מורה אידיוט!!!!
אזהרה
חפירה ארכיאולוגית לפנייך
הוא חושב שהברזתי אתמול מבצפר
לאלה שלא יודעות... ביום ראשון סחבו 2 כיתות מהשכבה שלי(ביניהן שלי מן הסתם) לת"א לעזור באריזת ארוחות לחג למשפחות נזקקות...ואני בנאדם שאוהב לעזור(וגם מאוד אוהב להתווכח עם אנשים על דברים שאני מבינה בהם ^~^ מי שהייתה במפגש סוכות שנה שעברה יודעת
). וזה היה כיף וסבבה כזה בשעה הראשונה למרות שלבשתי ג'ינס ארוך וחולצה מוזרה כזאת שלא יכולתי להוריד.... +
+ מחזור
עכשיו התחיל ממש לכאוב לי... כאילו המשכך(ככה כותבים את זה נכון?) כאבים הפסיק לעבוד והייתי צריכה לקחת עוד 2 משככי(?) כאבים... וכשאני לא מוצאת את התרופה שלי כשכואב לי אני יכולה להתפרץ ולרצוח אנשים... עכשיו לא חשבתי שתהיה לי התפרצות כזאת אי פעם מחוץ לבית... עד שמצאתי את התיק שלי ההתפרצות התחילה.. מזלי שמצאתי את התיק מהר אחרת אמבולנס היה מגיע לקחת מישהו
הלכתי למורה שלי כי היה מישהו שהיה מוכן להביא לי טרמפ לעזריאלי ומשם כבר אני יכולה להגיע הביתה לבד(הרב-קו שלי היה איתי) אבל אפילו עם אישור מאבאשלי הוא לא היה יכול לשחרר אותי..(כוסאמא של החוקים) ואז כאילו כולם(חוץ מהמחנך האידיוט שלי כמובן) באים אליי ושואלים אותי אם אני בסדר כי... די בכיתי... ואני בנאדם ממש רגיש! אז כל פעם שבאו אליי היה לי ממש קשה לא לבכות
בסופו של דבר הוא דיבר עם המנהלת(יופי שניזכר! הטרמפ שלי כבר נסע לפני שעה) והיא אומרת לי שאפילו אם אבאשלי שולח מונית מהעבודה(הוא עובד בת"א אבל העבודה שלו פשוט בצד השני של איפה שהיינו) אסור לי ליסוע. אני
חייבת לחכות להסעה חזרה לבצפר ואז לחכות עד 5 להסעה הביתה >< קיצר
נשארתי בביתה אתמול כי כאב לי כמו לא-יודעת-מה!
והלכתי לרופא והוא הביא לי משכך(?) כאבים נחמד וחזק ^-^ לקחתי אותי ב6 וחצי בבוקר ועד עכשיו לא כואב לי
סליחה על החפריה הארכיאולוגית... הייתי חייבת להוציא את זה איפשהו...
אה ואתן לא חייבות לקרוא את כל זה