-שאלון

0 דיש 0

New member
עונה.. =]

בכללי שם: עדי / בנשלו פירסינג: בעתיד.. קעקועים: בחיים לא גובה: 166 בערך מידת נעלים: 40 צבע שיער: חום קקה אחם/אחיות: אחות בת 19.. בת כמה את נראית: אמ 14 בערך משקפיים? יש אבל אנלא שמה אותם.. גששר? יש עבר פלילי: אנשים משאילים לי מחק ואני לא מחזירה להם, נחשב גניבה? שפות: עברית בעיקר, אנגלית, גרמנית, ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אין ממש משהו.. העיניים והביטחון העצמי. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? במראה בחיצוני: האף שלי, הגב הבטן והתחת העצום. באופי: הווו יש הרבהה... שלפעמים אני כלבה.. שלפעמים אפחד לא מבין אותי.. שאני עמוקה מדיי.. מדברת יותר מדיי.. האם... את דלוקה על מישהו: כן, לצערי את רוצה לגור במקום אחר: אממ רק בבית אחר, אבל לא בעיר/ארץ אחרת. את מאמינה באהבה ווירטואלית: מאמינה, אבל לא רוצה אחת כזו. את רוצה עוד פירסינג: כןןןן בגבה ובאוזן למעלה איך שלא אומרים את זה. את אוהבת רכבות הרים: כן. היית בחו"ל: כה =] בעד\\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: נגדד להרוג אנשים: כן, אבל רק עם סיבה טובה. סתם בחיים לאא! עישון אצל בני עשרה: שיעשנו, מכפת לי. אני לא אעשה את זה. נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד!!! מערכת יחסים של הומואים//לסביות//ביסקסואלים: בעד! האם את.. אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: יותר מדיי אי פעם שיקרת: כן, נו אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים.. היית מאוהבת: היו מלא אהבות קטנות, אבל אהבת אמת.. פעמיים. נשבר לך הלב: אותן פעמיים חח שברת לבבות: זה לא שהם באים ואומרים לי.. יש פעמיים שאני יודעת עליהן השם שלך הופיע בעיתון: לא נראה לי קרה מתישו התחרטת על דבירם שעשית: כ"כ הרבה פעמים.. דברים מועדפים.. מילה בת ארבע אותיות: אין ממתק: שוקולד זה לא ממתק נכון? סרט מצויר: מלך האריות. קורנפלקס: כריות מסטיק: לכל המסטיקים אותו טעם צבע: ירוק יום בשבוע: אממ שישי, רביעי היום הכי לא מועדף: שבת. משעמם פחד. תכשיט: צמידים חורף\\קיץ: קיץ. בחדר: מיטה האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: חוץ ממני?! לא זוכרת.. ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: אורען גומקה ומונה צעק עלייך: אמא שלח לך מכתב: או סושי או טוקע האם את מאמינה ב.. אמונות טפלות? אם כן איזה? אמממ לא ממש אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה13 ואמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? בהופעת סיום של ו' בכית בסרט? כה היית עעל במה? כן חשבת שאתה הולכת למות: כן.. נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: יש הרבה אוכל אהוב: סופלה שוקולד, ירקות. תוכנית אהובה: חברים , אלי מקביל , תהרוג אותי וזהו ספורט אהוב: כדורגל וריקוד תחביב: מוזיקה, ריקוד, משחק.. ובת'כלס, סתם לשבת לדבר עם חברים. זמר/זמרת/להקה אהובים: יש כ"כ הרבה.. עיתון אהוב: ראש1.. שטחי ביותר :p וסתם מה השעה עכשיו? 17:37 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב: שניהם מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי: לארוז בגדים לאבא [הורים גרושים] איזה ארוחה אחרונה אכלת: צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון את משועממת? אם אני עושה את זה, כנראה שכן. רעש אחרון ששמעת? צלצול הטלפון שלי ריח אחרון שהרחת? לאזוכרת איזה רינגטון יש לך בפלא? איזה משו של מוצרט חח מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: שישקו ^___^ חח כאילו שמישהו באמת קרא את כל זה.. הסמיילים לא עובדים לי :(

simpsonit

New member
ע=ו=נ=ה= ../images/Emo13.gif

שם: ספיר פירסינג: לא.. אבל 5 עגילים באותה אוזן
קעקועים: לא גובה: 1.69 מידת נעליים:41 צבע שיער: בלונד \שטני אחים/אחיות:2 אחיות ואח בת כמה את נראית:???? משקפיים? לא... גשר? לא... (בעתיד..) עבר פלילי: לא שפות:עברית ולומדת אנגלית.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חיצונית- את הפנים, פנימית- ישירה ואכפתית הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אממ חוסר ביטחון עצמי!!! האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא... את/ה רוצה לגור במקום אחר: כע... חחח מאוד רוצה!! אופקים זה סתם חור!!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא.. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא.. אולי בלשון אבל זה בגדר חלום בלבד את/ה אוהבת רכבות הרים:כע!! חולע על זה
את/ה הייתם בחו"ל:כן.. פעמיים בהפלגה ליוון טורכיה קפריסין ואממ טיסה לצרפת בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:אין לי בעיה עם זה ... האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: כן... אי פעם בכית על בן:כן... אי פעם שיקרת: כן.. אי פעם נעצרת: לא.. כמה פעמים... היית מאוהבת: אממ לא הרבה .. פעמיים.. אבל ממש מאוהבת
נשבר לך הלב: אממ לא דעת... שברת לבבות: אין לי מושג.. השם שלך הופיע בעיתון: הופיעה במקומון של אופקים... פעמיים.. התחרטת על דברים שעשית:על הרבה!! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ???? ממתק: קינד בוואנו.. סרט מצויר: ארתור
קורנפלקס: שוגי בריבוע... חחח מסטיק: zoom צבע: שחור, לבן, ורוד,אדום יום בשבוע: שבת!!! היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: ??? חורף\\קיץ: חורף
בחדר: ?. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: עדן .. ישנה אצלי .. ראה אותך בוכה: אף אחד.. אלא אם כן עדן שמה לב .. הלכת איתו לסרט: אממ..מחר... אמורה ללכת עם חברות.. צעק עליך: אחי הנודניק!! שלח לך מכתב: יש דבר כזה שקוראים לו מ=ס=נ=ג='=ר= האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא מאמינה ... אהבה ממבט ראשון?כן מאמינה חיים שאחרי המוות? כן מאמינה ... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? ????? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן... הופעת בציבור בפיג'מה? חחח כן.. פעמיים חחח בכית בסרט? לא.. היית על במה? כע הרבה .. חשבת שאת\\ה הולך למות? לא.. נכשלת במקצוע? לא.. הורידו אותך כיתה? לא.. הקפיצו אותך כיתה? לא.. רצית להיות המין השני? לא... דברים אהובים שיר אהוב: when day turns into night אוכל אהוב: פירה ושניצל.. תוכנית אהובה:דרייק וג'וש חחח ספורט אהוב:כדורגל וכדורסל וגם כדורעף תחביב:לשיר, לשמוע מוזיקה ,לכתוב שירים, לצייר זמר/זמרת/להקה אהובים:או.. לא כדאי שאתחיל.. תסתפקו בבאסטד מקפליי פייטסטאר וסאן אוף דורק.. עיתון אהוב:.. יש הרבה ראש 1 מאוד נחמד.. וסתם מה השעה עכשיו? 18:05 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לשירותים.. חח סתם לא דעת.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? שוקו ולחמניה עם שוקולד חחח תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטנה אתה משועמם/ת? ככככןןןןןןן רעש אחרון ששמעת? מכונת כביסה חעחעח ריח האחרון שהרחת? אמא מבשלת.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אמ.. באסטד.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? צ'ארלי ??!!.חח לסבא

../images/Emo207.gif

שמעו אתמול בבוקר חזרתי מטיסה בלונדון בדרך הייתי בהופעה של סימפל פלאן וזה וקניתי גם את הדיסק הראשון של מקפליי ולוח שנה גדול של מקפליי... אז בבלוג שלי יש תמונות וזאת לא סתם פרסומת לבלוג שלי אלא באמת כתוב שם על הכל ויש תמונות של הדברים....זה בפוסט הלפני האחרון: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=98950

m i c k e y 15

New member
יאאא כיףף לךך!!

יאא גמני רוצה את האלבום והלוח שנהה והופעה של סימפל!!!

vered131

New member
../images/Emo13.gif תודה אלה ../images/Emo24.gif

קצת בכללי שם: ורד :] פירסינג: אין. היה למעלה באוזן אבל.. נסתם :( קעקועים: אין -__- גובה: אמ.. כבר מזמן לא בדקתי :-\ מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית: פעם אמרו לי שאני נראת בת 18. דפוקה! משקפיים? היה לי
גשר? נראה לי שאני צריכה. עבר פלילי: אין. שפות: אנגלית, ערבית וספרדית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? לא יודעת. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אממ.. הרבה. האם... את/ה דלוקה על מישהו: אהא
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא ממש. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: כןן!!! את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אמ.. בעד. אבל זה סתם חארטה. להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: אם הם אוהבים, שיהיה לכם בכייף. האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: אהא אי פעם בכית על בן: אהא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אמ.. לא יודעת. נשבר לך הלב: .... שברת לבבות: ... השם שלך הופיע בעיתון: פעם 1 התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חברות. זה 5 אבל לא משנה XD ממתק: מקופלת
סרט מצויר: בובספוג קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה צבע: ירוק/ בורדו יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: צמידים חורף\\קיץ: קייץ בחדר: טלוויזיה/ מערכת האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני?! ראה אותך בוכה: אמ.. אמא הלכת איתו לסרט: אוווי.. כמה זמן לא הייתי בסרט. נראה לי חברות צעק עליך: אמא >< שלח לך מכתב: אמ.. ירדן האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמינה. אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? לא. נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: יש מלאאא אוכל אהוב: כנ"ל תוכנית אהובה: כנ"ל ספורט אהוב: אמ.. ריצה / כדורגל. תחביב: אין XD זמר/זמרת/להקה אהובים: מקפליי, דורק, גרין דיי, בלינק, סימפל, גוד שארלוט, באסטד, קלי קלראקסון, פול אווט בוי, דה קילרס, בלאק איי פיז
עיתון אהוב: ראש 1
וסתם מה השעה עכשיו? 21:31 תפוח או בננה? תפוח. רק ירוק!! כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? אמ.. לענות להודעות ששלחו לי. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב! תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? שירים. ריח האחרון שהרחת? לא מריחה. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? BIG CITY LIFE מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? שירה שלא ראיתי אותה כל היום!

simpsonit

New member
מה זאת הרישמה הזאת??

סורי אני לא יודעת מה זאת הרשימה זאת.. הסבר פליז ...

Hip Hop star

New member
הרשימה השחורה../images/Emo11.gif

כל מי שלא אומר תודה. אגב,איפה את נעלמת לי כל הזמן?
אני דואגת...

L u L i1

New member
אאאני../images/Emo122.gif

קצת בכללי שם: פלור פירסינג: באוזניים
קעקועים: נופ גובה: 1.70 מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח בת כמה את נראית: בגילי? לא יודעת... משקפיים?
:( גשר? לא עבר פלילי:
שפות:עברית\אנגלית\ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?ממ..לא יודעת הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?הרבה דברים.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: אהממ...יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: אולי... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן... למרות ש..קצת קשה:-\ את/ה רוצה עוד פירסינג: אולי בלמעלה של האוזן...
את/ה אוהבת רכבות הרים:לאא
את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: -נמענעת- להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:למה לא.. האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: לא נראה לי אי פעם בכית על בן: אמממ....לא זוכרת..ח
אי פעם שיקרת: ברור.. אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת:אהמממ.......אני כבר לא סופרת
נשבר לך הלב: הרבה... שברת לבבות: אממ...לא שידוע לי.... השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת
התחרטת על דברים שעשית:כל הזמןןן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סטגדיש(6 אותיות-תתגברו
) ממתק: מסטיק סרט מצויר: פו הדבבב
קורנפלקס: כריות מסטיק: מאסט צבע: כחול\ורוד\סגול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שניי תכשיט: צמיד חורף\\קיץ: אביב
בחדר: הפוסטרים שילי
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה: אהממ...לא יודעת הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: אמא שלח לך מכתב:אממ....חברה(אהמ*קורל*אהמ..
) האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?כן..אממ...הרבה....חתול שחור, מראה שנשברת, אממממ וכל מיני כאלה... אהבה ממבט ראשון?האהא
חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?אממ....לא ממש... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא
בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות?אממ...כן..אבל לא באמת
נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כןן דברים אהובים שיר אהוב:יש מלאאאאא!!אממ כרגע זה sugar we are going down של FOB
אוכל אהוב:אין
תוכנית אהובה:אמממ...רדיו 04..וקצריםם ספורט אהוב:טניס תחביב:כל מיני.. זמר/זמרת/להקה אהובים:מקפליי\באסטד\סוד ועוד מלאא עיתון אהוב:לא יודעת... וסתם מה השעה עכשיו? 20:31 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? אמ..סתם לראות טיוי...ולהשתעמם
איזה ארוחה אחרונה אכלת?במבהה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?מאוווודד רעש אחרון ששמעת? תטלויזיה ריח האחרון שהרחת?מאיפה לי... איזה רינגטון יש לך בפלאפון?של בטטף
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?בעע סתמו
תודה אלהההה!!!!

Rowdy Girl

New member
עונה.^^

קצת בכללי שם: קורל פירסינג: אמממ רק באוזניים קעקועים: בקרוב יהיה [שאני אחליט איזה
הצעות?] גובה: 1.60 מידת נעליים: 38 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אין בת כמה את נראית: בגיל שלי... לפעמים פחות משקפיים? אין גשר? יש עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית וספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? העיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כל השאר חחח האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: יאפ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: יאפ את/ה רוצה עוד פירסינג: יאפ את/ה אוהבת רכבות הרים: נופ את/ה הייתם בחו"ל: יאפ בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נופ להרוג אנשים: נופ עישון אצל בני עשרה: נופ נסיעה במכונית אחרי ששתית: נופ מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: אמממ
האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: יאפ אי פעם בכית על בן: יאפ אי פעם שיקרת: יאפ אי פעם נעצרת: נופ כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה נשבר לך הלב: אפעם שברת לבבות: אמממ השנה איזה 5 פעמים [השנה מתחילת שנת הלימודים לא מתחילת 2006] ובמקרה של אותו אחד... עצוב
השם שלך הופיע בעיתון: אמממ פעם אחת או פעמיים התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מחשב ממתק: שוקולד סרט מצויר: פיטר פן
קורנפלקס: אממ מסטיק: הדבר הזה האדום נו צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: צמידים חורף\\קיץ: קיץ בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: היום ילד מהכיתה... לא ממש בכיתי השחור בעיניים גרם לי לדמוע היום... לוידעת למה... הוא שאל למה אני בוכה... נומה =/ הלכת איתו לסרט: אמממ חברה צעק עליך: אבא שלח לך מכתב: חברה האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כל אלה שאני מכירה אהבה ממבט ראשון? יאפ חיים שאחרי המוות? יאפ יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אההא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אמרתי אבל לא חושבת שהתכוונתי... אם התכוונתי זה היה רק בשיחה צפופה עם פולי
הופעת בציבור בפיג'מה? ללאא בכית בסרט? יאפ היית על במה? יאפ חשבת שאת\\ה הולך למות? יאפ נכשלת במקצוע? יאפ הורידו אותך כיתה? נופ הקפיצו אותך כיתה? נופ רצית להיות המין השני? יאפ דברים אהובים שיר אהוב: she will be loved - maroon 5
אוכל אהוב: במבה תוכנית אהובה: האו.סי ספורט אהוב: נמ תחביב: להשתעמם זמר/זמרת/להקה אהובים: באסטד, מקפליי וכל החברס הקשורים ובנוסף מארון5, קלי קלארקסון, גוון סטפני, ווסטלייף, גרין דיי, פול אאוט בוי, בלינק ועוד מלאאאאא עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 21:06 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? ללמוד גיאומטריה
איזה ארוחה אחרונה אכלת? שוקו חם חחח ובמבה לפני תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? אההא רעש אחרון ששמעת? אמא בטלפון מנסה לעזור לי למצוא דרכים איך לשכנע את אבא לא ללכת לבצפר מחר! [אאאההה תקנאו!] ריח האחרון שהרחת? של השוקו איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אמממ יש כל מיני לחלק טאנדרבירדס של באסטד, לחלק ווז דיוויד של באסטד ולחלק סליפינג של באסטד... הו ויש גם למישו יאר3000 של באסטד חיחי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אמ תנקס אלה.

simpsonit

New member
תודה ???!! חחחח

לא משנה חחח אממ.. לא יוצא לי להיות הרבה על המחשב מבאס!! אררר

למעלה