שרשור אוף טופיק

נוקי8

New member
לדעתי leitha

הכי יפה...כי תקווה זה כזה....יותר מדי ורוד כזה..לאבאבל זה חביב כזה ותהילה באלפית זה כזה...כאילו את כותבת [רק תדמייני שזה באלפית]: where is my precious???? חח..קיצר חופשי לדעתי ממש יפה :)

M i k a M o o

New member
בני וג'ון רוווולז!!!!../images/Emo42.gif

ברצינות! סרט ענק! ג'וני כזה מתוק שם!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif כל כך חמוד שם!!

סרט מומלץ לכולם!

wicked witch

New member
סרט מקסים! ../images/Emo99.gif

זה מטורף! בכל פורום מדברים על ג'וני.... למה לא פותחים לו כבר פורום משלו?! הם לא קולטים שזה השחקן הכי מושלם והכי מוכשר שקיים?! (סלחו לי בנות, אבל אני מעריצת ג'וני הדוקה אז אורלנדו נכנס אצלי במקום השני
)

פרפר15

New member
הסרטים הכי יפים של ג'וני הם:

האיש שבכה בני וג'ון המספריים של אד ו90 דקות לרצח בזמן האחרון הוא עושה סרטים קיט'צ'ים כמו שודדי הקארביים והיו זמנים במקסיקו לא מתהים לו

wicked witch

New member
הם לא בדיוק קיטצ'ים

הם פשוט סרטים בעלי תקציב מאד גדול שמאד הצליחו בקופות... נכון זה לא ממש מתאים לג'וני כי הוא בדרך כלל בוחר סרטים פחות "רועשים", אבל הוא עדין עושה בשניהם עבודה מצוינת!! הסרטים שלו שאני הכי אוהבת הם: סליפי הולו, שודדי הקאריביים, דון חואן דה מרקו, שאיפות, שוקולד ובני וג'ון. עד כאן להיום מאובססיבית של ג'וני

moran14h

New member
מה רע בסרטים רועשים?

זאת אשמתו של ג'וני שהסרטים האלה הצליחו? ::לא בטון וכחני::

wicked witch

New member
אין שום דבר רע בסרטים רועשים!

להפך, אני חושבת שזה נהדר שהסרטים כל כך הצליחו ושג'וני זכה לכזאת הזדמנות להרחיב את קהל המעריצים שלו ולקבל קצת יותר תודעה, פשוט אמרתי שזה לא כל כך אופייני לו לבחור סרטים כאלה.

SShiRaS

New member
תגובה *בהצתה מאוחרת.. מאוד* ^_^

מסכימה לחלוטין, חיכיתי שג'וני יצא מבועת ההתבודדות והברירנות הזו.. לא שזה לא התאים לו פשוט כ"כ התאים לו לשחק בסרטים האחרונים ובני וג'ון סרט טוב אבל אני פשוט מתה על אשת האסטרונאוט שלו, פחד ותיעוב בלאס וגאס זה כזה הומור שחור הורס מצחוק.. שודדי הקאריביים אופקורסססס והיו זמנים במכסיקו סרטים טובים באופן שאי אפשר לתאר.. גם 90 דקות לרצח יפה והמספריים של אדוארד.. סרט מרגש בכלל כל הסרטים שלו מהממים ג'וני מושלם ושחקן נדיר ומקצוען מאין כמוהו עם כל הכבוד לאורלנדו
ג'וני עדיין נאמבר וואן!

למה קטיצ'י?../images/Emo41.gif

לא משנה הסרטים האוהבים עליי של ג'וני: המספריים של אד ושודדי הים הקריביים

moran14h

New member
ג'וני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני אוהבת את ג'וני!!!!!!!!! נכון מושלם?

LaMbChOpS

New member
אם רק היית יודעת....

אם רק היית יודעת כמה אני אובססיבית לגביו.... סמכי עליי את לא היחידה שאוהבת/מאוהבת בג'וני..... התמונה היא מסליפי הולו נכון? נ.ב להנאתך, תמונה

SShiRaS

New member
..

אם רק היית יודעת שכמה שאת אובססיבית לגביו לא מתקרב אלי.. ^_^ באט היי, אל תרגישי אשמה אף אחת/ד לא ת/יאהב אותו כמוני.. דהה..

למעלה