../images/Emo3.gif
השעה שהתחלת לענות על השאלון: רבע ל11 שם: רונה גיל: 14 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: Jagged Little Pill ספר אהוב: באדולינה,הנסיך הקטן,וסידרת "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה" סרט אהוב: יש יותר מידי. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:אנשים צבועים,שקרנים,ערסים,פרחות וחיות אחרות. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי:מוזיקה. צבעים אהובים: שחור,בורדו,אדום. להקה אהובה: וואוו יש הרבה,בעיקר פאנק. סרט דיסני אהוב: בת הים הקטנה. חיות מחמד: כלב. מקצוע אהוב: רפואה (אשכול רפואה,פירחי רפואה.) מקצוע שנוא:מתמטיקה. שיר אהוב:
אין לי כוח לפרט. שיר שנוא: כל שיר שמבוצע על ידי הרשימה הנ"ל- בריטני,כריסטינה,להקת חמסה,המורדים ולהקות בנים למינהן. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : דג מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:מציירת על היד או חותכת אותה
. פורומים שאתה משתתף בהם: ג'אקאס,בנות,אא"א וסימס. איך הגעת לפורום הזה? דרך תפוז. החברים שלך בפורום הזה: יניר ורעי הם היחידים שאני מדברת איתם
המשקה אהוב: קולה טוסט או לחם: לחם ממתק אהוב: ביסלי. שפה אהובה: עיברית ואנגלית הספר האחרון שקראת: המדריך לטרמפיסט בגלקסיה. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: רפואה. ציטוט נבחר: "life just sucks" חמין, טשועלנט או סחנה: ום דבר. השלם/השלימי: "בלי..."
השלם/השלימי: "אין לי..." אין לי בקיני משולשים בציבעי הקשת עם סוס פוני על התחת. כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: קלור
קיצור של קלוריקון.) מנגן ב:גיטרה. אייקון אהוב:
קור או חום: קור גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): תמונה של בלינק182 כשאהיה גדול אני אהיה...: מתה שם שהייתי רוצה להיקרא בו: רונה ז"ל איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? שיערה וגדולה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? און ליין או N\A מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? שיקגו-לא משו. אתה נלחץ ממבחנים ? לא. ספרים באנגלית - כן או לא?כן. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): שיט,פאק. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: משפחת אוסבורן. הרגל מגונה: לשחק עם הפלטה שלי,לעשן. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: שלישום שמתי לק שחור. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? ממוצא (165) מה בחיים לא היית לובש/ת? בקיני משולשים בציבעי הקשת. המורדים, כן או לא? לא.(
) דג - באקווריום או בצלחת? לא ולא. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? פריקית,מוזרה. מה מספר המזל שלך, ולמה ? לא מאמינה במספרי מזל. יש לך קמיע? מהו? כנ"ל. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק לאנושות. כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מידי. חג אהוב- לא אוהבת חגים. הקלדה עיוורת - יודע? כן. השלם: "..... זה השטן~!" לא יכולה. התחלה או סוף? סוף זה התחלה. השעה שסיימת לענות על השאלון:11 וחמישה.