ףףףף!

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif - החלפתי מואמץ ! D:

ו! יש לי חתימה חדשה D: [ צ'אק איט אווט D: ]

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif מתאים לי פיה |סנוב|

למרות שהתבלבלתי ורשמתי רוח XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תתחדשי ../images/Emo8.gif

איזה מוזר זה לראות פתאום פיה - יקח לי שנה להתרגל

AdiA12

New member
2 דברים.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

דבר ראשון - כרגע קראתי כתבה שעשו בראש1 שנקראת מצפה כוכבים, וזה על להקות שלא ממש מוכרות בארץ, עלה לי חיוך ענקי על הפנים כשראיתי שם את: ATL, Het monday, The ready set, The fray, BLG ו We are the ocean אחח אני כל כך שמחה לראות את זה D: דבר שני - למדתי היום 9 שעות (עד עשרה ל4
), כבר בשיעור השלישי (היסטוריה) נרדמתי לאיזה כמה שניות >< ושכחתי לקחת אוכל ושתייה והיה לי רק 10 שקל. למזלי לא הייתי ממש רעבה וצמאה במשך היום, אז איכשהוא הסתדרתי עם כמה שלוקים של מים מחברות, כמה ביסים של בייגלה עם זעתר מידיד ואייס קפה+טעמי שקניתי ב2 ורבע ^^ בכל מקרה.. נדפקה היום המערכת צלצולים ולא שמעו את הצלצולים
אז הייתי צריכה כל פעם לבדוק בשעון שאני לא מאחרת. איחרתי ל3 שיעורים! אבל למזלי רק בשיעור אחד תפסו אותי ולא בכל ה3. אני צריכה להגיע מחר ב7 וחצי לבצפר
אבל מה שכן היה שיעור ספרות בשיעור הרביעי ויש לנו מורה חדשה, איך שהיא באה להיכנס לכיתה היא דפקה צעקה על זה שכולם מחוץ לכיתה, ובשנייה שהיא נכנסה היא שלחה 2 ילדים להרשמה, על זה שבסה"כ ניסו לעבור בין האנשים כדי להגיע למקום שלהם, אחרי חצי דקה היא התעצבנה על זה שהלוח לא מחוק ושלחה את התורנים להרשמה, ומי התורנים כמובן? אני ועוד מישהו. ס'אמא שלה!! היא שלחה אותי להרשמה על כלום! למזלי הצלחנו לסדר את זה שבאים מחר ב7 וחצי ולא מקבלים עבודה. אחרת הייתי צריכה להישאר בבצפר עד 5 ולעשות עבודה. חתיכת זונה היא גם הוציאה אותי בשיעור שלאף אחת מ14 הכיתות שיש לנו בשכבה שיעור חופשי, אז היה לי ממש משעמם. חתיכת זונה, בכיתי בגללה, על מה היא הוציאה אותי, על מה?! על חתיכת שטות. זה רק השבוע הראשון של הלימודים
אבל בכללי, חוץ מהדברים החראות שקרו לי, היה יום מצחיק במיוחד.. עם ידידים שלי שהרגו אותי מצחוק והבעיטה שבטעות נתתי לידיד שלי בביצים >< ואז הוא הכניס לי ידיים לתוך הבטן כדי להכאיב לי >< ואיכשהוא התגלה שיש לנו רדיו של הבצפר O_O ופתאום באיזהשהיא הפסקה שמו כמה שירים O_O בקיצור היה יום מצחיק מינוס המורה הזונה הזאת והאיחור שנרשמתי עליו. סליחה על
החפירה
פשוט אני ממש עצבנית על הזונה הזאת

אאוץ' ../images/Emo201.gif

וישלכם 14 כיתות בשכבה!? לנו יש בקושי 4
כאילו בכל כיתה יש בערך 20 תלמידים... ואני מצטערת להגיד לך אבל ישלך מורה דפוקה. ולדעתי שווה לך ללכת למחנך/ת שלך או למנהל/ת... כי לא נראלי שמותר להם להוציא תלמידים על כלום.. ותחשבי על זה... אולי היא במחזור?
ואל תדאגי. לכולנו יש מורים מפגרים
את לא רוצה לראות את המחנך/מורה לתנ"ך שלי. הוא תימני קטן בן 60 XD

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

כן, ויש לנו בכל כיתה משהו כמו 30-40 ילדים.. חוץ מ2 כיתות, מב"ר שיש בה 25 תלמידים וכיתה קטנה עם איזה 11 תלמידים.. כן וגם הקטע הוא שבד"כ כשרושמים את הפתק שצריך להביא למורה כדי להוכיח שנרשמנו, שואלים את השם של המרוה.. סעמק אין לי מושג אפילו איך קוראים לה הכרתי אותה בול לשתי שניות!! חתיכת פוסטמה. וזאת הבעיה, אמרנו למחנכת שלי, היא אמרה שלא נתווכח ונלך להירשם ושננסה לסדר את זה עם המורה אח"כ, עזבי עדיף אפילו לא לנסות, היא זונה. וללכת למנהל זה לא בדיוק קל
אין לנו בדיוק קשר למנהל, הוא לא יכול להכיר את המשהו כמו 2000 תלמידים שיש לו בבצפר >< והבעיה היא שכן מותר להם להוציא על כלום.. רק שבד"כ הרבה מורות לא זונות כמוה ולכן לא עושות את זה. לצערי עם המזל ביש שלי נפלתי על המורה הזונה שכן מוציאה על כאלה דברים

AdiA12

New member
אה ו.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

חחחח אמרתי לידידים שלי כזה "נו מה אני אשמה שהיא במחזור?!" XD חחחחחחחח תימני קטן בן 60

תימני קטן בן 60 שרצו שאני אלך אליו אתמול

בגלל שהיינו בת"א עם איזשהי מחוייבות וקיבלתי מחזור בבוקר וממש כאב לי אז רצו שאני אלך אליו ואגיד לו שאני במחזור. פחחחחח נראלהם! סתם חירבשתי לו שכואבת לי הבטן ממש ממש ושאני רוצה הביתה
הנני נערה חכמולוגית ^-^

2MayaN2

New member
כ"כ קצת?../images/Emo12.gif ../images/Emo221.gif

אצלנו יש מלא כיתות ובכל כיתה איזה 40 תלמידים

למעלה