פיגועים בלונדון

Blackpanter1י

New member
אז בגלל שאתה שונא דת אז אתה מסיק

מזה שאין אלוהים? וד"א, היו כבר מלא מלחמות ומליוני הרוגים, בלי קשר לדת.

One Echoe

New member
?#@!?!!?

מה?! ורק לידע הכללי שלך- אחוז ההרוגים הכי גדול בכל הזמנים הוא בגלל דת מלחמה.

melancholy man

New member
ולגבי דת

נו טוב... הרבה יותר אנשים נהרגו במאה הנוכחית בשם החילוניות (ממש בשם החילוניות, לא סתם על ידי חילונים) מאשר בשם כל דבר אחר, אבל עזוב, אני לא בא לכאן בשביל לדבר על דברים כאלה, בשביל זה יש מקומות אחרים.

תשמע..

זה לדעתי יהיה הקש שישבור את גב הגמל. הם התעסקו עם האמריקאים והספרדים אבל להתעסק עם האנגלים אוי אוי אוי, זו טעות פטאלית לטרור האיסלמי ולמוסלימים בכלל (בטח קיבלו סיוע מהם אם זה אלקאעידה!)

מרכז העיר נסגר

כל הרכבות והאוטובוסים הפסיקו פעילותם. רשתות הסלולר קרסו. יש דיווחים רשמיים על 20 הרוגים, לפחות. לבריטים אין נסיון עם פיגועים. אני מניחה שהתוהו ובוהו שם גדול. מן הסתם זה אל קאעדה או ארגון-בת של הנ"ל.

thezanani

New member
ראבבק

רק חזרתי-רכבות מתפוצצות. שונא צרפתים יחיה.

דןטאון

New member
סליחה על השאלה

אבל...ידוע איפה מסתובבים חברי הפלויד בימים אלו?

איפה הם גרים?

ווטרס גר בארה"ב, מייסון וגילמור מחוץ ללונדון. רייט אולי מתגורר בלונדון. סיד גר בקיימברידג'. בסדרת הפיגועים האלו יש, אולי, מאות נפגעים. בואו נקווה שמקסימום אנשים ייצאו בשלום, ולא משנה מי הם.

gilriv

New member
אני בטוח שזה קשור -

לוועידה ג'י סומט ?קודם כול גם קשר לכל המנהיגים שם טוני בלייר -שמעתי שהוא חוזר ישר ללונדון וגם הנשיא זק שיראק הוא סגר את שדה התעופה כל פריז משותקת עכשיו וארצות באירופה יחרימו את הוועידה כרגע ורק אתמול הכריזו שלונדון תארח את אולמפידת 1202 אני חושב ... למה בכלל יש וועידות כאלו שמיד יש אירועים נורעים -זה מה שהמנהיגי העולם צרכים לדעת ולא הפגנות

One Echoe

New member
2 דברים.

משהו שקצת הציק לי, הוא, ציף, שכשיש פיגועים בישראל את לא פותחת על זה שרשור. אשמח להסבר. דבר שני, זו פעם ראשונה שיש פיגועים באנגליה?

Shakty

New member
זה עניין של תדירןת ואימפקט

תראה את כל ערוצי הטלווזיה המסחריים ותראה את YNET ו NRG - גם הם בפיגוע בארץ לא יוצאים כבר מגדרם - זה אצלנו כבר בתוך המערכת - שגרתי. מבחינת הלונדונים - זה ה 11 בספטמבר שלהם. זה כמו הפיגוע שהיה במדריד.

אכן לא פתחתי שרשורים על פגועים בארץ

וזאת מתוך הנחה שכולם שמעו דיווחים עליהם כבר. במקרה של הפיגוע היום, לא הייתי בטוחה שיש דיווח, כי מדובר בארוע בחו"ל. רק תוך כדי כתיבה קלטתי שבוודאי יהיה סיקור, בגלל היקף הפיגוע. כמו כן, חשבתי מיד שיהיה עניין לחברי הפורום בפיגוע בלונדון, שם היו התרחשויות הקשורות לפורום בימים האחרונים. שים לב גם שהוספתי "OFF" לשרשור. לשאלתך השניה, היו כמובן פיגועים בעבר באנגליה, אך לא מצד אל קאעדה ודומיה, ולא בהיקף כזה. המחתרת האירית ביצעה פיגועים רבים באנגליה במשך עשרות שנים, אך היקפם היה קטן בהרבה, ואופיים שונה.

למעלה