../images/Emo12.gif
איך קוראים לך?עינב זה שם של פאקצה? חחח לא יודעת! לא נראה לי :\ היית משנה אותו? אולי בת כמה את? 15 וחצי מתי הבנת שאת פאקצה?
אני לא והודית בזה בפני אנשים?
גם בנים יכולים להיות פאקצה?כן!!!!! דווקא בנים פקאצות נראה לי נחמד מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות? אמממ שחור!?? וזה הצבע המועדף עלייך? לא איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? פאנק רוק\ פאנק פופ אז זה מוזיקה של פאקצות...? לאאא!!!!!!!!!!!!!! באיזה צבע השיער שלך? שחור וזה תואם את הגזע שלנו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גזע! היית מעדיפה משו' אחר? בשיער? לא!
את מתאפרת? לא ממש ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...)רק גלוס ועיפרון שחור איזה בגדים את לובשת לבית ספר? חולצה (תלבושת אחידה) וג'ינס ואנשים חושבים שזה פאקצתי? לא
וביציאות, מה לובשת? ג'ינס וגופיה או קפוצ'ון.. תלוי בעונה אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...? לא
אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן? אנחנו? ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...? ואנס
אטניס
אדידס|מאוהב כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות)
אין לי בגדים משם לא בקטע של אירופה כזה, מנגו? מנגו נחמד כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו? יותר מידי פרווה! אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות? אני לא ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...? אנשים נחמדים ביותר את תצאי רק עם ערסים? בעעעע לא את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. ?
אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות?שיו, שוס, כפרה, נשמה, עיניים, לייק הלווו, דההההההה וכו' וכו' עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה..? אני לא פקאצה, אבל אני לא חושבת שורוד זה כזה נורא, עד גבול מסויים! מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה? ג'סיקה סימפסון חחחחחח ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!? לא ראיתי את זה ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד...סתמו!