמתנהגות כמו בנות 15?? מה לעשות, ככה זה, חברה מטופשת לגמרי, זה לא קשור לנוער או לא או לפינוק, לדעתי.

The Cat Woman

New member
בטח שזה פאתטי...

ובטח שזה כן קשור לפינוק. הילדים היום לא יודעים לדחות סיפוקים. אי אפשר להגיד להם לא כי ישר זה סרט מהגיהנום. יש היום תרבות צרכנות ושפע שהנוער פשוט מאבד את עצמו ואת הזהות שלו בתוך כל ההמולה הזו וממש חבל. דוגמא- קרוקס. הנעליים הכי מכוערות שיוצרו אי פעם, רק בגלל שהן נחשבות "נוחות" פתאום הן נהיו פריט אופנתי. אני לא מצפה מהחבר'ה פה להבין את זה כי בת'כלס כולנו נונ-קונפורמיסטים. מתלבשים איך שאנחנו רוצים והכל... אבל רוב הנוער היום- זה ילדודס שומעי נינט טייב ונועלי קרוקס!

Eagleheart

New member
את כ"כ צודקת

הנוער באמת מפונק מדיי,וכול מה שאמרת נכון נפשה תאומה ? אה וזה שאמרת שאדם לא נשפט בכעסו זה לא נכון . אני לא בטוח לגבי מי אמר את הדבר הבא " אדם נשפט בכוסו בכיסו ובכעסו " אני חושב שזה היה נפולאון ,לא בטוח !

אבל גם את חלק מזה!!!!

ושוב, זה נכון מה שאת אומרת, אבל זה לא כולם, זה אולי הרוב, אבל לא כולם.

Super Alonit

New member
את ממש שונאת קרוקס הא?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל פעם שיש לך משהו רע לומר את דוחפת אותן באיזשהו משפט..
גם בשיחה שלך עם איתי הנס ציוני
אבל בקשר לשאר את צודקת... אני רואה את אחותי הקטנה גדלה בצורה לגמרי שונה מאיך שאני גדלתי. ילדה בת 8, יש לה אמפי4, מצלמה, מצלמת וידאו, טלויזיה, קונים לה עכשיו מחשב, ביקשה גיימבוי ב-700(!!!) ש"ח ופשוט הלכו וקנו לה! עוברים איתה בקניון, היא רואה סרט שהיא רוצה, משחק או מאכל, ישר קונים לה! על הדקה! ואם זה הפריט התשיעי לאותו יום אז היא צריכה להתאמץ מעט ולעשות פרצוף עצוב. זה די איכסה, הפינוק הזה, כי אנשים לא יודעים להעריך מה שיש להם. תחשבי, שאני עם דיסקמן מתפרק כבר שנים, והילדה מקבלת אמפי4, ולא לשום מאורע! סתם! ולמה הילדה צריכה את זה?! זה שונה לגמרי מהערכים שחינכו אותי... אם אני רוצה משהו שהוא מותרות, כמו האמפי3 שלי, אני צריכה לקנות אותו מהכסף שלי. את יודעת כמה אני חוסכת לדברים שאני רוצה? ות'אמת, ככה מעריכים את זה. יש לי חברה שכל מה שהיא רוצה ההורים שלה קונים לה, והיא לא יודעת להעריך כלום. זה הכל החינוך בבית... ותכלס גם למדנו על זה בתולדות האומנות, על החומריות הזאת, אפשר לקנות הנאה בימינו וזה פשוט מוריד מערכה. איזו חפירה, פויה.
מצטערת

Liquid Dreams

New member
יש גם כאלה שקונים להם והם יודעים להעריך.

אני למשל, הרבה פעמים אימא שלי מתעקשת לשלם בשבילי על דיסקים וכאלה, למרות שאני מבקשת ממנה שלא, והיא פשוט מתעקשת, אז מה לעשות? זה לא אומר שאני לא מעריכה את זה.

Liquid Dreams

New member
בהחלט עניין של אופי..

בן דוד שלי עוד לא בן תשע, וכבר מגיל 0 חינכו אותו שבשניה שהוא מוציא יללה הוא מקבל מה שהוא רוצה. כשהיה בן שש קנו לו מחשב עם מסך שטוח כשכל מה שהוא היה עושה בו כל היום זה להכנס לאתר של הופ. יש לו פסנתר בשווי 30 אלף שקל[!!!!] והוא לומד אולי שנה לנגן. כמה מתערבים שאם הוא יבוא אליי הביתה ויראה את הפסנתר שלי, שעלה שליש ממה ששלו עלה כולל ההובלה והכיסא, הוא בטוח יתחיל להגיד דברים כמו "הפסנתר שלי יותר טוב, הפסנתר הזה גרוע" וכל מיני כאלה.

או! פאק מיייייייייייייי

איך את מסכימה לזה!? דברי עם ההורים שלך! זה בהחלט לא פייר! הייתי נותנת לה כאפה! XD

Super Alonit

New member
הייתי מדברת איתם על זה...

אבל הקטע זה שההורים שלי גרושים, ואחותי היא מאמא שלי ובעלה. ובעלה של אמא שלי ממש מפנק את אחותי וקונה לה כל מה שהיא רוצה, ואני לא יכולה לדבר איתו על זה או לצפות ליחס דומה. והוא מצפה מאמא שלי ליחס כזה לאחותי אז גם היא די נותנת לה רוב מה שהיא רוצה...
ובקשר לכאפה, אני אחטוף על זה... לא בא לי להסתכן

ש נ י1

New member
לא נעים לי להגיד אבל..

את אוליי גדולה מאיתנו בשנתיים- שלוש, אבל בתסכל את עדיין נחשבת כ"נערה", מילא אם מישהו בן 25+ היה אומר את זה, זה היה נשצע קצת יותר קשור. דבר שני, מה הקשר?? אני מאמינה שכל מה שהזכרת התחיל הרבה לפני הדור שלנו (שהוא גם הדור שלך), זה תהליך... פשוט לכל שכבת גיל יש את השגעונות שלה. ועוד משהו, אני מכירה לא מעט אנשים בגילי שלקחו אחריות על דברים שונים כבר מגיל צעיר (אפילו לפניי 12), התופעה הזאת לא הולכת להעלם.

The Cat Woman

New member
אני מדברת על בני 12-13-14 של היום

ולא יותר מזה... ות'כלס אני לא נחשבת כ"כ בדור שלכם כי בדור שלכם יש דברים שלא היו לי בתיכון... אני מקווה שהורים ישכילו לגדל את הילדים שלהם על ערכים חינוכיים במקום על בראטס, פוקימון וכל מני שטויות מסחריות.

ממש סיפור חיים כואב

איך אני אוהבת את האלה שמדברות כאילו הן יושבות על הר הווראסט עם השפיץ תקוע בתחת ומשקיפות על העולם ממרומי חוכמתן וניסיונן צאי מהסרט, את לא יותר טובה מאף אחד פה ואין לך זכות להתנשא מעל אף אחד. תפלאי, גם היום ילדים בני 12 שומרים על אחים שלהם, שום דבר לא השתנה בזה. ולא לכל פלוץ יש פלאפון, גם לא "רק" בגיל 15. הנוער יותר מפונק וחסר דאגות מפעם, אבל את לא בעמדה שתוכלי לומר את זה עליו. אולי הסבים שלך, תנסי לשאול אותם באיזה גיל הם קיבלו פלאפון ותודיעי לנו :)

למעלה