-שאלון

Hip Hop star

New member
../images/Emo32.gif-שאלון../images/Emo70.gif

זה נהיה הרגל,ואמילי החליטה להפסיק לבנתיים,אז כנראה שאני מתחילה להביא לפה שאלונים כדי להעיר אתכן,וגם כי אני מאמינה שזה כיף לנו לענות בין אם אנו משועממים או לא
אז בשביל הכיף שאלון שלקחתי מפורום "סקרים ושאלונים". קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo143.gif

תודה לעצמי ולפורום סקרים ושאלונים
קצת בכללי שם:אלה פירסינג:
קעקועים:
גובה:1.69 מידת נעליים:41 צבע שיער:חום אחים/אחיות:אח בת כמה את נראית:מנמנמ...טוענים ש-17+ משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
שפות:עברית,אנגלית,פורטוגזית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?סבלנות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?פילוסופית מדי בשביל אנשים מסוימים
האם... את/ה דלוקה על מישהו:אולי את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג:ממש לא את/ה אוהבת רכבות הרים:בהחלט!
את/ה הייתם בחו"ל:נולדתי בחו"ל
בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:
האם את\\ה... אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:אף פעם נשבר לך הלב:לא ידוע שברת לבבות:לא ידוע השם שלך הופיע בעיתון:לא ספרתי התחרטת על דברים שעשית:לא ספרתי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:תודה ממתק:סוכריה על מקל סרט מצויר:אלאדין קורנפלקס:של תלמה מסטיק:מנטה אורביט צבע:שחור יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:אין כזה יום תכשיט:אין חורף\\קיץ:קיץ בחדר:הארון הפרטי שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:לירון ראה אותך בוכה:לירון הלכת איתו לסרט:גילית צעק עליך:אלון
שלח לך מכתב:קורל האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?עין רעה אהבה ממבט ראשון?לא ממש חיים שאחרי המוות?בערך יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט?כן היית על במה?כן חשבת שאת\\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?כמעט הקפיצו אותך כיתה?כמעט רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים שיר אהוב:וואו...... אוכל אהוב:פסטה(?) תוכנית אהובה:כרגע...ויוה לה באם
ספורט אהוב:נמנמנמ תחביב:לקורא,לשמוע מוזיקה,לראות סרטים,להיות עם חברות זמר/זמרת/להקה אהובים:דסטניז צ'יילד,פייטסטאר,מקפליי,באסטד,פרנץ פרדיננד עיתון אהוב:נמנמנמנמ....ידיעות אחרונות וסתם מה השעה עכשיו?02:08 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה?להמשיך לקורא איזה ארוחה אחרונה אכלת?ערב תיכון או אוניברסיטה?נמנמנמנמ אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת?אח שלי טובע בתחת של עצמו צועק 'הצילו'.סתם...נמנמ..את המקלדת כשאני מקלידה ריח האחרון שהרחת?קרם גוף מבית מלון פלמירה שבאילת איזה רינגטון יש לך בפלאפון?פמלה-שי גבסו מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?לעצמי ולכל מי שאני אוהבת ומי שאוהב/ת אותי!

הכי חשוב שזה לא ארוך../images/Emo3.gifחחח

קצת בכללי שם: שני.. פירסינג: אין.. קעקועים: אין.. גובה: 1.61 מידת נעליים: 38.. צבע שיער: שטני בהיר.. אחים/אחיות: 2 אחיות.. בת כמה את נראית: 15 (?).. משקפיים? יש..
גשר? אין.. עבר פלילי: אין.. שפות: עברית, אנגלית, וטיפה ספרדית.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? העיניים.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כשקר לי אני הופכת לסגולה
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא.. את/ה רוצה פירסינג: בכיף.. את/ה אוהבת רכבות הרים: כה.. את/ה הייתם בחו"ל: כה.. בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד!! להרוג אנשים: נגד!! עישון אצל בני עשרה: נגד!! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד!! מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: בעד.. האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: לא.. אי פעם בכית על בן: לא.. אי פעם שיקרת: כה.. אי פעם נעצרת: לא.. כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם.. נשבר לך הלב: אף פעם.. שברת לבבות: פעמיים.. השם שלך הופיע בעיתון: עיתון בצפר נחשב?! התחרטת על דברים שעשית: המוןןןןן פעמיםםםם!! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סבבה.. ממתק: אגוזי
סרט מצויר: סימבה.. קורנפלקס: כריות
מסטיק: בזוקה.. צבע: ורוד
יום בשבוע: שבת.. היום הכי לא מועדף: שני.. תכשיט: טבעת.. חורף\\קיץ: חורף.. בחדר: המיטה שילי
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ידיד שלי.. ראה אותך בוכה: הכיתה שלי.. הלכת איתו לסרט: חברות.. צעק עליך: המורה למדעים.. שלח לך מכתב: מי שולח מכתבים בימינו?! האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? לא.. אהבה ממבט ראשון? לא.. חיים שאחרי המוות? כה.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא.. הופעת בציבור בפיג'מה? כה.. בכית בסרט? כה.. היית על במה? כה.. חשבת שאת\\ה הולך למות? כה.. נכשלת במקצוע? כהההההההההה.. הורידו אותך כיתה? לא.. הקפיצו אותך כיתה? הקפיצו בגן.. רצית להיות המין השני? לא.. דברים אהובים שיר אהוב: Wht don't you kiss her?! אוכל אהוב: מרק עוף של סבתא.. תוכנית אהובה: סאמרלנד.. ספורט אהוב: כדורעף.. תחביב: קניות.. זמר/זמרת/להקה אהובים: ג'סי מקרטני
מקפליי
באסטד
SOD
עיתון אהוב: ראש1.. וסתם מה השעה עכשיו? 12:03.. תפוח או בננה? תפוח.. כחול או אדום? כחול.. סתיו או אביב? סתיו.. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לא ידוע.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב..אתמול.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון.. אתה משועמם/ת? כה.. רעש אחרון ששמעת? מכונת כביסה
ריח האחרון שהרחת? את התנור שלי נשרף.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? BAD DAY
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? בן דודה שלי..

Hip Hop star

New member
אם לא הייתי יודעת...

הייתי חושבתשאת צוחקת עליי
מור!בואי לצפיית בנות רק שלי ושלך על כל הסירטונים שקיימים על הבנים האלה שאת כ"כ אוהבת
ונגנוב למישהי את הדיוידי,ונרד שות על הכריאוגרפיה של דאגי ודני
אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!
אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
מורררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bar jones

New member
אלהאלהאלהאלהאלהאלהאלהאלה

אלההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אהובתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הנצחיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחח אני לא צוחקת, אני הייתי רצינית... עברתי בת בת.. חיפשתי איזו צדיקה בסדום... ולא!!!!! גרררררררר!!! אנחנו באמת חייבות לעשות לנו שוב ערב בנות,ף יש לי המון המון לומר לך...!!!!!! =)

Hip Hop star

New member
מורמורמורמורמורמורמור!!!!!!

השבוע יהיה לי ערב בנות עם שרון
רציתי להזמין אותך,אבל את כבר ידועת כמה "גדול" החדר שלי
כשנעבור לגור יהיה המון מקום לכל הפורום
וגם לי יש לספר.אתמול חיכיתי שתסיימי ללמוד.מתי נוכל?

Rowdy Girl

New member
כלבע...

את לא הזמנת אבל שרון כן *נענעבננה* אבל היא הזמינה אותי אלייך ככה ש...
לוחשוב אנלא באה במילא

shircherry

New member
שלי =)

קצת בכללי שם: שירלי פירסינג: עגילים באוזניים... קעקועים: לא גובה: חסוי מידת נעליים: 36-39... זה תלוי בנעל... צבע שיער: חום-שחור.... תלוי במצב רוח שלו אחים/אחיות: אין בת כמה את נראית: אתם תגידו לי... משקפיים? יאפ גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: אנגלית שפת אם, עברית כמובן, טגאלוג(פיליפינית) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אין כל כך... אמממ תמימות? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? מאיפה להתחיל? אממממממ תמימות... האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: ברור את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כבר לא להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: בעד. שיהיה להם בכיף האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: אממממממממממ לא נראה לי.... אי פעם בכית על בן: ברור אי פעם שיקרת: אבל תמיד מתוודה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אחת נשבר לך הלב: אחת שברת לבבות: אחת? השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית: יותר מידי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: במבה ממתק: סוכריה על מקל סרט מצויר: sopngebob קורנפלקס: שוגי מסטיק: לא יודעת... צבע: כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: חמישי תכשיט: שרשרת חורף\\קיץ: קיץ בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה: לא יודעת.... הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך: אמא? שלח לך מכתב: לא זוכרת... נראה לי שזה היה הצבא... האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? בפורים... בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: saddest girl story- the starting line אוכל אהוב: צ'יפס תוכנית אהובה: בות גילמור ספורט אהוב: סקייט? זה נחשב אקסטרים... תחביב: מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים: יותר מידי כדי להתחיל לדרג... אני פשוט אומר מקפליי עיתון אהוב: tv hits וסתם מה השעה עכשיו? 12:06 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? ללמוד? לאכול... איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת צהריים... של אתמול תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? יאפ רעש אחרון ששמעת? המחשב ריח האחרון שהרחת? לא יודעת... אפטרשייב של מישהו... איזה רינגטון יש לך בפלאפון? always- blink אבל מקפליי בהתאמות... מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חסוי זהו?!?!?!?!??!?!

loner in love

New member
אניאניאני

קצת בכללי שם: חן פירסינג: אוזניים? קעקועים: אין גובה: 1.60 מידת נעליים: 37-8 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 13-16 תלוי את מי שואלים משקפיים? יש גשר? אין D: עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הכל האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא, מניסיון. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כה את/ה הייתם בחו"ל:כה בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכללי נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד נגד נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: בעד האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 000 נשבר לך הלב: המון שברת לבבות: ידוע לי על פעמיים
השם שלך הופיע בעיתון: 000 התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: להלה ממתק: כל מיני סרט מצויר: לאדע קורנפלקס: שוקו שוגי מסטיק: מאסט צבע: שחור וכחול יום בשבוע: חמישי ושישי היום הכי לא מועדף: שבת וראשון תכשיט: צמידים? חורף\\קיץ: חורף בחדר: מיטה טלויזיה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: דורין ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: אמא ואח צעק עליך: לא זוכרץ שלח לך מכתב: צה"ל האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? הממ כל מיני אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? אולי דברים אהובים שיר אהוב: המון אוכל אהוב: תותים
תוכנית אהובה: אוסי וחברים ספורט אהוב:שינה תחביב:מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: המון עיתון אהוב:אין וסתם מה השעה עכשיו? 13:33 תפוח או בננה? שניהם כחול או אדום? כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לראות סרט איזה ארוחה אחרונה אכלת? ספגטי עם רוטב עגבניות תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? שירים בMTV2 ריח האחרון שהרחת? של האוכל שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? She Falls Asleep part 1 מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הוא

bustedit

New member
באלי../images/Emo3.gif

קצת בכללי שם: קרין פירסינג: רק באוזן.. שני חורים וחור אחד למעלה קעקועים: נופ גובה: 1.75? אבל זה היה מזמן ואני מאמינה שעוד גבהתי.. מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 אחים קטנים בת כמה את נראית: חלק אומרים 16 משקפיים? עדשות
גשר? לע עבר פלילי: ממ לא
שפות: עברית, אנגלית קצת ערבית מהבצפר, טיפה יידיש, פרסית(כן, כן..
) ו2 מילים ברוסית.. ומכל הטלנובלות שאני רואה התחלתי להבין פורטוגזית (ברזילאית?)
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? ממ החוש הומור? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אין לי כח להתחיל עם מגילות
האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג: לבינתיים
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל:
בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן ולא.. מצד אחד זה קשה.. מצד שני מתגעגעים יותר וזה גם לא טוב להיות כל הזמן דבוקים אחד לשני.. להרוג אנשים: :||| עישון אצל בני עשרה:
מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: לא מפריע לי האם את\\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: הפסקתי לספור
נשבר לך הלב: כנ"ל.. שברת לבבות: חח יש כמה
השם שלך הופיע בעיתון: נראלי התחרטת על דברים שעשית: לפעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: א
ה
ב
ה ממתק: הוו
ומסטיקיםםם
סרט מצויר: מלך האריות
ומוצאים את נמו קורנפלקס: עוגי מסטיק: אבטיח צבע: ממ ורוד בהיר
יום בשבוע: שני היום הכי לא מועדף: ראשון!!!
תכשיט: אע.. חורף\\קיץ: קיץקיץקיץקיץקיץ
בחדר: קיר הסגידה של באסטמקפליי שלי
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחי הקטן חח ראה אותך בוכה: יועצת בצפר הלכת איתו לסרט: ממ.. צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: .. האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? בד"כ הרבה. לעבור מתחת לסולם.. שמראה נשברת וכל השיט הזה.. אהבה ממבט ראשון? אה הא חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אמא
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד הופעת בציבור בפיג'מה? חח אממ לא בכית בסרט? יו תמידד אני רגישה בטירוף ובוכה אפילו מסרטים מצויירים *אהמ*מופסה*אהמ* היית על במה? אכן חשבת שאת\\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? בארור כאילו הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: אוי כ"כ הרבה.. האמת שממש חרשתי על jimmy eat world- hear u me ועל edwin mccain- i'll be אוכל אהוב: שניצללללל
תוכנית אהובה: מכושפות ספורט אהוב: לפצח גרעינים מול הטלויזיה תחביב: לשמוע מוסיקה.. לצייר.. לראות סרטים.. יציאות בלאגנים זמר/זמרת/להקה אהובים: קלי קלארקסון, באסטד מקפליי דורק דה ראסמוס.. עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? רבע ל2 תפוח או בננה? בננה
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? סנדביץ' תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? מהטלויזיה ריח האחרון שהרחת? של המסטיק של עצמי חח איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סתם משו לא מוכר מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אחי הקטןן והפשוששש

HoFiT592

New member
את יודעת פרסית../images/Emo2.gif

ההורים שלי מדברים פרסית ואף פעם לא לימדו אותי

m i c k e y 15

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo28.gifשאלון כיפייייי../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif

קצת בכללי שם: מיכל פירסינג: רק באוזניים קעקועים:
אבל רוצה גובה: 1.67 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אח קטן בן 12 בת כמה את נראית: 17 ככה אמרו לי
משקפיים? לא גשר? היה וברוך שפטרנו! עבר פלילי: ממש לא שפות: אנגלית ספרדית ועבריתת הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שיש לי אישיות יפה ושאני חייכנית מאוד הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? יותר מדי עקשנית..ואולי גם מדברת הרבה האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן, כאילו תלוי להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:
למה לא
האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים
נשבר לך הלב: עדיין לא ומקווה שלא
שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סבבה ממתק: שוקולד פרה
סרט מצויר: מלך האריות! שולט
קורנפלקס: רגיל
מסטיק: לא אוהבת
צבע: כחול ושחור..ובורדו יום בשבוע: חמישי ושישי היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: שרשרת חורף\\קיץ: קיץ
בחדר: טלויזיה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אח שלי ראה אותך בוכה: חברה שלי
הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אמא
שלח לך מכתב: הביתת ספר..חח האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא..סתם שטויות אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כן!
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? חח כן בכית בסרט? כן ברור היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים
שיר אהוב: הרבה מדיי אוכל אהוב: שניצל אורז ופיצה
תוכנית אהובה: מכושפות,סאמרלנד ספורט אהוב: סקייטבורד וכדורגל
תחביב: לשיר ולרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: ג'סי מקרטני
,מקפליי
, סימפל פלאן
,הילארי דאף, בלינק 182
ועדדד.. עיתון אהוב: ראש 1 ומעריב וסתם
מה השעה עכשיו? 14:02 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? להיות בפורומים עוד חח איזה ארוחה אחרונה אכלת? בורקס בבית ספר תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא..יש את השאלון הזה
רעש אחרון ששמעת? מוזיקה באוזניים ריח האחרון שהרחת? בורקס איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של ברטני, טוקסיק מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? סבתא שלי

למעלה