פינת ההזיות השבועית

• פותח הנושא nsvd
  • פורסם בתאריך

nsvd

New member
גבירותי ורבותי

אכן חבל לראות את חסימת ראשו של המדען הטיפוסי אולי כתוצאה מכך רוב מדעני העולם מתוסכלים בינתם הכל כך גדולה גורמת ל"קשה" להיות קשה יותר ול"פשוט" נסתר מהעין מעניין מה היה קורה עם הלעג לאיינשטין, לפאראדיי, וניוטון היה משפיע עליהם. נורא קל לפתח תאוריות ולשאול שאלות על נושאים מובנים מאליו, שהכינו לכם מראש. בוא נראה אותכם מפתחים משהו מאפס. נראה עם יש לכם אומץ לעמוד מול הלעג חסר הניסיון ומול הפחד של הכלל (ביניהם אתם ה"מדענים") ולצאת עם הכרזה חסרת היגיון. המדען הוא האדם הכי פתוח להצעות או הכי סגור. אילו מבינכם שמעדיפים לעמוד כנגד וללעוג הם לא אלו שיזכרו פעם בהיסטוריה. "אני רוצה להיות מדען", אמר הילד,"למה?", שאל אביו, הילד ענה "כי אני לא רוצה לדעת כלום" המדען הוא הסקרן האידיאלי ולכן עליו להיות בעל ראש פתוח. ובקשר לטעויות הכתיב..... דיסלקציה היא לא מילה רעה, היא פשוט לא עוזרת. ובקשר לגילי, כן אני בן 17 nsvd זהו ראשי התיבות של הורי ושל אחי ולא של איזה בעיה ואגינאלית. כיף לראות הספקנות של אנשי המחר, זה עוזר לי ולדור שלי להבין איזה מן עתיד יש לנו... ובנוגע לפרפקטו כן אכן הצלחתי לבנות מנוע והוא עובד ממש טוב. דעתכם היתה חשובה, חשבתי שההתלהבות תשטוף אבל במקום זה נגלה לי קיר האטימות. כל הסיפור עם התכניון והשטויות היה רק כדי לקבל יחס אתם המדענים צריכים לדעת שלגיל אין שום השפעה מוחית במקרה של אינטליגנציה גבוהה חוץ מגילאי שנה עד שבע, אבל את זה הבנתי שאתם לא יודעים כבר קודם אז הייתי צריך להמציא סיפור בדיוני. עכשיו אם למישהו רציני ופתוח מאודדדדד רוצה לנסות לבנות את הדגם שיפנה אלי ואני אשלח. מקווה שכל אחד ואחד ממכם שיגיע למסקנה מעניינת לא יעמוד בלעג המפקפקים סקרן ואולי לא מדען גדול אבל בטח ובטח פתוח להכול (ולא מבורות)

niv1990

New member
גם אני, אבל לפני שאתה מערער על חוקים כמו

התרמודינמיקה, אולי כדאי שתבין מה הם אומרים?

Alkhimey

New member
מה שלא תפרסם את הפרטים כאן?

ולא בפרטי. אנשים שמבינים יוכלו להעיר לך ולהסביר לך למה מה שבנית הוא לא מכונת תנועה נצחית. אני מתאר לעצמי (לטובתך) שמה שאמרת לגבי היוד היה בצחוק.

אחמס1

New member
בדיוק בגלל ששיקרת לגבי זהותך

באופן כל כך בוטה וברור, קיבלת את היחס שקיבלת.

sagima

New member
../images/Emo6.gif

"בעיה ואגינאלית" ממתי לידה זאת בעיה ואגינלית? בכל מקרה, לגיל אין משמעות, זה נכון, אבל לנסיון וידע יש המון משמעות. אם היה לך קצת יותר ידע היית מבין שפרפטום מובילה בלתי אפשרי מבחינה פיסיקלית (ושימוש ב"אנרגיה חלופית" כמו שמש או רוח זה לא פרפטום מובילה)

כותב 485

New member
../images/Emo6.gif

אוקיי, אז אתה בא ומשקר - ואז מתלונן שאנחנו ספקנים... ומזה אתה מעז להסיק שאין לנו ראש פתוח. אז הנה לך שיעור. מדען טוב הוא גם ספקן טוב.

אחמס1

New member
זאת פינה שמותר לשרשר אליה הודעות שלא קשורות

לנושא הפורום. למשל אם הגולםמפראג רוצה להפיץ תורות קונספירציה, מותר לה בשרשור זה. אם מישהו אחר רוצה לספר על השולחן שהוא קנה ואיזו טעות גדולה זה היה לקנות בצבע מהוגני כששאר הסלון בבוק - אז הוא יכול.

amitmis

New member
לא רעיון חכם.

מצטער להרוס את המסיבה, אבל זהו לא רעיון חכם. שרשורים גדולים כאלו (שהולכים ונהיים גדולים וגדולים) באים על חשבון דיונים שכן נוגעים לנושא הפורום, וחבל.

חיזרו בתשובה, כופרים!!

הגיע זמן הישועה! כנאמר: אל-תחתם את-דברי נבואת הספר הזה כי קרוב המועד. החומס יוסיף לחמס והטמא יוסיף להטמא והצדיק יוסיף להצדק והקדוש יוסיף להתקדש. והנני בא מהר ושכרי אתי לשלם לאיש כמעשהו!

למעלה