-שאלון

McflyRule

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo199.gif../images/Emo40.gif אני=]

קצת בכללי שם: אוריאן
פירסינג: אין
קעקועים: אין
גובה: 1.62
מידת נעליים: 39 אני חושבת צבע שיער: שטני
אחים/אחיות: אח קטן ואחות גדולה
בת כמה את נראית: 13? 14? 12? לא יודעת משקפיים? אין גשר? יש
עבר פלילי: אין
שפות: עברית, אנגלית, קצת צרפתית, קצת ערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שפתיים האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: מאוודד
את/ה אוהבת רכבות הרים: ככה ככה
את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: בעד האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה
נשבר לך הלב: הרבה
שברת לבבות: הרבה
השם שלך הופיע בעיתון: אפעם
התחרטת על דברים שעשית: הרבה
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה
ממתק: נמ. במבה
סרט מצויר: אחי הדוב
קורנפלקס: ספיישל K
מסטיק: מנטה
צבע: ירוק, כתום, צהוב
יום בשבוע: שישבת
היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: שרשרת
חורף\\קיץ: חורףף
בחדר: גיטרה+מגבר
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה: לא זוכרת
הלכת איתו לסרט: דנית, נועה, בנשלו צעק עליך: מורה שלח לך מכתב: לא זוכרת
האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? נמ.. שארון פתוח עושה סיוטים. זהו בערך =\ אהבה ממבט ראשון? לא. חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: כרגע? cute without the e אוכל אהוב: פיצה/שניצל ופירה/פסטה תוכנית אהובה: אין ספורט אהוב: ריצה תחביב: לאכול? סתם =] לנגן בגיטרה זמר/זמרת/להקה אהובים: הרבהה.. עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 2:06 בצהריים=] תפוח או בננה? תפוח. שונאת בננות כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? נמ... להשאר במחשב? איזה ארוחה אחרונה אכלת? הרגע, צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? אח שלי מדבר אל עצמו ריח האחרון שהרחת? רביולי עם שמנת איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אלוויז של בלינק 182 מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אדם =\

עונה!

קצת בכללי שם: ענבל פירסינג:הלוואי קעקועים: חס וחלילה גובה: לא יודעת ועדיף שישאר חסוי מידת נעליים: 37/38 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: אח קטן בן 9 שקוראים לו עידן בת כמה את נראית: 14? משקפיים? היה פעם לקריאה..נגמלתי גשר? לא עבר פלילי: גנבתי מסטיק מחנות שפות:עברית,אנגלית וספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?שיש לי פרצוף חמוד(פיחיחיח..עלוב) הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?רגישה מידי האם... את/ה דלוקה על מישהו:מאוד! את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: כה את/ה אוהבת רכבות הרים:מאודדד את/ה הייתם בחו"ל:יאפ בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:בעד..שיהנו להם האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: כן..כשהחברה הכי טובה שלי רבה איתי
אי פעם בכית על בן: כן...שחבר שלי נפרד ממני:(:(:( אי פעם שיקרת:הרבה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1..עכשיו נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: יש מצב התחרטת על דברים שעשית:יאפ דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ענבל:) ממתק: שוקולד סרט מצויר: אמממ... קורנפלקס: אמממ...כריות מסטיק: חריף..של כול חברה צבע: שחור/כחול יום בשבוע: שבת..נמנמ היום הכי לא מועדף: ראשון..תחילת שבוע של לימודים...בעעע תכשיט: שרשרת עם מפתח בתור תליון חורף\\קיץ: חורף בחדר: הא?! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:הכלבה שלי נחשבת? ראה אותך בוכה: לא יודעת..זה היה מזמן הלכת איתו לסרט: כנ"ל צעק עליך: חברה שלי שובל... שלח לך מכתב:חברה שלי ...אממ..עמית האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?כן..לא לעבור מתחת לסולם ולא לפתוח מטריה בבית אהבה ממבט ראשון?יאפ..זה קרה לי
חיים שאחרי המוות?אולי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא...בול שיט טהור האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?יאפ הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כמעט היית על במה? הרבה פעמים חשבת שאת\\ה הולך למות?יאפ נכשלת במקצוע?יאפ הורידו אותך כיתה?לא!!חס וחלילית הקפיצו אותך כיתה?לצערי לא רצית להיות המין השני? נופ דברים אהובים שיר אהוב:אמממ אוכל אהוב:פירה תוכנית אהובה:דרייק וג'וש,חברים,כולם שונאים את כריס ספורט אהוב:אמממ תחביב:לשיר זמר/זמרת/להקה אהובים:מקפליי,אבריל לאבין עיתון אהוב:אממ וסתם מה השעה עכשיו?14:37 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?קשה..כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה?אשלח הודעה במסן לידיד איזה ארוחה אחרונה אכלת?בוקר-פיתה עם שוקולד תיכון או אוניברסיטה? ?!?! אתה משועמם/ת?לא ממש רעש אחרון ששמעת? הטלוויזיה-השמיניה ריח האחרון שהרחת?אמממ איזה רינגטון יש לך בפלאפון?המון!האחרון שהורדתי-דרך המלך(מושפעת הא?) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?דניאל...

Mai 17

New member
עונהההההה ../images/Emo9.gif

קצת בכללי שם: מאילן/מאי
פירסינג: באוזניים נחשב? קעקועים: לא, אבל אני רוצה גובה: 1.70
מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: בלונדיני אחים/אחיות: אחות בת 12 בת כמה את נראית: מממ בגילי נראה לי משקפיים? אין גשר? היה לי... עבר פלילי: אין שפות: עברית, ספרדית, אנגלית וקצת צרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? השיער והעיניים... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? מממ כל השאר? אין לי שמץ האם... את/ה דלוקה על מישהו: בערך את/ה רוצה לגור במקום אחר: כההה בארה"ב
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לוידעת את/ה אוהבת רכבות הרים: כה, אבל בלי לופים..זה מפחידדדד אותי! חחח את/ה הייתם בחו"ל: בארורררר וגם נולדתי בחו"ל.. בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: מממ רק אם מי ששתה לא נוהג!!!!!! מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: שכל אחד יעשה מה שבא לו
האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: בארור!
אי פעם שיקרת: בקטנה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1
שברת לבבות: 0-אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: בעיתון ביצפר זה נחשב? התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי פעמים..! :-\ דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: באסה חחחח ממתק: מארס, M&M, טובלרון, שוקולד פרה עם עדשים חחח סרט מצויר: את כל הסרטים של דיסני קורנפלקס: דלי פקאן, כריות מסטיק: לא משנה לי איזה
צבע: ורוד, שחור, חום, תכלת, ירוק יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת חורף\\קיץ: בחורף באלי קיץ ובקיץ באלי חורף בחדר: השידה לי חחח האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי ראה אותך בוכה: חברה שלי נראה לי הלכת איתו לסרט: הלכתי עם כמה צעק עליך: המורה למתמטיקה ביום ראשון חחח שלח לך מכתב: לוזוכרת האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אני לא ממש מאמינה בזה אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לוידעת, אין הוכחות לזה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ממש האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא יצא לי הופעת בציבור בפיג'מה? כה, בבית מלון בוורשה ירדתי בפיג'מה ללובי חחח בכית בסרט? מלא פעמים היית על במה? כה חשבת שאת\\ה הולך למות? כה נכשלת במקצוע? במבחן, אבל במועד ב' שיפרתי הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: יש מלאאא
אוכל אהוב: סיני, פסטה, על האש, ג'אנק תוכנית אהובה: חברים, 4400.. ספורט אהוב: כדורסל, כדורגל תחביב: מוזיקה, TV, סרטים, לצאת זמר/זמרת/להקה אהובים: מקפליי, באסטד, דורק עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 14:38 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? חחח אין לי שמץ איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כה קצת רעש אחרון ששמעת? את התפתוף של המיקרוגל ריח האחרון שהרחת? את האוכל שאכלתי חחח איזה רינגטון יש לך בפלאפון? ביהיינז דיז הייזל אייז של קלי קלרקסון מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לא למישו באופן מיוחד
שבוע נעים לכולןןןןןן

sap sapir

New member
אני../images/Emo194.gif

קצת בכללי שם: ספיר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.67 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: בגילי משקפיים? יאפ גשר? יאפ עבר פלילי: לא שפות: אנגלית ערבית וספרדית קצת חח הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את הגוף הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את הפרצוף האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן באף את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: בעד האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה נשבר לך הלב: הרבה שברת לבבות: פעם אחת השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סבבה ממתק: סוכריה על מקל סרט מצויר: ארתור קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה צבע: ורוד ושחור יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמיד לרגל חורף\\קיץ: קיץ בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: חברה כלבה חח שלח לך מכתב: חברה האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: יש מלא אוכל אהוב: ממתקים ובשרים תוכנית אהובה: אפקט הפחד ארתור השמנייה.. ספורט אהוב: שחייה כדורסל מחניים תחביב: לא משהו מיוחד זמר/זמרת/להקה אהובים: מקפליי וקלי עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 14:55 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? בבוקר תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? אוטובוס ריח האחרון שהרחת? פיח מסריח איזה רינגטון יש לך בפלאפון? obviously מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? רן

bar jones

New member
את ספירי?!? את?!? מי היה מאמין..

את ברשימה השחורה של אלה!

sap sapir

New member
לאאאאאאאא

לא שוב
סליחה אלוש תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

../images/Emo192.gifעונה../images/Emo192.gif ../images/Emo80.gif

קצת בכללי שם: שירן פירסינג: באף ו-3 באוזניים קעקועים: אולי בעתיד היותר רחוק גובה: 1.70 מידת נעליים: 39/40 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח בת כמה את נראית: בגיל שלי
משקפיים? נופ גשר? היה עבר פלילי: חס וחלילה! שפות: עברית אנגלית וקצת צרפתית וספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חוש הומור ועקשנות יתר הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? עצלנות יתר!!! האם... את/ה דלוקה על מישהו: אממממ נופ את/ה רוצה לגור במקום אחר: יאפפפפ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןןןןן את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ממש כי יש לי פחד גבהים את/ה הייתם בחו"ל: חודש הבא! בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אני דווקא בעד.... זה גורם להתגעגע.... אני שונאת זוגות שכל יום כל היום ביחד! להרוג אנשים: נגדדדדדדדד עישון אצל בני עשרה: אני בכלל נגד עישון! נסיעה במכונית אחרי ששתית: ברור שנגד! מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: בעד! אני מתה על הומואים!
האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: כן.... אי פעם בכית על בן: בקטנה אי פעם שיקרת: חחחחח כן.... אי פעם נעצרת: נופ כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: אין לי מושג.... השם שלך הופיע בעיתון: לא וטוב שכך.... התחרטת על דברים שעשית: כן.... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: FUCK ממתק: מסטיקים וסוכריות על מקל!
סרט מצויר: סינדרלה
ובכלל כל הסרטים של דיסני! קורנפלקס: קראנץ'
מסטיק: מנטה צבע: ירוק, כתום, צהוב, תכלת ו-ורוד יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: רביעי!
תכשיט: עגילים לאף
חורף\\קיץ: חורף בחדר: המחשב שלי
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: בת דודה שלי ראה אותך בוכה: חברות שלי הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: הצבא
האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא.... אהבה ממבט ראשון? אכן חיים שאחרי המוות? לויודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כל כך לאאא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? יאפ הופעת בציבור בפיג'מה? חחחח לאא בכית בסרט? המון פעמים! אני ממש רגשנית בקטעים האלה! היית על במה? יאפ חשבת שאת\\ה הולך למות? כן.... כשכמעט דרסה אותי משאית! נכשלת במקצוע? כןןןןן הורידו אותך כיתה? חס וחלילה! הקפיצו אותך כיתה? חחחחח לאאאא רצית להיות המין השני? נופ דברים אהובים שיר אהוב: כולם של אול אמריקן רג'קטס ופייטסטאר אוכל אהוב: קראנץ' ושוקולד לבן תוכנית אהובה: או. סי ספורט אהוב: לשבת בבית מול הטלויזיה תחביב: מוזיקה, מחשב, חברות וכו' וכו' וכו' זמר/זמרת/להקה אהובים: יש המון.... אין לי כוח להתחיל לפרט עכשיו.... עיתון אהוב: סמאש היטס!
וסתם מה השעה עכשיו? 15:17 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? שניהם סבבה מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? אממממ לויודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? מרק תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? מוזיקה ריח האחרון שהרחת? של הכביסה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סתם צליל של תיפוף תופים שעושה לפעמים כאב ראש רציני! אבל זה יפה
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? צ'ארלי

עונה

לפני השאלון שאני עונה עליו.. אלההה דברי איתי !!!!!!! ועכשיו השאלון קצת בכללי שם: ליטל פירסינג: היה ויהיה קעקועים: רוצה ולא יהיה גובה: אמ... אין לי מושג.. מידת נעליים: 36-39 צבע שיער: עכשיו!? שחור חום כזה עם ג'ינג'י אחים/אחיות: 2 אחיות מאבא 2 אחים מאמא ואח אחד ואני מאמא ואבא..מסובך ההא? בת כמה את נראית: אנשים חושבים שאני בת 20 ומשו... משקפיים? כן.. הם כל יום אצל הרופא.. גשר? לא היה צריך עבר פלילי: כן.. שפות: אלה שפות שאני מבינה.. אנגלית ספרית ועברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הפה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני שעירה!!! האם... את/ה דלוקה על מישהו: זה לא שאלה ברור שאני דלוקה על מישואים את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא כל כך את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןןן את/ה אוהבת רכבות הרים:קצת.. את/ה הייתם בחו"ל: כן הפלגתי לשם בכיתה ג' בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: בעד מאוד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:בעד למה לא!? האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: כן.. (זה לא מה שאתם חושבים) אי פעם בכית על בן: ברורר אי פעם שיקרת: כן..כל אחד משקר ליפעמים לא.!? אי פעם נעצרת: כימעט כמה פעמים... היית מאוהבת: אמ... תנו לי ליספור.. אין לי מושג אבל יותר מ1000000 פעמים נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: ליפעמים כן השם שלך הופיע בעיתון: אמ.... כן שכתבתי איזה סיפור על ילדה בשם נועה ועל הכלבה שלה פולי בכיתה ג' התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ליטל!!! ממתק: מסטיק סרט מצויר: טום וג'רי קורנפלקס: לא משנה מסטיק: אורביט צבע: שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת חורף\\קיץ: חורפפ בחדר: המיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני.. ראה אותך בוכה: אמ... הלכת איתו לסרט: אמ... צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: עם זה SMS אז מרשמלו... האם את\\ה מאמין\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא יודעת אהבה ממבט ראשון? כן.. חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא יודעת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב:אמ... 2 השירים של יובל לוריא אוכל אהוב:פתות.. תוכנית אהובה:אין ספורט אהוב:כדורסל תחביב:להציק למרשמלו... חחחחחחחחחח זמר/זמרת/להקה אהובים: מקפליי עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 4:30 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? כלום איזה ארוחה אחרונה אכלת?דג (לא מה שאתם חושבים מין ביגלה כזה צורת דג תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת? של נמכונית שעברה כרגעע ריח האחרון שהרחת? של המסטיק שי בפה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של לא זוכרת של מה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?ל.... לא יודעת אולי דאגי!?

bar jones

New member
מה זה דברי איתי!?? תודה אלה!! זה מה

שהיית צריכה לומר לפני שענית על השאלון.. איי איי איי... אחותי הקטנה, את מתדרדרת..

My Bunny

New member
נצל"ש- נו מה איתכם?

טוב אז ככה ב13.3 מפגש ישרא. ואני בטוחה שהרבה מכם יהיו שם [כע גמאני] אז מה דעתכם על מפגש? [או על מיני מפגש זה לא חייב להיות בנוכחות מלאה אבל אם אפשר...] זה יהיה ממש כייפ לראות את כולכם.. אני מתגעגעת
אז מה דעתכם? ותגיבו אל תיהיו מעפנים

למעלה