פינת ההזיות השבועית

• פותח הנושא nsvd
  • פורסם בתאריך

nsvd

New member
אני רציני והוא עובד על המראה ודיפוזיציה

הוא עובד על אפקט ההמראה והדיפוזיציה של חומר במקרה זה יוד אשר נכנס למעגל של גז ומוצק בטמפרטורות שונות

Rtitan

New member
סתם-שאלת-תם...

ומה שומר על הטמפרטורות השונות שישארו שונות?...

אחמס1

New member
../images/Emo32.gif פינת ההזיות השבועית ../images/Emo153.gif ../images/Emo174.gif

מצעד הגאווה בירושלים תוכנן ע"י בני שבט גמדי בטיבט. הם כמובן הונדסו גנטית ע"י דוקטור מנגלה אשר היה בן זוגו המוצהר של גרינג ותומך האסטור. גרמניה לא עבדה על פצצת אטום באותם ימים, אלא על פרפטום מובילה מבוססת דיפוזיה שבאמצעות אדי יוד הנפלטים ממנה ירעילו הגמדים הטיבטיים את כל החרדים בירושלים.

nsvd

New member
איך שאתה רוצה אחמס

אחמס לא נראה לך שהסתכלות בפורומים של מדע ולצחוק על דברים שאולי לא יכולים לקרות זה קצת מוזזזזרררר?!?!?!?! אני במקומך היתי קצת פותח את הראש הרי, מדען מדופלם שלי, מנוע הפרפטו מובילה הראשון הומצא ב-במאה ה-19 ע"י טסלה בכבודו ובעצמו כאשר המציא מכונית שנסעה שנתיים עד שהרס אותה לפני מותו ושרף את כל הרישומים. מנוע הפרפטו מובילה הוא אגדה, אבל מנוע פרפטו מובילה יחסי ליקום המיניאטורי בו הוא נימצא הוא לא אגדה בכלל כאשר הוא מנצל כוחות והכוחות לא מתנגדים לו. אם אתה רוצה להחכים קצת במקום לצחוק על משהו שאין לך מושג עליו אולי תברר קודם. היום יודעים שהחלל הוא עובדה מחר ידעו שהפרפטו מובילה הוא עובדה. אל תתנגד לספק תנסה להבין אותו. מקווה שתיפתחו את הראש כולכם הספקנים nsvd

אחמס1

New member
כפיזיקאי ומדען בטכניון בעצמך (לפי הכרטיס),

הייתי מצפה שלפחות תאיית פרפטום מובילה (perpetuum mobile) כמו שצריך. אתה יודע מה, בוא תכתוב באיזה מספר חדר המכונה שלך (ואם זה בפיזיקה או מ"מ) וביום ראשון ב~13:00 אני אבוא לבדוק את זה. מה אתה אומר?

nsvd

New member
או עכשיו שהשגתי את צומת ליבך הרצינית

מר אחמס היקר זה שנים שאיני מדען בטכניון, רשמתי זאת רק כדי להראות את הרקע שלי. אני כיום בן 62 ואני משתתף קבוצת מחקר ארצית שממומנת על ידי הממשל ועל ידי תורמים, אלמוניים, אין לי צורך בגילי להשאר בטכניון מטרתי היא להתפתח. קבוצה זו של מחקר כבר שנים מתעסקת בנושאים רבים ומגוונים בתחום המדע המתקדם. ישנם קבוצות שונות של מחקר כגון ננוטכנולוגיה, פיתוח מח"ר-מדע חדשני רעיוני- בה אני עובד ועוד קבוצות מחקר. הקבוצה הזאצ היא בסטטוס של חסוי לשם אבטחת המידע והחסות שלנו על הפטנטים והמחקרים, לכן אין באפשרותי לתת מידע לגבי מקום או הנושאים הנוספים שנבדקים ונחקרים במקום זה. פרסמתי את קצה החוט הזה רק כדי לבדוק את התגובה בקרב צעירי המדע פתוחי הראש, ולקבל כיוון ורעיונת לשיפור. אני מקווה שבמקום ללעוג לרעיון ה"אגדי" הזה תביאו רעיונות לשימוש. השימוש היחיד שהצלחנו לעשות הוא לגרום למנוע ליצור חשמל שגרם להבהוב לד במשך חודש ללא התערבות עד שהנורה נשרפה- דבר שאינו קשור למנוע, המנוע עצמו עדיין עובד.

אחמס1

New member
כמה תהיות

>> השימוש היחיד שהצלחנו לעשות הוא לגרום למנוע ליצור חשמל שגרם להבהוב לד במשך חודש ללא התערבות עד שהנורה נשרפה- דבר שאינו קשור למנוע, המנוע עצמו עדיין עובד. * נורת LED יכולה לפעול בין 10 ל-100 שנה ברציפות, מעניין שהיא נשרפה לכם תוך חודש. * אם המנוע עדיין עובד למה לא מחברים לו נורה חדשה? * גם אם הצלחתם לגרום לנורה קטנה להבהב במשך חודש, ההספק שנדרש עבור זה מאוד קטן וסוללה סטנדרטית יכולה לעשות את זה באותה מידה. אם אתה רוצה להגביר את האמינות שלך, אתה מוזמן לשלוח לי במסר את זהותך ועם מי בפקולטה אני יכול לדבר שמכיר אותך. אני משער שעבדת בקבוצה של מצב מעובה?

nsvd

New member
אחמס היקר

את שמי לא אוכל לפרט בגלל שהקבוצה המחקרית היא חסויה. הלד שנשרף נשרף כתוצאה משריפה אמיתית לא משריפת הנגד. הגזיה ווסתה לאש גבוהה מידי לאיזה שנייה בטעות והנורה נשרפה. אנחנו לא מחברים עוד נורה כי סתם אין צורך הוכחנו לעצמנו את מה שצריך. מטרת הניסוי היא לא להוציא יעילות ממנוע הפרפטו מובילה אלא להוכיח שמנוע כזה הוא אפשרי אבל רק יחסית למיקרו קוסמוס בו הוא נימצא.

כותב 485

New member
אהה, ברור, יש גזיה כחלק ממערכת פרפטום מובילה

עכשיו הבנתי איך זה עובד, הגזיה מחממת מים, הם הופכים לקיטור שמסובב טורבינה שיוצרת זרם חילופין

niv1990

New member
אם זה חסוי למה אתה מפרסם בתפוז?

האויב מאזין...
" כאשר הוא מנצל כוחות והכוחות לא מתנגדים לו." אם כן מבוצעת עבודה על ידי כוח חיצוני, אני לא חושב שהשם פרפטום מובילה הוא מתאים. בכל מקרה אם תוכל לפרט קצר יותר על מה הדבר עושה ואיך, אולי אוכל לתת לך רעיונות (לאו דווקא כאלה שימושיים אבל ננסה
). אם הדבר היחיד שאני יודע הוא שאדי יוד מעורבים (וגם זה מההודעה של אחמס), הייתי מהמר שזה משהו עם מפל ריכוזים. אז אולי שווה אם כך לבדוק תנאים שונים שיהיו אופטימלים (לחץ, טמפ' וכו'). בכל מקרה קשה לתת רעיונות לשיפור למה שאני לא יודע מה הוא.

prefect

New member
נו, מה אתם אומרים?

בן כמה nsvd, המדען האגדי מהטכניון *באמת*? אני הייתי מהמר על 12-13.

sagima

New member
אותי יותר מעניין

מה אומר nsvd, כי חיפוש בגוגל הביא לתוצאה מטרידה משהו...

כותב 485

New member
קשה להעריך

מצד אחד הניסוח בוגר מידי בשביל 12-13, אבל מצד שני שגיאות הכתיב... מדען בטכניון לא, סטודנט לשעבר מתוסכל יכול להיות. אני מהמהר על תחילת שנות הארבעים, העבודה כבר מתחילה לתסכל ואנשים נוטים למצוא תחביבים של גיל המעבר. חלקם כותבים עשרות דפים על זה שפאי משתנה, חלקם מנסים להפוך עופרת לזהב וחלקם מנסים ליצור מכונה נצחית.

למעלה