שרשור אוף טופיק

מעניין מאד... היום ב../images/Emo43.gif

ממש עוד מעט... בשעה 10:00 תגיע לפורום להיות הורים מיכל בן טובים, מרפאה בעיסוק לגיל הרך, ותענה לשאלותיכם בנושא. יהיה מעניין- כדאי לתפוס מקומכם בדיון כבר עכשיו!
הערב ב-21:00 מגיע הפלסטיקאי יעקב זיילר לפורום יופי וטיפוח אישי, ויענה לשאלותיכם בנושא כירורגיה פלסטית וניתוחים פלסטיים בלייזר. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הקופסא שלנו לא מתחדשת השבוע, ודיידו נשארת שבוע נוסף במקום הראשון עם White Flag כל ששת המקומות הראשונים דורכים במקום, והאם יצליחו אמה בנטון הסקסית, מארק אוון הנוסטלי וסטייסי המרעננת להכנס ולעשות שם שינויים בשבוע הבא? הכל תלוי בכם!

LaMbChOpS

New member
בנות, היות ויש לי הורים נורא לא

אחראיים, אני צריכה לעשות שיעורים. אז רשימת סרטי ג'וני תגיע אחר כך!

LaLyBeLL

New member
../images/Emo32.gif תעזרו לי בבקשה דחוףףףף

אני הולכת לעשות קעקוע באלפית ביום שלישי אבל שיניתי את דעתי לגבי המילה ועכשיו אני לא בטוחה, אני מתלבטת בין 4 מילים... estela - שזה אומר תקווה.. (למי שלא ידעה, אלרונד קרא לאראגורן בהתחלה estel שזה לקוות..) leitha - שזה חופשי melima - באנגלית זה lovable - יש לזה בכלל מילה בעברית? קשה לי להסביר חח ואחרון זה alkar - שזה glory, תהילה ועוד כמה משמעויות חח בבקשה תענו זה דחוף

LaMbChOpS

New member
בנות!! הודעה חשובה! (עליי)

ביום ראשון, בשבע בבוקר עד תשע, אני מתחרה בתוכנית הבוקר ב102 אף. אם, ואני כנראה אדבר על טל ברמן ואביעד קיסוס!! תחזיקו לי אצבעות!!!

לא זזים מהבית ../images/Emo82.gif

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הנוסף שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.
השלמה-וויזיון ממשיך לרוץ הקבוצה החמישית של שיריו הטובים של שמה ארצי מומעדת לשיפוטכם: מהו השיר הטוב ביותר שלו? אנחנו מחכים למסרים שלכם, אז בואו להזכר ולהשפיע על מצעד שלמה ארצי בכל הזמנים- בפורום המעריצים שלו.
פורום אנגלית משחק היום את "מילת המחץ" - בואו ללמוד קצת אנגלית, להפגין שליטה בשפה ולנסות לזכות בחולצת תפוז אנשים היוקרתית....
מלך הצ'כונה הוא משחק היום בפורום משחקי השכונה. שם תוכלו לזכות ב"חולצה ותקליט". כנסו עכשיו וענו על כמה שיותר שאלות טריוויה. יהיה קליל, יהיה נחמד, יהיה כייף!

moran14h

New member
../images/Emo32.gifלמעריצות ג'וני!../images/Emo32.gif

אוקיי אז למעריצות ג'וני ! יש לכם סיבה לשמוח..!
היום בערוץ 10 יש דוני בראסקו בשעה 21:05 ..כולם לראות!
וזה לא נגמר ביום שישי הבא (גם בערוץ 10 ..הם אוהבים אותו שם) יש בשעה 22:50 השער התשיעי ....!!!!!!!!

SShiRaS

New member
אנשימים!!

קלטו אזו חתימה מהממת לפורומים יש לי! כאן כמובן זה לא יתאפשר.. חבל.. אבל כל הזכויות שמורות ואלף נשיקות ותודות לבנאדם הכי מוכשר בעולם שהכין לי את זה TD13 :}}}} מווואה! לאב יה אול:} ג'וני מושלם!!

Lettuce Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo32.gifשרשור אוף טופיק רשמי../images/Emo32.gif*|

שרשרו לכן כל הגיגיכן [וכל שטות אחרת
]

SShiRaS

New member
הו וול, נרשום שוב.. הנה כל הסרטים..

של ג'וני בקרוב יהיה חלון סודי גן סודי עפ"י ספר של סטיבן קינג [הסופר המדהיםםם] שג'וני יככב בו, ובקרוב יצא גם Neverland בו ג'וני מספר את סיפור פיטר פן.. הנה הרשימה המלאה של הסרטים שלו שכבר יצאו Once Upon a Time in Mexico (2003) היו זמנים במכסיקו Pirates of the Caribbean: The Curse of The Black Pearl (2003) שודדי הקאריביים Lost in La Mancha (2002) אבודים בלה מנצ'ה From Hell (2001) ממעמקי הגיהינום Blow (2001) שאיפות Chocolat (2000) שוקולד Before Night Falls (2000) לפני שהלילה יורד The Man Who Cried (2000) האיש שבכה Sleepy Hollow (1999) סליפי הולו The Ninth Gate (1999) השער התשיעי The Source (1999) המקור The Astronaut's Wife (1999) אשת האסטרונאוט LA Without A Map (1999) לוס אנג'לס בלי מפה Fear & Loathing in Las Vegas (1998) פחד ותיעוב בלאס וגאס The Brave (1997) האמיץ Donnie Brasco (1997) דוני בראסקו Cannes Man (1997) Dead Man (1996) איש מת Nick of Time (1995) 90 דקות לרצח Don Juan deMarco (1995) דון חואן דה מרקו Ed Wood (1994) אד ווד What's Eating Gilbert Grape (1993) מה עובר על גילברט? Benny & Joon (1993) בני וג'ון Arizona Dream (1993) חלום אריזונה Freddy's Dead: The Final Nightmare (cameo role 1991) סיוט ברחוב אלם: הסיוט האחרון Edward Scissorhands (1990) המספריים של אדוארד Cry-Baby (1990) קריי בייבי 21 Jump Street (tv series 1987-1990) הסדרה המצליחה: רחוב ג'אמפ 21 Slow Burn (tv movie 1986) שריפה איטית Platoon (1986) פלאטון Private Resort (1985) A Nightmare on Elm Street (1984) סיוט ברחוב אלם והממ זהו.. ^_^

little bry

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ייייאאאאאאאאאאא תודה רבה רבהההה רבההההההההה חחחחחחח

../images/Emo41.gifראיון מדהים עם ג'וני!../images/Emo41.gif

זוכרות שהוא היה בג'יי לנו? אז אני פיספסתי אותו!!!!!! *מנערת אנשים זרים שעוברים לידה ברחוב* בכל מיקרה, לכל המסכנות שגם פספסו את זה- הנה התסריט של הראיון. זה ריאון ממש מצחיק וחמוווד, וג'וני מתוק שםםםם!!!!!!!!!!!! מאאאוווודדד!!! מומלץ לכולם לקרוא! זה נורא חמוד! הנה תמונות מהראיון

למעלה