רק למי שמשעמם!

x project

New member
../images/Emo32.gif רק למי שמשעמם!

לקוח מפורום אחר. אולי זה יעזור להכיר קצת אחד את השני וזה גם ממלא את הזמן למי שמשועמם מי שמשועמם ואין לו משהו אחר לעשות שימלא את השאלון: השעה שהתחלת לענות על השאלון: שם: גיל: ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: ספר אהוב: סרט אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: צבעים אהובים: להקה אהובה: סרט דיסני אהוב: חיות מחמד: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: שיר אהוב: שיר שנוא: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פורומים שאתה משתתף בהם: איך הגעת לפורום הזה? החברים שלך בפורום הזה: המשקה אהוב: טוסט או לחם: ממתק אהוב: שפה אהובה: הספר האחרון שקראת: נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב: אייקון אהוב: קור או חום: גשם או שמש: תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתה נלחץ ממבחנים ? ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? השלם: "..... זה השטן~!" התחלה או סוף? השעה שסיימת לענות על השאלון:

WallFlower

New member
אוףףףףףףףף! עשינו את זה בדיוק לא מז

מן אבל אם את רוצה להכיר באטמת ראיתי אפישהו אחר שאלון דומה אבל חביץ יותר ואני אמצא אותו...

x project

New member
לא מזמן?

כנראה שאני פה ממש מעט... סבבה תשרשרי לפה אותו!

WallFlower

New member
אוקי די מזמן...אבל הנה! תודה לטל

מפורום דוסון קריק... 1.שם 2.גיל 3.מה אתה לובש עכשיו? 4.מה צבע הגרביים שלך? 5.והתחתונים? 6.משקה אהוב? 7.מאכל אהוב? 8.סרט אהוב? 9.שחקן קולנוע אהוב? 10.סדרת טלביזיה אהובה? 11.שיר אהוב? 12.משקה אלכוהולי אהוב? 13.ספר אחרון שקראתי? 14.ספר אהוב? 15.מה בא קודם הביצה או התרנגולת? 16.מה ההתמכרות הכי קשה שלך? 17.על מה אתה הכי מתחרט בעולם? 18.אם היית יכול לבחור מקום לגור בו מה היית בוחר? 19.מתי אתה מחורפן? 20.פיות - אמיתי \ שטויות? 21.משפט שתמיד רצית להגיד? 22.אם היית פוגש את הנשיא בוש, מה היית אומר לו? 23.מיהו הגבר הכי סקסי בעולם (גם אם הדמות היא בן!!) 24.מיהי האישה הכי סקסית בעולם? (גם אם הדמות היא בת) 25.מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? 26.מה הפנטזיה שלך? 27.אם היית זוכה במיליון דולר מה היית עושה איתם? 28.אם היית יצור דמיוני מה היית? 29.במה אתה מוכשר במיוחד? 30.מה מעצבן אותך? 31.מי הבן אדם שהכי קרוב אלייך? 32.ישן עם כרית אחת או שתיים? 33.מה הבילוי המועדף עלייך? 34.איך היית קורא לילדים שלך (ואם כבר יש ילדים איך היית קורא לבאים..) 35.דמות מצויירת אהובה? 36.מה מספר המזל שלך? 37.מה המילה הכי משעשעת בעולם? 38.רגע השיא בחיים שלך? 39.ספר משהו שיפתיע את כולם 40.מה הפריט הכי יקר לליבך? 41.מה האהבה הכי גדולה שלך? 42.מי הבן אדם שהכי היית רוצה לפגוש (גם אם הוא מת) 43.אם היית נתקע על אי בודד 3 דברים שהיית לוקח ? 44.מתי הפעם האחרונה שבכית? 45.מה אתה יותר אוהב קיץ או חורף? 46.מה היית מעדיף להיות: שבלול או נמלה? 47.צבע אהוב? 48.אם היית יכול לבחור תקופה לחיות בה איזה תקופה היית בוחר? 49.מה המוטו שלך לחיים? 50.אם הייתה לך אפשרות להגשים משאלה אחת בלבד מה היית מבקש?

scooby4

New member
אני אני !!

1.שם : אלון 2.גיל : 14 3.מה אתה לובש עכשיו? : כלום... תשתמשו בדימיון אם בא לכם. 4.מה צבע הגרביים שלך? : אני אמרתי שאני לא לובש כלום. 5.והתחתונים? : סוטה. 6.משקה אהוב? : שתן... 7.מאכל אהוב? : סלמון בנוסח פלאפל. 8.סרט אהוב? : דוסון קריק - מכה שנית. 9.שחקן קולנוע אהוב? : ברני, פשוט גאון. 10.סדרת טלביזיה אהובה? : ברני וטוויניז. 11.שיר אהוב? : השיר פתיחה של השיר סיום. 12.משקה אלכוהולי אהוב? : קוקטייל כמובן ! 13.ספר אחרון שקראתי? : ספר הדרכה ביפנית !!!!!! 14.ספר אהוב? : ספר הדרכה ביפנית !!!!!! אנשים פשוט לא קולטים !! 15.מה בא קודם הביצה או התרנגולת? : התרנגול ! (יחי הגברים). 16.מה ההתמכרות הכי קשה שלך? : טריפים.... 17.על מה אתה הכי מתחרט בעולם? : אל הטריפים האלו שלקחתי.... 18.אם היית יכול לבחור מקום לגור בו מה היית בוחר? : האוקיינוס השקט, מסתבר שנורא שקט שם..... 19.מתי אתה מחורפן? : עכשיו לדוגמה. 20.פיות - אמיתי \ שטויות? : לא איכפת לי. 21.משפט שתמיד רצית להגיד? : לא איכפת לי !!!!!!!!!!! 22.אם היית פוגש את הנשיא בוש, מה היית אומר לו? : לא איכפת לי !!!!! 23.מיהו הגבר הכי סקסי בעולם (גם אם הדמות היא בן!!) : שבי זרעיה. 24.מיהי האישה הכי סקסית בעולם? (גם אם הדמות היא בת) : שבי זרעיה. 25.מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? : איש זבל ! 26.מה הפנטזיה שלך? : להיפגש עם ג'ורג' בוש ! 27.אם היית זוכה במיליון דולר מה היית עושה איתם? : בורח מפה דבר ראשון... 28.אם היית יצור דמיוני מה היית? : שבי זרעיה... הההה... 29.במה אתה מוכשר במיוחד? מה אני שוויצרררררר???............ בנגינה. 30.מה מעצבן אותך? אנשים שוויצרים. 31.מי הבן אדם שהכי קרוב אלייך? מושיקו. 32.ישן עם כרית אחת או שתיים? שלוש !!!!! לכו תסתדרו עם זה !!! 33.מה הבילוי המועדף עלייך? : לענות על שאלונים ממוחזרים כאלה. 34.איך היית קורא לילדים שלך (ואם כבר יש ילדים איך היית קורא לבאים..) : במבה לבת וביסלי לבן, זה גם בכלל הולך ביחד מצויין. 35.דמות מצויירת אהובה? : שבי זרעיה, הוא לא יכול להיות אמיתי הרי.... 36.מה מספר המזל שלך? : 12839207, אותו הכי קל לזכור. 37.מה המילה הכי משעשעת בעולם? : מבייצת 38.רגע השיא בחיים שלך? : מתי שפגשתי את שבי זרעיה. 39.ספר משהו שיפתיע את כולם : אני שבי זרעיה !!!!!!!!!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!! 40.מה הפריט הכי יקר לליבך? : דודו טופז. 41.מה האהבה הכי גדולה שלך? : אני לא יכול לגלות דברים על הכלב שלי הרי.. 42.מי הבן אדם שהכי היית רוצה לפגוש (גם אם הוא מת) : שבי זרעיה (חיחיחי) 43.אם היית נתקע על אי בודד 3 דברים שהיית לוקח ? מטוס, הרבה כסף וכוסיות. 44.מתי הפעם האחרונה שבכית? : מתי שנגמרו כל השאלונים. 45.מה אתה יותר אוהב קיץ או חורף? : אקראי. 46.מה היית מעדיף להיות: שבלול או נמלה? : שבלול (הרי אני שבייי....
) 47.צבע אהוב? : שחור, לבן, אפור, אפור בהיר, אפור כהה. 48.אם היית יכול לבחור תקופה לחיות בה איזה תקופה היית בוחר? : תקופת השבלולים... 49.מה המוטו שלך לחיים? : אהבה עושים בחומוס, או שלא עושים בכלל. 50.אם הייתה לך אפשרות להגשים משאלה אחת בלבד מה היית מבקש? : להיות מצחיק ליום אחד !!

x project

New member
תשובות שלי!

. 1.שם: יערה 2.גיל:15 3.מה אתה לובש עכשיו? חולצה אדומה קרועה ומכנס םיג'מה סטן אדום 4.מה צבע הגרביים שלך? יחפה 5.והתחתונים? סגול בהיר 6.משקה אהוב? ספרייט 7.מאכל אהוב? מרמלדה 8.סרט אהוב? לב אמיץ 9.שחקן קולנוע אהוב? פרדי פרינס ג'וניור 10.סדרת טלביזיה אהובה? חברים שולטת!!! 11.שיר אהוב? יש יותר מידי אבל לכרגע "עד שתעזוב" של ריטה 12.משקה אלכוהולי אהוב? אאוטסיידר 13.ספר אחרון שקראתי? ההוביט 14.ספר אהוב? דובוני איכפת לי 15.מה בא קודם הביצה או התרנגולת? התרנגולת 16.מה ההתמכרות הכי קשה שלך? הידבקות למחשב 17.על מה אתה הכי מתחרט בעולם? על ששיקרתי כמה וכמה פעמים 18.אם היית יכול לבחור מקום לגור בו מה היית בוחר? לונדון/ בוסטון 19.מתי אתה מחורפן? 24/7 20.פיות - אמיתי \ שטויות? אמיתי 21.משפט שתמיד רצית להגיד? "לא בראש שלי להיות בשיעור שלך- שאלום!" 22.אם היית פוגש את הנשיא בוש, מה היית אומר לו? שיש לו שם מסריח 23.מיהו הגבר הכי סקסי בעולם (גם אם הדמות היא בן!!)- אוי יש המון כיאילו דה- פרדי פרינס ג'וניור, בראד פיט, ואן דיזל, ז'אן קלוד ואן דאם, בן אפלק, דודי בלסר, הדוגמן ההוא מרנואר שאין לי מושג איך קוראים לו ועוד רבים וטובים!!! 24.מיהי האישה הכי סקסית בעולם? (גם אם הדמות היא בת)- אנג'לינה ג'ולי!!!!!!!!!!! 25.מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מדענית טילים חחחחח 26.מה הפנטזיה שלך? ששששש אני לא יכולה לספר...אבל סקסי 27.אם היית זוכה במיליון דולר מה היית עושה איתם? לוקחת 10 אחוז משקיעה בבורסה ובשאר עוברת למקום אחר הרבה יותר טוב!!! 28.אם היית יצור דמיוני מה היית? עלפית (בתקווה אישתו של לגולאס) 29.במה אתה מוכשר במיוחד? רק אחרים יגידו את זה עלי. אבל לפי מה שאומרים עלי- כתיבה, ציור (רישום) ושירה 30.מה מעצבן אותך? אימא שלי 31.מי הבן אדם שהכי קרוב אלייך? אפרת ואחותי 32.ישן עם כרית אחת או שתיים? אחת 33.מה הבילוי המועדף עלייך? לראות טלויזיה 34.איך היית קורא לילדים שלך (ואם כבר יש ילדים איך היית קורא לבאים..) יש לי כרגע רק שם אחד בראש "לי" 35.דמות מצויירת אהובה? פו הדוב 36.מה מספר המזל שלך? 6 37.מה המילה הכי משעשעת בעולם? "אני מחורבנת" (מחורבנת) 38.רגע השיא בחיים שלך? שנולדתי 39.ספר משהו שיפתיע את כולם- אני שוטפת כל יום את החדר שלי 40.מה הפריט הכי יקר לליבך? יש המון 41.מה האהבה הכי גדולה שלך? לכרגע- טל 42.מי הבן אדם שהכי היית רוצה לפגוש (גם אם הוא מת)- פרדי פרינס ג'וניור 43.אם היית נתקע על אי בודד 3 דברים שהיית לוקח ? אפרת, מחשב נייד עם חיבור לאינטרנט ללא חוט, פרדי פרינז ג'וניור 44.מתי הפעם האחרונה שבכית? היום 45.מה אתה יותר אוהב קיץ או חורף? קיץ 46.מה היית מעדיף להיות: שבלול או נמלה? נמלה- חרוצה 47.צבע אהוב? כחול 48.אם היית יכול לבחור תקופה לחיות בה איזה תקופה היית בוחר? תחילת המאה ה-19 עם כל השמלות הנפוחות והאדונים והארמונות והגנים המפוארים, הלוואי עלי 49.מה המוטו שלך לחיים? לקחת הכל בקלות, אפעם לא לגדול 50.אם הייתה לך אפשרות להגשים משאלה אחת בלבד מה היית מבקש? להיות מאושרת כל החיים

black flower

New member
תשובות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.שם אפרת 2.גיל 15 3.מה אתה לובש עכשיו? טי שרט ומכנס קצר 4.מה צבע הגרביים שלך? אפור 5.והתחתונים? שחור 6.משקה אהוב? קולה 7.מאכל אהוב? מקרונים עם גבינה 8.סרט אהוב? פרל הרבור 9.שחקן קולנוע אהוב? ג'וני דפ 10.סדרת טלביזיה אהובה? חברים 11.שיר אהוב? annie lennox- no more i love u 12.משקה אלכוהולי אהוב? וודקה מלון 13.ספר אחרון שקראתי? עליזה בארץ הפלאות...אנגלית 14.ספר אהוב? שר הטבעות....אנגלית 15.מה בא קודם הביצה או התרנגולת? בשעות כאלה האורות נכבים אצלי במוח!! כאלה שאלות לא מקבלות שעות ברגעים אלו!! 16.מה ההתמכרות הכי קשה שלך? הסרט פרל הרבור...13 פעמים עד עכשיו 17.על מה אתה הכי מתחרט בעולם? למה לא יצאתי מהכיתה כשהמורה אמרה "מי שלא רוצה להיות פה לא חייב" 18.אם היית יכול לבחור מקום לגור בו מה היית בוחר? שוויץ 19.מתי אתה מחורפן? כשמשעמם לי יותר מדיי 20.פיות - אמיתי \ שטויות? הרבה דיונים....עדיין לא החלטתי 21.משפט שתמיד רצית להגיד? המורה סתמי ת'פה וצאי מהכיתה 22.אם היית פוגש את הנשיא בוש, מה היית אומר לו? הייתי יורקת לו בפרצוף והולכת 23.מיהו הגבר הכי סקסי בעולם (גם אם הדמות היא בן!!) ג'וני דפ, בן אפלק, אורנלדו בלום, בראד פיט, ג'וש הרטננט 24.מיהי האישה הכי סקסית בעולם? (גם אם הדמות היא בת) אנג'לינה ג'ולי 25.מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת עדיין 26.מה הפנטזיה שלך? לקום בבוקר ולגלות שאני באנטארטיקה 27.אם היית זוכה במיליון דולר מה היית עושה איתם?קונה בית, מכונית, חצי ממה שנשאר משקיעה בחסכונות ואת השאר תורמת. 28.אם היית יצור דמיוני מה היית? פיה 29.במה אתה מוכשר במיוחד? בלעבוד על אנשים תמימים :)) 30.מה מעצבן אותך? שמתקנים אותי 31.מי הבן אדם שהכי קרוב אלייך? יערה החברה הכי טובה שלי 32.ישן עם כרית אחת או שתיים?אחת 33.מה הבילוי המועדף עלייך? באולינג 34.איך היית קורא לילדים שלך (ואם כבר יש ילדים איך היית קורא לבאים..) יש הרבה הרבה שמות ... 35.דמות מצויירת אהובה? דובוני אכפת לי 36.מה מספר המזל שלך?3 37.מה המילה הכי משעשעת בעולם? ספקולציה 38.רגע השיא בחיים שלך? עדיין לא הגעתי אליו 39.ספר משהו שיפתיע את כולם יש לי גוש נזלת באף 40.מה הפריט הכי יקר לליבך? חמברת שירים של אמא של סבתא שלי.. 41.מה האהבה הכי גדולה שלך? החתולה של השכנה :) 42.מי הבן אדם שהכי היית רוצה לפגוש (גם אם הוא מת) את סבא שלי ז"ל 43.אם היית נתקע על אי בודד 3 דברים שהיית לוקח ? מצלמה, ספר טוב, פלאפון 44.מתי הפעם האחרונה שבכית?לפני שובע 45.מה אתה יותר אוהב קיץ או חורף?חורף 46.מה היית מעדיף להיות: שבלול או נמלה? אף אחד מהם...הייתי מעדיפה להיות פרפר 47.צבע אהוב? שחור וכחול 48.אם היית יכול לבחור תקופה לחיות בה איזה תקופה היית בוחר? שנות ה-70 49.מה המוטו שלך לחיים?להמשיך הלאה...לא להסתכל אחורה 50.אם הייתה לך אפשרות להגשים משאלה אחת בלבד מה היית מבקש? שלום עולמי.... פחחחחחח כמו הדוגמניות בארה"ב

ד ג י

New member
אני אעשה גם את זה

1.שם: רעי 2.גיל: 14 3.מה אתה לובש עכשיו: חולצה וקצרה ודגמ"ח 4.מה צבע הגרביים שלך?: אני יחף (אני קיבוצניק) 5.והתחתונים: אפור 6.משקה אהוב: תות בננה 7.מאכל אהוב: צי'יפס אני חושב 8.סרט אהוב: לא יודע 9.שחקן קולנוע אהוב: לא יוד חושב שמתיו פרי (צ'נדלר) 10.סדרת טלביזיה אהובה: טלטביז, סתם \ף חברים, מכושפות, לא נפסיק לשיר 11.שיר אהוב: הנביא יחזקאל 12.משקה אלכוהולי אהוב: אלכוהול רפואי 13.ספר אחרון שקראתי: כמו בשאלות הקודם הפעם אני אגיד רק דרקוני להבת קיץ 14.ספר אהוב: אני חושב שדרקוני להת קיץ 15.מה בא קודם הביצה או התרנגולת: תרנגולת 16.מה ההתמכרות הכי קשה שלך: דבק מגע 17.על מה אתה הכי מתחרט בעולם: לא יועד 18.אם היית יכול לבחור מקום לגור בו מה היית בוחר: שם0 19.מתי אתה מחורפן: תמיד 20.פיות - אמיתי \ שטויות: שטויות 21.משפט שתמיד רצית להגיד: "תודה על ה 20 מיליון דולר" סתם 22.אם היית פוגש את הנשיא בוש, מה היית אומר לו: אבא שלך גנב את השם של הכלב שלי לך מפה 23.מיהו הגבר הכי סקסי בעולם (גם אם הדמות היא בן!!): לא יודע 24.מיהי האישה הכי סקסית בעולם? (גם אם הדמות היא בת): לא יודע 25.מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול: בוגר 26.מה הפנטזיה שלך: מבוכים ודרקונים 27.אם היית זוכה במיליון דולר מה היית עושה איתם: סופר 28.אם היית יצור דמיוני מה היית: קנדר 29.במה אתה מוכשר במיוחד: בלדבר שטויות 30.מה מעצבן אותך: אתה 31.מי הבן אדם שהכי קרוב אלייך: החבר הדמיוני שלי שעונה לשם בוריס 32.ישן עם כרית אחת או שתיים: בלי כרית 33.מה הבילוי המועדף עלייך: לישון 34.איך היית קורא לילדים שלך (ואם כבר יש ילדים איך היית קורא לבאים..): בכל השמות המוזרים שיש לנו בעמק: "אוחזת ענף עץ השקד", "אוחזת ענף עץ התאנה", "בהמה (ברוך ה' מלך המשיח)", אכזבה, ואמה"ז (שזה לא מהעמק ואני לא בטוח שזה אמיתי אבל הראשי תץיבות של זה זה: אידיוט, מכוער, הר (שם עשו אותו), זיון) 35.דמות מצויירת אהובה: לא יודע 36.מה מספר המזל שלך: אין לי מזל 37.מה המילה הכי משעשעת בעולם: אימפריליזם 38.רגע השיא בחיים שלך: עכשיו 39.ספר משהו שיפתיע את כולם: לא יודע 40.מה הפריט הכי יקר לליבך: ספר "מבוכים ודרקונים הספר לשחקן" 41.מה האהבה הכי גדולה שלך: לא יודע 42.מי הבן אדם שהכי היית רוצה לפגוש(גם אם הוא מת): לא יודע 43.אם היית נתקע על אי בודד 3 דברים שהיית לוקח : לא יודע 44.מתי הפעם האחרונה שבכית: לא יודע 45.מה אתה יותר אוהב קיץ או חורף: קיץ 46.מה היית מעדיף להיות: שבלול או נמלה: שבלול 47.צבע אהוב: כתום 48.אם היית יכול לבחור תקופה לחיות בה איזה תקופה היית בוחר: לא יודע 49.מה המוטו שלך לחיים: לא יודע 50.אם הייתה לך אפשרות להגשים משאלה אחת בלבד מה היית מבקש: לדעת יותר

x project

New member
חחחחחחחחח

קרעת אותי אתה אשכרה הדפוק הזה מפלפטפוס שמשחק את "אנ'לא יודעת" גדוווול ומת'יו פרי לגמרי שולט!!!

positive energy

New member
../images/Emo4.gif

1.שם: יניר 2.גיל: 13 3.מה אתה לובש עכשיו? תחותונים שחורים צמודים וחזייה שחורה, דיי שקופה 4.מה צבע הגרביים שלך? לבן 5.והתחתונים? סתכלו למעלה 6.משקה אהוב? קולה 7.מאכל אהוב? קולה 8.סרט אהוב? קולה 9.שחקן קולנוע אהוב? קולה 10.סדרת טלוויזיה אהובה? סאותפארק, אלא מה? 11.שיר אהוב? יש הרבה, קשה לקבוע 12.משקה אלכוהולי אהוב? בירה 13.ספר אחרון שקראתי??????????????? 14.ספר אהוב????????????? 15.מה בא קודם הביצה או התרנגולת????????? 16.מה ההתמכרות הכי קשה שלך? סאותפארק, האטריק, וסירופ פטל 17.על מה אתה הכי מתחרט בעולם? שנולדתי 18.אם היית יכול לבחור מקום לגור בו מה היית בוחר? פרדס חנה... חחחחחחחחחחחחח 19.מתי אתה מחורפן? אול דה טיים 20.פיות - אמיתי \ שטויות? מסיבות אישיות אני לא אענה על השאלה 21.משפט שתמיד רצית להגיד? אני הפללתי את רוג'ר רביט! 22.אם היית פוגש את הנשיא בוש, מה היית אומר לו? פול מיי פינגר (נחשו מה בא אחר כך) 23.מיהו הגבר הכי סקסי בעולם (גם אם הדמות היא בן!!) תבחרו אתם מהתמונה 24.מיהי האישה הכי סקסית בעולם? (גם אם הדמות היא בת) ילדה מהשכבה שלי
25.מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? להוכיח שמוצא הקוף הוא מהאדם 26.מה הפנטזיה שלך? ראו שאלה 24, ותחשבו 27.אם היית זוכה במיליון דולר מה היית עושה איתם? בונה בריכה קטנה, ושוחה בהם 28.אם היית יצור דמיוני מה היית? היי-אלף 29.במה אתה מוכשר במיוחד? כלום 30.מה מעצבן אותך? שאלונים 31.מי הבן אדם שהכי קרוב אלייך? בזה יש כמה אופציות 32.ישן עם כרית אחת או שתיים? אפס 33.מה הבילוי המועדף עלייך? נרגילה 34.איך היית קורא לילדים שלך חני, שולה וזרובווילה (בדיחה פרטית) 35.דמות מצויירת אהובה? בעעעעע 36.מה מספר המזל שלך?
37.מה המילה הכי משעשעת בעולם? מוות 38.רגע השיא בחיים שלך? חחחחחחח 39.ספר משהו שיפתיע את כולם: קוראים לי אחמד, אני בן 30 ומתגורר בעזה 40.מה הפריט הכי יקר לליבך? לא אומר 41.מה האהבה הכי גדולה שלך?
42.מי הבן אדם שהכי היית רוצה לפגוש (גם אם הוא מת):ז'אן דארק, ולהגיד לה שהאנגלים ניצחו 43.אם היית נתקע על אי בודד 3 דברים שהיית לוקח ? צ'יפס, המבורגר, המבורגר 44.מתי הפעם האחרונה שבכית? כשאמא של במבי מתה 45.מה אתה יותר אוהב קיץ או חורף? חורף 46.מה היית מעדיף להיות: שבלול או נמלה?חחחחחחח 47.צבע אהוב? שחור 48.אם היית יכול לבחור תקופה לחיות בה איזה תקופה היית בוחר? בעעעעע 49.מה המוטו שלך לחיים?החיים קשים, תתאבדו 50.אם הייתה לך אפשרות להגשים משאלה אחת בלבד מה היית מבקש?

x project

New member
חחחח

פליייייייז (רוג'ר רביט) אני לגמרי יכולה לחקות אותו!! החיים אכן קשים- תתאבדו ואם מדברים על זרבווילה תכנית ילדים גדולה- הזרבובים!!!

black flower

New member
ענק!!

"החיים קשים, תתאבדו" אהבתי!!!!!!!!!! ואכן כשאמא של במבי מתה כולנו היינו באבל.. והממשלה הכריזה על יום אבל לאומי!!!

WallFlower

New member
אני התחתי לבכות עוד לפני זה...

ובכלל לא ראיתי את הסצינה שהיא מתה...הייתי בת 8 ומאז לא ראיתי יותר את זה...

positive energy

New member
תיקון לשאלה 8

כמו שניחשתם... הסרט האהוב עלי הוא לא קולה הסרטים האהובים עלי הם: אוסטין פאוורס 3, סאותפארק-הסרט, ו... מבצע סבתא!!!! חסר לכם שאתם לא יודעים מה זה, זה סרט פולחן!!!!!!!!!!

בא לי גם את השני../images/Emo13.gif

1.שם-רונה פרי
2.גיל-14 וקצת. 3.מה אתה לובש עכשיו?באגי ג'ינס שחור,חוצה אדומה ארוכה ועל זה חוצה שחורה קצרה גדולה עלי בחמש מידות בערך
4.מה צבע הגרביים שלך? שחורות. 5.והתחתונים?תחתון-לבן חזיה-שחורה
6.משקה אהוב?קולה. 7.מאכל אהוב?פירה
8.סרט אהוב?יש יותר מידי ואין לי כוח לפרט. 9.שחקן קולנוע אהוב? אממ..ריצ'ארד גיר ומתיו פרי
(אח שלי פגש את גיר מתי שהוא היה בארץ..אישית
) 10.סדרת טלביזיה אהובה?חברים,מאד טיוי,משפחת אוסבורן. 11.שיר אהוב?wait and bleed של סליפנוט 12.משקה אלכוהולי אהוב?בירה לבנה יין אדום ובריזר אפרסק. 13.ספר אחרון שקראתי?מדריך לטרמפיסט בגלקסיה. 14.ספר אהוב?באדולינה וסידרת מדריך לטרמפיסט בגלקסיה 15.מה בא קודם הביצה או התרנגולת? לא ממש איכפת לי. 16.מה ההתמכרות הכי קשה שלך? סיגריות. 17.על מה אתה הכי מתחרט בעולם? שהתחלתי לעשן ולחתוך. 18.אם היית יכול לבחור מקום לגור בו מה היית בוחר? לונדון. 19.מתי אתה מחורפן? שאני מעשנת שותה (קולה
) 20.פיות - אמיתי \ שטויות?אמיתי! 21.משפט שתמיד רצית להגיד? אני אוהבת אותךָ-לזה שאני אוהבת
22.אם היית פוגש את הנשיא בוש, מה היית אומר לו?הייתי מבקשת ממנו גרין קארד. 23.מיהו הגבר הכי סקסי בעולם (גם אם הדמות היא בן!!) ****\**
24.מיהי האישה הכי סקסית בעולם? (גם אם הדמות היא בת) ג'ניפר אניסטון-יאמ,הייתי עושה אותה. 25.מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?לנגן בלהקה. 26.מה הפנטזיה שלך?לנגן בלהקה. 27.אם היית זוכה במיליון דולר מה היית עושה איתם?מקימה להקה. 28.אם היית יצור דמיוני מה היית?קאנטורית עם כנפיים
29.במה אתה מוכשר במיוחד?מוזיקה ותיאטרון. 30.מה מעצבן אותך?המון דברים-מורות נאציות,אח שלי,ההורים שלי,***,***. 31.מי הבן אדם שהכי קרוב אלייך?אממ תמר,אחותי,עומרי ושירה. 32.ישן עם כרית אחת או שתיים?בלי כרית..(בעיקרון יש שתיים.) 33.מה הבילוי המועדף עלייך? אם הייתי בלהקה הבילוי שלי היה להופיעה
34.איך היית קורא לילדים שלך (ואם כבר יש ילדים איך היית קורא לבאים..)-בנים:שי,איתי בנות:מור,שרון,יהלי ויעל. 35.דמות מצויירת אהובה?סמיילי נחשב? 36.מה מספר המזל שלך?לא מאמינה בזה. 37.מה המילה הכי משעשעת בעולם?לא יודעת. 38.רגע השיא בחיים שלך?לא בטוחה שהיה לי כזה. 39.ספר משהו שיפתיע את כולם-אני B 40.מה הפריט הכי יקר לליבך?המשקפיים המזדיינות שלי? 41.מה האהבה הכי גדולה שלך?
42.מי הבן אדם שהכי היית רוצה לפגוש (גם אם הוא מת)-את בלינק182. 43.אם היית נתקע על אי בודד 3 דברים שהיית לוקח ?דיסקמן,דיסקים,מיטה. 44.מתי הפעם האחרונה שבכית?היום לפני שתי דקות. 45.מה אתה יותר אוהב קיץ או חורף?חורף. 46.מה היית מעדיף להיות: שבלול או נמלה?שבלול-מת יותר מהר. 47.צבע אהוב?בורדו,אדום ושחור. 48.אם היית יכול לבחור תקופה לחיות בה איזה תקופה היית בוחר?שנות השיבעים. 49.מה המוטו שלך לחיים? זה לא חובה לחיות-זה זכות להיות חיים (לפעמים אפשר לוותר על זכויות.) 50.אם הייתה לך אפשרות להגשים משאלה אחת בלבד מה היית מבקש?הייתי מבקשת להיות יפה ומוכשרת יותר.

buffgirl

New member
טוב. זה מתחיל להימאס ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

עלי... 1.שם: דניאל. 2.גיל: 15 ו-15 ימים. 3.מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה - גופיה בצבע תכלת מזעזע ומיכנסיים קצרים במשבצות קטנות של תכלת בהיר. 4.מה צבע הגרביים שלך? אין לי. 5.והתחתונים? תכלת.. זה באמת במקרה! 6.משקה אהוב? מיקס תפוח-דובדבן. 7.מאכל אהוב? מרק. 8.סרט אהוב? "האלמנט החמישי", "דוגמה", "בחזרה לעתיד 1+2+3" 9.שחקן קולנוע אהוב? רובין וויליאמס. 10.סדרת טלביזיה אהובה? באפי, מכושפות, חברים, הבית הלבן. 11.שיר אהוב? STARS של ט.א.ט.ו. שיר עצוב ויפה. 12.משקה אלכוהולי אהוב? איכס! כל המשקאות התוססים למניהם מגעילים! (וזה כולל גם משקאות אלכוהליסטיים, מן הסתם) 13.ספר אחרון שקראתי? הארי פוטר. 14.ספר אהוב? הארי פוטר. 15.מה בא קודם הביצה או התרנגולת? אלוהים? בתור מאמינת אבולוציה אני אצטרך להגיד שהתרנגולת. 16.מה ההתמכרות הכי קשה שלך? באפי בכלליות (וגם בעיקר ווילו, ג'ני וג'יילס, ווילו וטארה והשחקנים כמובן) והולי מארי קומבס. וכמובן Moo - Moo, החציל והשטרודל! 17.על מה אתה הכי מתחרט בעולם? שלפעמים פגעתי באנשים שאני אוהבת. 18.אם היית יכול לבחור מקום לגור בו מה היית בוחר? ניו יורק או סן פרנסיסקו או לוס אנג'ל. 19.מתי אתה מחורפן? זה תמידי אצלי. 20.פיות - אמיתי \ שטויות? ברור שאמיתי! 21.משפט שתמיד רצית להגיד? "אבל.. אבל.. אבל.. נו טוב, אני עשיתי את זה". 22.אם היית פוגש את הנשיא בוש, מה היית אומר לו? היי? 23.מיהו הגבר הכי סקסי בעולם (גם אם הדמות היא בן!!) אני לא חושבת כרגע על מישהו מוגדר... 24.מיהי האישה הכי סקסית בעולם? (גם אם הדמות היא בת) הולי מארי קומבס, אליסון האניגן. 25.מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? שחקנית. 26.מה הפנטזיה שלך? היא נורא ארוכה.. 27.אם היית זוכה במיליון דולר מה היית עושה איתם? עפה מפה. 28.אם היית יצור דמיוני מה היית? דמיוני מבחינתכם או מבחינתי? כי הייתי רוצה להיות מכשפה, ואני מאמינה בהן. או קוטלת. 29.במה אתה מוכשר במיוחד? לא מוכשרת. 30.מה מעצבן אותך? שאנשים מתווכחים איתי על דברים שאין להם מושג בהם וחי יש, ושחברים שלי לא יודעים דברים בסיסיים עליי. 31.מי הבן אדם שהכי קרוב אלייך? החברים שלי. 32.ישן עם כרית אחת או שתיים? תלוי. אם היא מספיק גדולה אז אחת. 33.מה הבילוי המועדף עלייך? אינטרנט, טלוויזיה, חברים, סרטים. 34.איך היית קורא לילדים שלך (ואם כבר יש ילדים איך היית קורא לבאים..)? ג'ני, מייקל, ווילו, פייפר, ג'יילס...
35.דמות מצויירת אהובה? קורג'! דה קוורדי דוג! 36.מה מספר המזל שלך?, 2, 5, 9. 7.מה המילה הכי משעשעת בעולם? חחחח כמובן שפיליפּ!
38.רגע השיא בחיים שלך? לא יודעת, הוא עדיין לא הגיע... 39.ספרי משהו שיפתיע את כולם: אני הילדה מ"חיזוקית של הדס". לא סתם, לא היה לי מה לכתוב. 40.מה הפריט הכי יקר לליבך? Moo - Moo. 41.מה האהבה הכי גדולה שלך? החברים והמשפחה שלי. ובאפי. והולי מארי קומבס. וכמובן ש- Moo - Moo, החציל והשטרודל! 42.מי הבן אדם שהכי היית רוצה לפגוש (גם אם הוא מת): הכוכבים של באפי, ג'וס ווידון הבאמי, ואת הולי מארי קומבס. וגם את שני הסבים ואת הסבתא שלי שמתו. 43.אם היית נתקע על אי בודד 3 דברים שהיית לוקח ? טלוויזיה, מחשב, ומטוס עם טייס ומספיק דלק ואוכל כדי שיחזיר אותי הביתה. 44.מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני 4 ימים. 45.מה אתה יותר אוהב קיץ או חורף? קיץ. 46.מה היית מעדיף להיות: שבלול או נמלה? שטרודל. 47.צבע אהוב? כחול וסגול. 48.אם היית יכול לבחור תקופה לחיות בה איזה תקופה היית בוחר? זאתי. 49.מה המוטו שלך לחיים? ראה חתימה. 50.אם הייתה לך אפשרות להגשים משאלה אחת בלבד מה היית מבקש? שהפנטזיה שלי תתגשם.

למעלה