צרוד

yellow cheese

New member
היי, אדוני הרמטכ"ל.

אם להעמיד אותך על טעותך, היחידה שלא עשתה צבא "כי לא בא לי" היא מרינה מקסימיליאן בלומין. אדיר לא גוייס לצבא כי היה שמן מדיי, ישנו סעיף משקל בצבא, לי אישית זה "רק" הוריד פרופיל, יש כאלה שמנים יותר שהצבא בוחר לא לגייס. סיבה אדיוטית, אבל זה בדיוק כמו שלא מגייסים על תת משקל. אליסה משרתת בחיל חינוך בתור מורה חיילת וכרגע נמצאת בחל"ת (חופשה ללא תשלום) עד שתנופה/תזכה בגמר (אמן) ואז תחזור לצבא ותשלים את כל שהפסידה בגלל התוכנית. שלומי משרת בלשכת גיוס בבאר שבע. כרגע גם נמצא בחל"ת. דניאל בן חיים שהודח אגב, שירת תקופה קצרה ושמועות מספרות כי יצא בגלל פרופיל בריאותי. דורון לא גוייס, לעניות דעתי מסיבותיו של אדיר, משמע, פרופיל בריאותי. מרים טוקאן ערביה ולא חלה עליה חובת הגיוס. וכל השאר שירתו כמו גדולים/משרתים בצה"ל. אז אל, פשוט אל תגיד דברים שאין להם בסיס. ולגבי הג'ובניקים, כבוד הרמטכ"ל, בשל היותך רמטכ"ל המבין בכל צבא ההגנה לישראל, יש לך וודאי מושג עד כמה תפקידי הג'ובניקים חשובים בצבא. יש מישהו שצריך להפעיל את המכונה הזו שנקראת צה"ל. יש מישהו שצריך לתפעל אותה. בלי חיילי האפסנאות לחיילים היוצאים למלחמה לא היה ציוד, בלי חיילי המטבח הלוחמים יהיו רעבים ולא יוכלו לתפקד, בלי חיילי המודיעין לא היה מי שיגשש על מנת שנדע מידע סודי מראש ונוכל להערך, בלי חיילי החימוש לא היה מי שינפיק נשקים לכל אותם לוחמים, בלי חיילי הרכב לא היה מי שיסיע את החיילים למוצבים הרחוקים בגבולות הצפון/דרום. אז נכון שהצבא ה"אמיתי" הוא בגבולות, הוא בלחימה. יחד עם זאת, ללא הג'ובניקים-הקרביים לא יוכלו לבצע משימות כראוי. אז אל נא תזלזל. כי כל מי שנמצא בצבא,נמצא כי צריכים אותו. נכון שיש את החפשנים למינהם ואת תקן העציץ בכל בסיס, זה קורה אך ורק מבחירה. אם חייל נמצא בתפקיד שהוא מרגיש בו חסר תועלת, יש המון דרכים לעבור תפקיד, לייעל את התפקיד. הכל עניין של בחירה. חוויתי את זה על בשרי! עד כאן לחפירות, להסברים ולשאר ירקות... שירלי.

R h o n e

New member
שירלי כל כך צודקת ../images/Emo45.gif

לא להרים את האף שרק עולה לך משהו לראש וגם לא קשור רק לזה, יש את הקטע שמי שג'ובניק הוא מסכן/חלש/עצלן וכל מיני סטיגמות למיניהם וזה מרגיז טילים אבל יותר מרגיז שנרצח נער בריב על נערה ועדיין לא החליטו אם זה הריגה או רצח (מה אני קשור). בקיצור, ניקוש או איך שלא קוראים לך, יש הרבה דרכים להסתכל על צדדים ולכל צד יש 1000 צדדים אחרים. "הי אתה, גיבור גדול, בוא והראה שאתה יכול, זו לא חוכמה להיות חזק רק במלחמה"

nikkush

New member
?

ילד אתה לא קשור באמת שחבל שאתה סתם רוצה לרשום דברים ואין לך שום מושג מהחיים ובכלמקרה ג'ובניקים כמה שהם לא יתרמו הם תמיד ישארו לחוצי בית ורב רובם יעשו חצאי עבודה אבל את יודעת מה, שיהיה, הם תורמים, כל הכבוד אבל עדיין יש נקודה אחת כל לוחם אמיתי לא סופר 1000 ג'ובניקים מגעילים שיוצאים כל יום הביתה כל הג'ובניקים המסריחים האלה שעושים טובה שעושים צבא אין על קרבי כולם להתגייס לקרבי ( חוץ מ-נ"מ שזה באמת חרא או חיל הים.. חיל האוויר רק בתור טייסים.. אז אני מתכוון לחיילות שבאמת עושות את העבודה ואני מאחל לכל הלוחמים באשר הם, חיל התותחנים, השיריון, צנחנים, גולני, גבעתי, נחל, חירמ''ק(כל חטיבה 900) וכל היחידות הלוחמות והסיירות למינהן, שבוע נפלא בכל קו ובכל גזרה.. אני יודע שהם עושים את החוויה ההוויתית האמיתית שלהם בתור ישראלים ואני יודע שלמרות השבתות והסגירות והמחסומים ומעט ייאוש לפעמים והסיורים החוזרים ונשנים וחוסר שינה וגעגועים לחברה וקצת מיאוס מעמדות שמירה ושבירות בפילבוקסים ומההההההה לא הרשימה אין סופית, הם חוזרים הביתה גאים ומסופקים ונורא מצטער בשביל ג'ובניקים שמפסידים את החוויה הזו אין מה לעשות לקרבי מגיעים או מתהווים אנשים כלכך טובים כלכך אנושיים אכפתיים אוהבים נהנתניים איכותיים והכל מתהווה במסלול קרבי

S h A b i T

New member
קשה, קשה עם ההתנשאות הזאת.

אתה נשמע הרבה יותר גרוע ממישהו שהשתמט. לפחות לו יש בסיס (עד כמה רקוב שהוא יהיה) לדברים שהוא אומר. אל תזרוק דברים באוויר, הרבה ג'ובניקים שאתה לא סופר משקיעים המון והם דווקא כן מועילים. אל תשכח שכולם חלק ממערכת אחת גדולה ובשביל שהמערכת הזאת תפעל צריך גם את זאת שתכין קפה לזה שמפעיל את הממטרות. יאללה, כל אחד שסגר שבת אחת פתאום מרשה לעצמו לבוא ולהתנשא על כולם. (ולא, אני לא ג'ובניקית, וממש לא מתכוונת להיות אחת כזאת.)

nikkush

New member
כותב פעם שניה, נסחפתי קצת באמת

אז מצטער.. פשוט נורא מתגעגע

maymay77

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo70.gifמוזמנים לקומונת ליטל רוזנצוויג!../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

ליטל רוזנצוויג, השתתפה בתחרות מלכת היופי 2004 ועכשיו משתתפת בסדרה הנפילים המשודרת ביס. מי שמכיר אותה מוזמן לקומונה, ומי שלא- מוזמן להכיר! יום טוב ותודה, מאי

אויי לאאא איזה קול דביק זה הורס את כל השיר 8

דווקא הקול הצרוד "והמכוער" של אביב עושה תשיר הרבה יותר אותנטי מאשר המתיפיף הזה שהולך עם הסטייל הכי חרוש והכי מכוער בארץ. ויש לי שאלה: איך זה שמותר בתוכנית הזותי לשיר שירים של אומנים? הם לא צריכים תאישור שלהם? לא יודע זכויות יוצרים וכל זה.. מעניין איך זה עובד

למעלה