רק למי שמשעמם!

ד ג י

New member
מצקצק זה

כשעושים צדיק כזאת מן צ קצר כזה, כשמשהןו ברור או כשרוצים להיג לא

WallFlower

New member
אין כזו אות צדיק זה צדי! חחחח...../images/Emo6.gif

זה בגלל שאומרים צדי-קוף-ריש-שין אז ה"ק" התחברה עם הצדי...

x project

New member
אני יודעת מה זה

המנהלת נכנסה יומחד והטילה עלינו עונש וכולם צקצקו בלשונם. אז פתאום המנהלת אמרה "אל תצקצקו לי" וכולם צחקו ולא הבינו אז היא הסבירה מה זה ומאז אני זוכרת את זה ומשתמשת במילה הזו

positive energy

New member
אני

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 9:05 שם: יניר גיל: 13, 14 בחופש ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: y_s_h ספר אהוב: הדרדסים סרט אהוב: הדרדסים הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שאלונים בפורומים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: בגדים שחורים צבעים אהובים: שחור, כאילו דההה להקה אהובה: muse, red hot, blur, d.v.d.a סרט דיסני אהוב: סינדרלה: הגרסה הלא-מצונזרת חיות מחמד: תותי הבולנדה! מקצוע אהוב: חחחחחחחחחחחח (ספורט) מקצוע שנוא: אין לי כח לעשות את הרשימה עוד פעם... שיר אהוב: סליחה, אבל יש יותר מדי שיר שנוא: סליחה, אבל יש יותר מדי המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : כן מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: לומד... חחחחחחחחחחחחח פורומים שאתה משתתף בהם: סאותפארק, א/א"א, משחקים, cm איך הגעת לפורום הזה? דרך המדבר החברים שלך בפורום הזה: :/ המשקה אהוב: תרכיז פטל (ממסטל בטירוף) טוסט או לחם: לחם או טוסט ממתק אהוב: לא יודע שפה אהובה: ג'יבריש הספר האחרון שקראת: חחחחחחח נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: חחחחחחח ציטוט נבחר: זה לא מדוייק ממש... "היי יו! סטופ מייק מי דאנס פור יו, אנד דרסינג מי לייק א מייל מן, ווייל יו צ'יטינג מי וויט אד'ר מן, און מי דאד'ס בד". לא היה לי לכתוב באנגלית. חמין, טשועלנט או סחנה: רבקה מיכאלי השלם/השלימי: "בלי..." בלי טומי-ג'ו קוקס, אין ל-cm lahav עתיד השלם/השלימי: "אין לי..." אתיופים בכתה כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: ג'ורג'ונקיי מנגן ב: בדבר הזה של הסקוטים אייקון אהוב: |פורוק| קור או חום: קור גשם או שמש: קור תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אותו דבר כמו פעם שעברה, לכו לארכיון כשאהיה גדול אני אהיה...: מבוגר בכמה שנים שם שהייתי רוצה להיקרא בו: סונדרסקקי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? לא עונה על השאלה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אווי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? הדרדסים: השיבה. חביב אתה נלחץ ממבחנים ? לא ספרים באנגלית - כן או לא? לפעמים מילה אהובה (כגון מבצבץ ): מבצבץ סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: סינדרלה: הגרסה הלא מצונזרת הרגל מגונה: ללבוש שחור עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: בפעם הבאה שאתם אומרים מאג'יארורסזאג תדעו שאתם אורים "הונגריה" בשבדית מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מעל הממוצע, לא יותר מדי מה בחיים לא היית לובש/ת? לבן המורדים, כן או לא? אם מורידים את הבנים מהסידרה אז כן דג - באקווריום או בצלחת? בתחת סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? דיכאוני מה מספר המזל שלך, ולמה ? 4, כי זה "אין" יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? גם וגם כמה שעות אתה במחשב ביום? לא קבוע חג אהוב- הלואין הקלדה עיוורת - יודע? לא השלם: "פלנדרס זה השטן~!" התחלה או סוף? סוף

scooby4

New member
כנסו שניה...

צאו שניה... ואז תיכנסו שוב, ותקראו את מה שכתבתי פה שוב - זה ממש כיף.

scooby4

New member
הפעם זה חשוב - תיכנסו ../images/Emo70.gif

אני רק עכשיו שמתי לב לזה, אבל מה קרה למנהלים שלנו, לאן הם נעלמו פתאום ? אם הם לא יחזרו בקרוב, אז נצא למסע קיץ בעקבות המנהלים - מי בפנים

x project

New member
בדיוק מה שאני רציתי לרשום!!!!!!!!!!

הוצאת לי את המילים מהמקלדת!! הם לא היו פה הרבה זמן, אני חושבת שעקב בגרויות אולי נמאס להם מאיתנו? מסע קיץ אתה מתכוון מסע חיפושים??? לא יודעת אם בא לי...כי השם שלי מופיע על הדף הראשי כבר שבועות חבל לי להיפרד מזה כשהם יחזרו סתאאאם

../images/Emo3.gif

השעה שהתחלת לענות על השאלון: רבע ל11 שם: רונה גיל: 14 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: Jagged Little Pill ספר אהוב: באדולינה,הנסיך הקטן,וסידרת "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה" סרט אהוב: יש יותר מידי. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:אנשים צבועים,שקרנים,ערסים,פרחות וחיות אחרות. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי:מוזיקה. צבעים אהובים: שחור,בורדו,אדום. להקה אהובה: וואוו יש הרבה,בעיקר פאנק. סרט דיסני אהוב: בת הים הקטנה. חיות מחמד: כלב. מקצוע אהוב: רפואה (אשכול רפואה,פירחי רפואה.) מקצוע שנוא:מתמטיקה. שיר אהוב:
אין לי כוח לפרט. שיר שנוא: כל שיר שמבוצע על ידי הרשימה הנ"ל- בריטני,כריסטינה,להקת חמסה,המורדים ולהקות בנים למינהן. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : דג מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:מציירת על היד או חותכת אותה
. פורומים שאתה משתתף בהם: ג'אקאס,בנות,אא"א וסימס. איך הגעת לפורום הזה? דרך תפוז. החברים שלך בפורום הזה: יניר ורעי הם היחידים שאני מדברת איתם
המשקה אהוב: קולה טוסט או לחם: לחם ממתק אהוב: ביסלי. שפה אהובה: עיברית ואנגלית הספר האחרון שקראת: המדריך לטרמפיסט בגלקסיה. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: רפואה. ציטוט נבחר: "life just sucks" חמין, טשועלנט או סחנה: ום דבר. השלם/השלימי: "בלי..."
השלם/השלימי: "אין לי..." אין לי בקיני משולשים בציבעי הקשת עם סוס פוני על התחת. כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: קלור
קיצור של קלוריקון.) מנגן ב:גיטרה. אייקון אהוב:
קור או חום: קור גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): תמונה של בלינק182 כשאהיה גדול אני אהיה...: מתה שם שהייתי רוצה להיקרא בו: רונה ז"ל איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? שיערה וגדולה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? און ליין או N\A מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? שיקגו-לא משו. אתה נלחץ ממבחנים ? לא. ספרים באנגלית - כן או לא?כן. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): שיט,פאק. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: משפחת אוסבורן. הרגל מגונה: לשחק עם הפלטה שלי,לעשן. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: שלישום שמתי לק שחור. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? ממוצא (165) מה בחיים לא היית לובש/ת? בקיני משולשים בציבעי הקשת. המורדים, כן או לא? לא.(
) דג - באקווריום או בצלחת? לא ולא. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? פריקית,מוזרה. מה מספר המזל שלך, ולמה ? לא מאמינה במספרי מזל. יש לך קמיע? מהו? כנ"ל. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק לאנושות. כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מידי. חג אהוב- לא אוהבת חגים. הקלדה עיוורת - יודע? כן. השלם: "..... זה השטן~!" לא יכולה. התחלה או סוף? סוף זה התחלה. השעה שסיימת לענות על השאלון:11 וחמישה.

black flower

New member
חחחחחחחח

קרעת אותי!!!! "בגד ים משולשים בצבעי הקשת עם סוס פוני על התחת"..... יש הרבה דברים ששנינו אוהבות.. קור...גשם...שנאה טיהורה למורדים...

Idan91

New member
למרות שבאמת עשינו לא מזמן,

שיהיה. שם: עידן גיל: 16.5 ספר אהוב: "נסיכה" ספר שנוא: "באדולינה" סרט אהוב: "החיים יפים", "דוגמה". צבעים אהובים: אדום, לבן מקצוע אהוב: ספורט מקצוע שנוא: מתמטיקה המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: בעברית? "לכשאחשדרפניהם". סתם, דנו בזה פעם ב"שאלה קטנה".. מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת איך הגעת לפורום הזה? כתבתי מייל לתפוז, והצעתי לפתוח אותו. טוסט או לחם: טוסט שפה אהובה: עברית, צרפתית הספר האחרון שקראת: "האוהל האדום" נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: משהו על תאונת דרכים מנגן ב: לא מנגנת, התייאשתי מאז שלמדתי לנגן על פסנתר בכיתה ג'. אמוטיקון אהוב:
קור או חום: חום גשם או שמש: שניהם טובים. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): רקע לבן... איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? נו, באמת! בכל פעם אחרת! מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? "האחיות מגדלנה", נהדר! אתה נלחץ ממבחנים? לא מילה אהובה (כגון מבצבץ):
נקרעתי מהדוגמה.. אבל זאת החלטה קשה מדי. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: לא רואה טלוויזיה. מה בחיים לא היית לובש/ת? כל דבר שיש לו מחשוף גדול מדי, בגדים דמויי עור נחש וכד'.. המורדים, כן או לא? לא דג - באקווריום או בצלחת? גם וגם. מה מספר המזל שלך, ולמה? אין, אין. יש לך קמיע? מהו? לא. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? חיוני בשביל שההורים לא ידאגו, אך לא לשיחות חולין. חג אהוב- די, זה קשה! הקלדה עיוורת - יודע? לא התחלה או סוף? התחלה השעה שסיימת לענות על השאלון: 20:46

../images/Emo141.gifהתשובות של פרח חצות../images/Emo29.gif

השעה שהתחלת לענות על השאלון: אופס...רק עכשיו עניתי על זה...13:26 שם: פרח חצות דההה גיל: מבוגרת וחודשיים ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: אין לי, אבל אם היה בטח היו קוראים לי שיפרה או תירצה ספר אהוב: עליסה בארץ הפלאות סרט אהוב: הסרט המצוייר של הנ"ל של דיסני לא של איזו חברת סרטים מעפנה בע"מ שחקן אהוב: הכובען המטורף שחקנית אהובה: אישתו שתיבדל לחיים ארוכים הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אנשים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לא אנשים צבעים אהובים: לבן להקה אהובה: רדיוהד, גאנס אנד רוזס (אמרתי שאני עתיקה לא?) סרט דיסני אהוב: הלוווו עליסה בארץ הפלאות חיות מחמד: כלבלבון בשם ג'ימי שאני קוראת לו קודי/בולדוין/גמבלר/המלט/אינדיאנה וכו' מקצוע אהוב: ?!? ERROR מקצוע שנוא: כל מה שלא נרשם למעלה שיר אהוב: CREEP/RADIOHEAD שיר שנוא: כל מה של בריטני ספירס/שאר פרחות מחומצנות ולהקות בנים המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת*5 (מילה בשפה זרה (חוצנית)) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: אני מבוגרת, אבל שאני אהיה סטודנטית אז אני מניחה שאני אקשיב לשיעור אם אין לי משהו אחר לעשות פורומים שאתה משתתף בהם: באפי קוטלת הערפדים, סרטים איך הגעת לפורום הזה? בטרמפים החברים שלך בפורום הזה: אני בודדה וגלמודה, חוץ מזה כולם כאן חברים! המשקה אהוב: משקה שהוא טעים לי ואני אוהבת אותו. טוסט או לחם: שתיהם. ממתק אהוב: שערות סבתא. שפה אהובה: השפה החוצנית שהוזכרה לעיל. הספר האחרון שקראת: עליסה בארץ הפלאות (בגיל 7) חחח, סתם סתם, היה עוד ספר לא זוכרת לפני חצי שנה. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ERROR !!!???!! עבודה? מה זה? ציטוט נבחר: "YOU CAN RUN BUT YOU ONLY DIE TIRED" חמין, טשועלנט או סחנה: הא? אני לא מכירה את זה. זה בחוצנית? השלם/השלימי: "בלי..." בוא הבייתה! השלם/השלימי: "אין לי..." כסף! כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: בלי, זה שם נחמד למישהו שמנמן...סתם סתם - חבר שלי - בייב/באני מנגן ב: פומפיה אייקון אהוב:
קור או חום:
גשם או שמש:
תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): מצורף (וילו מבאפי קוטלת הערפדים) כשאהיה גדול אני אהיה...: יותר מבוגרת וחודשיים שם שהייתי רוצה להיקרא בו: מלכת העולם איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? קינדר באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מוצק מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? ראיתי את ג'וני אינגליש, פעם אחרונה שהבחור בוחר את הסרט! אתה נלחץ ממבחנים ? לא, לא ניגשת, לא בקטע שלי. ספרים באנגלית - כן או לא? כן ALICE IN WONDER LAND מילה אהובה (כגון מבצבץ ): PISS OFF סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: ערוץ 3 זה חינוכי? הרגל מגונה: דיכוי עצמי עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: E=MC בריבוע או שקמתי בלילה לעשות פיפי - על אותו משקל מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? עדיף שלא. מה בחיים לא היית לובש/ת? מגן ביצים. המורדים, כן או לא? זה כמו לשאול - אבעבועות, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? תלוי, זה דג קרוב לצלחת? יאני עם קשרים? או דג זהב עם 3 משאלות? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? שחורה מה מספר המזל שלך, ולמה ? 2 כי זה לא 3, וחוץ מזה אין לי מזל. יש לך קמיע? מהו? תהילים פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? לא יודעת מה עם פלאפון אבל סלקום גנבים
כמה שעות אתה במחשב ביום? 9 שעות (חלק מהעבודה מה) חג אהוב- זה עם הכי הרבה חופש - פסח, אה וגם פורים למה שלא יחברו אותם ונתחפש שבועיים? הקלדה עיוורת - יודע? ןכ השלם: "..... זה השטן~!" האהבה/כסף/האנשים - עשה זאת בעצמך. התחלה או סוף? התחלת הסוף השעה שסיימת לענות על השאלון:13:25

WallFlower

New member
אם זה מעודד אותך אז אני מכירה אנשים

יותר צעירים ממני שאוהבים את גאנז אנד רוזס...אבל למה שזה יעודד אותך? משעמם...אני מנסה לדחות את המועד להתחלת החרישה להיסטוריה אבל אין לי לב לעשות את זה לעצמי...אההההה אין לי כוח...

ד ג י

New member
הנה אתר בשביל הבגרות בהיסטוריה

(ובכלל לגברויות) פה ופה וגם כאן או בקישור/לינק הזה וכולם מובילים לאותו אתר, אתר הסיכומים של מישהו

Idan91

New member
אני הכי אוהבת את

המשבר הכלכלי בארה"ב (מעריצה את רוזוולט).

למעלה