עונהההההה ../images/Emo9.gif
קצת בכללי שם: מאילן/מאי
פירסינג: באוזניים נחשב? קעקועים: לא, אבל אני רוצה גובה: 1.70
מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: בלונדיני אחים/אחיות: אחות בת 12 בת כמה את נראית: מממ בגילי נראה לי משקפיים? אין גשר? היה לי... עבר פלילי: אין שפות: עברית, ספרדית, אנגלית וקצת צרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? השיער והעיניים... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? מממ כל השאר? אין לי שמץ האם... את/ה דלוקה על מישהו: בערך את/ה רוצה לגור במקום אחר: כההה בארה"ב
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לוידעת את/ה אוהבת רכבות הרים: כה, אבל בלי לופים..זה מפחידדדד אותי! חחח את/ה הייתם בחו"ל: בארורררר וגם נולדתי בחו"ל.. בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: מממ רק אם מי ששתה לא נוהג!!!!!! מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: שכל אחד יעשה מה שבא לו
האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: בארור!
אי פעם שיקרת: בקטנה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1
שברת לבבות: 0-אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: בעיתון ביצפר זה נחשב? התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי פעמים..! :-\ דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: באסה חחחח ממתק: מארס, M&M, טובלרון, שוקולד פרה עם עדשים חחח סרט מצויר: את כל הסרטים של דיסני קורנפלקס: דלי פקאן, כריות מסטיק: לא משנה לי איזה
צבע: ורוד, שחור, חום, תכלת, ירוק יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת חורף\\קיץ: בחורף באלי קיץ ובקיץ באלי חורף בחדר: השידה לי חחח האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי ראה אותך בוכה: חברה שלי נראה לי הלכת איתו לסרט: הלכתי עם כמה צעק עליך: המורה למתמטיקה ביום ראשון חחח שלח לך מכתב: לוזוכרת האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אני לא ממש מאמינה בזה אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לוידעת, אין הוכחות לזה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ממש האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא יצא לי הופעת בציבור בפיג'מה? כה, בבית מלון בוורשה ירדתי בפיג'מה ללובי חחח בכית בסרט? מלא פעמים היית על במה? כה חשבת שאת\\ה הולך למות? כה נכשלת במקצוע? במבחן, אבל במועד ב' שיפרתי הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: יש מלאאא
אוכל אהוב: סיני, פסטה, על האש, ג'אנק תוכנית אהובה: חברים, 4400.. ספורט אהוב: כדורסל, כדורגל תחביב: מוזיקה, TV, סרטים, לצאת זמר/זמרת/להקה אהובים: מקפליי, באסטד, דורק עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 14:38 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? חחח אין לי שמץ איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כה קצת רעש אחרון ששמעת? את התפתוף של המיקרוגל ריח האחרון שהרחת? את האוכל שאכלתי חחח איזה רינגטון יש לך בפלאפון? ביהיינז דיז הייזל אייז של קלי קלרקסון מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לא למישו באופן מיוחד
שבוע נעים לכולןןןןןן