תוכים מי כאן מגדל תוכים ומה? לי יש קוואקר האכלת יד מדבר שני תוכונים האכלת יד שלי ועוד 4 תוכונים אצל אבא שלי בעבודה יש להקת תוכונית זוג קוקטלים עובד דררה ירוקה מדהימה וזוג לאב בירד מכוערים
ובסיסט, וסקסופוניסט, וקלידן, ועוד כמה כלי נשיפה.... ולהדביק את הצוואר עם אפוקסי?! נשמע לי חובבני קצת...לדעתי במצבים כאלה תמיד עדיף לתת את הגיטרה למישהו שיודע מה הוא עושה.
יש לי זוג לאב בירדס מתחילים לעבוד זוג רוזלות העובדות עוד 7 ימים צריכים ליהיות ביצים זוג תוכונים וזוג קוקוטילים אמורים לעבוד בקיץ. אה כן ואני מחתים תוכים בתור עבודה...
את שמו שרק את השם של אחותי רותם ואחי ברק בוקר טוב בבוקר וגם שורק הוא גם צועק כמו בן אדם נגיד אני עכשיו מבהיל אותך עושה לך בווו אז אני בא מולו הוא רואה אותי ואני כזה עושה לו שרקקקקק אז הוא צועק כמו בן אדם זה קורע קוואקר זה התוכי לפי דעתי חמוד רצח וחכם כמו לא יודע מה הוא גם כל הזמן מתלהב מהדיבור שלו כשמשעמם לו הוא אומר בוקר טוב והוא מחכה שאני יענה לו וכשאני עונה לו הוא עושה שוב ככה כמה פעמים עד שנמאס לו והוא מתחיל לצחוק הקיצר אם אתה מתלבט בקנית תוכי בינוני וזול אז אך ורק קוואקר אבל יש איתם בעיה אחת שהם צעקנים רצח הם צורחים כמו לא יודע מה לפעמים וזה קצת מעצבן אבל מתרגלים
שאם גרים בבבנין רב קומות או "קוטג'ים" החזקת הקוואקר תהיה קשה. הוא צרחן, כמו שכתבת, בצורה בלתי רגילה. בלילה ניתן לפתור זאת על ידי מגבת על הכלוב. ואני מסכים איתך - קווקאים תוכים חמודים אבל קוקטייל יותר(והכי שלי