פיגועים בלונדון

Shakty

New member
לא עניתי לךעל 2 - ברור שלא

אנגליה כבר ידעה פיגועים רבים מאז הקמת RIA - הזרוע הצבאית של המחתרת האירית. כל עוד יש כיבוש אנגלי באירלנד - המחאה תמשיך - אבל להבדיל אלפי הבדלות מחאה של אירופאים ומחאה של ערבים. הRIA כמו אחיו הבאסקי משתדלים לפגוע רק במטרות ממלכתיות בלי פגיעה באזרחים - בניגוד לאיסלאם שלא רואה כל בעייה בלפגוע באזרחים חפים מפשע.

gilriv

New member
?אבל בכול ארץ באירופה יש תיירים יש

תיירים ישראלים או ישראלים שגרים שם כל היהודים פזורים באירופה -רק שמשרד החוץ חוץ וחלילה יגיד שישראלי או תייר ישראלי נפגע {היום מי יודע ישראלים היעד הקבוע שלהם זה גם לונדון בין היתר

Shakty

New member
למרות ההרגשה הבאנלית שכולם נגדנו

הפעם באמת לא היינו המטרה - את העם היהודי רודפת הרגשה פאראנואידית שאם קורה שמהו בעולם - בטוח יש לנו קשר לזה. צא מזה - אנחנו לא מרכז העולם, לא עם נבחר ולא עם סגולה - סף הכל עוד כמה אנשים שמדברים אותה שפה גרים באותו מקום וחושבים שבגלל שחתכו לאבא שלהם אנחנו מיוחדים.

gilriv

New member
לא התכוונתי לזה

-רק התכוותי שהם יש ישראלים כרגע מטיילים בלונדון -אבל משהו אחר לגמרי עכשיו אם יתברר שזה מאירגון אל_כדיה הטרור או בכלל זה יוביל רק -גם RIA יש אנשים שם שהתעמנו איפה שהאירגון נמצא אני ידע ש.על קדיה !בכלל אם זה אנגלים או ישראלים זה לא משנה הוא דוגל בהרד חפים מפשע ולא משנה כרגע מה בקוראן שלהם

gilriv

New member
תגיג תודה שאתה לא בלונדון

מה זה יהודים שמחים -הרגע שמעתי שבנימין נתנהיו הרגע במלון בלונדון ?האם זה נכון -----------------------------------------------------------------------

One Echoe

New member
לא, הוא התכוון

שאם יהודים נהרגו בפיגוע שלא מכוון להיהודים, הרוצחים יהיו שמחים כפליים, היינו, הרגו 2 ציפורים במכה אחת.

לונדון - מרכז העולם המערבי?

ולחשוב שהבוקר קמתי במחשבה להעלות כאן שרשור, על דבר שחשבתי עליו עוד בסוף השבוע, ודיברתי עם עמיר (Shakty) עליו: איך ה-Live 8 - ועכשיו ההחלטה לערוך את המשחקים האולימפיים של 2012 בלונדון - ממצבים את העיר, שוב, כמרכז תרבותי חשוב. לא שהעיר ירדה מגדולתה במהלך השנים, אבל לפחות ה-Live 8, כך נדמה לי, חיזק את מקומה של העיר - ומקומו של הרוק הבריטי בכלל - במרכז השיח המוסיקלי. הבמות האחרות - כולל זו של פילדלפיה - לא היו בכלל בנות-תחרות לבמה הלונדונית. שם גם היה הכי הרבה קהל. אולי זה נדמה לי, ואולי זה טרנד אמיתי. מה דעתכם? וכמו כן, בתור קונטרה לאירועי היום: אלו מכם שמכירים את העיר ואוהבים אותה - אלו זכרונות טובים (כולל מוסיקליים) יש לכם ממנה? עבורי, לונדון היא אחת הערים הכי אהובות עלי בחו"ל, אולי הכי אהובה. לא יצא לי להיות בהופעות שם (רק בחנויות מוסיקה), אבל תמיד כשאני שם יש לי הרגשה שאני במרכז העשייה: זו עיר תוססת, חיה ובועטת.

Shakty

New member
תהיתי מתי תהפכי את זה לשירשור :)

לונדון הייתה לאורך המון שנים מרכז התרבות המערבי(למרות מה שהאמריקאים חושבים) בהתחלה זה אמנם היה בצורה שלל חיקוי (המוסיקה השחורה בארה"ב היוותה את הבסיס לרוק הבריטי) אבל גם בשנות השמונים שהיו רעות לרוק הבריטים שלטו ביו ווייב ואלטרנטיבי - עד היום פסטיבל המוסיקה האלטרנטיבי הכי גדול בעולם הוא ליד לןנדון - אני מדבר על רדינג כמובן. לונדון זו העיר הכי חייה באירופה לדעתי ויש לי המון זכרונות מוסיקלים ממנה. יצא להיות בה כחודש בתחילת שנות ה90 ומאז אני מתגעגע. ראיתי את מדונה בוומבלי - מבחינת הופעה - ההופעה הכי גדולה שהייתי בה פשוט מעורר פליאה. הייתי בפסטיבל רידינג של אותה שנה ועוד כמה הופעות ג'אז ברוני סקוט (מועדון ג'אז מפורסם בלונדון) אבל מה שחקוק בזכרוני הכי טוב זה הצעדים הראשונים שלי לתוך HMV (אפילו לפני שפתחו את הVIRGIN MEGASTORE) באותה תקופה חנות הדיסקים הכי גדולה הייתה בערך כמו מחלקת המוסיקה הארזביג'אנית שלהם. התהלכתי בחנות בחרדת קודש - 5 קומות ? 5 קומות ורק מוסיקה ? פאקינג איי... ויש אפילו כמה מוכרים שכל אחד מתמחה במוסיקה שלו ? מה קורה פה... המקום האהוב עלי ביותר בלונדון זה איזור פורטובלו רואד - עדיין מלא היפים שם ואחלה שוק פשפשים.

למעלה