שמח

../images/Emo41.gifפורמים חדשים וחידושים בתפוז ../images/Emo41.gif

פורומים חדשים בתפוז אנשים
הפורום הרשמי של אחת הצעירות המוכשרות בישראל - פורום רונה קינן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1139
פותרים את חידת חמיצר וזוכים בפרסים - פורום התפוז הציוני http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1140
הפורום הרשמי לזמר המוכשר - דודו טסה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1142
איסוף עטיפות אסם, החלפות, זכיות, והכי חשוב: דברים טעימים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1143
כרטיס אישי בעיצוב חדש החל מהיום עודכן העיצוב החדש של הכרטיס האישי לכלל הגולשים. העיצוב החדש כולל בתוכו מספר חוצצים על מנת להפוך את המידע לנוח וממוקד יותר ועל מנת שהכרטיס יוכל להכיל יותר מידע. העיצוב כולל את החוצצים הבאים: מי אני - החוצץ כולל את הפרטים האישיים, התמונה, קישורים לקומונות ובלוגים, אפשרות לשליחת מייל או מסר לבעל/ת הכרטיס ועוד. תחומי עניין - החוצץ כולל את תחומי העניין השונים של הגולש/ת. המועדפים שלי - החוצץ כולל קישורים מועדפים. כמו כן הוא כולל פורומים וקומונות בהן הגולש/ת משתתף/ת. ההודעות שלי - החוצץ כולל את ההודעות האחרונות של הגולש/ת מהפורומים, הקומונות והבלוגים. ההתראות שלי - החוצץ נראה רק לבעל/ת הכרטיס ובו ניתן לעדכן ולבטל את עדכוני הSMS הפעילים. יש לציין כי חלק גדול מן הפרטים המוצגים ניתנים להסתרה באמצעות עדכון הכרטיס האישי. גלישה נעימה תפוז
אנשים

melancholy man

New member
לך תספר את זה לציף

שחושבת שהפסיכדליה מתה ב 68..., היא חיה טוב ומתגוררת כרגע בפורום איסוף עטיפות של אוסם

brotos

New member
טוב,

מה? סיפרת בדיחה, זה ברור. אנא הסבר לי אותה, למען אבין אותה גם. תודה, דוד.

brotos

New member
../images/Emo32.gif, ../images/Emo32.gif ועוד קצת ../images/Emo32.gif

חבר'ה- צ'אט! היום! פשוט כל מי שבא ויש לו ז** להיות בצ'אט, אז שפשוט ילחץ על הכפתור של chat t.v, ואם אין שם אפ'חד, אז שפשוט ימזער את זה, ויחכה לאנשים שיבואו (כי רואים את מספר האנשים בצ'אט וגו'). ובנושא אחר לגמרי: אנא, הצביעו עידית לראשות וועד "סיכום שבועי בפורום פינק פלויד". כי רק היא תביא צחוקים וסבבה
(פפפ, חייבים כבר לשדרג ת'דגל הזה. חידוש מותג). ---מעכשיו, אני בצ'אט---

brotos

New member
נחשו מה? ../images/Emo13.gif

דווקא היום, תפוז- יישתבח שמו - החליט כי אין כניסה לצ'אט
(אבל אני אנסה אח"כ. בינתים, כולם להיכנס).

brotos

New member
פפפפ, נו, חבר'ה, כנסו לצ'אט! ../images/Emo2.gif

זה לטובתכם, 'תם לא מבינים?

brotos

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif ואת יודעת שמגיע לך ע

וד משו אם *באמת* תעשי זאת.

tziftzifit

New member
?????

מה זה? לאשמעתי על הפורום הזה ולימישהו כותב בניק שלי?? איסוףעטיפות אוסם

rainbow demon

New member
פשוט לא ייאמן

וכאשר שלחתי בקשה לפתוח פורום ללהקה QUEEN, קיבלתי מענה שבתפוז אין כוונה לפתוח פורומים בנושא שכזה (עזבו שהיו כבר איזה 30 פורומים של להקות אחרות). פשוט לא מבין איך הראש שלהם עובד.

Shakty

New member
ברור טסה הרבה יותר חשוב מQUEEN

פשוט מדהים - כל זמרמר חדש ישר מקבל התיחסות, בצדק או שלא אבל QUEEN ? ממש לא מובן לי.

rainbow demon

New member
כבר עשיתי את זה פעם

זה לא עוזר, תאמינו לי ההנהלה פה אטומה לכל דבר שהוא לא כוכב-נולד/תזיזי את התחת/תראה את התחת (אקזיט)/ שרית חדד/ שאר זבל שמשום מה יותר מדי אנשים שומעים/רואים אותו.

melancholy man

New member
ועדיין

אני או ציף לא חלק מהנהלת תפוז, כך שאם אנחנו (או כל גולש אחר) יראה את הביקורת זה לא יתן הרבה (חוץ מלהוציא קיטור). כאשר כותבים בפורום משוב, הנהלת האתר (או נציג שלה) קורא את ההודעה כך שזה יותר יעיל. מעבר לזה, אם אתה רוצה לפתוח פורום ללהקה מסוימת (הגם, שאישית כמו ברוטוס אני חושב שיש מעט מאוד להקות לא פעילות שיכולות "להחזיק" פורום פעיל) הקם קמונה הראה פעילות ותאמין לי אין שום דבר שמשכנע אתרים יותר מרייטניג, כלומר אם יהיו הרבה הודעות בקומונה ותוכיח שאתה מנהל טוב ומשקיע תוכל לנהל פורום בנושא שאתה רוצה. בכל מקרה, זה לא שייך לנושא הפורום הזה, ולכן אין לזה ממש מקום כאן.

rainbow demon

New member
זה לא קשור, אבל אנחנו באופטופיק לא?

בכל אופן, אני לא מתכוון להלחם על זה כבר נלחמתי בעבר, והיחס של תפוז הוציא אותי מהאתר הזה לכמה חודשים טובים מהעצבים שהם הביאו אותי אליו. בכל מקרה אני שלם עם המצב כמו שהוא. המעריצים מוצאים להם דרכים אחרים לתקשר מאשר אתר מסחרי שדואג בעיקר לכיס (ראה את הפרסומות בכל מקום).

brotos

New member
לא הייתי עושה זאת במקומך

על queen אפשר לדבר בהרבה פורומים אחרים: רוק, שנות ה-80' ואפילו להסתכן ולעלות את הנושא בפורום "אגדות רוק", מה שאני אישית לא הייתי עושה. הלהקה צריכה להיות משהו מאוד גדול (ביטלס, פינק פלויד) או שתהיה פעילה (דודו טסה) כדי שתוכל 'להחזיק' פורום שלם. אגב, בלי ציף אני לא יודע אם גם הפורום הזה היה שורד. ולא רק שהוא שורד, הוא גם פורח ממש לאחרונה.

rainbow demon

New member
אתה לא צודק בכלל

קווין היא לא להקה מסכנה שקהלה קטן ומצומצם להפך, אני לא אטעה אם אגיד שקווין היא אחת הלהקות הבריטיות החשובות ביותר (תשאל את Q למשל), והיא פעלה והצליחה דווקא בשנות ה70 (בשנות ה80 היא הפכה למכונת פופ אימתנית, כמו ג'נסיס שהתחילה בתור פרוג דווקא). לקווין מגיע פורום לא פחות מאשר מגיע לפינק פלויד.

למעלה