עונה
שם: שירלי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: פ"ת האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אין לי שמץ אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא רוצה את השמות שלהם האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נ' סטרייט/גיי/ביי: ס' רווק? לא אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 23.9.88 גיל: 17 גיל שהיית רוצה להיות: 6 כיתה: יב מצבך החברתי: אין לי שמץ.... למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת את מקפליי? גובה: חסוי צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא ממש צבע שער: שחור אוהב אותו? הוא בסדר צבע אהוב: כחול למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי זה חיבור של הכינוי שלי והשם שלי פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: באסטד ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? 2 כלבים מה העבודה שלך? תלמידת תיכון.... נכון לא מקבלים כסף אבל זה חתיכת קריעת ת*ת יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות? סוכריה על מקל איזה שפות אתה דובר? אנגלית (שפת אם), עברית, פיליפינית ציטוט מועדף/ מוטו: be cool- fuck school האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש יש לך הרגלים רעים? לא יודעת איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? למה שיראו אותו בכלל?! מה הפחד הגדול ביותר שלך? גבהים אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? הכלבים שלי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אולי האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא יודעת.... האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבית יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אהבה מה החוזק הכי גדול שלך? שנינות אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? גובה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יודעת. לא נראה לי יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא ממש מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אנשים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שפתיים ומה הכי פחות אוהב? גובה אתה חושב שאתה נראה טוב? לא ממש יש לך ביטחון עצמי? לא ממש לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? סינדרלה? האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? תלוי ישן עם בובות פרווה? יאפ יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? תלוי נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לפעמים אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? על הלחי? כן.... בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? המון עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא!!!!!!!!!!!!!! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? כן באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? כן במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? אממממממממממממממ ליטל? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? זהר? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לסמוך על אנשים מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "יש לו מעיל כמו לאבא שלי" מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מור הכי מעט זמן? ליטל הכי מצחיק? זהר הכי קרוב? זהר וליטל הכי מוזר? ליטל.... סתם סתם.... אני רוצה לחיות.... הכי חכם? מור? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? זהר הכי נחמד? זהר הזמר הכי טוב? חן הכי רועש? ליטל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא נראה לי אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? זהר וליטל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ליטל? מור? זהר? על מי אתה סומך הכי הרבה? זהר מי מקשיב לבעיות שלך? זהר עם מי אתה רב הכי הרבה? ליטל ומור האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? זהר האם החברים שלך מכירים אותך? נראה לי.... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? עכשיו כבר לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא יודעת... את המורה למתמטיקה שצחקת עליו? המורה למתמטיקה שהלכת איתו לקניות? אבא ששבר את הלב שלך? חסוי שאיכזב אותך? חסוי שגרם לך לבכות? חסוי ששימח אותך? זהר שראית איתו סרט? זהר שדיברת איתו בטלפון? זהר שראית? זהר מה אתה לובש כרגע? חולצה וג'ינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? יד? איזה ספר אתה קורא? ספר היסטוריה מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מאוהבת, מתגעגעת, לחוצה, רדומה, חייכנית האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא