שלוחת אונ' לטביה, בחוץ מימין

Bruce L

New member
יש כאן אנשים שמדברים סינית?

אם יש כאן מישהו שמדבר מנדרין אז זה יהיה טוב..

שניש

New member
קוניצ'יוואה../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif

היי . קוראים לי שני ,אני בת חמש עשרה ומתה על יפנית
זאת שפה כ"כ יפה
(אבל גם מאוד קשה
) הכל התחיל כשהתחלתי לראות סדרות אנימה (גראויטיישן
) דרך אגב....מישהו רואה בערןץ 8 -"איירון שף"
נכון באסה שמדובבים אותם
השחקנית נשמעת כ"כ פריחה

Kurayami

New member
ציור שציירתי ^^;

.. מקווה שתאהבו :| ציור שציירתי בזמן שהייתי חולה.

A K I R A

New member
ברוכה הבאה!!! GO GRAVITATION!!

איזו סדרה יפה!! נשאר לי לראות את אווה 2 וזהו:(

מורן 1986

New member
איזה מקסים ! ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif אני בשוק

איזה כשרון
אמרו לך שאת מאוד כשרונית
הציור הזה פשוט מהמם
זה מ-ה-מ-ם

Hikaru

New member
אכן

זה ציור יפה מאוד למרות שבקושי רואים אותו אבל.. Kurayami זה בן. קוראים לו גיא. :)

Kurayami

New member
עברתי עם עט על הקווים

קצת הרס.. -.- אבל כבר אין דרך חזרה.

Kurayami

New member
אני יודע שאתם כועסים :)

זה באמת הפוסט האחרון סיימתי לעבור על הכל בעט אחרי שאנשים רבים שיכנעו אותי.. שכדאי.

Shazamit

New member
היי שני! ^^

げんきですか. עדיין לא יצא לי לראות, למרות שאני מאוד רוצה (אני כל הזמן שוכחת
), זה יפה? מעניין (שאלה רטורית?)?

Shazamit

New member
בלה...

התכוונתי לתוכנית בערוץ 8, לא לגראוויטיישן השולטת!

שניש

New member
זאת תכנית בישול..../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif

אבל היא ממש נחמדה כי מראים שם שפים יפנים חמודים מכינים מנות יפניות חמודות
הם ממש משקיעים
מישהו שם הכין פגודה מגזר
ויש להם מאכלים שנשמעים מוזרים אבל היי, אם הם יפנים- אני מוכנה לטעום
למשל- ביצי קיפודים (לא הביצים האלה....ביצה כמו של תרנגולת...) ונאטו- שזה בערך כמו פולי טופו עם דבש\ חמאת בוטנים או משהו מתוק שנשמע מפתה לגמרי

Tonjin

New member
לא רוצה לנפץ אף מיתוס אבל ב'נאטו'

אין דבש ולא חמאת בוטנים ולא שום דבר מתוק, קצת קשה להגדיר את הטעם אבל הוא יותר לכיוון החמוץ מלוח והמרקם הוא 'סליימי' בצורה יוצאת דופן - גם הריח נורא (אבל באמת נורא). בקיצור, זה אחד המאכלים הנוראיים שיצא לי לנסות (וניסיתי הרבה, בהרבה מקומות בעולם) ולמרות שבעקרון זה 'רק סויה' (אם כי מותססת במשך כמה חודשים...) זה פשוט דוחה - בשביל הרבה מאד זרים ביפן זה "the food from hell" והיפנים אוהבים להתלוצץ ש'אתה נהיית באמת יפני רק כשאת מסוגל לאכול נאטו...."

Klayhamn

New member
זה לא מיתוס

חחחחזה נראה לי יותר : wishful thinking מאשר "מיתוס"... יש סיפורי זוועה על נאטו בכל מקום ככה שלא קשה לדעת שזה מאכל שנחשב די מחריד לזרים (מה שאני אישית לא מבין זה - אם זה כל כך דוחה, מה בדיוק שונה ביפנים שמאפשר להם לאכול אוכל מסריח שהטעם שלו לא נשמע ממש מושך? בסופו של דבר כולם בני אדם וכולם רגישים לטעמים או ריחות לא נעימים) הסיבה היחידה שהתוכנית "IRON CHEF" שווה משהו היא בגלל שהיא ביפאנית, העובדה שהיא מדובבת לאנגלית לחלוטין הורסת את כל ה-APPEAL שלה עד שאין שום טעם פשוט לצפות בזה אלא אם כן באמת את/ה אוהב/ת תוכניות בישול. מה גם שרוב הזמן השפים בכלל לא מכינים אוכל יפאני אלא אוכל זר... רק אחד מ-"שפי הברזל" מתמחה באוכל יפאני וגם הוא לפעמים מכין דברים אחרים לחלוטין. מה שאותי מעניין זה מה בדיוק נתן לה את הרושם שמדובר בחמאת בוטנים או דבש או בכלל - מאכל מתוק?

Tonjin

New member
בן - אדם !?

מה כ"כ דוחה בקופים, נחשים כלבים וחתולים שנאכלים בתאווה במקומות שונים בעולם.... למה התאילנדים לא כ"כ 'חמים' על פלאפל ומה שונה בילידים של פפואה ניו-גיני שאפשר להם לאכול את האדם האחרון ב-1972 (מקרה הקניבליזם המתועד האחרון שם?) נכון ש"בסופו של דבר כולם בני אדם וכולם רגישים לטעמים או ריחות לא נעימים" רק מה - כולנו מגדירים "טעמים או ריחות לא נעימים" בצורה שונה לחלוטין...

למעלה