ףףף! אני ממש עייפה!

2MayaN2

New member
אהההההההההההההההההההההה../images/Emo2.gif ../images/Emo221.gif

איזה כיף לך! #$^$%^%$ אם אני אהיה נחמדה תביאי לי משהו משם?

2MayaN2

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

א]ילו משהו חינם
פלאייר או משהוXDD

StayAwake

New member
אני חושבת שאני הולכת למות!

היה לי עכשיו שיעור ספורט והיא מדדה לנו שני סיבובים (בערך 800 מטר). רצתי 1 וחצי ואז כשסיימתי נתפסו לי כל השרירים בצורה איומה... לא יכולתי לעשות מתיחות פשוט נפלתי על הרצפה וישבתי והמורה כזה:"קדימה מחכים לך" בצחוק ולא שמה לב שאני עוד שניה מתעלפת.. ואז היא הלכה ועזרו לי לקום והלכתי והתיישבתי על בטון אחד ופשוט תקף אותי כאב בטן נוראי! יותר גרוע מכאב מחזור ולא, לא התחיל לי המחזור. סתם כאב
ואז לא יכולתי גם לנשום כי יש לי סוג של קוצר נשימה אז שתי חברות שלי ליוו אותי לשער כי לא יכולתי ללמוד עוד שעה והיו ליד השער כיסאות אז פשוט התיישבתי ולא יכולתי לקום! התחלתי לבכות כמו סתומה
ואז התחלתי ללכת והתחלתי לחשוב על דברים שמחים בשביל לא למות בדרך הביתה
זה היה כל כך כואב! פשוט זחלתי הביתה! הגעתי הביתה והתקשרתי לאמא שלי ולא יכולתי להפסיק לבכות! עכשיו עבר לי הכאב בטן אבל כל הגרון שלי התיישב מהריצה הזאת וכואבים לי השרירים והמצב הנפשי שלי לא טוב
חיבוק?

Tommy89

New member
~חיבוק~ ../images/Emo24.gif

קרה לי המון... וגם אני סובלת מסוג-של קוצר נשימה ממאמץ.. העיקר שאת נושמת וחייה, כל השאר יעבור

StayAwake

New member
לא כל כך../images/Emo6.gif

אמא שלי ממש רוצה לקחת אותי לבית חולים אבל כואב לי מידי בשביל לצאת מהבית שוב
זחלתי הביתה ואני לא מגזימה. כל פעם כשראיתי ספסל חשבתי אם לעצור ואפילו חשבתי לבקש טרמפ ממישהי שהייתה במכונית כי פחדתי ליפול

Tommy89

New member
יכול להיות שהתייבשת...

אין צורך בבית חולים, אבל לכי לקופת חולים לפחות. משם אם יהיה צורך ישלחו אותך למיון... בדיוק הרגע קיבלתי שיחה מאבא שלי, אחותי הקטנה מסתובבת עכשיו עם אינפוזיה במיון כי היא התייבשה וגררה את זה שבוע.

StayAwake

New member
לא אני לא התייבשתי ../images/Emo13.gif

יש לי תסמינים של שפעת והיא פשוט התפרצה אחרי מאמץ גופני שאני לא רגילה אליו. יש לי מחר תור לרופאה בכל מקרה בשביל הצו ראשון. תודה!

2MayaN2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

מזדהה עם הקושי של הריצות

AdiA12

New member
../images/Emo24.gif תרגישי טוב ../images/Emo23.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

מורות לספורט פשוט זונות

וואו באמת?

הרגע חזרתי מלהוציא את צ'רלי... וכרגיל ניגנתי לי מוזיקה בלי אוזניות כי האוזניות שלי אוהבות להתנתק... קיצר ניגנתי לי שירים של TRAPT באיזשהו איזור חולי קטן ומסכן(שנפלתי בו לפני שנתיים
לא הלכתי בגלל הנפילה הזאת לבצפר שבוע!!!) קיצר פתאום אני קולטת 3 נערים(נראלי שזה נערים... אני די בטוחה שאחד מהם נער O_O ) שהולכים לעברי... הם המשיכו ללכת גם אחרי שהם עברו אותי וגמאני המשכתי... פתאום קלטתי שמנסים לזרוק עליי אבנים! W-T-F-!-? באמת עכשיו????? באלי לזרוק להם סכין לזין

IamAfreakinGirl

New member
אווו ../images/Emo24.gif

מה כאילו ראית אבנים מתעופפות לעבריך ? עזבי תתעלמי אני די בטוחה שהמפגרים האלה קיבלו אבנים בראש / המוח שלהם כבר מאובן P: חחח ירידות של כיתה ג' XD תהיה רגועה :) את מוזמנת להוציא את כל הכעס שלך . על הילדים המפגרים בכיתה שלי :)

חחחח XD

הרגשתי אבנים כשהם נחתו לידי. מזלם שזה לא פגע בי ושאני חצי עיוורת בחושך
וזה בסדר
ישלי מספיק מפגרים בכל הבצפר שלי להוציא עליהם את העצבים

למעלה