שאלון

McflyRule

New member
../images/Emo32.gif שאלון ../images/Emo9.gif

לקוח מפורום שאלונים וסקרים
תהנו! שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: למה קראת לעצמך ככה בתפוז? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

McflyRule

New member
../images/Emo208.gif למה אף אחד לא עונה? ../images/Emo7.gif

לשל אלה תמיד עונים

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo191.gif

תודה רבה אוריאן חמודה!
שם:אלה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?עץ האלה מיקום:חדר,ת"א,ישראל,אסיה,כדור הארץ,היקום,הגלקסיה האם תקרא לבן/ת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?צ'ארלי(אני מתחילה לקלוט שאוריאן לקחה את אותו השאלון שכבר שמתי
) אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?
אם לא, רוצה להיות?
תאריך לידה:28/3/1991 גיל:14 גיל שהיית רוצה להיות:60 כיתה:ט' מצבך החברתי:
למה את/ה בפורום?אוהבת מקפליי,ואוהבתאת האנשים שבו גובה:1.69 צבע עיניים:חומות אוהב אותו?...מי? צבע שער:חום אוהב אותו?..... צבע אהוב: שחור למה קראת לעצמך ככה בתפוז?שיר של ביונסה(זה באמת אותו שאלון ששמתי אוריאן
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:דסטניז צ'יילד ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד?אלכס
מה העבודה שלך?שמרטפות,חוקרת של ה-FBU(המבין יבין
) יש פירסינג?
קעקועים?
אובססיות?לא עולה לראש משהו מסויים התמכרויות?
איזה שפות אתה דובר?עברית,פורטוגזית,אנגלית,ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו:"הדבר הטוב ביותר שאי פעם תלמד זה לאהוב ולהיות נאהב בחזרה" האם אתה חי את הרגע?מאמינה שכן יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?
יש לך הרגלים רעים?יכול להיות איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?חכמה
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?.........לא יודעת מה הפחד הגדול ביותר שלך?שאאבד אמונה אתה יודע לשיר?כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לצערי... האם אתה מתבודד?לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אלוהים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?אכן האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?מפחידים אותי החלומות שלי לפעמים
האם אתה פסיבי או פעיל?...מה? יש לך יומן/ ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?אכזבות(?) מה החוזק הכי גדול שלך?אמ...נראה לי אופטימיות...(?) אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?כלום אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?נראה לי שכן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?יכול להיות מאוד אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לאהוב ולהעריך אותם מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?אמממממ....בריא? ומה הכי פחות אוהב?לא יודעת
אתה חושב שאתה נראה טוב?זה לא משנה לי האמת יש לך ביטחון עצמי?בערך לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?צבי הנינג'ה..לא יודעת.. האם אתה: מעשן?
על סמים?
קורא עיתון?
מתפלל?
הולך לבית כנסת?לא כרגע מדבר עם זרים?לפעמים ישן עם בובות פרווה?
יוצא לטיול בגשם?
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא נוהג?עוד לא אוהב לנסוע מהר?
אוהב את הקול שלך?
האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
תודה לאל ברחת מהבית?
שחקת "strip poker"?
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
התחילו איתך?
היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?בערך.. בקסם?לא באלוהים?בהחלט בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת?אה....? אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?נדע כשנמות יש לך חברים הומואים/לסביות?מקווה שלא מי החבר הכי טוב שלך?אנכי
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?אנכי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?אמממממממממממ מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?תמונה לא ברורה של מישהו קופץ מהגשר,נכון שרון?
מי החבר שלך?אנכי שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אמ....יולי הכי מעט זמן?יובל הכי מצחיק?כמעט כולם הכי קרוב?אנכי הכי מוזר?מלמל הכי חכם?כולם כמעט שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?נאדי
הכי נחמד?כולם הזמר הכי טוב?דני ג'ונס הכי רועש?לא חסרים האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?שרון עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?מעיין
על מי אתה סומך הכי הרבה?נמנמנמנמנ...על כולם כמעט מי מקשיב לבעיות שלך?אנכי עם מי אתה רב הכי הרבה?.......... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?
האם אתה סומך על אחרים בקלות?
בבית של מי היית אחרון?לירון האם החברים שלך מכירים אותך?
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?

adida179

New member
עונה..

שם: עדי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא נראה לי מיקום: חדר מחשב.. האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?איך אני הייתי רוצה שיקראו לי?אם כן אז אורי זה שם נחמד אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?אולי קורל. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מזתומרת? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?אני יגור באנגליה!! מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק? יפ:( אם לא, רוצה להיות?... תאריך לידה: 15/10 גיל: 13 גיל שהיית רוצה להיות: 16 כיתה:ח מצבך החברתי: סביר למה את/ה בפורום? כי אני חולה על מקפליי גובה:אין לי מושג.. צבע עיניים: חום.. אוהב אותו? לא צבע שער: חום אוהב אותו?לא צבע אהוב:שחור ובורדו למה קראת לעצמך ככה בתפוז?כי זה הכינוי שלי! פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:סאן אוף דורק. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימינית חיות מחמד? כלבה מה העבודה שלך? אין לי בינתיים יש פירסינג?באוזניים.. קעקועים? לא אבל אני רוצה אובססיות?למחשב! התמכרויות?לשוקולד.. איזה שפות אתה דובר?אנגלית,צרפתית ציטוט מועדף/ מוטו:אין לי. האם אתה חי את הרגע?מתי שצריך אז כן! יש לך סודות? יפ אתה שונא את עצמך?לא. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש לא.. יש לך הרגלים רעים?אולי פחחחח איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני יפה. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?הולי פולי רולי!סתם פחח מה הפחד הגדול ביותר שלך?נחשים נראה לי אתה יודע לשיר? כה,עם עצמי. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא בזמן האחרון.. האם אתה מתבודד? לפעמים.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה ובריאות אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?למה לא? האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?אנ ישונאת את השיניים שלי.. האם אתה פסיבי או פעיל? לפעמים ככה ולפעמים ככה יש לך יומן/ ג'ורנל? לא כרגע. מה החולשה הכי גדולה שלך?אני. מה החוזק הכי גדול שלך? גם אני. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שיניים או עיניים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לא כל כך יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יש כמה דברים.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?היו ככה ככה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא להתאהב בילדים מפגרים! מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אמממ את האף שלי נראה לי ומה הכי פחות אוהב? שיניים! אתה חושב שאתה נראה טוב?כה,סביר. יש לך ביטחון עצמי?ככה ככה,פחחחח לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? וונדר וומן!!חחחח האם אתה: מעשן?לא חס ושלום! על סמים? לא כרגע פחחחחח קורא עיתון? כה ראש1 מתפלל?לא. הולך לבית כנסת?לא. מדבר עם זרים?ששואלים אותי מה השעה זה נחשב? ישן עם בובות פרווה? כן!!!עם הדובייי יוצא לטיול בגשם?לפעמים.. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?אם חיביים! נוהג? לא. אוהב לנסוע מהר? במה? אוהב את הקול שלך?קצת חלש מדי.. האם אי פעם: פגעת בעצמך? בכוונה?לא.. יצאת מהמדינה? לא:( אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא חח היית מאוהב? כן לצערי.. היית על סמים? לא שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי?לא.. עברת ניתוח?לא. ברחת מהבית?לא. שחקת "strip poker"? לאא.. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו?כן. התחילו איתך? כן. היית על במה?כן. ישנת מחוץ לבית?אצל חברות.. חשבת על התאבדות?לא.. נשארת ער כל הלילה?כן. לא אכלת יום שלם? בכיפורים דיברת בטלפון כל הלילה? אולי.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אמממ בטח! ישנת כל היום?לוזוכרת הרגת מישהו? לא..אבל הייתי שמחה! חשבת שאתה משתגע? כן. הרבה פעמים נישקת מישהו מאותו מין? בפה עדיין לא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם?טל מוסרי נחשב? הרגת חיה בטעות? כן!!פחחחחחח בטעות! הרגת חיה בכוונה? לא.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן... גנבת משהו? כן... היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?אולי קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן הרבה פעמים האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים?כן בשטן?לא יודעת.. בסנטה קלאוס? לא ברוחות?כן בפיות?כן במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כןן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן.. במכשפות? כן מכשפה אחת מיוחדת! האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? בחיים לא נפל כוכב ליד הבית שלי! באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לגן עדן או גיהנום יש לך חברים הומואים/לסביות?לא שידוע לי כרגע מי החבר הכי טוב שלך?זוהר וסופיה. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? נראה לי אמא וזוהר מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא להתאהב בילדים דפוקים בשכל! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אני נודר נדר,לא לשתות אלכוהול לעולם!!חח דפוק מי שאמר את זה.. מי החבר שלך?זוהר וסופיה שאתה מכיר הכי הרבה זמן?זוהר הכי מעט זמן? סופיה הכי מצחיק? זוהר הכי קרוב?זוהר וסופיה הכי מוזר? זוהר.. הכי חכם?סופיה! שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?אממ אני רואה אותן כל יום.. הכי נחמד? שתיהן הזמר הכי טוב?דני גונס הכי רועש?אמממממממ זה ממיי כימיכל רומאנס.. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?כן..פחחחח בצחוק אבל.. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?מי שמחובר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?סופיה על מי אתה סומך הכי הרבה? זוהר וסופיה מי מקשיב לבעיות שלך?זוהר עם מי אתה רב הכי הרבה?תמר:s האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא תמיד בבית של מי היית אחרון? זוהר.. האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא.. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?חלקם מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?5 שצחקת עליו?5שהלכת איתו לקניות?אמא ששבר את הלב שלך?... שאיכזב אותך?5 שגרם לך לבכות? ... ששימח אותך? זוהר וסופיה שראית איתו סרט? אמא שדיברת איתו בטלפון? זוהר נראה לי שראית? זוהר מה אתה לובש כרגע? חולצה וגינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?כלום איזה ספר אתה קורא?לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך?כלום אין לי פד. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:אני נורא נורא נורא עייפה! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן,מקפליי! תודה לאל זה הסתיים! נחמט..פחח

0 דיש 0

New member
אוי התמונה שהבאתי לך ../images/Emo6.gif

XDD שיעשה לי מלא סנאים. [זה סנאים, נכון?!]

Hip Hop star

New member
../images/Emo207.gifמשחק-10 דברים../images/Emo70.gif

כדי שנכיר אחת את השנייה קצת יותר טוב,שכל אחת תרשום 10 דברים שלא ידענו עליה או שהייתה רוצה שנזכור.

bar jones

New member
כמה חמודד!!! אלההההההה תנקססס

1. אני לא ישנה בחושך 2. צבעתי את החדר שלי לבד !!! 3. לפני 4 שנים פגשתי בדוב ששהיתי בקנדה... חשבתי שאני אמות..=) 4. עהספרנית שלי כל פעם מחדש מאשימה אותי שאני מאבדת ספרים ותמיד מסתבר שהיא איבדה ואז היא שנתיים מתנצלת. 5. בכתה ז' גנבו לי את הפלאפון שהייתי בבריכה 6. שהייתי ילדה קטנה הייתי אתלטית ממש טובה, כל הזמן הייתי משחקת בחבלי הכביסה בבניין למטה. 7. פעם שברתי לאחותי חצי שן בעזרת מוט של טניס. 8. אמממ אני אחשוב על עוד דברים ואחזור אליכן...

McflyRule

New member
חחח חמוד... אני ../images/Emo9.gif

1. אני פוחדת מחושך ומאש 2. בוהו, היו לי איזה 15 חברים... 3. אני מנגנת בגיטרה כבר שנתיים 4. אני חולת פרסומות, אבל לפעמים הן מעצבנות אותי =\ 5. אני דלוקה על ילד בכיתה י' 6. יום ראשון הקרוב (בפורים) יש לי יומולדת!!! 7. אני רגישה ובוכה הרבה
8. הרבה פעמים מעוותים את השם שלי והשם משפחה וחושבים שאני בן
9. יש לי חלומות שחוזרים על עצמם על ילד אחד ממש חתיך. וכל פעם הוא לבוש אחרת ובמקום אחר עם שם אחר...
10. אני קשורה לחלומות שלי ובודקת אותם כל פעם שאני חולמת... יש לי מילון חלומות כזה

McflyRule

New member
מוזרים ../images/Emo6.gif

בערך 10 פעמים בחודש אני חולמת שחברות שלי/משפחה שלי מתים וגם 20 פעמים בחודש בערך אני חולמת על מלחמות... =\

0 דיש 0

New member
אורען גמלי היייתה תקופה כזו

שכלל הזמן הייתי חולמת על מלחמות ודם ואיברים ואנשים פצועים ומתים וזה.. זה עובר עם הזמן.. :] לדעתי זה פשוט קשור במה שאת מרגישה.. וגם יש לי חלומות שחוזרים כמה פעמים וגם חלומות בהמשכים.. יעני היה לי חלום.. אחרי כמה ימים פשוט כמו המשך שלו.. יש מצב שזה אומר משהו?!

עונה...=][=

1) כשאני מדברת בטלפון עם אנשים שלא מכירים אותי כולם חושבים שאני בן... 2) אפחת מהחברות שלי לא סובלת את באסטד מקפללי וסוד... חחח חוץ מזהר..שהיא גם פה בפורום 3)יש לי אח שגדול ממני בשנה ויום בדיוק וכולם חושבים שאנחנו תאומים!! 4) אני דתייה..=][=..(לא דוסה דתייה מסורתית...) 5)בחיים שלי לא הייתי בחו"ל.. 6) בפורים אני צובעת את השיער משו כמו של ג'ימס..שחור מלמטה וצהוב מלמעלה... 7) קנינו טלויזיה חדשה..חחח (עכשיו יש לנו 5..) 8) יש לי גיטרה חשמלית מממההמממת כמו של דרייק בל..(אדום עם לבן..) 9) אמא שלי אפפעם לא מרשה לי ללכת לישון אצל חברות..חח חוץ מאתמול שישנתי אצל זהר..חחח היא לא מרשה בלי שום סיבה..חח 10)אאאמממ ולמי שלא יודעת קוראים לי לינוי כחול ואני מראש העין.. ואני תימניה שלמה (למרות שלא רואים עליי , יש לי עניים ירוקות..חח)

אהבתי../images/Emo9.gif

1. אני מתעצבנת ממש מהר בתור מישהי שהיא אשכנזיה שלמה.. 2. אני מכורה לברבאבא [זה התחיל לי דווקא לא מזמן
חחח] 3. אני אוהבת להיות לבד.. 4. הבנים מהכיתה שלי נמשכים לפלא שלי ולוקחים לי אותו כל הזמן[הוא בצבע שחור עם וורוד
] 5. יש לי אחות אחת בצבא ואחות אחת בלונדון 6. אני גרה בשטחים [אחרי שיבנו ת'גדר הפרדה אני יגור בחו"ל..חעחע] 7. אני אוהבת את המילה נוסטלגיה 8. אני לא יוצאת מהבית בלי עיפרון שחור בעיניים 9. עוד לא נפלו לי כל השיניי חלב
10. ועכבישים זה הדבר שכמעט הכי מפחיד אותי

m i c k e y 15

New member
סבבות..חח אנייי

1.אני הילדה הכי הכי הזויה בעולם 2.הייתי רוצה לגור בחו''ל 3.יש לי כלבה בשם צ'וצ'ו והיא בהריון 4.עשיתי נזם באף חח 5.אבא שלי היה ימאי והביא לי ולאח שלי מתנות מכל העולםםם 6. כשאני בטלפון חושבים שאני אח שלי 7.אני צוחקת הרבה..אפילו בלי סיבה 8.אני כמו דיסני גירל- לא יוצאת מהבית בלי עיפרון שחור..כי אני נראית זוועה 9. היה לי גשר 10. עשיתי 11 עקירות

m i c k e y 15

New member
נכוןן חח אבל חברות שלי אומרות לי

שגם ככה יש לי עיניים קטנות והעיפרון מקטין לי עוד יותר.. אבל זה עושה אות ייפה יותר..חחח

adida179

New member
טוב אני אני..

אממ אין הרבה אז כמה שיש.. 1.אני מטורפת על סרטי אימה,כמה שיותר יותר טוב. 2.יש לי פחד בלתי מוסבר מהסרט מגרש השדים! 3.למדתי קארטה[פחחחח] 4.ולמדתי גם טניס! 5.הרגתי פעם ארנבת בטעות.. 6.אני הולכת לקבל גיטרה!! 7.אני ביישנית פחדדדדד,כאילו לדבר מול קהל..[אבל מתי שצריך אני מדברת!] 8.אהבתי פעם ילד שנה שלמה. 9.אני רושמת ספר! 10.אני מפחדת מהחושך.. זיהווו! בייווש

למעלה