פחד חיים

BABELICIOUS

New member
../images/Emo4.gif

למה לכתוב דברים כ"כ אינטימיים שצריכים להישאר בינך לבין בן זוגך? למה לא לכתוב לו את זה במייל או במסר? זה שהכרתם בפורום הזה לא אומר שאתם צריכים לשתף כל מה שקורה ביניכם לדעתי זה דברים ממש אישיים מדי שלא צריכים להיאמר בפרהסיה. חבל. למענכם תשמרו על אינטימיות אתם מנהלים מערכת יחסים על גבי פורום וחבל, לדעתי זה יכול להרוס בלי קשר שיהיה לכם רק טוב ו
בזוגיות

Star_Dust

New member
אפשר לשאול את אותה שאלה

לגבי ההודעה הזאת שלך. לידיעתך, אנחנו לא משתפים את הפורום בכל מה שקורה בינינו. כן, כן, אולי זה קצת קשה להאמין אבל קרו בינינו עוד שניים שלושה דברים שלא הספקנו לעדכן את הפורום לגביהם. אבל אל תדאגי, לא נשאיר אתכם באפלה זמן רב. בכל מקרה, הבחירה במה לשתף ובמה לא לשתף היא שלנו בלבד. בדיוק כמו שהבחירה מה לקרוא ומה לא לקרוא היא שלך בלבד. אם לדעתך ההודעות שלי אישיות מדי, ואין זה מן הראוי שאחלוק אותן איתך, את מוזמנת (בשמחה) להתעלם מההודעות שלי בעתיד. חייבת לציין שאין דבר המאוס בעיניי יותר ממנה לא מבוטלת של ארס המסתיימת בברכה. ואשמח אם תפסיקי לדאוג לגבי גורל מערכת היחסים שלנו. למרבה ההפתעה, אנחנו מצליחים לנהל אותה די טוב בעצמנו.

BABELICIOUS

New member
ראשית

זה בדיוק העניין בפורומים, את לא יכולה להגיד לי על מה להגיב ועל מה לא. ולי אישית זה סבבה לקרוא דברים אישיים של אחרים אבל גם יש דברים שאני חושבת וסורי אבל אם בא לי להגיד מה שלא נראה לי אני אגיד. וממש אי אפשר להגיד שזה מקנאה או עניין של לזרות מלח על הפצעים כי אני חיה עם בן זוג ואף רואה בו כאהבת חיי הגדולה כך שזה ממש לא ממקום רע. אני מביאה ביקורת, זכותך לקבל וזכותך לא, אבל גם זכותי להביע אותה.

BABELICIOUS

New member
אגב, על אף שזה מעניין לקרוא דברים אישיים

של אחרים, אני בוגרת דיו כדי לדעת אבל שיש דברים שהם ממש לא ענייני גם אם הם מסקרנים אותי. ולדעתי קצת קשה לנהל זוגיות כשמשתפים דברים כה אינטימיים בפרהסיה. ותאמיני לי שזה מניסיון, אני גם עשיתי זאת פעם, הכל היה גלוי מדי מצידי ולמדתי שזו הייתה טעות.

Star_Dust

New member
תודה (ברצינות)

תודה על שאת מנסה ללמד אותנו מנסיון העבר שלך. אבל את צריכה להבין שלא כל מה שמתאים לך, מתאים גם לנו. אני לא חושבת שסיפורים בפורום על מערכת היחסים שלנו עלולים לפגוע בה. אם הייתי חושבת כך, לא הייתי משתפת בכלל. מצטערת לשמוע שעבורך זה לא עבד בעבר.

BABELICIOUS

New member
אם זה לא פוגע באינטימיות ובזוגיות

שלכם אז בבקשה i give you my blessings לא שאת צריכה אותם
מה שאמרתי זה באמת היה ממקום איכפתי, ומניסיון לעזור מניסיוני האישי. שיהיה לכם הכי טוב בעולם

Star_Dust

New member
הוא שאמרתי

לא אמרתי לך לא להגיב. אמרתי שהבחירה לקרוא או לא לקרוא היא שלך. אם מנסיון עבר גילית שכותב מסוים לא כותב על פי טעמך האישי, אז אולי כדאי לחשוב שוב לפני שאת קוראת הודעות נוספות שלו. כשאני כותבת בפורום, אני לוקחת בחשבון שכל אדם יכול לקרוא ולהגיב.

cheshire9

New member
../images/Emo23.gif ! ! ! ../images/Emo23.gif ! ! ! !

נשארתי ללא מילים ....... אבל בתור השדכן הרשמי שלכם לא יפה שלא עידכנתם אותי מראש. אין ספק שזה פוסט שיכנס להול-אוף-פיים של תפוז . דורות של סינגלים מיואשים ישלחו לפה לקבל תקווה שהכל אפשרי. שאלה אחת קטנה ומציקה - איפה ? בעיר הגדולה - או בפרברים הנידחים ? או באמצע - אם דבר כזה קיים בכלל..... ליבנו אתכם ....... הזוג הרשמי של פורום סינגלס - מאז ולעולם.

Star_Dust

New member
בפרברים הנידחים, כמובן ../images/Emo13.gif

בתור בחורה הסובלת ממטרופולין-פארקינג-פוביה, העיר הגדולה היא ממש לא בשבילי

cheshire9

New member
100 $

ואתם מסודרים עם חנייה...... אין ספק שעכשיו ברור שזו אהבה אמיתית - אני חושש ששום אהבה ולו הגדולה ביותר בעולם לא תצליח לפרבר אותי. כך שנגזר עלי למצוא תל אביבית או לפחות פרברית שתמיד חלמה לגור בעירנו ........

ד נ י ת3

New member
יקירי: ציוד חובה לגבר התל אביבי:

1. אופניים - גם כי יש בעיית חניה וגם כי אפשר לתפוס כוסיות 2. כלב - גם כי לא נעים לחיות לבד וגם כי אפשר לתפוס כוסיות 3. אוטו - שלא מזיזים אותו מהחניה - כי אחרת יתפסו את החניה תוך רבע שניה. 4. בר שכונתי - כי משעמם בבית וכי אפשר לתפוס כוסיות.

cheshire9

New member
אין לי

כלב....... ותזכירי לי - מה זה "כוסיות" ? המונח לא מוכר לי - בטח עוד משהו שבא מהפרברים .......

Star_Dust

New member
החתול מכיר רק...

כוסיות עם קידומת.... סופיסטוכוסיות.... פסיכוכוסיות.... סתם כוסיות זה כבר קטן עליו

g a z

New member
לא לא..

צ'ייסר זה שם של סוג של כוסית. אם אני לא טועה, כמות הנוזלים שאפשר למזוג לצ'ייסר שווה למחצית כמות הנוזלים שאפשר למזוג לשאט. שאט, לצורך העניין, הוא שם הכוס שבה מגישים טאקילה, למשל.

למעלה