על נושא קצת אחר,

lacrimosa girl

New member
אני מסכימה עם ענבר

ועם נביא האלוהים [מצטערת, שכחתי את השם שלך. עידן או משהו עם ע', נראה לי. היית פעם בפורום פאנפיקים?
] ואין לי כוח לחפור, מכל החפירות של אתמול הלכו לי הגידים ביד שמאל [קרדיט לענבר על המונח המדויק ^^] אבל אני חושבת שהמדינה הזאת הולכת ומדרדרת, וכמה שיש כאן אנשים מדהימים עדיין יש יותר מדי אדישות- ישראלים תמיד קיבלו אדישות כדבר מגניב. =/ אף טחד לא מצפה מילדים בני 12 לעזור...אל תרדו על ליקוויד דרימס. [אלוהים, שכחתי את השם שלך גם ._.] ענבר, את בנאדם בוגר. יש לכל אחד את הזמן שלו להיפתח. אני לא בטוחה שאני בעצמי בגיל 12 הייתי עושה משהו. מצטערת על העלגות, אין לי כוח לנסח מחדש. ואתם יודעים מה? אין לי כוח למדינה הזאת. מדינה שרומסת קשישים ושכבות חלשות, שמריצים אותם דרך גיהנום של ביורוקרטיה לא נחוצה, מדינה שהמנהיגים שלה, בלי שום קשר לעמדה פוליטית, מושחתים, הכי מושחתים בעולם, כמעט, מדינה שהכלכלה שלה מוחזקת ע"י כולה 15 משפחות [ויש קשר לשחיתות בשלטון, כמובן.] מדינה שהיתה יפהפיה בתחילת דרכה, והלכה לאיבוד בדרך. ואם להיכנס קצת לפוליטיקה- מדינה שאנשי התרבות שלה מטיפים נגדה, מדינה שממנה את אחד האויבים התעמולתיים שלה להפקת סרט חגיגות ה60, מדינה שיצרה את טובי המוחות ואח"כ לא נתנה להם את המקום שלהם. אם אחיה עוד 40 שנה, אני אהיה ממש סקרנית לראות מה קרה למדינה הזאת.

Prophet Of God

New member
רועי.

ויש כאן דברים שאני מסכים איתך. שהמדינה הזאת בזמן האחרון הולכת ומדרדרת באופן לא נורמלי. אבל, יש לי את האמונה, שזה ייגמר, שהגלגל יתהפך, זה כמו שלא תזרקי חברה שלך בגלל תקופה מחורבנת, ככה גם במדינה.

lacrimosa girl

New member
לא אמרתי לזרוק.

התפקיד שלנו זה לנסות לשפר. היית בהפגנה ביום חמישי? [מצטערת. הזכרון שלי הפך להיות ממש, ממש גרוע.
._.]

Prophet Of God

New member
ההפגנות שהייתי בהם אי פעם

היו כשהייתי פעיל בארגונים למען בעלי חיים. אני לא אוהב את ההפגנות ההמוניות-מדי של כל התנועות המוזרות שקמו בארץ.

lacrimosa girl

New member
בתכלס אני מסכימה איתך

מה לעשות שזאת הדרך היחידה להזיז כאן דברים, וגם היא לא תמיד עובדת

The Cat Woman

New member
מה לא? בטח שכן!

הבעיה היום של הנוער (וכן, אני אשמע כמו ההורים שלכם לרגע) היא שאתם פשוט מפונקים וגדלתם עם כפית זהב בפה. תראו מה יש לכם- כל פלוץ בן 10 מסתובב עם פלאפון בכיס, לי לא היה פלאפון עד גיל 14-15! וגם אז הוא היה ממש בלטה... ולא היו לנו MP3 ואייפודים שלא נדבר על אינטרנט. היום ילדים מרשים לעצמם להיות מפונקים ומרשים לעצמם שלא תהיה להם אחריות. בגיל 12 אני שמרתי על אחותי הקטנה, עשיתי בייביסיטרים לבני-דודים שלי. והייתי בת 12... אז זו בקשה מוגזמת להזעיק את מד"א במקרה כזה? לא נראה לי... אפילו ילד בן 8 עם מעט השכלה יכול לעשות את זה.

lacrimosa girl

New member
^^

ילדים לא תמיד יחשבו מספיק בבהירות כדי לדעת שהשלב הבא זה להזעיק אמבולנס. אני שמרתי על האחים שלי מגיל 0 בערך- ועדיין, אני לא חושבת שהתהליך המחשבתי שלי בגיל 12 היה כזה שהיה גורם לי להזמין אמבולנס. אבל מצד שני, זאת רק אני ואני מטומטמת, אז, אמ, WHO KNOWS? אני עדיין חושבת שזה לא במקום לתוקף את מאיה. [מצטערת ._.]

Liquid Dreams

New member
תודה, או משהו:X

אבל אני לא חושבת שזה רק קשור לגיל כי יצא לי לראות כבר איש אחד בן 30 שכשהוא ראה גופה, אחר כך הוא השתגע לגמרי>< אני לא יודעת איך זה ולמה זה, אבל עובדה שזה מה שקרה, והיום הוא כבר מת אבל לפני שהוא מת הוא היה בבית משוגעים><

Liquid Dreams

New member
את יודעת, ענבר

אם היו לי אחים קטנים לשמור עליהם, אני בטוחה שהייתי עושה את זה. אם היו לי בני דודים קטנים ממני שלא גרים בארץ אחרת, גם. ואני יודעת שזה לא הכי קשור לנושא, אבל היה לי חשוב להבהיר את זה.

Super Alonit

New member
בלי קשר לאחים,

אני עשיתי בייביסיטר בגיל הזה גם לילדים של אנשים שאני לא מכירה. וענבר לא דיברה ספציפית על בייביסיטר, אלא על הפינוק של הדור הזה שאפילו שיחה לאמבולנס עושה בעיות לתרום.

Liquid Dreams

New member
וואי אלונה, את ממש לא מבינה מה שאני מנסה להגי

להגיד! לעשות בייביסיטר לאחים קטנים זה משהו שלא הייתי עושה בתור עבודה, אלא בתור חלק מהחיים שלי, אבל לעשות בייביסיטר סתם ככה לילדים אחרים זה עבודה שעושים תמורת כסף[אלא אם כן את מתנדבת או משהו או סתם בא לך לעשות טובה לשכנה], ואני לא מרגישה את הצורך לעבוד, לא כרגע.

בדיוק דברתי על זה אתמול עם חברה.

הילדים של ימינו כ"כ מפונקים.ולא רק שהם מפונקים,הם עולים על ההורים שלהם,מרשים לעצמם יותר מדי וכל מה שאכפת לרובם זה "לאן נצא ביום שישי". זה כ"כ עצוב.הצעירים האלו הם יהיו אלו שיחזיקו את המדינה מחר.אבל כמו שזה נראה היום-לא תהיה להם מדינה בכלל. זה הכל מתחיל מחינוך,ולצערי,החינוך במדינה שלנו לקוי

dralan

New member
אממ

זה לא כ``כ חדש האמת... נראה שככל שהזמן עובר האדם נעשה יותר ויותר אדיש...

למעלה