שאלון פקצתי..

../images/Emo32.gif שאלון פקצתי..

טוב לקחתיאת זה עם אני לא טועה מפורום פאקצות... אז תהנו.. איך קוראים לך? זה שם של פאקצה? היית משנה אותו? בת כמה את? מתי הבנת שאת פאקצה? והודית בזה בפני אנשים? גם בנים יכולים להיות פאקצה? מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות? וזה הצבע המועדף עלייך? איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? אז זה מוזיקה של פאקצות...? באיזה צבע השיער שלך? וזה תואם את הגזע שלנו? היית מעדיפה משו' אחר? את מתאפרת? ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...) איזה בגדים את לובשת לבית ספר? ואנשים חושבים שזה פאקצתי? וביציאות, מה לובשת? אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...? אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן? ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...? כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות) לא בקטע של אירופה כזה, מנגו? כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו? אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות? ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...? את תצאי רק עם ערסים? את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. ? אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות? עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה..?. מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה? ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!? ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד... תיראו למה אני גוררת אותי!!!

bustedit

New member
לייק דההה!?!!?

איך קוראים לך? קרין זה שם של פאקצה? לא
היית משנה אותו? כן
בת כמה את? 15 מתי הבנת שאת פאקצה? מה?! אמ'שך פאקצה!!!!!! והודית בזה בפני אנשים? לא, כי אני לא
גם בנים יכולים להיות פאקצה? לייק דה?! מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות? שאלה רטורית וזה הצבע המועדף עלייך? ורוד? גם.. ביניהם תכלת וסגול
איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? הכל חוץ ממזרחית, דיכאון וטראנסים אז זה מוזיקה של פאקצות...? לא עמה, ההיפך באיזה צבע השיער שלך? חום וזה תואם את הגזע שלנו? אני לא בלונדינית.. ולא אהבלה.. 1+1=? היית מעדיפה משו' אחר? אולי שטני את מתאפרת? לא.. אולי שחור ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...) שחור בעיניים כן [ולא הרבה] איזה בגדים את לובשת לבית ספר? רגילים{?} ואנשים חושבים שזה פאקצתי? לא.. (השאלון הזה מתחיל לעצבן אותי) וביציאות, מה לובשת? תלוי לאן אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...? ל-א!
אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן? אכן ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...? וואנס, אולסטאר, אדידס.. כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות) לא ממש לא בקטע של אירופה כזה, מנגו? הא? כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו? איכס.. למרות שיש לי איזה פריט או שניים שלהם בארון
אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות? אני לא פאקצה
והייתי רוצה להיות -מי שאני!-
ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...?
(אבל לא בהגזמה כי זה נהיה מגעיל) את תצאי רק עם ערסים? חס וחלילה!
רק עם לא ערסים! את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. ? אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות? לייק דה(?), מושי מושלם, כזה כאילו.. עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה..?
מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה?
אנטי פאקציזם
ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!? הא??????????? ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד... צריך להכחיד את כולכן, רציני. עד ה"מושי מושלמת" האחרונה!!!

Love Bem

New member
אנטי פאקציזם?../images/Emo6.gif

עד ה"מושי מושלמת" האחרונה??? יאללה זה נשמע טוב!

sap sapir

New member
עונהה

איך קוראים לך? ספיר זה שם של פאקצה? לא נראלי היית משנה אותו? לא בת כמה את? 15 וחצי מתי הבנת שאת פאקצה? אני לא והודית בזה בפני אנשים? לא גם בנים יכולים להיות פאקצה? אם הם הומוים אז כן מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות? ורוד וזה הצבע המועדף עלייך? לא איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? רוק ופופ אז זה מוזיקה של פאקצות...? לא באיזה צבע השיער שלך? חום כהה וזה תואם את הגזע שלנו? אה? היית מעדיפה משו' אחר? משו אחר במקום מה? את מתאפרת? לפעמים ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...) לאאא איזה בגדים את לובשת לבית ספר? חולצת בצפר וג'ינס ואנשים חושבים שזה פאקצתי? לא וביציאות, מה לובשת? ג'ינס וחולצה יפה או חצאית אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...? לאא אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן? לא ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...? אממ כל מיני ספורט עקב מגפיים.. כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות) לא לא בקטע של אירופה כזה, מנגו? לא ממש כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו? לא אוהבת אותם ממש אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות? לא יודעת ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...? אנשים שלובשים שחור את תצאי רק עם ערסים? תלוי את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. נגיד ? אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות? כאילו שיו.. עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה..?. אני לא פאקצה מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה? אולי השנואה והן אגם ורוני ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!? מי? ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד...שאלון דפוק ביותר

Love Bem

New member
אני מכירה הרבה פאקצות שקוראים להם

ספיר חחחח.. אבל אנ בטוחה שאת לא. אני גם מכירה פאקצות שקרואים להם איימי או אימלי

sap sapir

New member
חחחח באמת?

דווקא אני לא מכירה..איימי זה לא שם של פאקצה! וזה שם ממש יפה הלוואי שהיו קוראים לי איימי או אמילי

busted4ever

New member
^^'

איך קוראים לך? קל[יי]ר [אבל כולם קוראים לי קלי] זה שם של פאקצה?קלי כה חחחחח היית משנה אותו?בחיים לא. בת כמה את?16 וחצי מתי הבנת שאת פאקצה? אנלא פאקצה. והודית בזה בפני אנשים?אממ לא גם בנים יכולים להיות פאקצה?בארורר מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות?ורוד ולבן ^^ וזה הצבע המועדף עלייך?ורוד שחור וירוק זה הצבעים שאני הכי אוהבת איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע?פאנק רוק\פופאנק\סקייטפאנק\אימו אז זה מוזיקה של פאקצות...?חחח לא באיזה צבע השיער שלך?בלונד וזה תואם את הגזע שלנו?o_O היית מעדיפה משו' אחר?לא [: את מתאפרת?ברור ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...)לייק סוואוו כה איזה בגדים את לובשת לבית ספר? גינס וחולצת ביצפר ואנשים חושבים שזה פאקצתי?לא וביציאות, מה לובשת?תלוי בחשק שלי אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...?לא ממש אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן?לא חחחחחח ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...?ואנס ואנס ו...ואנס!! כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות) כה לא בקטע של אירופה כזה, מנגו?לא כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו?כה אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות? |= ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...?אני נגד סטראוטיפים את תצאי רק עם ערסים?לא ממש לא את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. ?לא הבנתי מילה אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות?לייק סואוווו דה יאסססס שיואאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווו ומושי עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה..?.אני מכורה לקניות מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה?חחחח הילארי דאף ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!?לא מכירה אותה ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד... MUSIC IS LIFE

bar jones

New member
אני לא מתכוונת למה שכתבתי!

איך קוראים לך? מור זה שם של פאקצה? מקווה שלא היית משנה אותו? מניחה שלא בת כמה את? שלא תדעי מצרות מתי הבנת שאת פאקצה? הבנה זה מחוץ לתחום שלי =) והודית בזה בפני אנשים? אני פקצה- האנשים היחידים שאני מכירה זה המוכרות בפינק ואודם. גם בנים יכולים להיות פאקצה? לאן את חותרת? מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות? פינק כאילו.. וזה הצבע המועדף עלייך? חחחח אני מעדיפה סגול איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? פופ רוק מטאל קלאסי פאנק.. אז זה מוזיקה של פאקצות...? חייבת להודות שפופ כן באיזה צבע השיער שלך? הטבעי או אחרי שדחפתי לו כמויות של מי חמצן? וזה תואם את הגזע שלנו? גם את פועלת לפי תורת הגזע? זה סו פאסה, חייבים למצור ביסוס מדעי חדש. היית מעדיפה משו' אחר? ג'ינג'י זה מגניב.. את מתאפרת? אממ שבא לי, כן. ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...) האמת שלא!!! איזה בגדים את לובשת לבית ספר? ג'ינס, וחולצה... וחזייה... ותחתון.. וגרביים.. וחגורות אני אוהבת! ואנשים חושבים שזה פאקצתי? אממממ, בהשוואה לשכבה י"א? או לי'? וביציאות, מה לובשת? משתלדת להשקיע קצת, חולצה יותר יפה, אולי יותר איפור, עגילים.. אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...? אממממ, מה ששלי- שלי וכך זה יישאר. אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן? לא, הן נטע זר. ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...? יש לי די הרבה סניקרס של פומה, ושל אדידס, נעלים של נייק, 4 זוגות מגפיים, נעלי בובה, הרבה כפכפים ונעלים לקיץ.. כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות) לאאא!!! האיכות של הבד של פוקס גרועה- תווכחו לבד בכביסה השלישית, אני מעדיפה זארה מנגו וקאסטרו וגולף גם טובים. לא בקטע של אירופה כזה, מנגו? יההה מעולה!!! כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו? קולקציית החורף לא הכי, אבל בקיץ מדהים! אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות? אממממ ברבי? ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...? חחחח, הם סו חמודייםםםםם את תצאי רק עם ערסים? בטח ורק עם יש גורמט -) את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. ? אני לא מסווגת אנשים לפי הקבוצה עליה הם משתייכים. אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות? באמא שלך עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה..?. אמממ יש לי די הרבה דברים ורודים- אבל בסגנון! מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה? אמממממ לויודעת חח.. ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!? מי זו? ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד...

אני../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

איך קוראים לך? שירן זה שם של פאקצה? לא....לפחות ככה אני מקווה. היית משנה אותו? בשום אופן לא. בת כמה את? 18 ושלושה חודשים מתי הבנת שאת פאקצה? אף פעם
והודית בזה בפני אנשים? נבר גם בנים יכולים להיות פאקצה? חח לדעתי כן. מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות? ורוד/אדום וזה הצבע המועדף עלייך? לא איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? לועזית MTV אז זה מוזיקה של פאקצות...? תלוי באיזה צבע השיער שלך? שטני וזה תואם את הגזע שלנו? לא יודעת היית מעדיפה משו' אחר? לא את מתאפרת? כן ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...) לא. מעט שחור בעיניים איזה בגדים את לובשת לבית ספר? אני כבר לא בבצפר
ואנשים חושבים שזה פאקצתי? ^ וביציאות, מה לובשת? מה שיש חח אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...? לא. אני דתייה
אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן? שידרוג מוקצן ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...? נעליי ספורט שאני הולכת איתן לרוב, מגפיים (לא מעור) ואולסטאר כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות) לעיתים רחוקות. לא בקטע של אירופה כזה, מנגו? לא כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו? קסטרו
אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות? להשאר נורמלית
ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...? אנשים. את תצאי רק עם ערסים? בחיים לא
את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה? רוני. סתם. ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!? מי זאת? ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד... ליל מנוחה.

may90

New member
הוי

איך קוראים לך? מאי זה שם של פאקצה? מייבי היית משנה אותו? לא בת כמה את? 15 מתי הבנת שאת פאקצה? &**ק Xנ* &X!!!!!! והודית בזה בפני אנשים? &X גם בנים יכולים להיות פאקצה? גייז מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות? פעם זה היה ורוד. עכשיו ורוד זה אימו. כןכן. אז כל מה שנוצץ וזה הצבע המועדף עלייך? לא שלי זה כחול איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? פאנק ורוק אז זה מוזיקה של פאקצות...? כן. XDDD באיזה צבע השיער שלך? חום וזה תואם את הגזע שלנו? זה תואם לגזע. נקודה. XD היית מעדיפה משו' אחר? לא את מתאפרת? אכן ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...) יש לי שחור בעיניים ואני גאה בזה! איזה בגדים את לובשת לבית ספר? תלבושת אחידה וג'ינס ואנשים חושבים שזה פאקצתי? &**ק זה &X בסט**&. וביציאות, מה לובשת? חולצה וג'ינס >< אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...? פרחהXפקעצה 3> [אימו הארדקור ללא מבינים] אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן? OMG סוווווו לא! ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...? וואנס ואטניס ואולסטאר. כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות)-- פ!קס זה אא!ט לא בקטע של אירופה כזה, מנגו? MNG! כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו? OMG OMG OMG אם ה*! ע&** תחת!נ*ם כבר ה**תי משת*נה :O אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות? פר*ק*ת כ* הלב!ש 100לף ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...? &ב!ש 100מם את תצאי רק עם ערסים? ב-ר-!-ו!!!!111145235 את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. ? ערסים נועדו בשבילינו. אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות? סוו, סטאף, איו, !!!!11139249 עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה..?. לייק השיערות על הראש\ הגבות\ ריסים\ביתשחי הן פרווה ורודה עם נצנצים. [לא היה לי תחת לעשות את כל הסמלים] מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה? OMG פנינה רוזנבלום. הפקעצה המבוגרת ביותר שעוזרת למדינה ומראה איך הכל היה נראה אם היא לייק הייתה לייק סוו ראש ממשלה. ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!? OMG לא! היא פריקית בלונדינית ומוציאה לנו שם רע! כאילו שנלבש מכנסי תחלת עם חולצה ורודה.

Im Not Alone

New member
עונה =]

תודה
איך קוראים לך? איילת אבל חברות קראות לי יאלי
זה שם של פאקצה? אולי יאלי
היית משנה אותו? כן בת כמה את? 12 וכמה זמן
מתי הבנת שאת פאקצה? =0
והודית בזה בפני אנשים?
גם בנים יכולים להיות פאקצה? כן..פקצ
מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות? ורוד וזה הצבע המועדף עלייך? אולי
איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? פופ אז זה מוזיקה של פאקצות...? לא.. באיזה צבע השיער שלך? חום שחור
וזה תואם את הגזע שלנו? הא? היית מעדיפה משו' אחר?
את מתאפרת? נופ ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...) נופ.. איזה בגדים את לובשת לבית ספר? תלבושת
ואנשים חושבים שזה פאקצתי? לאלאלאלאא וביציאות, מה לובשת? בגדים ליציאה אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...?
נפגעתי אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן? מי זה אנחנו? ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...? בארון???? על הרצפה... כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות) לא.. לא בקטע של אירופה כזה, מנגו? מנגו הפרי? כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו? איכ אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות? אישתו של תומס [שאני כבר כזאת
] ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...? את מי שכתב את השאלון הזה.. את תצאי רק עם ערסים? לא.. את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. ? זאת שאלה? אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות? כאילו דה,את כל כך אאוט עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה..?. אני חמודה =] מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה? זאת מלא רק בלונדיניות
ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!? מי זה? ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד... הש..כאילו דה

Hip Hop star

New member
פוינטר!!!!../images/Emo2.gif

איך קוראים לך?אלה זה שם של פאקצה?לולו
היית משנה אותו?את מה......?את לולו? בת כמה את?14 וחצי מתי הבנת שאת פאקצה?לא הגעתי עדיין לשלב הזה והודית בזה בפני אנשים?לא גם בנים יכולים להיות פאקצה?כן מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות?לרוב חושבים ורוד או אדום או צבעים בהירים שעושים נעים לעיניים וזה הצבע המועדף עלייך?לא..אבל לא כי זה נחשב לפקאציתי... איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע?אפשר להגיד פופ וR&B אז זה מוזיקה של פאקצות...?יש מוזיקה לפקאצות.....?.... באיזה צבע השיער שלך?חום וזה תואם את הגזע שלנו?אה.......?חאלס לחוש.... היית מעדיפה משו' אחר?.................?! את מתאפרת?לא ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...)לא... איזה בגדים את לובשת לבית ספר?תלבושת בצפר ואנשים חושבים שזה פאקצתי?ברור... וביציאות, מה לובשת?דיסני
אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...?הכי פרחה שיש... אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן?וואלה ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...?אולסטאר,דיזל כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות)..נשמה שלא תחטוף בוקס.. לא בקטע של אירופה כזה, מנגו?פאפיה...יותר בקטע...בלי קטע... כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו?הלוואי והייתי יכולה ללבוש קסטרו אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות?אני לא פאקצה,ואני לא רוצה להיות כלום... ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...?וונאבי שמנסה להיות מוזר...? את תצאי רק עם ערסים?אה..................? את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה.?לנחות מהר על כדור הארץ(ראבק פוינטר,מה זה השאלון הזה?!
) ? אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות?אני מתחילה להרגיש גזענית... עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה..?.מי לעזעזל הפך את המילה פקאצה לאישיות שלמה של בנאדם?!
מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה?
ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!?מי...?
ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד...שפוינטר ממש ממש מדאיגה אותי=|

Love Bem

New member
אני!!!1111אחדאחדאחד

איך קוראים לך?איימי זה שם של פאקצה?כן היית משנה אותו?לא בת כמה את?16 מתי הבנת שאת פאקצה?מגיל 8 והודית בזה בפני אנשים?כן גם בנים יכולים להיות פאקצה?כן מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות?שחור וזה הצבע המועדף עלייך?שחור איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע?כול סוגי הרוק,מטאל,גות' ופאנק קצת ואימו אז זה מוזיקה של פאקצות...?פופ יעני בריטני פאקינג פיכס קריסטינה מגעילרה וכו... באיזה צבע השיער שלך?שחור ורוד אדום וסגול וזה תואם את הגזע שלנו?כן היית מעדיפה משו' אחר?כן את מתאפרת?כן ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...)כן איזה בגדים את לובשת לבית ספר?חולצת בית ספר ואנשים חושבים שזה פאקצתי?לא ניראה לי וביציאות, מה לובשת?בגדים אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...?לא אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן?כן ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...?וואנס אול סטאר כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות)?כן לא בקטע של אירופה כזה, מנגו?לא כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו?הם רוצחים אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות?מה יותר גרועה מי זה? ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...?לא קיימת! את תצאי רק עם ערסים?לא את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה.?לא אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות?הרבה סימנים עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה..?לא יודעת מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה?פאריס הילטון ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!?ממ..מה? ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד...כוס אמק

sarahhh

New member
חחחחחחח

איך קוראים לך?שרה זה שם של פאקצה?לא אבל שם של חננים היית משנה אותו?לא בת כמה את?17 מתי הבנת שאת פאקצה?אני לאאאאאאאאאאא והודית בזה בפני אנשים?לא כי אני לא גם בנים יכולים להיות פאקצה?ברור מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות?זה כאילו לא ברור?! וזה הצבע המועדף עלייך?לא אבל אני בכל זאת לובשת אותו איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע?הכל חוץ מקלסי ואופרה אז זה מוזיקה של פאקצות...? לא יודעת באיזה צבע השיער שלך?חום וזה תואם את הגזע שלנו?לאאאאאא היית מעדיפה משו' אחר?לאפ את מתאפרת?כן ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...)לאאאא אולי רק שחור איזה בגדים את לובשת לבית ספר?רגילים ואנשים חושבים שזה פאקצתי?לא וביציאות, מה לובשת?בגדים רגילים אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...?ממש לא אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן?כן ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...?רגילים בעיקר אדידס כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות) לא בקטע של אירופה כזה, מנגו?לפעמים אבל לא מנגו כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו?הם בסדר אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות?אני לא פקאצה וטוב לי עם עצמי ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...?כלום את תצאי רק עם ערסים?חס וחלילה את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. ?לא היתי מגדירה אתכן יותר טובות אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות? עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה..?.שום עובדה כי אני לא מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה?אין אחת כזו ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!?מי??? ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד... כן איכסה צריך לעשות משהו נגדכן

just jenny

New member
איים לייק מושי מושלמת../images/Emo68.gif

איך קוראים לך? ג'ני
זה שם של פאקצה? כן חחח
היית משנה אותו? אם לשם יותר יפה אז כה
בת כמה את?15 וחצי
מתי הבנת שאת פאקצה? איים נוט <הופ סו>
והודית בזה בפני אנשים? -__-
גם בנים יכולים להיות פאקצה? יאפ:]
מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות? שחור ורוד סגול
וזה הצבע המועדף עלייך? אני אוהבת את כל הצבעים, ואלה הם המועדפים
איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? הכל..
אז זה מוזיקה של פאקצות...? מאיפה לי X_X
באיזה צבע השיער שלך? חום כהה עם גוונים
וזה תואם את הגזע שלנו? :X
היית מעדיפה משו' אחר? שטאני עם פסים לא קשורים
את מתאפרת? יאפ, אבל לא בהגזמה.
ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...) שחור יש, וצלליות יש דיי הרבה אבל אני בקושי משתמשת;|
איזה בגדים את לובשת לבית ספר? חולצות בצפר ומכנסיים [לרוב ג'ינסים]
ואנשים חושבים שזה פאקצתי? איי דונט סינק סו..
וביציאות, מה לובשת? חחחחח מה שאני מוצאת מתאים לאותו מקום.. בכל זאת, צריך להראות מכובדים
אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...? לא נראהליX________X
אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן? מאיפהלי
ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...? חחח עדיף שאני לא אתחיל.. אני אומר בכללי.. אולסטאר, ואנס, בובה, נעלי בית שונות [חלקן פרוותיות
], כפכפים, נעלי ספורט ועוד..
כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות) סליחה. פוקס להיות חנות יפה
. ואנלא פאקצה אם אני קונה שם
לא בקטע של אירופה כזה, מנגו? אירופה יפה דווקא!!
כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו? לא אוהבת קסטרו! מדי פעם אולי..
אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות? איים נוט אה פאקצה. אני עצמי.
ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...? שונאת דעות קדומות.
את תצאי רק עם ערסים? איכ
.
את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. וואטאבר..
אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות? לייק סו, מושייימושלמתתת.
עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה..?. אוהבת ורוד
וכסףףףףףףף. אמממ כה.
מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה? לא נראהלי שיש
.. אולי לינדזי [חלק יגדירו אותה כפאקצה]
ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!? מי זאת?!?!
ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד... MATH SUCKS!!1 אה כה. תהיו בריאים.

למעלה