אוקיי עכשיו חצית את הגבול
פנינו אליך בדרכי נועם, לא נענית, עכשיו לא נותר אלא להבין שאתה טפיל,חרק,עלוקה,וירוס אתה מחלה שמסרבת להיעלם, המילים שאתה מוציא מפיך הם דברי שקר, הם רעל, אתה מזהם את הפורום בנוכחותך. מתי תבין שכל מה שאתה מאמין זה שקר, שקר!!!! אתה בנאדם עצוב כי כל חייך מבוססים על דבר שאינו קיים. זה כמו שאני יקח את הארי פוטר ולפיו אני יצור אמונה. בוא כולנו נסגוד לג'יי קיי רולינג כי היא האלוהים היחיד, היא בראה את העולם, היא יצרה את הצומח את הדומם את החי ואת האדם. שמע ישראל אדוני ג'יי קיי רולינג אדוני אחד. מי כמוך באלים ג'יי קיי. אתה אפס, אפס חסר עמוד שדרה שמאמין להמצאות כי הוא מפחד ממה שהוא אינו יודע. הוא מפחד מהמוות אז הוא ממציא את גן עדן - אין כזה דבר נשמה!!! אתה בסך הכול מכונה. מספיק לנסות להבין יותר מזה. מספיק להאמין בדת שאנשיה חשבו שהעולם הוא איזה קרש שטוח והירח הוא איזה עצם מעוגל שמאיר בלילה והשמש היא איזה פנס שמאיר ביום ושהעולם הוא מרכז היקום, וזה עוד אחרי שבכלל הבינו שיש יקום ושיש איזה ארץ תת קרקעית שלשם הולכים כל האנשים הרעים. הדת או הקבלה רק טובים בלדעת דברים אחרי שגילו אותם. רק להמציא אחרי שקרה משהו שהקבלה והתנך ניבאו את זה. ואתה אישית הדוגמא הכי רעה - כי יש אנשים שאת האמונה שומרים לעצמם - אנשים טובים, אני עכשיו יכול להתחיל להאמין בפיות אבל כול עוד אני לא ינסה לשכנע את כולם שפיות קיימות אין בזה כל בעיה. אבל אתה שבעזרת מניפולציה מנסים לגרום לאנשים להאמין בדבריך אתה חלאה אתה לא יותר טוב מהעכברוש נושא המחלות, אתה מקק שיש למחוץ מהר לפני שתתרבה. וצ'ארלי, לא אסכים שתמחוק הודעה זו אלא אם תחסום את הטרול הזה לפני