צרוד

CryForTheMoon

New member
גורת צ'יוואווה מעורבת למסירה !!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

גורה קטנטנה כנראה מעורבת עם צ'יוואווה, מחפשת בית חם !!! הגורה בת חודש וחצי בערך, תישאר קטנה בגודלה. עדיין לא מחונכת לצרכים ולא מחוסנת. תמסר לבעלי נסיון בגידול גורים, ועבור דמיי רצינות. נמצאת בקיבוץ גבעת ברנר, אביב - 0507539848

TairAtias

New member
כוס אמק.

קבעתי עם חבר שלי ללכת לניצנים ועכשיו הוא הודיע לי שהוא לא יכול כי אמא שלו רוצה שהוא יישן טוב לפני הבר מצווה [שלו] שהיא בערב שלמחרת! כוס אמא שלו.......... שאלוהים יעשה שאני אמצא מישהו ללכת איתווווווו

nikkush

New member
וואי אתם כאלה ילדים

למי אכפת מכוכב נולד כל הילדי כאפות האלה גועל מי בכלל רואה טלויזיה

yellow cheese

New member
צודק! שיווואוווו....

למה צריך את מכשיר הזוועות הזה? משדל ילדים קטנים לאלימות וסקס. נוראי! מה גם שכאילו זה כל כך פתאט לראות כוכב נולד כי זה נגיד הכי להמריא בדרך קיצור. כי כאילו...הטלויזיה הורסת את תרבות המוזיקה. וואוווו..

תאמיני לי שאביב גם

קודם כל אני לא אהבתי את הקריאה שלו "אתם ילדים" זה באמת דבר לא הכי נעים,, אבל ניראה לי שגם אביב חשב אותו דבר עד לפני קצת זמן שהוא גילה את נינט טייב , בהתחלה הוא ליגלג על תופעת כוכב נולד עד שהבין שזה משהו "שמאיים" עליו בלהיות זמר מוביל אצל החבר'ה הצעירים, אני חושב שזה יותר קשור להרגשה ונקודת ראות/מבט של מישהו בערך בן 30 , ככה אני גם מרגיש לגבי כוכב נולד אבל אני מבין שזה משהו שקשור לגיל אחר משלי ובגלל זה כבר לא נותן פה נאומים של נגד, כן גם שאני הייתי בן 18 היו את הדברים של אז שיכלו להראות בצורה שלילית כשלהי על מי שהיה בן 30 או 40 , כן צביקה הדבר מלך אז גם בתקשורת שהייתי בן 15 הוא עשה את הקומדי סטור שהיה אז להיט , אני בטוח שלבני ה30 וה40 זה בטח ניראה דבילי ומיותר אבל אני הייתי מאוהב בתוכנית וגם שהייתי בן 18 צביקה הדר עשה את" שמש" שהיה אז להיט היסטרי כולם ראו את זה ,,,,בני/בנות גילי,,, לכן אני כבר מבין היום את חשיבות כוכב נולד בקרב הנוער ויודע שאיין מה לכעוס כי איין פה עניין של הבנה יש פה עניין של גילאים אבל ניראה לי שגם אביב בז לתוכנית הזו עד שהרגיש שהוא מאויים מבחינה של מעמד של אומן בקרב הנוער ,,,"מאויים: על ידי תאגיד הענק הזה שניקרא: כוכב נולד ,,,, האמת אני די מפהק שאני רואה את זה,,,זה בטח רק עניין של גיל,,,

ליאורנר

New member
כוכב נולד זאת חרא תוכנית שאני לא מבין...

איך אפשר לראות אותה, זאת תוכנית שהורסת את המוסיקה, תוכנית ששום כשרון לא יצא ממנה[אלא כן לשחק ב'שיר שלנו' זה נקרא כשרון], תוכנית שהיא פשוט תת רמה... אנשים שם לא שרים מהלב, לא שרים ברגש, אנשים שם שרים איך שהשופטים רוצים שהם ישירו, בחירת השירים שם היא מצומצמת מאוד והם בוחרים שם את השירים שישמעו טוב בטלוויזיה, אין שם שום דגש על המוסיקה, רק על הקול, אין שם שום דגש על הבנה מוסיקלית, רק על הקול ה'יפה' שלהם... תוכנית לכל המשפחה שברובה אנשים חסרי כל הבנה מוסיקלית מצביעים שם, אנשים מצביעים למי שיפה שם... גועל נפש... לשיר כל העולם יכול, לשיר יפה רוב העולם יכול, להבין באמת מה אתה שר זה כבר לא כל העולם יכול קיצר תוכנית חרא, לא מסוגל להבין איך אנשים רואים את זה, והתוכנית הזאת מחללת את השבת, השבת לא ראויה לכזאת תוכנית שתהיה בפריים טיים

לא מבין אייך זה כבר לא משעמם

לא מבין אייך זה כבר לא משעמם ומביא פיהוק גדול לאנשים / כמו לי בסדר היה כוכב נולד 1 נינט היא האלוהים החדש כוכב נולד 2 עוד "כשרון" ושלוש וארבע וחמש אני שואל כמה מלכים אפשר להמליך על אותה ממלכה? "תאמרו שאני דיכאוני ומוזר" אבל למה התוכנית הזו לא עושה לי כלום ,,, גם לא מעוררת אצלי צחוק או הנאה כלשהי ניראה כי היחידים שנהנים מהתוכנית הזו הם השופטים שלה והמנחה שלה שמקבלים שעת צפיית על ונהנים מיזה ,,,, אבל כמו שאמרתי הכל כבר ניראה לי עניין של גיל ועל טעם וריח איין על מה להתווכח ואני כבר עוד מעט בן 30 ויש לי הרבה דברים אחרים שמעסיקים אותי לטוב ולרע ,,,,

R h o n e

New member
ליאור אתה סתם עושה סרט מפרסומת

הגזמת מאוד, אנשים שרים שם כדי לקצר את תהליכי הפרסום שלהם והם כן מבינים את מה שהם שרים אני בכל אופן מרגיש שכמה מהם כן ליל מנוחה ושלום

shmuelr

New member
טוב חבוב אני מרגיש שאתה צריך סיבוב בקניון

לנשום את המזגן או משהו.

איפה התקופה שאביב -בשיר אהבנו ../images/Emo34.gif

השבוע ראיתי את המשתתפים בתוכנית מבצע את אהבנו, האמת הייתי עצוב בשביל המקור , אביב כן אביב שעשה את זה פעם כשיר שלו שהוא המציא עם רגש מובא עם הנרות בצד והפרחים שבאמצע השיר הוא הביא את הרגשות בשיר בדרמה של האמצע של השיר : אהבנו ואהבנו,,,,אני אוהב אותך אני אוהב אותך ואז זרק את הפרחים והעיף את הנרות וזה לא היה משהו אלים בעייני זה היה פשוט הבעת רגשות נוספת לשיר שהוא עצמו כתב השבוע ראיתי בכוכב נולד את ההוא שביצע את זה וזה גרם לי תחושה של חמוץ בלב אייך שיריו של המאסטרו הרוקיסטי הגדול מכולם נהפכו ככה למודל לחיקוי זול בתוכנית חזירת רייטינג גדולה אביב פעם באמת רגיש עם השיר הזה בהופעה טלוויזיונית ,,,, מההוא בקושי פתחתי את העין כדי לראות על מה ההתלהבות,,,, לא הלהיב אותי בכלל ועכשיו יש שיאמרו הנה הוא שוב כל הזמן רוצה את אביב הישן , כן אני אהבתי אותו , את אביב הישן אם קוראים לזה ככה אביב המלא רגש בהופעות בשירים ובכוונות,,, היום זה קצת פחות וכל מיני "מתחרים" למינהם מחללים את מה שאביב עשה ,,,, עצוב , אבל אני לא אקח את זה קשה מדיי ,,,,אלו הם החיים צריך למצוא תחומים חדשים שיליהיבו אותי גם אם זה קשור במוזיקה אז מעבירים הלאה ומנסים למצוא מוזיקה חדשה וטובה,,,

nikkush

New member
וגם לא עשו צבא

פשוט גועל ומי ששירת היה בקושי ג'ובניק בקיצור אפסים

למעלה