עוד
P Piper SweetHeart New member 24/10/03 #93 תמונה אחרונה.. אני לא רוצה להעמיס על הפורום.. אההה, הוא כזה יפה כשהוא מחייך!
P Piper SweetHeart New member 24/10/03 #94 הי הי!../images/Emo6.gif יש לו עדיין את שיני הזהב מהתפקיד של ג'ק ספארו... מגניייבבב... רואים בתמונה!
M moran14h New member 24/10/03 #96 איזה מישהי כבר מנסה, לא? אבל אני לא הייתי מתנגדת..אבל לא יפה לעשות את זה לאלה שרוצות לפתוח..
D drusilla sh New member 24/10/03 #98 הוים ראיתי בדף קהילות בתפוז ב'קהילות חדשות' שפתחו פורום לג'וני! אז אתן מוזמנות ללכת לשם
L little bry New member 23/10/03 #62 מחזיקה חזקקקקקקקקקק יאאאאא באיזה שעהה??? אני אולי וכל לשמוע! COOOOOL!
L little bry New member 23/10/03 #65 אופסי אמרת את השעות חחחחחחחחח טוב ששמתי לב באמת חחחחחח תהניייייייי
L LaLyBeLL New member 23/10/03 #59 אנשים תענוווו ואולי זה... יעניין אתכן, הרגע ראיתי בחדשות שבראד פיט, ג'ניפר אניסטון, דני דה ויטו ועוד כמה מתכננים לבוא לארץ בסוף השנה כדי לעזור לתהליך השלום!! פחחחחחח
אנשים תענוווו ואולי זה... יעניין אתכן, הרגע ראיתי בחדשות שבראד פיט, ג'ניפר אניסטון, דני דה ויטו ועוד כמה מתכננים לבוא לארץ בסוף השנה כדי לעזור לתהליך השלום!! פחחחחחח
L little bry New member 23/10/03 #61 רציני? פפפפפחחחחחחח בראד פיט? מגניףףףףףףףףף ולפי דעתי, או המילה הראשונה או המילה השניה... הם מהממות לפי דעתי!
רציני? פפפפפחחחחחחח בראד פיט? מגניףףףףףףףףף ולפי דעתי, או המילה הראשונה או המילה השניה... הם מהממות לפי דעתי!
L Lao New member 23/10/03 #74 סוף סוף!!!!! לא רק לילדים קומבודיים מגיע שאנג'לינה ג'ולי תבקר אותם, גם לנו יש מספיק צרות עם כל מני מוחמד ויסאר למינהם שמחליטים להתפוצץ כל שני וחמישי!!!!!!!!!
סוף סוף!!!!! לא רק לילדים קומבודיים מגיע שאנג'לינה ג'ולי תבקר אותם, גם לנו יש מספיק צרות עם כל מני מוחמד ויסאר למינהם שמחליטים להתפוצץ כל שני וחמישי!!!!!!!!!
L LaLyBeLL New member 23/10/03 #66 אני כנראה אקח את ESTELA... לא בגלל שזה הכי יפה כי אני חולה על כולן, חח.. ודווקא הרוב אמרו לי לקחת את LEITHA אבל ESTELA זה כזה הכי מוכר בגלל אראגורן.. טוף לא יודעת, יש לי זמן להחליט עד יום שני
אני כנראה אקח את ESTELA... לא בגלל שזה הכי יפה כי אני חולה על כולן, חח.. ודווקא הרוב אמרו לי לקחת את LEITHA אבל ESTELA זה כזה הכי מוכר בגלל אראגורן.. טוף לא יודעת, יש לי זמן להחליט עד יום שני