פיגועים בלונדון

../images/Emo32.gif פיגועים בלונדון

סוכנויות החדשות מדווחות על סדרת פיגועים משולבים בלונדון, ממש בשעה האחרונה. מקורותיי בעדות העתונות בלונדון מוסרים על פיצוצים ב-3 אוטובוסים ו-6 רכבות תחתיות, במרכז העיר וצפונה: ראסל סקוור, אדג'וור רואד, קינגס קרוס, מורגייט, אלדגייט איסט; כל הרכבות התחתיות שותקו והתחנות מפונות ע"י המשטרה. גל"צ אומרים שהעיר משותקת. מן הסתם יש דיווחים ישירים בכל ערוצי הרדיו והטלוויזיה.

oribarak

New member
אוי ואבוי..90 נפגעים רק בתחנה אחת

בקינגס קרוס?מקום פולחן לאוהבי הארי פוטר.. ידוע מי עשה את זה?

Shakty

New member
למרות היותי שמאלני - לא קשה לנחש

מי מאחורי זה. עד שאירופאים יישרו קו עם ארצות הברית וישראל בנוגע לפונדמנטליזם האיסלמי - זו רק ההתחלה. ואנחנו מדברים על עיר שיש לה בערך 10 -15 אחוז מוסלמים.

לפי הדיווח האחרון

עדיין מוקדם לקבוע כזה דבר.. יש אפשרות שהמחתרת האירית אחראית לזה. אבל רוב הסיכויים שאל-קאעידה תקח אחריות למעשי הפשע והטירור האלה בסופו של דבר. ולהזכירך לפני שנה היו התראות לפיגוע בנמל תעופה מפורסם באנגליה.

Shakty

New member
ה RIA לא עושה דברים בסדר גודל כזה

והוא בדרך כלל מודיע לפני - מה שנקרא פיגועי ראווה - לאירים בניגוד למוסלמים יש ערך לחיי אדם.

melancholy man

New member
ההכללות האלה

גם לגבי ה IRA וגם לגבי מוסלמים באשר הם שם, ממש לא לעניין וממש לא נכונות.

Shakty

New member
כל הפיגועים של הRIA ב20 שנה האחרונו

אולי היו 3 הרוגים - זה לא הסטייל שלהם. לגבי המוסלמים - אני רותה לראות גינוי גורף של כל המנהיגים המתונים של העולם הערבי ואז אני אתנצל. כל המנהיגים האלו משחקים משחק כפול - יד אחת מופנית למערב והיד השנייה מלטפת בסתר את אל קאעידה וארגונים דומים.

Shakty

New member
תקרא פה ותראה למה צדקתי בהערכה שלי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3109435,00.html כתוב מילה במילה מה שאמרתי.

אבל למה...

בחדשות ערוץ 2 מתעקשים לקשר את הפיגועים לבחירת העיר לונדון למארחת של אולימפידת 2012? תגידו לה שלוקח יותר מ-24 שעות למי שרוצה לעשות כזה דבר. זה נשמע מגוחח.

Shakty

New member
לפעמים הפיגוע כבר מוכן לביצוע אבל

מחכים לשעת כושר - כל הפעילים כבר מוכנים אבל מעכבים את הביצוע... גם בפיגועים בארץ יש כמה שלבים של ביצוע. העברת המטען מהשטח הפלסטיני לתוך הארץ, העברת המתאבד והלחבר אותו למטען, שלב שמרגע שהוא עבר זה נקרא פצצה מתקתקת... ביקצור לפעמים הכל מוכן אבל אין עוד אור ירוק - ככה זה גם בפעולות צבאיות מתוכננות.

Shakty

New member
לא אתה מערבב בין דברים

תא מת זה תא מת - תא רדום אולי אם כבר. אבל אלו תאים פעילים מאוד (בסדרה 24 מראים זה את בצורה מאוד ראילסטית) שפשוט מתערים באוכלוסיה עד לשעת השין.

melancholy man

New member
לא אמרתי מי עשה את הפיגוע

מקומם שמכליל לגבי מיליארד בני אדם (קצת יותר) שאין להם ערך לחיי אדם, זה הכל. לא ראיתי שם שום תשובה גנטית שמסבירה למה כל האנשים האלה אין להם ערך לחיי אדם, לא ראיתי גם שום הוכחה לכך שם, רק הסבר על אל קעידה. אגב, דווקא מכמה עשרות דיקטטורים שמעמרים בעולם המוסלמי אתה מחפש גינוי?, מה להם ולעולם המוסלמי?, הם אלו שמונעים מהמוני המוסלמים ברחבי העולם להתבטא, ממוסלמים שחיי במערב שמעתי אין ספור גינויים לפיגועים כולל אמירות מפורשות של "פוסקי הלכה" מוסלמים שהפיגועים הללו הם נגד האיסלם.

Shakty

New member
אם תקרא את כל מה שכתבתי ולא רק מה

שנוח לך לשמוע תיראה שההכללה היחידה שעשיתי הוא על הפונדמנטליזם האיסלאמי ולא על הדת ככלל. לגבי דת אני חושב שיהדות גרועה בדיוק כמו איסאלם או נצרות או כל דת אחרת. דת רק גורמת לשנאה ומוות - אה כן וגם בורות כמובן.

melancholy man

New member
סליחה

"לאירים בניגוד למוסלמים יש ערך לחיי אדם", נדמה לי שזה הציטוט המדויק, חיפשתי בהודעה פונדומנטליזם, חזור וחפש ואיין.

Shakty

New member
בגלל זה כתבתי שתראה את כל!!! מה

שכתבתי - תראה כמה הדעות לפני - בשירשור... בשביל למצוא צריך לחפש :)

נו, די

מ"מ, אני בטוחה ששאקטי התכוון לקיצונים, ולא למוסלמים סתם. לשניכם, אפשר להציע לכם לעבור לחלק השני של השרשור, לפחות

Shakty

New member
אולי תפרידי בין השירשורים...

אחד עצוב אחד שמח...

למעלה