פורום תרבות אירלנד

qet1

New member
דיי...אתה לא עובד על אף אחד.

אתה סתם עושה מעצמך צחוק. כולנו כבר יודעים שאתה אחרון הפילובלופים. אין גם טעם שתפתח עוד משתמש...אנחנו נזהה גם אותו...אני מבטיח לך.

אתה רציני?

באמת נדמה לך שמה שאתה כותב לא מסגיר אותך? יש לי שאלה רצינית לשאול אותך אחרון הפילוסופים אני לומד פסיכולוגיה ואני מעוניין לראיין אותך כי אין ספק שיש לך נטיות מזוכיסטיות שנובעות מצורך בתשומת לב שכנראה נגרמו עקב הזנחה או התנכלות בגיל צעיר. אני מעוניין לחקור האם יש קשר בין נטיות אלה לבין אמונתך בקבלה. אולי בהצטרפותך קיוות להצטרף למעין קהילה תומכת ולא שופטת.תסמונת המצויה לרוב באנשים המצטרפים לכתות.גם ידוע שהרבה אנשים אשר עברו התעללות - נפשית או פיזית פונים לאלוהים כחלק מתסביך הקדוש המעונה ורוצים להאמין שהסבל שלהם לא נגרם ללא סיבה אלא מאלוהים. נוסיף לזה את הנטיות הסכיצופרניות שלך ובכלל אתה מהווה נושא מחקר מעניין. צור איתי קשר ונדבר על שיתוף הפעולה בינינו.

SilentMike

New member
חתיכת מטומטם.

זה אפילו אותו האתר. נו די עם זה יא מציף. צ'ארלס, זה כבר חורג מטרוליות, זו ממש הצפה. צריך לחסום את כל הניקים האלה, ואם זה ימשיך לפנות לתפוז. "ידע אדיר"
. עם כבר אז חוסר ידע מזהיר. היזהרו כולכם! הקבלה עושה אתכם לקובבות.

demoloc

New member
לא...אל תהיה סטיגמטי...

הקבלה לא מה שעושה אותך לטיפש , אלא להיות אחרון הפילוסופים , כמו שנאמר כאן כבר לא זוכר ע"י מי : "אפשר ללמוד קבלה ולא להחכים בגרוש".

לכולם חג שבועות שמח יום המים

נהדר ואל תעיפו בייצים זה לא יום הבייצים(נו טוב תעיפו קצת לעבר אמא של דמלוק היא סוף סוף תראה בייצים חחחחחחחחחחחחחחחח) יאלה אנשים אתם נפלאים חמודים... אני נוסע לי לשנטיפי כנראה אז יהיה לכם מעט חופש ממני ואני כנראה אחזור בכוחות מחודשים חחחחחחחחחחחחחחחחחח ככה זה כשמתעסקים עם הדבר האמיתי... לא מתיאשים ולא מפחדים אלא חיים באמת... בקרוב אצלכם פילו נ.ב. תודה פסל ותודה מפותחת אבל אתם עושים לי רק נזק והנזק הוא שחבריי מפורום אבולוציה לא לוקחים את דבריי ברצינות בגללכם,אבל תודה בכל זאת,מצטער שנכנסתם לוויכוח הזה בגללי, חג שמח.

למעלה