שיר שעושה לכם את זה בהקשר

איזה שיר נהדר מון ליין..

מזכיר לי את ברלין בגלל הסרט: "כריסטיאן F" שבו הוא מתנגן ברקע באיזשהו שלב..

איזה סרט גדול...

ראיתי אותו כשהייתי בת 13 או משו כזה... סרט שממש הטביע בי את חותמו.... וכמובן שלא נדבר על דייויד בואי... מאד מאד אהבתי אותו בתקופת ההתבגרות...

גם אני ראיתי אותו בגיל מאד צעיר...

רק אחרי כמה שנים הבנתי שזה היה אולי קצת צעיר מדי...

הרושם שהשאיר בי הסרט

היה מאד חזק... יכול להיות שהייתי צעירה מדי... אבל מצד שני זה העלה את סוגיית ההתמכרות לסמים ממש קצת לפני הגיל שמתחילים להתעניין בנושא... כריסטיאן עצמה היתה בת 12 או משהו כזה... אני זוכרת שראינו את הסרט לא מעט חבר'ה מהכיתה ואז בעקבותיו קראנו את הספר... זה עשה לנו משהו...

moon line

New member
הי זואי../images/Emo24.gif את לא מבינה

מה הספר והסרט עשו לי אז.. הדמויות שבסרט היו כמעט מודל לחיקוי לי ולחברותי ילדות טובות לא ברלין.. והמבינה תבין... אבל זה היה כ"כ בקטנה , שבמבט אחורה אפשר לצחוק על זה איך התרגשנו מזה..

livi4

New member
אוי לאן החזרתם אותי איזה סרט...

אתן לא יודעות מה עשיתן לי עכשיו ! את הסרט ראיתי לפני 8 שנים כשהייתי במנהטן אצל חברה טובה ... מדהים מה שסרט יכול לעשות. והספר מרתק גם כן.

moon line

New member
הי חזרתי, זואי הרגת אותי

חבל"ז הסרט הזה השפיע עלי עמוקות. כילדה טובה אבל לא י"ם , הייתי בהלם איך ילדים בני גילי פחות או יותר, חיים במקום אחר, אני זוכרת שממש התאהבתי בשחקנית היא היתה כזו יפה, זה ללא ספק אחד הסרטים שהטביעו את חותמם עלי כילדה.. חוץ מ- "לה בום" (סופי מרסו האגדית) סתאאאם

אחותי... סרט גדול

וגם שחקנית יפה... ולה בום... dreams are my reality... אלוהים את מחזירה אותי למסיבות המפגרות של פעם... איזה כייף היה....

גם אני חשבתי

שהשחקנית היתה כל כך יפהפיה - הסרט השפיע עלי עמוקות! ראיתי אותו גם בגיל 13!

למעלה