רק למי שמשעמם!

Tapuda

New member
טוב אחרי שיקולים אם לרשום או לא

אז החלטתי לרשום בסוף: שם :רוני גיל:עוד 3 חודשים 16 מה אתה לובש עכשיו?חולצת קייצת ובוקסר מה צבע הגרביים שלך? כרגע אין עליי גרביים!!! והתחתונים? אמממממ אדום משקה אהוב: גזוז מאכל אהוב:במבה סרט אהוב: מולאן ו THE BIG HIT שחקן קולנוע אהוב: מארק וולברג סדרת טלביזיה אהובה:מופע שנות השבעים שיר אהוב:the white stripes-seven nation army משקה אלכוהולי אהוב:מוצארט לבן ספר אחרון שקראתי: הארי פוטר ספר אהוב:אין מה בא קודם הביצה או התרנגולת? אני!! מה ההתמכרות הכי קשה שלך? אינטרנט על מה אתה הכי מתחרט בעולם? שהפסקתי ללכת לאתלטיקה קלה אם היית יכול לבחור מקום לגור בו מה היית בוחר? אוסטרליה מתי אתה מחורפן? אחרי שעות מסויימות בלילה ולא אחרי אלכוהול זה לא משפיע עליי!!! פיות - אמיתי \ שטויות? שטויות!!! משפט שתמיד רצית להגיד? אין כל מה שאני רוצה אני אומרת אם היית פוגש את הנשיא בוש, מה היית אומר לו? בתופים במחולות מיהו הגבר הכי סקסי בעולם (גם אם הדמות היא בן!!) החתול שלי מיהי האישה הכי סקסית בעולם? (גם אם הדמות היא בת) הכלבה שלי מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? בעלת מפעל לשוקולד! מה הפנטזיה שלך? וואי זה קשה?! כשאני אדע אני ארשום אם היית זוכה במיליון דולר מה היית עושה איתם? עושה קורס צלילה טסה לבן דוד שלי בארה"ב עושה טיול מסביב לעולם וקונה מכונית יפה שנאי אוכל לנסוע בה כשיהיה לי רישיון .אם היית יצור דמיוני מה היית? שדון במה אתה מוכשר במיוחד?בלהציק לאנשים מה מעצבן אותך?שעושים לי דווקא מי הבן אדם שהכי קרוב אלייך? החתול שלי ואמא שלי ישן עם כרית אחת או שתיים? עם 4 מה הבילוי המועדף עלייך?טיולים ולפעמים מסיבות איך היית קורא לילדים שלך (ואם כבר יש ילדים איך היית קורא לבאים..) אני כולה בת 16!!! דמות מצויירת אהובה? גארפילד מה מספר המזל שלך? 5 מה המילה הכי משעשעת בעולם? זנבות (כי כל אחד שאומר את זה זה נשמע כאילו זה מילה ברוסית) רגע השיא בחיים שלך? כשהופעתי מול כל העיר ביום העצמאות ספר משהו שיפתיע את כולם: בו! מה הפריט הכי יקר לליבך? השרשרת שלי מה האהבה הכי גדולה שלך? אין כאילו לא הייתה מי הבן אדם שהכי היית רוצה לפגוש (גם אם הוא מת) סבא שלי ובן דוד שלי מחו"ל אם היית נתקע על אי בודד 3 דברים שהיית לוקח ? חברה שלי,גזייה,ציוד צלילה מתי הפעם האחרונה שבכית? שבוע שעבר מה אתה יותר אוהב קיץ או חורף? ח-ו-ר-ף מה היית מעדיף להיות: שבלול או נמלה? אף אחד מהם צבע אהוב? כחול אדום וסגול אם היית יכול לבחור תקופה לחיות בה איזה תקופה היית בוחר? עתיד מה המוטו שלך לחיים? אם לא בשבילי בשביל מי? אם הייתה לך אפשרות להגשים משאלה אחת בלבד מה היית מבקש? לטוס לארצות הברית (וכמו בשאר השאלות) לפגוש את בן דוד שלי

WallFlower

New member
אוף אני שונאת שגם זה קורה...

קרה לי כאן פעם וכתבתי משהו נורא ארוך ויפה וזה הלך...

black flower

New member
תשובות...שוב!!!!!!!

השעה שהתחלת לענות על השאלון:19:21 שם:אפרת גיל: 15 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו:black flower , tox ספר אהוב:lord of the rings סרט אהוב: פרל הרבור הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שמתקנים אותי הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: מוזיקה צבעים אהובים: שחור וכחול להקה אהובה: dream theater אחלה שירים! סרט דיסני אהוב:פיטר פן חיות מחמד: אין לי אבל אני ישמח לקבל כלב או חתול או נחש..:) מקצוע אהוב: לפעמים מתמטיקה לפעמים היסטוריה מקצוע שנוא: לשון שיר אהוב: annie lennox-no more i love u שיר שנוא:חמסה- אתה חייב למות עלי המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אינטלקטואלי מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:כותבת כתובות זוועה על המורה פורומים שאתה משתתף בהם: אגדות אורבניות, חברים, פיות שדונים וכל השאר איך הגעת לפורום הזה? חברה טובה מאד אמרה לי שאני חייבת לקרוא פה אגדה החברים שלך בפורום הזה:x project החברה הכי טובה בעולם!!! המשקה אהוב: חריף- וודקה מלון קל- קולה טוסט או לחם:טוסט ממתק אהוב:דובונים שפה אהובה: אנגלית הספר האחרון שקראת:עליזה בארץ הפלאות.....באנגלית נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר:היסטוריה-קום המדינה ציטוט נבחר:Every time I close my eyes There`s another vivid surprise Another whole life waiting Chapters unfinished, fading חמין, טשועלנט או סחנה: חמין השלם/השלימי: "בלי..." בלי מוזיקה השלם/השלימי: "אין לי..." אין לי חיים כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:אין. מנגן ב: בקרוב בגיטרה אייקון אהוב:
קור או חום:קור גשם או שמש:גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):משהו עם אש...זה גדול מדיי בשביל לצרף את זה!...ניסיתי! כשאהיה גדול אני אהיה...:קשה לדעת עכשיו שם שהייתי רוצה להיקרא בו:אפרת איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? ביצה עין באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו?אונליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה?מאטריקס...היה אחלה!!! סרט שווה!!!!!!! אתה נלחץ ממבחנים ? בקושי ספרים באנגלית - כן או לא? כן! מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: החתולים הסמוראים הרגל מגונה: להשאיר משהו בכל מקום שאני נמצאת בו בבית עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:יש לי עט בקלמר! מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? לא נמוך מידיי לא גבוה מידיי מה בחיים לא היית לובש/ת?חצאית המורדים, כן או לא? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע דג - באקווריום או בצלחת? שניהם:) סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? טובה? רעה? אין לי מושג מה מספר המזל שלך, ולמה ?3 כי ככה יצא לי יש לך קמיע? מהו?שרשרת של ידיד טוב, כשאני יושנת איתה אני לא חולמת על מתים!! פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום? כל זמן שהוא פנוי חג אהוב- פסח הקלדה עיוורת - יודע? ככה ככה השלם: "..... זה השטן~!" "המורה שלי להיסטוריה היא השטן" התחלה או סוף? סוף השעה שסיימת לענות על השאלון:19:33

scooby4

New member
שוב פעם זה ...........????

טוב
! השעה שהתחלת לענות על השאלון: 19:26 שם: אלון גיל: 14 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: Kid A, סקובי4 בפורומים. ספר אהוב: ספר הדרכה יפני לטלוויזיה שלי סרט אהוב: אני לא אוהב סרט, אני אוהב סרטים. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: השאלה הזאת. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: שבעוד שבוע וקצת אני לא אצטרך לקום בשבע. צבעים אהובים: חלק מצבעי הקשת, רק חלק. להקה אהובה: רדיוהד, אדיוסלייב ועוד איזה 5,10,15, 120 לפחות... סרט דיסני אהוב: טום וג'רי, למרות שזה לא שלהם. חיות מחמד: פינגווינים ושועלים, מסתדרים ביחד מצויין ד"א. מקצוע אהוב: ספרות והבעה. מקצוע שנוא: כל שאר המקצועות האחרים. שיר אהוב: 99 אחוז מהשירים של רדיוהד פלוס מינוס.. שיר שנוא: 99 אחוז מהשירים של אמינם פלוס. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אנישונאשאלוניםשחוזריםעלעצמם. מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: אף פעם לא משעמם, תמיד יש אקשן. פורומים שאתה משתתף בהם: זה ועוד אחד וקצת, בלי חטטנות בקשה, כנסו לכ.א. איך הגעת לפורום הזה? מצאתי אותו באשפה אז נכנסתי. החברים שלך בפורום הזה: לא נראים טוב. משקה אהוב: שתן. טוסט או לחם: רכבת הרים, וווייי.... ממתק אהוב: פרררררו רררראשה. |אייקון של תשוקה| שפה אהובה: אלג'בהרית. הספר האחרון שקראת: הספר ההדרכה היפני הזה, נו... נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: משהו בתנ"ך. ציטוט נבחר: סתכלו בחתימה שלי. חמין, טשועלנט או סחנה: חוברת הדרכה יפנית יותר טעימה משלושתם ביחד. השלם/השלימי: בלי חיים אין לי חיים. השלם/השלימי: אין לי כח לחשוב על משהו כרגע. כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: שמוצלה פוצלה. מנגן ב: פסנתר..לא רואים עלי ?? אייקון אהוב: אין לי כח לחפש.... קור או חום: אקראי. גשם או שמש: אקראי. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): ציפור מאויירת על מסך אפור, תשתמשו בדמיון. כשאהיה גדול אני אהיה...: איש זבל. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: שמוצילה פוצלה. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? אקראי. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מצב רוח רע...אבל לא יותר מדי. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? מטריקס - מאוד מבלבל. אתה נלחץ ממבחנים ? אקראי. ספרים באנגלית - כן או לא? אקראי. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): מבייצת. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: שלתיאל קוואק. הרגל מגונה: אני אוהב לאכול ארנבים. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אקראי. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מאוד. מה בחיים לא היית לובש/ת? מכנסיים. המורדים, כן או לא? בטחחחחח.............
דג - באקווריום או בצלחת? בתתתתחת........(זה מתחרז...) סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני לסבית כושי. מה מספר המזל שלך, ולמה ? 1, הכי קל לכתוב אותו. יש לך קמיע? מהו? אין ליייייייייייי !!! פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? אני ממש נזכר שעשיתי את השאלון הזה פעם............... כמה שעות אתה במחשב ביום? תכף נראה. חג אהוב - חג החופש הענק. הקלדה עיוורת - יודע? אני אילם. השלם: "..... זה השטן~!" : השטן.... זה השטן !!!! התחלה או סוף? או. השעה שסיימת לענות על השאלון: 19:45

x project

New member
חחחחחחחח

טוב אז גיליתי שאתה קטן ממני...יפה יפה שאתה שנון... וזו לא אשמתי שהשאלון חוזר על עצמו, לא הייתי פה כשהוא נעשה!!! גם אני רשמתי שאלתיאל קוואק וגם אני רשמתי שהשטן הוא השטן... ואל תגיד לי שאתה מנגן על פסנתר...פחחח

scooby4

New member
בטח שאני מנגן !

הוכחות: # אני מנגן ג'אז דבר ראשון. # אני התקבלתי השנה לתלמה ילין אבל בסוף אני לא רוצה ללכת. # אני מנגן כבר יותר מ-7 שנים אם אני לא טועה. # יש לי מורה פרטית בגבעתיים, היא לרב באה אלי כי היא מלמדת באוניברסיטת בר אילן, שאני גר מש ממול. # יש לי שמיעה אפסולוטית. # ידעתי לנן הרבה מנגינות של דיסני כבר שהייתי בן 8-9-10, שלא לדבר על 10-12. # שמות של נגנים שאני מעריך: ביל אוונס, מיילס דייויס, ג'ון קולטריין, כריסטופר אורייל וכו'... מספיק לך ? ואת עוד עושה לי פחחח.

x project

New member
קשה להאמין אבל פגשתי כמה כמוך

סבתא שלי גרה מול בר אילן אני קופצת לשם הרבה... אז אתה מהילדים החכמים האלו???

scooby4

New member
בכלל לא -

אני לא לומד שם, המורה שלי מלמדת שם, היא פרופסור למוסיקת ג'אז.

x project

New member
לא התכוונתי לבר אילן

פגשתי כמה כמוך שממש לא היית מצפה שהם ינגנו על פסנתר או על צ'לו וילמדו בבית ספר למחוננים ואני קופצת לסבתא שלי הרבה, לא לבר אילן, חוצ מכמה פעמים ואז סתם שאלתי אם אתה ילד חכם...

WallFlower

New member
אי אי יאי! יש לך טעם מוסיקלי דומה ל

של חברה שלי! שבי זאת את????????

WallFlower

New member
טוב אני...אתם כירים אז אתם לא חייבי

ים לקרוא ז.שם - סתיו 2.גיל - 16 *ושש ועוד 2* ושמונה חודשים 3.מה אתה לובש עכשיו? חולצה וג'ינס 4.מה צבע הגרביים שלך? מפוספסות אדום עם פרחים הכי יפות שיש! 5.והתחתונים? אפור סתמי אני מבטיחה משהו סקסי יותר לפעם הבאה... 6.משקה אהוב? בירה שחורה 7.מאכל אהוב? שוקולד!
8.סרט אהוב? אמממ...קשה קשה...לא יודעת יש המון...קן הקוקיה, מטריקס רק הראשון בינתיים, שר הטבעות, הנסיכה הקסומה!!!! לא רק בלונדינית...סליפי הולו 9.שחקן קולנוע אהוב? אממממ...ג'וני דפ!!!! שחקן מעולה! 10.סדרת טלביזיה אהובה? רגליים קרות אבל היא נגמרה אז מופע שנות השבעים.. 11.שיר אהוב? לא יודעת יש הרבה מדי...זה לא ספיר אני בד"כ אוהבת שיר אחד בתקופה מסוימת...עכשיו זה ג'ולין של הוויט סטריפס (אני מודעת לעובדה שזה היה שיר קאנטרי של דולי פרטון אבל ג'ק וויט שר אותו מדהים....) ומקודם זה היה אלוויז און מי מיינד של פאנטום פלאנט 12.משקה אלכוהולי אהוב? לא יודעת שתיתי פעם אחת בחיים שלי וזה לא היה טעים אז אני לא אוהבת אלכוהול! 13.ספר אחרון שקראתי? שוב...הרבה...ארטמיס פאוול חיקוי להארי פוטר שאמור להיות מעניין יותר אבל הוא לא...השעות...אממממ...סולאריס...קראתי את שלושתם פחות או יותר בבת-אחת... 14.ספר אהוב? התפסן בשדה השיפון...בינתיים 15.מה בא קודם הביצה או התרנגולת? לא יודעת ולא איכפת לי זה פרדוקס אידיוטי... 16.מה ההתמכרות הכי קשה שלך? להאמין בדברים שעושים מזל (טבעות צמידים סיכול לשיער וכו'....זה גובל בהפרעה אובססיבת קומפלסיבית...) 17.על מה אתה הכי מתחרט בעולם? על כל מיני דברים בפולין שאני מתחרטת שלא עשיתי... 18.אם היית יכול לבחור מקום לגור בו מה היית בוחר? ניו זילנד!!!!!!!! או איי סיישל! או לונדול או הולנד...עדיפות לניו זילנד... 19.מתי אתה מחורפן? תמיד בד"כ...כי אני עייפה... 20.פיות - אמיתי \ שטויות? אני רוצה להאמין שזה אמיתי אבל לא פגשתי אף פעם אחת... 21.משפט שתמיד רצית להגיד? "תעזבו אותי ממשפטים אידיוטים!" "תעזבו אותי יא זונות" 22.אם היית פוגש את הנשיא בוש, מה היית אומר לו? יוֹ ג'ורג'י בוי! 23.מיהו הגבר הכי סקסי בעולם (גם אם הדמות היא בן!!) ג'וני דפפפפפפפ כלכךךךךךך 24.מיהי האישה הכי סקסית בעולם? (גם אם הדמות היא בת) אנג'לינה ג'ולי... 25.מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מאושרת...איזה קיטש 26.מה הפנטזיה שלך? לגדל כבשים בניו זילנד...בניו זילנד יחש ככה 12 כבשים על כל בנאדם! 27.אם היית זוכה במיליון דולר מה היית עושה איתם? לוקחת אותי ואת המשפחה לטיול מסביב לעולם והשאר לצדקה 28.אם היית יצור דמיוני מה היית? פיה! אלפית! 29.במה אתה מוכשר במיוחד? יש לי יותר מדי כשרונות ואין מספיק מקום בדף...לא סתם...אין לי משהו מיוחד אני בנאדם די פשוט ולא כשרוני במיוחד... 30.מה מעצבן אותך? אנשים בד"כ...בייחוד אנשים רעים! בייחוד אנשים שלא חושבים על אחרים בכלל! אני מכירה מישהי אחת כזאת והיא חברה די קרובה שלי ואני די לא מרוצה... 31.מי הבן אדם שהכי קרוב אלייך? לא יודעת...חברות ואימא...אוח הקיטש... 32.ישן עם כרית אחת או שתיים? הראש על אחת אבל מחבקת שתיים! 33.מה הבילוי המועדף עלייך? קולנוע וסתם לשחק טאקי ולשמוע מוזיקה.. 34.איך היית קורא לילדים שלך (ואם כבר יש ילדים איך היית קורא לבאים..) לא אומרת כי זה חולני...תעזבו אותי...חוצמזה את תגנבו לי...טוב חורש וענף....לא סתם...אין לי... 35.דמות מצויירת אהובה? מומינים! 36.מה מספר המזל שלך? כל דבר זוגי..לפעמים 3... 37.מה המילה הכי משעשעת בעולם? נוגילו 38.רגע השיא בחיים שלך? אין לי כי אין לי שיא...אבל אני מצפה...לא יודעת אין רגע אחד הבנתי מלא דברים השנה שניתן לקרוא להם שיא.... 39.ספר משהו שיפתיע את כולם אני בן! לא סתם...יש לי קעקוע על קרסול ימין... 40.מה הפריט הכי יקר לליבך? יש לי קופסא עם כל התמונות והזבל שלי שמאוד יקרה לי כי היא מייצגת בערך כל תקופה בחיים שלי...וגם הדיסקים שלי... 41.מה האהבה הכי גדולה שלך? מוזיקה? 42.מי הבן אדם שהכי היית רוצה לפגוש (גם אם הוא מת) אין אפחד...למרות שפעם הייתי צריכה לכתוב על זה חיבור באנגלית ואמרתי מחבל מתאבד...כדי לשאול כל מיני דברים... 43.אם היית נתקע על אי בודד 3 דברים שהיית לוקח ? דיסקים, מחשב וטאקי 44.מתי הפעם האחרונה שבכית? היום...נזכרתי בדברים מפולין... 45.מה אתה יותר אוהב קיץ או חורף? חורףףףףףףףףףףףףףףף תעזרו לי לפתוח פורום חורף... 46.מה היית מעדיף להיות: שבלול או נמלה? שבלוללללללללללל יש לי חברה שהיא שבי! 47.צבע אהוב? סגול, ירוק, כחול... 48.אם היית יכול לבחור תקופה לחיות בה איזה תקופה היית בוחר? שנות החמישים-שישים-שבעים... 49.מה המוטו שלך לחיים? אין לי..."תנשמו...ותנשפו" 50.אם הייתה לך אפשרות להגשים משאלה אחת בלבד מה היית מבקש?
world peace....קרוב לוודאי שכן... יש סיימתי!

WallFlower

New member
../images/Emo18.gifאנשים! אתם לא ../images/Emo18.gif

חייבים לענות על שני השאלונים!!!!!!!!!!!!!

ד ג י

New member
אוף אני אענה על זה

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 20:07 שם: רעי יפעה גיל: 14 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: reee ספר אהוב: סדרת רומח הדרקון, אני חושב שדרקוני להבת קיץ סרט אהוב: לא יודע, מטריקס, או שר הטבעות, או הנסיכה הקסומה או ספיידרמן או... הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: לא יודע הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לא יודע צבעים אהובים: כתום להקה אהובה: לא יודע סרט דיסני אהוב: לא יודע חיות מחמד: שני תוכים, שני אחים גדולים ואחות קטנה מקצוע אהוב: בבית ספר?? אני חושב שטבע (זה גם ביולוגיה וגם כימיה) מקצוע שנוא: ערבית שיר אהוב: הנביא יחזקאל שיר שנוא: "סקא זה RA" אבל זה בטח ישצנה עוד שבוע המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : סופרקליפרנג'ליסטיקאקספיאלידושס (מתוך מרי פופינס) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: לומד פורומים שאתה משתתף בהם: א.א.א, רומח הדרקון, כדר, ווב קריט'סורס ועוד... איך הגעת לפורום הזה?: רציתי לבדוק מה זה אגדות אורבניות החברים שלך בפורום הזה: לא יודע המשקה אהוב: תות בננה טוסט או לחם: לחם ממתק אהוב: שוקולד שפה אהובה: עברית הספר האחרון שקראת: התחלתי את : "מחזור שער המוות: כוכב הרפאים" אבל הפסקתי באמצע כדי לקרוא: "מבוכים ודרקונים ספר הבסיסי לשחקן" ולפני זה הספר האחרון שסיימתי או היה: "רומח הדרקון: דרקוני להבת קיץ" נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: פרשת דרייפוס (האימה) ציטוט נבחר: "תסתמי יא פריקית תסתמי" חמין, טשועלנט או סחנה: חמין השלם/השלימי: "בלי..."" בלי מילים השלם/השלימי: "אין לי...": אין לי חיים כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: חומר בעירה? מנגן ב: על העצבים אייקון אהוב:
קור או חום: חום גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): מן כחול כזה כשאהיה גדול אני אהיה...: בוגר שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אמה"ז איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אווילבל מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? מטריקס רילודד מעולה אתה נלחץ ממבחנים ? רק של מתמטיקה ספרים באנגלית - כן או לא? כן ולא מילה אהובה (כגון מבצבץ ): מצקצק סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: בלי סודות, בסוד העיניינים והמומינים. הרגל מגונה: לכתוב בפורומים עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: וואי איך אני אוהב עובדות כאלה: לא לוקחים מפץח של חביתוש בלי רשות מרגע ודודלי מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? ממוצע מה בחיים לא היית לובש/ת? לא יודע המורדים, כן או לא? לא דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? סטיגמטאי? מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי כי אין לי מזל יש לך קמיע? מהו? אין לי פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק לאנושות כמה שעות אתה במחשב ביום? תלוי חג אהוב- פורים הקלדה עיוורת - יודע? רק את האותיות ח' וכ' השלם: "..... זה השטן~!": אתה זה השטן התחלה או סוף? סוף זה תמיד התחלה השעה שסיימת לענות על השאלון: 20:20

x project

New member
חברקה מה דעתכם על...

שרשור מספרי אייסיקיו יהיה נחמד שכולם יהיו ברשימות של כולם וידברו "לייב"... ובטח גם את השרשור הזה עשיתם וזה חוזר על עצמו נכון? בכל אופן למי שרוצה ולמי שלא מעוניין לא צריך המספר שלי- 178107680

WallFlower

New member
כן עשינו אותו אבל האמת שלא יזיק עוד

פעם כי מאז האיסיקיו שלי נדפק מאה פעם ונמחקה לי הרשימה...309575984...צירפתי אותך...

black flower

New member
איסיקיו...

92623207 מי שרוצה שיחבר אותי... אני מכניסה את כל מי שרשם את המספר שלו :)

Tapuda

New member
טוב אז סבבה (למרות שרק עכשיו אני -

נזכרת לרשום את זה) אבל עדיין!!! אז המספר שלי הוא: 135205075

x project

New member
דרך אגב

אתה יודע מה זה מצקצק? בחיים שלי לא האמנתי שיש אשכרה מילה כזו והפירוש שלה לגמרי מתאים לה!!! וכן...אני שמה לב שאני מציפה פה בהודעות אבל ככה זה כש....מ-ש-ו-ע-מ-מ-י-ם אבל קראתי את של כולכם...!!! תתגאו

למעלה