ףףף! אני ממש עייפה!

Tommy89

New member
מראה טיפה נוכחות ^^"

נעלמתי טיפה השבוע. לימודים ודברים אחרים, יו נואו.. :) בכל אופן - אני פה לסופ"ש, ויום ראשון בלילה אני יוצאת לטיול עד חמישי בלילה.

Tommy89

New member
תהילולי אני מתגעגעת אלייך..

אנחנו צריכות לדבר. תודה בובה

Xx Haley xX

New member
../images/Emo55.gifחנההההההההההה.

דברי איתי בקשר לפינה של אטל סטורי! אני רוצה להתחיל אותה. ואני לא יודעת עם יש לך זמן לזה בכלל ואם לא אז מישהו אחר יכול. :0 זה יהיה משעשע ונחמד.XD

אומייגאדדדדדדדד!!!!!!!

אטל הוסיפו תאריך למנצ'סטר!!!!!!!! הם יהיו שם גם בסוף פברואר!! אני אולי אוכל ללכת!!!!!! אני מתחרפנת פה!!!! וגם ככה רוב הסיכויים שלא הייתי יכולה ללכת להופעה של הקראנג אלה רק למיט אנד גריט כי אינלי קרובי משפחה שאוהבים את הסגנון הזה... אבל ממש שהבנתי מבתדודה שלי בןדוד שלי, ג'וש, אוהב אטל!!! אומייגאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה פאקינג מושלם!!! אני קופצת פה!!!!1 וההופעה גם ביום ראשון אז זה מושלם!!! כי... אמ... דודים שלי שומרי שבת
זתומרת ש... רוב הסיכויים אני אסע להופעה של אטל!!! ואז אני אוכל למות מאושרת

StayAwake

New member
+_()*&^%&^*&)^*

אני לא אוהבת אותםםםםםםםםם! אני פורשת מאטל! הם שמו לי הופעה באוסטריה ביומולדת!!!

לכי לאוסטריה! ../images/Emo6.gif

תחגגי שם יומולדת! ולצערי אמאשלי החליטה שהלימודים שלי מאוד חשובים... אז זה אפילו לא ידוע אם אני אסע
כי מסתבר שלימודים > אטל

מנסה. מנסה מאוד(הגיון?)

היא אמרה שקודם אני צריכה את הלוח מבחנים ואז נחכה כמה שבועות, נראה אם אני משתפרת ואז אולי היא תדבר עם דודשלי בקשר לשאני אשן אצלם כמה ימים

StayAwake

New member
הקטע הכי הזוי הוא...

שכמה ימים לפני שהם פרסמו את התאריכים גיליתי שאני בכלל חצי אוסטרית

נו!!!!

לכי!!! תשתמשי(?) בעובדה שאת חצי אוסטרית!!! שמעי... אני מתחרפנת פה... שכחתי איך מדברים עברית
חצי מהיום הזה תרגמתי דברים ישירות מאנגלית

StayAwake

New member
כן חשבתי על זה אבל...../images/Emo6.gif

זה גם לא יוצא על חופש וזה מבאס
חחחח זה קרה לי היום! המורה להיסטוריה אמרה שולדימיר זה זאב ברוסית ואני ועוד ילדה אחת שמדברות רוסית לא הבנו מה הוא רוצה
ושעה ניסיתי להיזכר איך אומרים זאב ברוסית (אומרים וולק) וכל הזמן חשבתי וולף ולא הצלחתי להיזכר! יומני הערפד משפיע עליי לרעה

למעלה