ענינים כלליים

F15eagle2

New member
גם אני שמתי לב שיש כאן הרבה מגדלי ת

תוכים מי כאן מגדל תוכים ומה? לי יש קוואקר האכלת יד מדבר שני תוכונים האכלת יד שלי ועוד 4 תוכונים אצל אבא שלי בעבודה יש להקת תוכונית זוג קוקטלים עובד דררה ירוקה מדהימה וזוג לאב בירד מכוערים

יפתח 15

New member
אני גם גיטריסט....

ובסיסט, וסקסופוניסט, וקלידן, ועוד כמה כלי נשיפה.... ולהדביק את הצוואר עם אפוקסי?! נשמע לי חובבני קצת...לדעתי במצבים כאלה תמיד עדיף לתת את הגיטרה למישהו שיודע מה הוא עושה.

לב ד

New member
הוא בפורום יותר מעניין

(אני יודע באיזה שרשור שמת תמונות בשבוע האחרון...)

../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif

פורום מאודדדד מעניין, שאני בטוח, שיש פה עוד כמה אנשים שגולשים שם
חיחי יפתח, פששש איזה תמונה דפקת עם הסקסופון

יפתח! מה קורה איתך?!

לא טלפונים, לא מכתבים, לא התנשפויות ארוטיות בטלפון. מה קרה איתך? דרך אגב אני מסכים, בשביל לתקן צוואר עדיף מישהו שיודע, עם כלים מתאימים.

יפתח 15

New member
אני מגיע לכאן לבקר מדי פעם....

כדי להשתחצן וסתם לעורר מריבות וריבים
. ארז- מחר אנחנו הולכים לבקר במסלול? מתחשמק לי לראות את כולם עוד פעם...

ran 15

New member
אני מגדל תוכים חחח...

יש לי זוג לאב בירדס מתחילים לעבוד זוג רוזלות העובדות עוד 7 ימים צריכים ליהיות ביצים זוג תוכונים וזוג קוקוטילים אמורים לעבוד בקיץ. אה כן ואני מחתים תוכים בתור עבודה...

אני מגדל תוכים

שני תוכונים פראיים. קוקטייל מוחתם(האכלת יד) מאוד חכם שמצליח לדבר - מוזר - אבל לפחות מנסה ושורק המון, הוא גם מנסה לחכות את הקול של המנוע של הטיסן בG2
לירן

יוטו

New member
תגיד - מה הקוואקר שלך מסוגל לומר ?

אני גם שוקל לקנות תוכי קוואקר ...

קוואקר תוכי חמוד. הוא בעל יכולת

ווקלאית סבירה+ יכול לדבר ואוהב לשחק ולשרוק לחכות קולות. יש לי ידידה שהקאווקר שלה עושה קולות של משטרה וכו' וכו' ואוהב לאכול ניר טואלט
תיצור איתה קשר בפורום תוכים הכינוי שלה bilbolim

F15eagle2

New member
הקוואקר שלי יודע להגיד

את שמו שרק את השם של אחותי רותם ואחי ברק בוקר טוב בבוקר וגם שורק הוא גם צועק כמו בן אדם נגיד אני עכשיו מבהיל אותך עושה לך בווו אז אני בא מולו הוא רואה אותי ואני כזה עושה לו שרקקקקק אז הוא צועק כמו בן אדם זה קורע:) קוואקר זה התוכי לפי דעתי חמוד רצח וחכם כמו לא יודע מה הוא גם כל הזמן מתלהב מהדיבור שלו כשמשעמם לו הוא אומר בוקר טוב והוא מחכה שאני יענה לו וכשאני עונה לו הוא עושה שוב ככה כמה פעמים עד שנמאס לו והוא מתחיל לצחוק:) הקיצר אם אתה מתלבט בקנית תוכי בינוני וזול אז אך ורק קוואקר אבל יש איתם בעיה אחת שהם צעקנים רצח הם צורחים כמו לא יודע מה לפעמים וזה קצת מעצבן אבל מתרגלים

אחת הבעיות - שככתי להגיד

שאם גרים בבבנין רב קומות או "קוטג'ים" החזקת הקוואקר תהיה קשה. הוא צרחן, כמו שכתבת, בצורה בלתי רגילה. בלילה ניתן לפתור זאת על ידי מגבת על הכלוב. ואני מסכים איתך - קווקאים תוכים חמודים אבל קוקטייל יותר(והכי שלי
)

Ekrembo

New member
חזרתי היום מטיול בגליל...

שלושה ימים, ישנו על עיסה של דשא, אדמה, יתושים ועכבישים
. 3 נחלים שדיי יצאו מכל החורים, ומסיבת סיום לחטיבת הבייניים
. ומחר חופש
. ערב טוב לכולם.

SaRgE

New member
חחחחח אנחנו ישנו באכסנייה מגניבה

בטיול השנתי.. היה מגניב!!!! והטיולים היו נחמדים דווקא..

aa100

New member
...

אם אתה אומר שהפורום לא אמין אתה לא חייב ליהיות בו..............

למעלה