קריסטמס\סילבסטר\והחורף פה!

סוף סוף חורף../images/Emo99.gif

כבר חשבתי שתהיה בצורת
אני אוהבת את החורף.גשם,קור,ברקים,רעמים(ואנשים פחות מזיעים
) אין כמו לשבת בבית,להתכרבל עם משקה חם ולשמוע את הרוח מייללת בחוץ ואת הגשם דופק על החלונות

danduuu

New member
כן אה, לא היה גשם מלא זמן ../images/Emo10.gif

ועכשיו אני הכי מאושרת שיש
אמא שלי מציקה לי שאני אקח מטרייה ואני שונאת מטריות, אז אני כל יום מגיעה לביצפר סחוטה בייחוד ברגליים, הגרביים שלי מלאות מים ואז אני קופאת כל היום חחח שזה לא הכי כיף, אבל לפחות יש גשם אז זה מעולה
לא חפרתי בכלל

גם אני שונאת מטריות..

אני אוהבת ללכת בגשם(נו,אני חולת נפש אני יודעת
) וגם יש לי קטע כזה שאני אוהבת ללכת בשלוליות,וכולם ממש משתגעים מזה.זה ממש נורא ללכת איתי בחורף,כי אני עוברת בכל שלולית שאני רואה
היי,לפעמים חייב לקחת מטריה.זה נורא להגיע לביצפר סחוטה ואז לקפוא כל היום.>< תקחי מטריה!

danduuu

New member
../images/Emo6.gif את כמוני!! איזה כיף לדעת שאני

לא המטורפת היחידה

חחח גם את אוהבת ללכת בשלוליות?

וללכת בלי מטריה בגשם? ווי,אז אני באמת לא לבד!
תמיד חפשתי מישהו שיקפץ איתי בשלוליות,אבל אפאחד לא רצה

אנייי אנייייייי!!!

כל שנה אמא שלי שונאאאת את החורף רק בגללי כל יום היא צריכה לייבש את כל הבגדים שלי כי אני ממש אוהבתתת ללכת בגשם!
אני שונאת מטריות :\ השפיצים תמיד נכנסים לעיניים וזה.. הכי כיף זה להיות חולה כל שבוע בערך כי אני אוהבת ללכת בגשם
אז מר נזק וקארין שלי, הצטרפו אליי וביחד נלך לדלג בין שלוליות!

לא בין השלוליות!

אלא בתוך השלוליות
ווי,עוד משוגעת לאוסף!XDDD יאללה גל
ודנה
,הולכים לדלג ולקפוץ בשלוליות?

חחח לא קניתי../images/Emo3.gif

אספתי מפה ומשם.לא קשה למצוא משוגעים.. תתחילי גם את לאסוף

לבןןןןןןןןןןןןן *_________________*

יש שלגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שלג של ממשששששששששששששששששששששש יווווווווווווווווווווו *__________________________________________________________* כמה שנים לא היה שלג אמיתי במבשרת
שששששששששששששששששששששששלללללללללללללללללללללללללללללללללגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג *אושר ענקי*

LadySilkworm

New member
הכל לבן!!!!!!!!!!#$#$@@#$%^%#

שלג!!! איזה אושר!#@!@$ D: רק חבל שאני לא יכולה לצלם את הלבן כי אין מספיק אור בחוץ P:

Liquid Dreams

New member
צר לי לאכזב אותך../images/Emo11.gif

מה שיורד לך שם זה לא אמיתיD:::::::::: [לפחות זה מנחם אותי.]

מה לא אמיתי בזה?! ><

ובלע, הפסיק לרדת ויש רק שכבה דקה שכבר הופכת למים בחלק מהמקומות, כי מטפטפים עליה מים מגגות ועצים וכאלו.

למעלה