שאלון

adida179

New member
בטעות!

שהייתי קטנה פירקתי לה את הצוואר או משהו..מסכנה קטנה..

אני פעם הרגתי ארנבת..חח

חיבקתי אותה ממש חזק עד שהיא נחנקה..חחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל מזה היא מתה היא פעם נכנסה לבוץ ורציתי לנקות אותה אז שטפתי אותה במים והיה דיי קר ואני השארתי אותה בחוץ והלכתי להתקלח כשחזרתי רציתי לשחק איתה אבל ראיתי שהיא מפרפרת כזה ואחרי כמה שניות היא הפסיקה ואז הבנתי שהיא מתה....=[..אבל לא שהתכוונתי להרוג אותה פשוט רציתי שהיא תהייה נקייה..

m i c k e y 15

New member
וואיי אני חולה על סרטי אימההההה

ועל טבעי באמת סדרה טובה!! יוו אתמולל איך אהבתי!!!

אוקי

1. גרתי בארה"ב (טקסס) 2. יש לי אחות ואח 3. אני אוהבת רוק רק בגלל אח שלי 4. יש לי גשר (שעוד מעט מורידים לי =]) 5. אני אוהבת לרקוד 6. אני גרה בראש העין 7. קוראים לי שרון 8. יש לי בחדר יותר מ 65 פוסטרים(פעם אחרונה שספרתי היה לפני חודשים ומאז תליתי עוד) 9. אני לא תימניה (למה שכולם שומעים ראש העין מה שעולה להם בראש תימניה?!) 10. אמממ.. לא יודעת..

Hip Hop star

New member
../images/Emo207.gifעוד שאלון

(אוראין,אני מקווה שאת לא כועסת..?
) השאלון נלקח מפורום בסקרים ושאלונים
כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? כמה ילדים יהיו לך? איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? באיזה קומה תגור? במה תעבוד? איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? יהיה לך טלויזיה בבית? זה או זה: נחש או סוס? פרה או כבשב? עכביש או ג'וק? הגליל או הנגב? אילת או החרמון? עמיר פרץ או ביבי? בתרופה- סירופ או כדורים? לישון עם כריית או בלי? ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? חופשה בארץ או בחו"ל? פסח או סוכות? חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? לקרוא ספר או לראות סרט? מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? התקשרת למישהו? אכלת דני? היית בחתונה? היית בבר/בת מצווה? היית בבית כנסת? היית בים? אכלת בחוץ? ישנת יותר מ-12 שעות? העיפו אותך מהבית ספר? קיבלת פחות מ-50 במבחן? יצאת לגשם עם מטריה? קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) עשית מסלול? בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: מסירת שטחים בלי הסכם: מסירת שטחים עם הסכם: מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: פסיפלורה: לעשות כוכב נולד 4: שילדים קטנים רואים טלנובלות: הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): האיסור לנישואים אזרחיים: וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? בהצלחה!

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo151.gif

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד?אולי כמה ילדים יהיו לך?מי יודע....? איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך?לא ידוע יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים?לא נראה לי שיהיה לי בכלל טוסטר באיזה קומה תגור?לא יודעת במה תעבוד?לא יודעת איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה?לא יודעת יהיה לך טלויזיה בבית?אולי זה או זה: נחש או סוס?סוס
פרה או כבשב?כבשב
עכביש או ג'וק?ג'וק הגליל או הנגב?הנגב אילת או החרמון?אילת
עמיר פרץ או ביבי?אממממממממממממממ בתרופה- סירופ או כדורים?סירופ לישון עם כריית או בלי?עם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס?אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל?ארץ פסח או סוכות?פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף?קיץ לקרוא ספר או לראות סרט?שניהם.ספר מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות?נובמבר התקשרת למישהו?לא זוכרת אכלת דני?חחחחחחח....נראה לי בכיתה ב' היית בחתונה?שנה שעברה היית בבר/בת מצווה?לפני 4 שנים היית בבית כנסת?הרבה זמן... היית בים?הרבה זמן... אכלת בחוץ?לפני שבועיים או אתמול ישנת יותר מ-12 שעות?כשהייתי בת חצי שנה נראה לי העיפו אותך מהבית ספר?אמממממממממ קיבלת פחות מ-50 במבחן?שנה שעברה יצאת לגשם עם מטריה?אמממממממ.....כיתה ה'... קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..)...אתמול.התפקעתי מצחוק באמצע ההצגה...
עשית מסלול?מסלול...?אמ....שבוע שעבר...(?) בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא:
מסירת שטחים בלי הסכם:
מסירת שטחים עם הסכם:
מה שקרה בעמונה מצד השוטרים:לא יודעת מה קרה... מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:לא יודעת מה קרה... פסיפלורה:
לעשות כוכב נולד 4:
שילדים קטנים רואים טלנובלות:
הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):
האיסור לנישואים אזרחיים:
וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18?לא ידוע.... בהצלחה!

bar jones

New member
תודה אלה!!!!!

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? מקווה כמה ילדים יהיו לך? אחת =) איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? מקרר לבן או נירוסטה ובאיזור המרכז אם לא אעבור לחו"ל יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? את המשולב~ באיזה קומה תגור? מקווה שבית פרטי או פנטאהוז במה תעבוד? עובדת סוציאלית אולי איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? תנובה יהיה לך טלויזיה בבית? כן! זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב? לא משנה לי עכביש או ג'וק? עכביש הגליל או הנגב? הנגב אילת או החרמון? חרמון! עמיר פרץ או ביבי? וואי.. מן הפח אל הפחת בתרופה- סירופ או כדורים? עכשיו, שכבר יהיה כדורים0 לישון עם כריית או בלי? שתי כריות חובה! ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוס! חופשה בארץ או בחו"ל? חו"ל! פסח או סוכות? פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? אפשר גם וגם? לקרוא ספר או לראות סרט? תלוי מתי.. וגם תלוי במצב רוח מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? לפני 4 שבועות התקשרת למישהו? לפני 3 דקות אכלת דני? חחח כל לילה היית בחתונה? פייייי מי זוכר... היית בבר/בת מצווה? לפני 5 חודשים היית בבית כנסת? לפני חודשיים היית בים? בקיץ ? אכלת בחוץ? היום ישנת יותר מ-12 שעות? לא בזמן האחרן העיפו אותך מהבית ספר? מעולם לא קיבלת פחות מ-50 במבחן? לא זכור לי יצאת לגשם עם מטריה? לפני שבועיים וחצי קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) אתמול!!! הייתי בלונדון מיניסטור שאיזו מערה מפחידה ניסתה למשוך אותי בכוח לחנות הסק* שבה היא עובדת ולעשות לי הרצאה על מיניות האדם. עשית מסלול? איזה ? =) בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: אממ עדיין תרומה, בעד מסירת שטחים בלי הסכם: נגד מסירת שטחים עם הסכם: תלוי בהסכם מה שקרה בעמונה מצד השוטרים:אמממ מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: נגד פסיפלורה: חחח נמנעת לעשות כוכב נולד 4: השלישי היה מאכזב האמת.. שילדים קטנים רואים טלנובלות:נגד , בת דודה שלי בגיל 6 ידעה מה זו נשיקה צרפתת..מה זנ?! הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): לא כל כך יעיל, נגד. האיסור לנישואים אזרחיים: די נגד וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? נראה לי קדימה. אבל יש לי בעיה עם נתינת השטחים האמת.

עונה...=][=

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? יש מצב ואם כן אז כלב... כמה ילדים יהיו לך? אממ מאיפה לי..(אבל רוצה 4..) איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? חח נראה לי צבע כסוף ואין לי שמץ איפה אגור.. יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? חח נראה לי עם פסים באיזה קומה תגור? מי גר בקומות???..בית פרטי.. במה תעבוד? אמממ....אין לי שמץ... איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? של טרה..(ככה זה כשאבא המנכ"ל של חברת טרה..חח) יהיה לך טלויזיה בבית? ברור יהייו איזה 5 טלויזיות... זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב? אפחד עכביש או ג'וק? איכס אפחד הגליל או הנגב? הגליל אילת או החרמון? החרמון עמיר פרץ או ביבי? ביבי בתרופה- סירופ או כדורים? סירופ...(ואם כבר אז בטעם פטל..חח) לישון עם כריית או בלי? עם..(ואם כבר אז כרית של מקפליי..) ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל? חו"ל... פסח או סוכות? פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? בקיץ... לקרוא ספר או לראות סרט? סרט מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? אממ עכשיו.. התקשרת למישהו? עכשיו..לזהר..חח אכלת דני? בשבת.. היית בחתונה? וואו לפני עשור.. היית בבר/בת מצווה? תחילת שנה... היית בבית כנסת? אמממ יום כיפור..=][= היית בים? שבת ארגון.. אכלת בחוץ? היום.. ישנת יותר מ-12 שעות? אמממ בשבת שהייתה... העיפו אותך מהבית ספר? חחח לא קרה.. קיבלת פחות מ-50 במבחן? חח אתמול מבחן בכימיה..43... יצאת לגשם עם מטריה? אממ תחילת החורף קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) חח לפניי שבועיים... אז ככה הייתי צכה לקחת פתק שחרור מהמורה שלי בהרכבים..(להקה של ביצפר..) ואמרתי לו שיכתוב לי ואז הוא אמר תכתבי לעצמך ואז אמרתי לו תחתום לי(אחרי שכתבתי את הפתק) ואז הוא אמר לי תחתמי בשמי ולא הבנתי מה הבעייה שלו לחתום ואז חברה שלי כזה לקחה אותי לצד ואמרה לי שהוא לא רואה...חחחח כאילו הוא רואה צללים...חחח פדיחה פדיחה...חחחחח עשית מסלול? יום שישי שהייה לזכר יואב הר שושנים...הליכה של 3 שעות..חחח בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: בעד מסירת שטחים בלי הסכם: נגד מסירת שטחים עם הסכם: בעד מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: נגד מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: נגד/ בעד פסיפלורה: נגד..איכס לעשות כוכב נולד 4: נגד..(זה כבר פאסה..) שילדים קטנים רואים טלנובלות: נגד הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): בעד=][= האיסור לנישואים אזרחיים: אין לי שמץ מזה אומר.. וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? אין לי מושג מי מתמודד בכלל...

עונה

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד?ברוררר שכן דאגי חיית מחמד לא!? חחחחח סתם ברור שכן כלבב המון כלבים.. המוון חיות כמה ילדים יהיו לך? 3 איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? אמ.. או בגבעת זאב בבית!!! או בחו"ל או איפו שהוא בעולם והמקרר יהיה בצבע לא משנה יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים?פסים זה לא משנה ממש באיזה קומה תגור? אמ... במה תעבוד? רוצה להיות זמרת או עורכת דין או פסיכולוגית.. איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? תנובה יהיה לך טלויזיה בבית? אמ... כן מין הסתם זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב?כבשה עכביש או ג'וק?עכביש הגליל או הנגב? הגליל אילת או החרמון? החרמון עמיר פרץ או ביבי? מאיפו לי בתרופה- סירופ או כדורים? סירופ לישון עם כריית או בלי? עם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס?אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל? חו"ל פסח או סוכות? שבועות חחחח סוכות חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? בקיץ לקרוא ספר או לראות סרט? ספר מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? אמ... התקשרת למישהו? היום אכלת דני? אמ... שניה בשנת 2003 היית בחתונה? אמ... 2005 היית בבר/בת מצווה?2000 היית בבית כנסת?אמ... היית בים?אמ... אכלת בחוץ?אמ.... ישנת יותר מ-12 שעות?בל"ג בעומר העיפו אותך מהבית ספר? אף פעם לא קרה קיבלת פחות מ-50 במבחן? אמ.. כיתה א' עד ו' יצאת לגשם עם מטריה? אמ... לא זכור לי קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) אמ... עשית מסלול? לא זוכרת בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: מאיפו לי מסירת שטחים בלי הסכם:נגד מסירת שטחים עם הסכם:בעד מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: מה.1 מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:?! פסיפלורה: זה פרח!? לעשות כוכב נולד 4: נגד שילדים קטנים רואים טלנובלות:בעד הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):הגד האיסור לנישואים אזרחיים: המה1. וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? לא יודעת.. טוב אני צריכה ליקרוא הרבה עיתונים בשעות הפנאי...

shircherry

New member
עונה

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? כן כמה ילדים יהיו לך? מקסימום 3 איפה תגור? מקווה רמת השרון באיזה צבע יהיה המקרר שלך? לבן יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? פסים באיזה קומה תגור? מקווה שבית פרטי במה תעבוד? לא יודעת איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? תנובה יהיה לך טלויזיה בבית? ברור זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשה? כבשה עכביש או ג'וק? איייייייכסססססססססססססס הגליל או הנגב? הגליל אילת או החרמון? אילת עמיר פרץ או ביבי? פרץ בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי? עם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל? חו"ל פסח או סוכות? סוכות חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? קיץ לקרוא ספר או לראות סרט? סרט מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? מזמן התקשרת למישהו? לפני חצי שעה אכלת דני? מזמן היית בחתונה? לפני המון שנים היית בבר/בת מצווה? שנים... היית בבית כנסת? מזמן היית בים? מזמן אכלת בחוץ? לפני איזה חודש ככה ישנת יותר מ-12 שעות? מזמן העיפו אותך מהבית ספר? אף פעם קיבלת פחות מ-50 במבחן? לפני חודש ככה יצאת לגשם עם מטריה? מתי היה גשם שוב? קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) לא זוכרת עשית מסלול? איזה מסלול? בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: בעד מסירת שטחים בלי הסכם: נגד מסירת שטחים עם הסכם: בעד מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: בעד מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: נגד פסיפלורה: אוהבת את הריח. שונאת את הטעם. לעשות כוכב נולד 4: נגד שילדים קטנים רואים טלנובלות: נגד הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): בעד האיסור לנישואים אזרחיים: נגד וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? הירוקים

sharon5592

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? כן
כמה ילדים יהיו לך? אמממ כמה שדני ירצה
חחח סתאאםם
איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? אממ יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? לא יודעת ....
באיזה קומה תגור? אמממ במה תעבוד? אממממממ איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? לא יודעת
יהיה לך טלויזיה בבית? ברור ...
זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב?כבש עכביש או ג'וק? עכביש
הגליל או הנגב? נמנמ אילת או החרמון? אילת
עמיר פרץ או ביבי?
בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי? עםם! ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל? חול! פסח או סוכות? פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? בקיץץ
לקרוא ספר או לראות סרט? לראות סרט מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? אמממ התקשרת למישהו? היום אכלת דני? הווו כל הזמן
הוא ממש טעים
(ולא דני המעדן
) היית בחתונה? אממ ממזמן היית בבר/בת מצווה? ממזמן היית בבית כנסת? ממזמןןן היית בים? גם ממזמן אכלת בחוץ? אמממ לא מזמן ... ישנת יותר מ-12 שעות? אפ'פעם העיפו אותך מהבית ספר? אפ'פעם קיבלת פחות מ-50 במבחן? ואם קיבלתי 50 מלפני כמה שבועות
יצאת לגשם עם מטריה? אמממ מתי שבפעם האחרונה ירד גשם קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) אמממ
עשית מסלול? לא יודעת בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: נגד
הן תמיד באות אלינו לבית הספררר
מסירת שטחים בלי הסכם: אמממ מסירת שטחים עם הסכם: אמממ מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: אמממ מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: אמממ פסיפלורה: בעד
לעשות כוכב נולד 4: נגדדד!!!!!!!!!!!!! שילדים קטנים רואים טלנובלות: שיהנו
הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):נגדד האיסור לנישואים אזרחיים: ??? וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? הווו לא יודעת
תודה רבה רבה אלה
!!!

oriaaaa

New member
עונה!

תודה אלוש! כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? אולי כלב כמה ילדים יהיו לך? כמה שהקב"ה ירצה איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? אגור איפה שאגור. צבע המקרר יהיה לבן (?!) יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? חח משולשים
באיזה קומה תגור? בית פרטי
במה תעבוד? מקווה בעז"ה עורכת דין\ משו שעוסק ברפואה איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? איזה שיתחשק לי יהיה לך טלויזיה בבית? אולי זה או זה: נחש או סוס?סוס פרה או כבשב?כבשה עכביש או ג'וק?----- הגליל או הנגב?לא יודעת אילת או החרמון?חרמון עמיר פרץ או ביבי?ביבי בתרופה- סירופ או כדורים? כדור! לישון עם כריית או בלי? לא משנה ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל? בארץ פסח או סוכות? סוכות חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? חורף לקרוא ספר או לראות סרט? סרט מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? אממ באמת שלא זוכרת התקשרת למישהו? לפני כמה שעות אכלת דני? שניםם היית בחתונה? לא יודעת היית בבר/בת מצווה? גם לא יודעת היית בבית כנסת? 3 ימים
היית בים? ממזמןןן אכלת בחוץ?לא יודעת ישנת יותר מ-12 שעות? לפני יומיים (שבת כמובן) העיפו אותך מהבית ספר? נוור אוור קיבלת פחות מ-50 במבחן?יום חמישי
יצאת לגשם עם מטריה? אממ לא זוכרת קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) ב"ה לא בזמן האחרון עשית מסלול? בטיול השנתי האחרון בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: בעד!! מסירת שטחים בלי הסכם: נגד!! מסירת שטחים עם הסכם:בעד!! מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: נגד!! מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:בעד!! פסיפלורה:ממממממ לעשות כוכב נולד 4: ממממממ שילדים קטנים רואים טלנובלות: נגד!! הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): נגד! האיסור לנישואים אזרחיים: מממממ וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? אם הייתי אז לא מבינה,אבל למשו שנגד ההתנתקות!

m i c k e y 15

New member
../images/Emo20.gifאני אני../images/Emo41.gif

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? כן הרבה כמה ילדים יהיו לך? 3 איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? חח לא יודעת יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? פסים באיזה קומה תגור? בית פרטי במה תעבוד? אממ..לודעת איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? תנובה יהיה לך טלויזיה בבית? ברור זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבש? כבש עכביש או ג'וק? עכביש הגליל או הנגב? גליל אילת או החרמון? אילת עמיר פרץ או ביבי? ביבי בתרופה- סירופ או כדורים? סירופ, יאמי לישון עם כריית או בלי? עם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל? חו''ל פסח או סוכות? פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? קיץ לקרוא ספר או לראות סרט? סרט מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? לפני חודשיים התקשרת למישהו? אתמול אכלת דני? היום היית בחתונה? אממ..לפני חצי שנה היית בבר/בת מצווה? לא זוכרת היית בבית כנסת? לפני שבועיים היית בים? בחופש הגדול חח אכלת בחוץ? אתמול ישנת יותר מ-12 שעות? לא שזכור לי חח העיפו אותך מהבית ספר? אף פעםם קיבלת פחות מ-50 במבחן? יו חמישי יצאת לגשם עם מטריה? שהיה גשם קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) עשית מסלול? מה? בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא:
מסירת שטחים בלי הסכם:
מסירת שטחים עם הסכם:|בעד| מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: |נגד| מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: |נגד| פסיפלורה:|נגד| לעשות כוכב נולד 4: |נגד| דיי כבר חח שילדים קטנים רואים טלנובלות: |נגד| הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): |נגד| האיסור לנישואים אזרחיים: וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? אממ לא יודעת ..

adida179

New member
עונה:}

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד?בטח! כמה ילדים יהיו לך?אני מקווה 3,ברוך השם! איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך?אני יגור בת"א והמקרר שלי יהיה כסוף.. יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים?משולשים באיזה קומה תגור?ראשונה או שנייה. במה תעבוד?מקווה להיות משהו,לפחות.. איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה?תנובה. יהיה לך טלויזיה בבית?ברור.. זה או זה: נחש או סוס?סוס פרה או כבש?כבש עכביש או ג'וק?עכביש הגליל או הנגב?נגב אילת או החרמון?אילת עמיר פרץ או ביבי?מאיפה לי? בתרופה- סירופ או כדורים?כדורים. לישון עם כריית או בלי?עם. ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס?אוטובוס. חופשה בארץ או בחו"ל?חו"ל. פסח או סוכות?פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף?קיץ! לקרוא ספר או לראות סרט?סרט.. מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות?לפני כמה ימים התקשרת למישהו?לפני שעה בערך. אכלת דני?אווו לפני המון זמן היית בחתונה?לפני הרבה זמן.. היית בבר/בת מצווה?לפני..שנה היית בבית כנסת?ב..........לוזוכרת היית בים?קיץ.. אכלת בחוץ?אממ בבצפר? ישנת יותר מ-12 שעות?לא יודעת העיפו אותך מהבית ספר?לא נראה לי קרה. קיבלת פחות מ-50 במבחן?שנה שעברה במתמטיקה יצאת לגשם עם מטריה?בחורף קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..)שכחתי.. עשית מסלול?בטיול שהיה לנו לפני כמה חודשים. בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא:מכפת לי? מסירת שטחים בלי הסכם:ממ? מסירת שטחים עם הסכם:ממ? מה שקרה בעמונה מצד השוטרים:מממ? מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:ממממממ? פסיפלורה:בעד. לעשות כוכב נולד 4:נגד. שילדים קטנים רואים טלנובלות:בעד הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):בעד. האיסור לנישואים אזרחיים:ממ? וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18?קדימה נראהלי..

עונה:)

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? נירא לי כמה ילדים יהיו לך?3-4 איפה תגור? לא יודעת באיזה צבע יהיה המקרר שלך? לבן נירא לי יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? יאפ באיזה קומה תגור? לא יודעת במה תעבוד? לא יודעת איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? נירא לי תנובה יהיה לך טלויזיה בבית? יאפ זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב? פרה עכביש או ג'וק? עכביש הגליל או הנגב? מרכז=\ אילת או החרמון? אילת עמיר פרץ או ביבי? =\ בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי? עם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוסים חופשה בארץ או בחו"ל?חו"ל פסח או סוכות? פסח יותר חופש חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? קיץ לקרוא ספר או לראות סרט? סרט מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? לפני קצת יותר מחודש התקשרת למישהו? לפני 5 דקות אכלת דני? מה? היית בחתונה? לא זוכרת היית בבר/בת מצווה? לפני חצי שנה נירא לי היית בבית כנסת? גם לפני חצי שנה היית בים? בקיץ אכלת בחוץ? לפני חודש ישנת יותר מ-12 שעות? ביום שישי שעבר העיפו אותך מהבית ספר? אף פעם אבל אתמול העיפו אותי מהשיעור=\ קיבלת פחות מ-50 במבחן? לפני קצת זמן בערבית מה אתם רוצים? יצאת לגשם עם מטריה? לפני שנה קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..)לא זוכרת עשית מסלול? ? בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: מה שבא להם מסירת שטחים בלי הסכם:נגד מסירת שטחים עם הסכם:נגד מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: נגד מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:נדג פסיפלורה: מה? לעשות כוכב נולד 4: נגד נגד נדג שילדים קטנים רואים טלנובלות: בעד הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): נגד האיסור לנישואים אזרחיים:נגד וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? לא יודעת

bar jones

New member
אורייני מצטערת..

פשוט עשיתי וזה ממש ארוך, אז אין לי כוח לעשות שוב.. אבל אני עדיין אוהבת אותך!

למעלה