הכי יפה...כי תקווה זה כזה....יותר מדי ורוד כזה..לאבאבל זה חביב כזה ותהילה באלפית זה כזה...כאילו את כותבת [רק תדמייני שזה באלפית]: where is my precious???? חח..קיצר חופשי לדעתי ממש יפה
זה מטורף! בכל פורום מדברים על ג'וני.... למה לא פותחים לו כבר פורום משלו?! הם לא קולטים שזה השחקן הכי מושלם והכי מוכשר שקיים?! (סלחו לי בנות, אבל אני מעריצת ג'וני הדוקה אז אורלנדו נכנס אצלי במקום השני
הם פשוט סרטים בעלי תקציב מאד גדול שמאד הצליחו בקופות... נכון זה לא ממש מתאים לג'וני כי הוא בדרך כלל בוחר סרטים פחות "רועשים", אבל הוא עדין עושה בשניהם עבודה מצוינת!! הסרטים שלו שאני הכי אוהבת הם: סליפי הולו, שודדי הקאריביים, דון חואן דה מרקו, שאיפות, שוקולד ובני וג'ון. עד כאן להיום מאובססיבית של ג'וני
להפך, אני חושבת שזה נהדר שהסרטים כל כך הצליחו ושג'וני זכה לכזאת הזדמנות להרחיב את קהל המעריצים שלו ולקבל קצת יותר תודעה, פשוט אמרתי שזה לא כל כך אופייני לו לבחור סרטים כאלה.
מסכימה לחלוטין, חיכיתי שג'וני יצא מבועת ההתבודדות והברירנות הזו.. לא שזה לא התאים לו פשוט כ"כ התאים לו לשחק בסרטים האחרונים ובני וג'ון סרט טוב אבל אני פשוט מתה על אשת האסטרונאוט שלו, פחד ותיעוב בלאס וגאס זה כזה הומור שחור הורס מצחוק.. שודדי הקאריביים אופקורסססס והיו זמנים במכסיקו סרטים טובים באופן שאי אפשר לתאר.. גם 90 דקות לרצח יפה והמספריים של אדוארד.. סרט מרגש בכלל כל הסרטים שלו מהממים ג'וני מושלם ושחקן נדיר ומקצוען מאין כמוהו עם כל הכבוד לאורלנדו