../images/Emo9.gif עונה
איך קוראים לך? ורד :] זה שם של פאקצה? אנערף.. היית משנה אותו? אמ.. כרגע לא, אבל אולי בעתיד
בת כמה את? 13 וחצי מתי הבנת שאת פאקצה? אמ.. לא ממש הבנתי. והודית בזה בפני אנשים? לא -__-
גם בנים יכולים להיות פאקצה? אהא, אבל איך יקראו להם "פאקץ"
מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות? ורוד נראה לי.. וזה הצבע המועדף עלייך? לא ממש איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? פאנק- רוק אז זה מוזיקה של פאקצות...? אם אתה אומר באיזה צבע השיער שלך? חום וב"ה אהיו לי קצוות ירוקים/ כחולים/ סגולים. וזה תואם את הגזע שלנו? מה?!
היית מעדיפה משו' אחר?
מה את רוצה?! דאמט. את מתאפרת? עיפרון כחול/ שחור ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...): בטח! שלא
איזה בגדים את לובשת לבית ספר? ג'ינס וחולצת בית ספר.. ונעלי ספורט. ואנשים חושבים שזה פאקצתי? לא מעניין אותי מה אנשים חושבים
וביציאות, מה לובשת? ג'ינס, חולצה ספורטיבית, ונעלי ספורט. אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...? יאככ
לא אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן? יש מצב
ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...? 2 אולסטאר נעל בובה לאירועים ב"ה יהיה ואנס ונראה לי שיש לי עוד 3 או 4 נעלי ספורט. ועוד זוג.
כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות): אמ.. יעני מפוקס, כן יש לפעמים שאני קונה בפוקס. לא בקטע של אירופה כזה, מנגו?
מנגו זה טעים. כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו? קסרו יש לי נראה לי 3 או 4 פריטים שלהם. אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות?
אני ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...?
אוי נו איזה שטויות. את תצאי רק עם ערסים?
יאכ ערסים
למה ה' הביא אותם לעולם בכלל?! את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה? כן מה שתגידי -_- אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות? לייק דה, סווו, מווי.. וכל מניי הסימנים המוזרים האלה *!2 7 K אני לא מבינה איך הן יכולות לקרוא
עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה..?
כי בא לי. מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה?
לא יודע ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!?
לא ראיתי ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד...
סתמי.