ענינים כלליים

לשד

New member
חבוב - מותר לו להיות בפורום

גם אם הוא מקטר עליו וחושב כי הניהול בו לא הוגן. רובנו גרים במדינה שלא קל לחיות בה מקטרים מפה עד הודעה חדשה, אך עדיין גרים בה. קיטורים ותלונות הם דבר לגיטימי. בברכה עמרם

oded oded

New member
על מה אתה בכלל מדבר../images/Emo101.gif

הוא לא אמר שאסור הוא אמר שהוא לא חייב!!! אז תקרא כמה פעמים לפני שאתה סתם זורק שטויות!!!!

לשד

New member
תקרא את הכתוב לעומק ...

ותנסה להתייחס לעיקר ולא לטפל. מה שטויות בשבילך לא בהכרח שטויות לאחרים - אז הרגע. יש מצב שמחקו הודעה לעופר והוא מקטר על YHS כי זה מאד פוגע שמוחקים לך הודעה ולא משנה מה הסיבה. נכנס AA100 שקנה מעופר משהו ואכל אותה - ומקניט אותו. אני מציע לך לעדן קצת את סגנון הכתיבה הבוטה והמיליטנטי שלך. אם תמשיך ככה עוד יציעו לך להיות מנהל בפורום. בברכה עמרם

oded oded

New member
----------מה לא ידעת ש...---------

כבר הציעו לי להיות מנהל ................... וחוץ מזה עופר צריך להגיד מיליון פעמים תודה על זה ש ישה מחק לו את ההודעה בגלל כל הפאדיחות שרשמו לעופר שמה ... אז גם "עושים" בשבילו "טובה" וגם הוא מתלונן!! ומה אתה העורך-דין שלו מה אתה מתערב בכלל..!

עופר ג1

New member
עודד אף אחד לא ימכור לך טיסן

תפסיק כבר להתחנפן בפורום . קודם כל תיגדל יא תינוק. כל דבר אבא . אבא. הגיעה הזמן שתגדל. בקצב הזה תישאר עם הבננה כל ימי חייך. אז תפסיק לחמם את העינינים שלא קשורים אליך.

aa100

New member
עדיף שאף אחד{בטח לא אתה}ימכור לו...

וכדאי שתגדל{בהתנהגות ותקטן בנפח} בעצמך.....

לשד

New member
למה לא להתערב...???!!!

אם הם היו רוצים שלא יתערבו להם בוויכוח הם היו מתכתבים בפרטי. היה לי לפני כמה חודשים ויכוח עם YHS שהתנהל בפרטי וכך אף אחד לא התערב לנו. ברגע שהם יצאו עם זה החוצה כל אחד יכול להתערב על פי השקפתו. ומי החליט שמה שהיה כתוב הוא פאדיחה לעופר? מי שם אותך להחליט מה פאדיחה ומה לא? ואולי אני באמת העורך-דין שלו!! כיוון שבאמת נראה לי שיש לך את התכונות המתאימות להיות מנהל אני מקווה בשבילך שבאמת ימנו אותך כמנהל בפורום ואז תוכל במקום לנזוף באנשים כמוני, פשוט לסתום להם את הפה ולמחוק להם את ההודעה ולשמור על נקיון הפורום. בברכה עמרם

oded oded

New member
אוקי בסדר

אני יגיד לך למה פאדיחה: זה פאדיחה בגללל שאומרים שהוא גנב ונוכל שפע וזה נכון..! ואתה התערבת בהתחלה לא אני..

אתה שקרן ורמאי והוא כנראה מחק את

התגובה לדעתי כדי שהפורום דוקא כן יהיה אמין ולא יהיו בו שקרנים (כמוך)

rubber duck

New member
כבוד השופט

האם יש לך את הידע והכלים לשפוט וגם לגזור את דינו של אדם אמנם יש לי דיעה אישית במקרה אבל אני אשמור אותה לעצמי מאחר ולא כל העובדות ידועות לי ומאחר ואין לי את הידע המשפטי הדרוש על מנת לחרוץ את דינו של אדם ולכנותו רמאי או שקרן או לחילופין ישר ותמים שרון

למעלה