שמח

melancholy man

New member
או ג'נסיס

(או דיפ פרפל או אמרסון לייק ופאלמר או קינג קרימזון). וזה עדיין לא המקום לדיון הזה. ואולי זה לא יפה, שאני עושה את זה כאן, אבל כמי שמנהל גם את פורום אגדות רוק, אתה מוזמן לדבר עליהם שם. אני לא יודע כמה מהחברה אצלי באמת אוהבים קווין אבל זה בהחלט "בתחום השיפוט" של הפורום (בטח הרבה יותר מהפורום הזה למשל...)

brotos

New member
אני לא מקבל את זה, ניבלו'

להזכירך, זהו שירשור אוף (כמובן שאתה מוזמן לשרשר אותו לשירשור האוף הרשמי) ולכן נראה לי שוויכוח כזה, הוא בגבולות ה"מותרים". אפילו ציף, שהיא מחמירנית מאוד בענייני התנהגות בפורום, לא הייתה מתנגדת לכך. ולהמליץ לו ללכת לפורום "אגדות רוק"? אתה סאדיסט.

melancholy man

New member
אני אסביר כי לא מכירים אותי פה

1. זה ישורשר ל
בעוד כמה שניות. 2. זה לא שייך לפה במובן הזה שזה שייך לפורום המשוב, ואני לא חושב שהפורום הזה צריך להפוך להיות במה לתלונות נגד הפורטל שמארח אותנו (לא שאני מפחד מביקורת לתפוז, הפורום הזה הוא פשוט לא המקום). וכן אני סאדיסט תמודדו.

melancholy man

New member
אני שניהם ../images/Emo13.gif

ולמי שלא הבין, זה קשור אני חושש, לדעה של ציף על Queen, שהיא הזכירה פה כבר פעם, דעה שאני אגב יותר משותף לה.

melancholy man

New member
דעה שאני משתדל לא לחשוף לייד אנשים

שחושבים דברים טובים על החברים של פרדי. לצורך העניין אני אגיד שלקווין הייתה התחלה לא רעה, עם שנים שלושה אלבומים מענינים (בעיקר Queen2 ולילה באופרה) וחוץ מזה בעיקר שיעמום, הרבה רעש וצילצולים ולא הרבה יותר מזה.

rainbow demon

New member
בתור מעריץ מושבע של קווין

ואחד ששמע את כל האלבומים (סטודיו וחי), הבוטלגים וראה המוני דוקומנטריות בשלל שפות, אני מסכים איתך לחלוטין. קווין איבדה את הדרך בערך איפה שאיבדו להקות רבות את הדרך - סוף שנות ה70 ותחילת שנות ה80, עם כניסה מאסיבית של המסחור למוזיקה. אגב כותרת מאד משעשעת נתת לשרשור :)

brotos

New member
הרשה לי לפקפק

קווין לא יכולה להשתוות לפ"פ בהשפעה שלה על המוזיקה הפופולרית. זה מצחיק בכלל להעמיד את שתי הלהקות אחת מול השנייה. אפילו אם ניתן רק דוגמא אחת: ל'קווין' יש אלבום שהשפיע כמו 'דארק סייד'? אני חושב שלא. שנית, המרחב המוזיקלי והלירי שבו פסעו פ"פ (מפסיכדאליה להארד-רוק, דרך אלקטרוניקה פרימיטיבית, דרך אוונגאד קלאסי עד לשירי פופ פשוטים ומתקתקים) הוא גדול יותר מזה של קווין. שלישית, תן לי לנחש איך הפורום ייראה: כל כמה שעות, הודעה חדשה: "קוויןןןן שולתייםםם!!11" או "תנו לי כמה שירים בסגנון של We will rock you". אתה באמת רוצה את זה? ואני מרשה לעצמי להגיד את זה כי זה לא קשור לטעם מוזיקלי, אלא לעובדות אובביקטיביות (עד כמה שמשהו יכול להיות אובייקטיבי).

One Echoe

New member
אתה סתם מכליל לדעתי.

למה נראה לך שכאן לא יכולות להיות הודעות מהסוג הזה? ובכלל, בכל פורום יש הודעות מהסוג הזה.

brotos

New member
הוויכוח הזה מיותר

ברור לי שאני צודק, למרות שלא נעים לאנשים לשמוע את זה: יש פורומים עם רמה גבוהה יותר של אנשים ופורומים עם רמה גבוהה פחות של אנשים. נכון, גם כאן, לצערי, יש הודעות מטופשות מידי פעם. אבל איכשהו הם לא הרוב. אני מספיק זמן פה בפורומים כדי לדעת בדיוק איזו להקה שייכת לאילו אנשים. נכון, זה מרגיז הרבה אנשים. בעייתם.

One Echoe

New member
זה מרגיז כי האמרה הזאת

מתנשאת. ולסווג אנשים לאיכות זה נראה לי דבר שגובל על גבול האנטישמיות. פשוט תתחבר למי שתתחבר.

rainbow demon

New member
ברוטוס ברוטוס

אל תיעלב, אבל ציפיתי לתגובה שכזו ממך:) הדבר האחרון שהיית בהודעה שלך זה אובייקטיבי אגב , אני מניח שמעולם לא שמעת על "לילה באופרה" רוץ להשיג. אגב, המורפיזם שעברה קווין הרבה יותר הזוי מאשר פינק פלויד, קרא כל ביוגרפיה שתרצה (מומלץ מאד - הדוקומנטריה של VH1).

flowerboy69

New member
תגיד...

אמרת שענו לך שאין כוונה לפתוח פורום בנושא זה...אתה בטוח שהסברת שזה פורום על הלהקה?...אולי הם חשבו שהכוונה אחרת!

brotos

New member
כמה דברים

1. היום קראתי "המשפט" של קפקא והיה לי בראש את השיר the trial מה'קיר', מה שגרם לי לאיבוד מוחלט של הריכוז. הריעו לי. 2. רציתי לדעת אם מישהו טרח אי-פעם לתרגם את ההש"ה (הצד האפל). אם כן שיאותת לי עם מדורה מראש הר, או יודיע לי במסרים, מה שנוח יותר. 3. יש פה איזה יוזר חדש - פלאוורבוי, או משו בסגנון - שעושה רושם שהוא מנסה לעשות רושם ותוך כדי גם קצת מבלף. 4. נכון סיד נראה חיוור כמו סיד? בברכה, ברוטוס (מחליץ ניק-ניים בקרוב).

pink floydror

New member
תראו מי מדבר

אולי האדון ההיפי תפס קצת תחת, אבל אתה ידידי, אתה האחרון שיכול לפצות את פיו בנושא הזה. סתכל על עצמך לפני שאתה שופט אחרים על אותם טעויות, בנאדם

brotos

New member
אני? ../images/Emo12.gif

מה לעזאזל אתה רוצה מהחיים שלי? טוב, זה באמת עצבן אותי, אבל נתגבר.

למעלה