קריסטמס\סילבסטר\והחורף פה!

Liquid Dreams

New member
חורף.. וגשם מטפטף על העורף..

חורף, חורף וקרררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני אוהבת את זה כל כך
אני כל כך ילדת חורף שזה מדהים, בהתחשב בעובדה שנולדתי ביולי|אייקוןעםהלשוןכזהשלזוערXD| בשבילי יום יפה זה יום גשום עם שמיים אפורים, ויום מדכא זה יום שמש ושמיים כחולים
מוזרה שכמותי. אררררררררגגג חורף

LadySilkworm

New member
מרי קריסטמיס!

אני לא נוצרית אבל מה אכפת לי P: אין לי שיר שמזכיר לי את החורף.. יש לי זכרון צרוב מהפעם האחרונה שבאמת ירד שלג ונהנתי[לא השלג הבוצי לפני ארבע שנים]. אני זוכרת שהיה לנו שיעור מחשבים בבית הספר הישן, ופתאום התחיל לרדת שלג, והייתה סופה שלמה. ואז שלושה ימים בערך לא באנו לבית ספר, ואני זוכרת שחזרנו ביום שישי היה גוש ענק של קרח בחצר. דמאט, חבל שלא יהיה שוב.

סילבסטר לא התעלל ביהודים../images/Emo3.gif

לפי כל מה שקראתי עד עכשיו זו סתם שמועה מרושעת. ולחג לא קוראים סילבסטר...קוראם לו "ראש השנה האזרחית החדשה"...רק בפולין וגרמניה הוא נקרא סילבסטר ומשום מה זה הגיע גם לפה. ולא יודע, אני עייף מכדי לחשוב על שירים עכשיו

Blade Of Fire

New member
סילבסטר לא הרג יהודים...

הוא רק הפסיק תמידית את פעולתם בעולם למען פעילות נצרותית רציפה!

יש לכם מקור שתכלס מאשר את זה?

כי אני ראיתי רק אחד, וזה באתר של חרדים:S... אני לא אוהב שמנסים למכור לי שטויות

את ניסית?

כאילו, אני לא תוקף...אני מנסה להבין. מן הסתם האפיפיור הזה פעל להפיכת הנצרות לדומיננטית וזה כלל רדיפה מסויימת של קבוצות אחרות. אבל בשום מקום לא נתקלתי בעויינות מיוחדת כלפי היהודים...במיוחד לא שצורות שהיא באה לידי ביטוי בכנסיות שבתקופות המאוחרות יותר:S...

תיקונים:

*בצורות. *עויינות מיוחדת - הכוונה לעויינות מיוחדת מצד האפיפיור הזה. ויש לציין שזה נתון חשוב [העובדה שהוא לא התמקד ברדיפה של יהודים] כי כל התעמולה כנגד שם החג והחג היא תוצאה של אמונה שהוא היה אנטישמי במיוחד והיה אחד האפיפיורים הנוראים בהיסטוריה היהודית וכו' וכו' וכו'...

מממ אתה צודק כנראה

אני חושבת שאפשר לסמוך בקטע הזה על ויקיפדיה, http://he.wikipedia.org/wiki/סילבסטר הראשון , תסתכל על הפסקה האחרונה. אוף, כבר לא יודעת מה לחשוב אגב, האפיפיור סילבסטר נקבר בליל ה-31 לדצמבר, יום לפני השנה החדשה. ל"חג" גם קוראים סילבסטר כדי להבדיל אותו מהשנה העברית החדשה.

Blade Of Fire

New member
אני אחדד את הנקודה שלי

לפי מה שאתה יודע, יכול להיות שלחג הזה קוראים סילבסטר על שם החתול היורק מהלוני טונס

מצטערת להגיד לך עידן,

אבל זאת גישה ממש צרה ולא מתחשבת :/ אבל בכל מקרה האיש כנראה לא עשה כלום, אז זה לא משנה

וזה בדיוק מה שמשנה לי../images/Emo13.gif

אנשים צריכים לראות את האמת ההיסטורית כמו שהיא, גם אם היא לא שיא החשיבות היום.

למעלה