את הפרק האחרון בסדרה הטיפשית למראה אבל בעצם די אינטליגנטית Drawn Together (אני לא זוכר את הגבלת הגיל, אבל די גבוהה - אני מבקש מילדים מתחת ל-18 לא להיכנס לקישור). כנראה יש אנשים שמחפשים בתפוז פורומים שמוזכר בהם מצעד הגאווה, כדי ללכת להטיף שם מוסר. אז זכינו לביקור הזה כי ההודעה הראשית חושפת את הקונספירציה מאחורי המצעד.
"מכונה מבטלת גרביטציה..." עניתי שהדבר הקרוב ביותר הוא... מעבורת החלל. לא - אני מכיר על פני כד"א מכונה שיכולה לבטל גרביטציה - האם יש משהו שלא ידעתי עליו (סביר שכן, ובכל זאת - אני מעריך שעל דבר כזה כבר הייתי שומע)? מישהו היה רוצה להעיר על זה דבר מה?
נראה לי שיש מטוס אימון סובייטי לקוסמונאוטים שמגיעים בו לתחושה של גרוויטציה 0 (עדיין נמשכים כלפי מטה אבל). לא ידוע לי על משהו שמבטל גרויטציה בצורה של העלמה, אלא אם כן הכוונה לכוח אחר.
האמת שלא ידוע לי על איסור תיאורטי שמסה שלילית תהיה קיימת, יש כזה? משהו שקשור למנגנון היגס? אם היה דבר כזה, בכמויות מספיקות לאפס את המסה של מעבורת החלל, היה אפשר להביא אותה בקלות למהירות האור.
תראו - המידע שנמצא בידינו לגבי אהוד ברק איננו שלם. אנחנו יודעים פחות או יותר שהוא "שליחו" של הרצוג - אחיין של אבא אבן (מימון מפלגתו של אהוד ברק הגיע דרך עו"ד הרצוג)... כיוון שכולנו יודעים מעט מאוד על מלחמת יום הכיפורים (שבה שר החוץ היה אבא אבן ותפקיד כפול של שר מילא שמעון פרס).... אני מבקשת מכולם להתנגד לבחירתו של ברק עד לקבלת פרטים מלאים על הקשר בינו לבין האחיין של אבא אבן... הדרום אפריקאי במוצאו. הרי הארכיונים עדיין סגורים לגבי מלחמת יום הכיפורים..... כמובן שאני יכולה להסתפק בניחושים כמו - שאבא אבן כביכול היה קשור לנוירולוג סאקס...זה שחיבר ספרים משעשעים על החולים במחלות נוירולוגיות... כביכול הסופר המשעשע קיבל מוחות של חללי צה"ל... נאמר אפילו שהוא "הזמין" כמה מוחות... אבל אין לנו מידע כי הכל סגור בכספות צה"ל
לגבי המכונה הנצחית שפורסמה לא מכבר כאן הפורום - סקופ בלעדי! המכונה מקבלת למעשה את הכוח שלה מאוגר קטן וחביב (ששמו אגב נפתלי) ושנמצא מתחת לשולחן המכונה. איך אני יודע?? אני זה שמאכיל את האוגר.